- Reaction score
- 62
Για μένα είναι επίδειξη γραφικών και τίποτε άλλο. Με το resistance όμως κόλλησα!! :cool_4:
Το xbox έβγαλε πολύ καλά γραφικά από την αρχή , αλλά η διαφορά από τα πρώτα με τα τελευταία ήταν σχετικά μικρή... σχεδόν ότι θα γίνει και με το xbox360 τώρα.
Πάντως πέραν των γραφικών , αντε και του NG, δεν υπήρχε κάτι που να ξεχώρισε για εμένα.
Μπα; Τι έγινε το "αγνοείστε το troll και ας επιστρέψουμε στη συζήτησή μας";
Συμφωνω οτι εχει αυτα που λες αλλα το τερματισα σε δυο μερες, τι αλλο να κανεις μετα?Οχι βρε παιδιά , πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ...
Τα είχα βάλει σε crt τις πρώτες μερες που είχα το ps3 και το gameplay του motostorm μου έκανε από την πρώτη στιγμή εντύπωση ... καμία σχέση με τα γραφικά μιλάμε, ποια άλλα τέτοια games με τόση ελευθερία και μη "scripted" αντιδράσεις έχετε παίξει βρε παιδιά ?
Μ'αρεσε κι εμενα πολυ. Οτι καλυτερο εχω παιξει μετα τα god of war,lara,killzone,black. Φυσικα για γραφικα δεν συγκρινεται με τα αλλα, ειναι πολυ μπροστα, και αφηνει υποσχεσεις για φοβερα παιχνιδια στο μελλον...Με το resistance όμως κόλλησα!!
Όχι ρε γμτ....και εμένα μου κάνει το ίδιο αλλά έριξα το φταίξιμο στο hdmi switcher.....φτου....εξακολουθεις να θεωρείς φοβερό το αίσχος το ίδιο, το motorstorm?
τεσπα...η κονσόλα μου αντικαταστάθηκε αλλα δυστυχώς όχι χωρίς προβλήματα.
η νέα κονσόλα κάνει πολύ φασαρία σε σχέση με την προηγούμενη (σε σχετικό thread μάλιστα ήμουν χαρούμενος επειδη το δικο μου το PS3 δεν εκανε καθολου φασαρία) και όχι μονο αυτό. κατα την διαρκεια χρήσης του (ταινία, παιχνίδι ή απλα βόλτα στο μενου της κονσολας) κανει κατι μπλιμπλικια στην οθονη.
τι εννοώ
εκει που βλέπεις ολα καλα, σου πετάει ενα frame κατεστραμενη πληροφορια. ισως πάνω απο ενα frame γιαιτ γίνεται αρκετά αισθητό στο μάτι...
θέλω να βάλω τα κλάμματα...ενα blu-ray player ζητησα...
όχι τον ουρανό με τ'άστρα...
αύριο θα τους ξαναπάρω τηλέφωνο...φοβάμαι μήπως στο τέλος πιστέψουν οτι το κανω επιτηδες...c:
c:
ΞΕΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ PHYSICS ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ GAMING ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ PHYSICS!Ηταν καινούργιο αυτό που σου έδωσαν ? να το πας πίσω αμέσως, έχει φανερό πρόβλημα και δεν θα σου πουν τίποτα.
Το motostorm δεν είναι απλά παιχνιδάρα, αλλά είναι και κάτι που δεν έχουμε παίξει 100 φορές ώστε να το βαρεθούμε...
Και 2 wii να έβαζες μαζί δεν θα μπορούσαν να κάνουν αντίστοιχα physics ακόμα και σε γραφικά ps1... ίσως να μην έχεις συνηθίσει τέτοια games αλλά πραγματικά ξεχωρίζει.
μα ειναι τοσο βαρετό...Αντε παίξε motostorm για να ανοίξουν λίγο τα μάτια σου, γιατί προφανώς δεν έχεις καταλάβει τι κάνει και είναι αδύνατον να στο ζωγραφίσω.