- Reaction score
- 0
Εννοείται ότι δεν έχει ποικιλία αλλά βρίσκεις να παίξεις για πολλές ώρες !
Αν εξαιρέσεις το Resistance, όλα τα άλλα ή δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, ή τα έχει το 360 από πέρυσι! :happy_8:unforgiven πόσα παιχνίδια παίζεις πια βρε φίλε που κανένα δεν βρίσκεις πια στο ps3 κ όπου σταθείς κ βρεθείς το λες ? Παίξε κάνα resistance, nba 2k7, nba 2007 call of duty 3, pro evolution 6(ps2 βέβαια), fear, blazing angels, Elder Scrolls IV, formula1, godfather, Tom Clancy's Splinter Cell, gundam, Tom Clancy's Rainbow Six, tennis, golf, box, karate κ.α. που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό... :happy_4: :cool_4: :cool_3:
Να σου πω κ εγώ την δική μου άποψη, αν την θες βέβαια, περίμενα να πάρω κονσόλα όταν θα έβγαζε η sony κ αυτό λόγω proevo & grand turismo. Τίποτα άλλο. Με έχει ξενερώσει απίστευτα που έχει τόσο λίγα παιχνίδια, τόσους μήνες μετά που έχει παρουσιαστεί παγκοσμίως, από την άλλη όσα έχω αγοράσει με καλύπτουν κ παίζω αρκετές ώρες. Με το χβοχ360 δεν έχω κάτι αρνητικό, απλά παίζω τα δύο παιχνίδια κατά κόρον, οπότε πιστεύω σε κάλυψα. Τέλος, πήρα το ps3 κ σαν κερκόπορτα για την υψηλή ευκρίνεια, το bd δλδ, αν βέβαια αυτό επικρατήσει. Αν δεν επικρατήσει τότε δεν με χαλά ιδιαίτερα γιατί θα αγοράσω ένα hddvd ή όπως αυτό θα λέγεται τότε.Αν εξαιρέσεις το Resistance, όλα τα άλλα ή δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, ή τα έχει το 360 από πέρυσι! :happy_8:
Το αν παίζω ή δεν παίζω δεν αλλάζει την κατάσταση. Τα παιχνίδια αυτή τη στιγμή είναι "κουκιά μετρημένα" και η αχίλλειος πτέρνα του PS3. :happy_8:
Σε καταλαβαίνω, μιας και εγώ αγόρασα PS2+Logitech GT τιμονιέρα μόνο και μόνο για το GT4. Είδα όμως το Forza 1 στο XBOX που ήδη είχα και δεν ξαναγύρισα πίσω. Ναι, έχει μεγαλύτερη ποικιλία και ποιότητα το 360, μιας και ξεκίνησε νωρίτερα, αλλά δεν φταίει κανένας άλλος, πέρα από τη Sony. Ας πρόσεχε. Την πάτησε όπως η Microsoft με το πρώτο ΧΒΟΧ.Να σου πω κ εγώ την δική μου άποψη, αν την θες βέβαια, περίμενα να πάρω κονσόλα όταν θα έβγαζε η sony κ αυτό λόγω proevo & grand turismo. Τίποτα άλλο. Με έχει ξενερώσει απίστευτα που έχει τόσο λίγα παιχνίδια, τόσους μήνες μετά που έχει παρουσιαστεί παγκοσμίως, από την άλλη όσα έχω αγοράσει με καλύπτουν κ παίζω αρκετές ώρες. Με το χβοχ360 δεν έχω κάτι αρνητικό, απλά παίζω τα δύο παιχνίδια κατά κόρον, οπότε πιστεύω σε κάλυψα. Τέλος, πήρα το ps3 κ σαν κερκόπορτα για την υψηλή ευκρίνεια, το bd δλδ, αν βέβαια αυτό επικρατήσει. Αν δεν επικρατήσει τότε δεν με χαλά ιδιαίτερα γιατί θα αγοράσω ένα hddvd ή όπως αυτό θα λέγεται τότε.
Πάντως, παιχνίδια έχει, δεν είναι 200 όσα του χβοχ360 αλλά είναι αρκετά. Μπορεί να έχει πολλά το 360 αλλά έχει παρουσιαστεί 2 χρόνια τώρα, μην το ξεχνάμε έτσι ?
υγ: Blizard μην πιαστείς από το μηνυμά μου κ αρχίσεις τα δικά σου πάλι γιατί δεν μπορώ άλλο....
Ισως το "ανεπαρκεστατη" να μην ειναι σωστο, αφου υπαρχουν παιχνιδια που κατα καποιο τροπο καλυπτουν ολα τα ειδη παιχνιδιου....
Αλλά ως παιχνιδομηχανή την βρίσκω ανεπαρκέστατη. Μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν, μπορεί και όχι. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά αυτή τη φορά η Microsoft πρόλαβε και ξεκίνησε πρώτη....
Ήμουν υπερβολικός. Δεν είναι ανεπρκέστατη. Απλά δεν έχει "επάρκεια παιχνιδιών", που λένε και στην τιβί. :happy_8: Δεν είναι το PS3 που θα ντρόπιαζε το 360, δεν είναι η next-gen-killer console που περιμέναμε...Ισως το "ανεπαρκεστατη" να μην ειναι σωστο, αφου υπαρχουν παιχνιδια που κατα καποιο τροπο καλυπτουν ολα τα ειδη παιχνιδιου.
:happy_5:Ήμουν υπερβολικός. Δεν είναι ανεπρκέστατη. Απλά δεν έχει "επάρκεια παιχνιδιών", που λένε και στην τιβί. :happy_8: Δεν είναι το PS3 που θα ντρόπιαζε το 360, δεν είναι η next-gen-killer console που περιμέναμε...
Παιχνίδια! :happy_5::happy_5:
Προσωπικα δεν περιμενα να ειναι αυτο που λες "next-gen-killer console". Πως θα μπορουσε αλλωστε? Η τεχνολογια ειναι στανταρ για ολους.
Αληθεια τι περιμενες παραπανω να εχει?
Ενταξει αργησαν λιγο αλλα βλεπω οτι μεχρι το φθινοπωρο θα εχουμε πολυ καλα παιχνιδια.Παιχνίδια! :happy_5:
Παντως εβλεπα τα παιχνιδια που επαιζε ο φιλος μου και πραγματικα ζηλευα!!! (τα γραφικα εννοω)Όπως το XBOX1 ΘΑ έβγαζε.
Μπα; Τι έγινε το "αγνοείστε το troll και ας επιστρέψουμε στη συζήτησή μας";Το xbox έβγαλε πολύ καλά γραφικά από την αρχή , αλλά η διαφορά από τα πρώτα με τα τελευταία ήταν σχετικά μικρή... σχεδόν ότι θα γίνει και με το xbox360 τώρα.
Πάντως πέραν των γραφικών , αντε και του NG, δεν υπήρχε κάτι που να ξεχώρισε για εμένα.
εξακολουθεις να θεωρείς φοβερό το αίσχος το ίδιο, το motorstorm?Εχει πολλά downloadables να κοιτάξεις και ξεχάσατε το motostorm.
Το βαρεθηκα κυριολεκτικα την δευτερη μερα!!! Το σωζει μεχρι και τωρα το τρελο online, πραγματικα χαμος!!!Το motostorm δεν είναι απλά παιχνιδάρα, αλλά είναι και κάτι που δεν έχουμε παίξει 100 φορές ώστε να το βαρεθούμε...
Και 2 wii να έβαζες μαζί δεν θα μπορούσαν να κάνουν αντίστοιχα physics ακόμα και σε γραφικά ps1... ίσως να μην έχεις συνηθίσει τέτοια games αλλά πραγματικά ξεχωρίζει.