Μου "θύμωσε" το PS3!!!!

Status
Not open for further replies.

Reaction score
164
unforgiven πόσα παιχνίδια παίζεις πια βρε φίλε που κανένα δεν βρίσκεις πια στο ps3 κ όπου σταθείς κ βρεθείς το λες ? Παίξε κάνα resistance, nba 2k7, nba 2007 call of duty 3, pro evolution 6(ps2 βέβαια), fear, blazing angels, Elder Scrolls IV, formula1, godfather, Tom Clancy's Splinter Cell, gundam, Tom Clancy's Rainbow Six, tennis, golf, box, karate κ.α. που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό... :happy_4: :cool_4: :cool_3:
Αν εξαιρέσεις το Resistance, όλα τα άλλα ή δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, ή τα έχει το 360 από πέρυσι! :happy_8:
Το αν παίζω ή δεν παίζω δεν αλλάζει την κατάσταση. Τα παιχνίδια αυτή τη στιγμή είναι "κουκιά μετρημένα" και η αχίλλειος πτέρνα του PS3. :happy_8:

Reaction score
0
Αν εξαιρέσεις το Resistance, όλα τα άλλα ή δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, ή τα έχει το 360 από πέρυσι! :happy_8:
Το αν παίζω ή δεν παίζω δεν αλλάζει την κατάσταση. Τα παιχνίδια αυτή τη στιγμή είναι "κουκιά μετρημένα" και η αχίλλειος πτέρνα του PS3. :happy_8:
Να σου πω κ εγώ την δική μου άποψη, αν την θες βέβαια, περίμενα να πάρω κονσόλα όταν θα έβγαζε η sony κ αυτό λόγω proevo & grand turismo. Τίποτα άλλο. Με έχει ξενερώσει απίστευτα που έχει τόσο λίγα παιχνίδια, τόσους μήνες μετά που έχει παρουσιαστεί παγκοσμίως, από την άλλη όσα έχω αγοράσει με καλύπτουν κ παίζω αρκετές ώρες. Με το χβοχ360 δεν έχω κάτι αρνητικό, απλά παίζω τα δύο παιχνίδια κατά κόρον, οπότε πιστεύω σε κάλυψα. Τέλος, πήρα το ps3 κ σαν κερκόπορτα για την υψηλή ευκρίνεια, το bd δλδ, αν βέβαια αυτό επικρατήσει. Αν δεν επικρατήσει τότε δεν με χαλά ιδιαίτερα γιατί θα αγοράσω ένα hddvd ή όπως αυτό θα λέγεται τότε.

Πάντως, παιχνίδια έχει, δεν είναι 200 όσα του χβοχ360 αλλά είναι αρκετά. Μπορεί να έχει πολλά το 360 αλλά έχει παρουσιαστεί 2 χρόνια τώρα, μην το ξεχνάμε έτσι ?

υγ: Blizard μην πιαστείς από το μηνυμά μου κ αρχίσεις τα δικά σου πάλι γιατί δεν μπορώ άλλο....

Reaction score
164
Να σου πω κ εγώ την δική μου άποψη, αν την θες βέβαια, περίμενα να πάρω κονσόλα όταν θα έβγαζε η sony κ αυτό λόγω proevo & grand turismo. Τίποτα άλλο. Με έχει ξενερώσει απίστευτα που έχει τόσο λίγα παιχνίδια, τόσους μήνες μετά που έχει παρουσιαστεί παγκοσμίως, από την άλλη όσα έχω αγοράσει με καλύπτουν κ παίζω αρκετές ώρες. Με το χβοχ360 δεν έχω κάτι αρνητικό, απλά παίζω τα δύο παιχνίδια κατά κόρον, οπότε πιστεύω σε κάλυψα. Τέλος, πήρα το ps3 κ σαν κερκόπορτα για την υψηλή ευκρίνεια, το bd δλδ, αν βέβαια αυτό επικρατήσει. Αν δεν επικρατήσει τότε δεν με χαλά ιδιαίτερα γιατί θα αγοράσω ένα hddvd ή όπως αυτό θα λέγεται τότε.

Πάντως, παιχνίδια έχει, δεν είναι 200 όσα του χβοχ360 αλλά είναι αρκετά. Μπορεί να έχει πολλά το 360 αλλά έχει παρουσιαστεί 2 χρόνια τώρα, μην το ξεχνάμε έτσι ?

υγ: Blizard μην πιαστείς από το μηνυμά μου κ αρχίσεις τα δικά σου πάλι γιατί δεν μπορώ άλλο....
Σε καταλαβαίνω, μιας και εγώ αγόρασα PS2+Logitech GT τιμονιέρα μόνο και μόνο για το GT4. Είδα όμως το Forza 1 στο XBOX που ήδη είχα και δεν ξαναγύρισα πίσω. Ναι, έχει μεγαλύτερη ποικιλία και ποιότητα το 360, μιας και ξεκίνησε νωρίτερα, αλλά δεν φταίει κανένας άλλος, πέρα από τη Sony. Ας πρόσεχε. Την πάτησε όπως η Microsoft με το πρώτο ΧΒΟΧ.
Δυστυχώς, θα καλυπτόμουν σε αυτή τη φάση από οποιαδήποτε κονσόλα, μιας και ο ελεύθερος χρόνος μας αποχαιρέτισε... :pc:
Ως BR και media center το PS3 είναι μια χαρά. Εδώ η Kiss πουλούσε τη σαβούρα το 600, 400E, δεν θα αξίζει το PS3 τα 650Ε; :happy_8:
Αλλά ως παιχνιδομηχανή την βρίσκω ανεπαρκέστατη. Μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν, μπορεί και όχι. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά αυτή τη φορά η Microsoft πρόλαβε και ξεκίνησε πρώτη.
Το ποιά παιχνιδομηχανή μας αρέσει έχει να κάνει με ποιά παιχίδια μας αρέσουν. Αν κάποιος παίζει παιχνίδια στρατηγικής πραγματικού χρόνου, θα γουστάρει τα PC, αν παίζει "ξυλίκια" θα γουστάρει μία από τις κονσόλες, αν του αρέσει το τέννις, θα έχει Wii, τι να κάνουμε;
Μπορώ να πείσω τον πεθερό μου που παίζει 50 χρόνια τάβλι, ότι το σκάκι είναι καλύτερο; Μπορώ να πείσω έναν grand maitre να αφήσει το σκάκια και να αρχίσει το πλακωτό και τις πόρτες;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Μου "θύμωσε" το PS3!!!!

...
Αλλά ως παιχνιδομηχανή την βρίσκω ανεπαρκέστατη. Μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν, μπορεί και όχι. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά αυτή τη φορά η Microsoft πρόλαβε και ξεκίνησε πρώτη....
Ισως το "ανεπαρκεστατη" να μην ειναι σωστο, αφου υπαρχουν παιχνιδια που κατα καποιο τροπο καλυπτουν ολα τα ειδη παιχνιδιου.

ΥΓ off topic η αποψη μου ειναι οτι η M$ απο δω και περα θα βγαζει παντα πρωτη την κονσολα της. Αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα θετικο για τους gamers. Μου εκανε πολυ αρνητικη εντυπωση το γεγονος οτι σταματησε να βγαζει παιχνιδια για το xbox!!! Δεν το ηξερα. Πηγαμε με ενα φιλο να παρουμε κανα παιχνιδι, εγω πηρα το καινουριο-παλιο της Lara για ps2 και αυτος πηρε απογοητευση!!!

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Μου "θύμωσε" το PS3!!!!

Ισως το "ανεπαρκεστατη" να μην ειναι σωστο, αφου υπαρχουν παιχνιδια που κατα καποιο τροπο καλυπτουν ολα τα ειδη παιχνιδιου.
Ήμουν υπερβολικός. Δεν είναι ανεπρκέστατη. Απλά δεν έχει "επάρκεια παιχνιδιών", που λένε και στην τιβί. :happy_8: Δεν είναι το PS3 που θα ντρόπιαζε το 360, δεν είναι η next-gen-killer console που περιμέναμε...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μου "θύμωσε" το PS3!!!!

Ήμουν υπερβολικός. Δεν είναι ανεπρκέστατη. Απλά δεν έχει "επάρκεια παιχνιδιών", που λένε και στην τιβί. :happy_8: Δεν είναι το PS3 που θα ντρόπιαζε το 360, δεν είναι η next-gen-killer console που περιμέναμε...
:happy_5:

Προσωπικα δεν περιμενα να ειναι αυτο που λες "next-gen-killer console". Πως θα μπορουσε αλλωστε? Η τεχνολογια ειναι στανταρ για ολους.

Αληθεια τι περιμενες παραπανω να εχει?

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μου "θύμωσε" το PS3!!!!

:happy_5:

Προσωπικα δεν περιμενα να ειναι αυτο που λες "next-gen-killer console". Πως θα μπορουσε αλλωστε? Η τεχνολογια ειναι στανταρ για ολους.

Αληθεια τι περιμενες παραπανω να εχει?
Παιχνίδια! :happy_5:
Περίμενα τουλάχιστον το GT5. Αλλά όταν βγει, θα έχουν απέναντι το PGR4... Άρχισαν να χάνουν και αποκλειστικότητες, τα παιχνίδια βγαίνουν πολύ αργότερα για PS3.
Υπάρχει ένα site που συγκεντρώνει reviews από διάφορες πηγές (το αναφέρω γιατί το θεωρώ αξιόπιστο, μιας και δεν μπορείς να πεςι ψέματα βασιζόμενος σε πχ 40 reviews σε όλον τον κόσμο) και κάθησα και είδα τι βαθμολογίες έχουν τα παιχνίδια της μίας κονσόλας και τι της άλλης. Τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα δυσοίωνα για το PS3. Θα μπορούσα να ποστάρω τα αποτελέσματα, αλλά θα γίνει εδώ Ρουάντα, οπότε άστο καλύτερα! :happy_5:
Αυτό που βλέπω σε αυτή τη γενιά, είναι το ακριβώς αντίστροφο με την προηγούμενη, με τη μόνη διαφορά ότι το ΧΒΟΧ1 ήταν εντελώς καλύτερο από hardware από το PS2 (τρανή απόδειξη ότι τα specs δεν κάνουν την κονσόλα, ούτε τα γραφικά τα παιχνίδια), ενώ τώρα το hardware είναι μέσες-άκρες ισοδύναμο. Κατά τα άλλα, το 360 ξεκίνησε πρώτο, το PS3 δεύτερο και ΘΑ βγάλει παιχνίδια. Όπως το XBOX1 ΘΑ έβγαζε.

Reaction score
0
Εχει πολλά downloadables να κοιτάξεις και ξεχάσατε το motostorm.

Για κάποιον που δεν έχει xbox και δεν θέλει 20 games από τους πρώτους μήνες, υπάρχουν πάνω από αρκετά.

ΥΓ
Το καλό είναι πως όταν παίξεις αυτά θα έρθουν πολύ καλύτερα και δεν θα ξενερώσεις... στο xbox να περιμένετε απλά μια από τα ίδια αφού έχει τελειώσει ουσιαστικά η εξέλιξη εκεί.

Reaction score
164
Εμένα να με συγχωρείτε, με το μπαρδόν δηλαδής, αλλά τέλειωσε η σοβαρή συζήτηση. Ήρθε το τύπος με το κληρονομικά χάρισμα που ξέρει ότι η εξέλιξη του ΧΒΟΧ έχει σταματήσει...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μου "θύμωσε" το PS3!!!!

Παιχνίδια! :happy_5:
Ενταξει αργησαν λιγο αλλα βλεπω οτι μεχρι το φθινοπωρο θα εχουμε πολυ καλα παιχνιδια.

Όπως το XBOX1 ΘΑ έβγαζε.
Παντως εβλεπα τα παιχνιδια που επαιζε ο φιλος μου και πραγματικα ζηλευα!!! (τα γραφικα εννοω)

Reaction score
0
Το xbox έβγαλε πολύ καλά γραφικά από την αρχή , αλλά η διαφορά από τα πρώτα με τα τελευταία ήταν σχετικά μικρή... σχεδόν ότι θα γίνει και με το xbox360 τώρα.

Πάντως πέραν των γραφικών , αντε και του NG, δεν υπήρχε κάτι που να ξεχώρισε για εμένα.

Reaction score
164
Το xbox έβγαλε πολύ καλά γραφικά από την αρχή , αλλά η διαφορά από τα πρώτα με τα τελευταία ήταν σχετικά μικρή... σχεδόν ότι θα γίνει και με το xbox360 τώρα.

Πάντως πέραν των γραφικών , αντε και του NG, δεν υπήρχε κάτι που να ξεχώρισε για εμένα.
Μπα; Τι έγινε το "αγνοείστε το troll και ας επιστρέψουμε στη συζήτησή μας";

Reaction score
62
Ρε μήπως είστε ερωτευμένοι εσείς οι δύο(θα το πω στον Κουκουράκη)??? :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
5
Εχει πολλά downloadables να κοιτάξεις και ξεχάσατε το motostorm.
εξακολουθεις να θεωρείς φοβερό το αίσχος το ίδιο, το motorstorm?

τεσπα...η κονσόλα μου αντικαταστάθηκε αλλα δυστυχώς όχι χωρίς προβλήματα.

η νέα κονσόλα κάνει πολύ φασαρία σε σχέση με την προηγούμενη (σε σχετικό thread μάλιστα ήμουν χαρούμενος επειδη το δικο μου το PS3 δεν εκανε καθολου φασαρία) και όχι μονο αυτό. κατα την διαρκεια χρήσης του (ταινία, παιχνίδι ή απλα βόλτα στο μενου της κονσολας) κανει κατι μπλιμπλικια στην οθονη.

τι εννοώ
εκει που βλέπεις ολα καλα, σου πετάει ενα frame κατεστραμενη πληροφορια. ισως πάνω απο ενα frame γιαιτ γίνεται αρκετά αισθητό στο μάτι...

θέλω να βάλω τα κλάμματα...ενα blu-ray player ζητησα...
όχι τον ουρανό με τ'άστρα...
αύριο θα τους ξαναπάρω τηλέφωνο...φοβάμαι μήπως στο τέλος πιστέψουν οτι το κανω επιτηδες... :pc::pc:

Reaction score
0
Ηταν καινούργιο αυτό που σου έδωσαν ? να το πας πίσω αμέσως, έχει φανερό πρόβλημα και δεν θα σου πουν τίποτα.

Το motostorm δεν είναι απλά παιχνιδάρα, αλλά είναι και κάτι που δεν έχουμε παίξει 100 φορές ώστε να το βαρεθούμε...

Και 2 wii να έβαζες μαζί δεν θα μπορούσαν να κάνουν αντίστοιχα physics ακόμα και σε γραφικά ps1... ίσως να μην έχεις συνηθίσει τέτοια games αλλά πραγματικά ξεχωρίζει.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Μου "θύμωσε" το PS3!!!!

Το motostorm δεν είναι απλά παιχνιδάρα, αλλά είναι και κάτι που δεν έχουμε παίξει 100 φορές ώστε να το βαρεθούμε...

Και 2 wii να έβαζες μαζί δεν θα μπορούσαν να κάνουν αντίστοιχα physics ακόμα και σε γραφικά ps1... ίσως να μην έχεις συνηθίσει τέτοια games αλλά πραγματικά ξεχωρίζει.
Το βαρεθηκα κυριολεκτικα την δευτερη μερα!!! Το σωζει μεχρι και τωρα το τρελο online, πραγματικα χαμος!!!

Reaction score
0
Όσες φορές και να παίξεις την ίδια πίστα είναι κάτι διαφορετικό για εμένα, ποτέ δεν γίνεται το ίδιο πράγμα και πραγματικά απορώ επειδή δεν είσαι ο πρώτος που το λέει.

Θεωρητικά είναι το παιχνίδι που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ βαρετό και δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να κάνουν ...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll