Μου "θύμωσε" το PS3!!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
62
Για μένα είναι επίδειξη γραφικών και τίποτε άλλο. Με το resistance όμως κόλλησα!! :cool_4:

Reaction score
0
Οχι βρε παιδιά , πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ...

Τα είχα βάλει σε crt τις πρώτες μερες που είχα το ps3 και το gameplay του motostorm μου έκανε από την πρώτη στιγμή εντύπωση ... καμία σχέση με τα γραφικά μιλάμε, ποια άλλα τέτοια games με τόση ελευθερία και μη "scripted" αντιδράσεις έχετε παίξει βρε παιδιά ?

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Μου "θύμωσε" το PS3!!!!

Το xbox έβγαλε πολύ καλά γραφικά από την αρχή , αλλά η διαφορά από τα πρώτα με τα τελευταία ήταν σχετικά μικρή... σχεδόν ότι θα γίνει και με το xbox360 τώρα.

Πάντως πέραν των γραφικών , αντε και του NG, δεν υπήρχε κάτι που να ξεχώρισε για εμένα.
Μπα; Τι έγινε το "αγνοείστε το troll και ας επιστρέψουμε στη συζήτησή μας";

Ωχχχχχχχχχχχχχχχχ.wall_1
Πάμε παιδιά με ρυθμό :pc:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Μου "θύμωσε" το PS3!!!!

Οχι βρε παιδιά , πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ...

Τα είχα βάλει σε crt τις πρώτες μερες που είχα το ps3 και το gameplay του motostorm μου έκανε από την πρώτη στιγμή εντύπωση ... καμία σχέση με τα γραφικά μιλάμε, ποια άλλα τέτοια games με τόση ελευθερία και μη "scripted" αντιδράσεις έχετε παίξει βρε παιδιά ?
Συμφωνω οτι εχει αυτα που λες αλλα το τερματισα σε δυο μερες, τι αλλο να κανεις μετα?
Ξαναλεω ομως οτι το online ειναι πορωση!

Με το resistance όμως κόλλησα!!
Μ'αρεσε κι εμενα πολυ. Οτι καλυτερο εχω παιξει μετα τα god of war,lara,killzone,black. Φυσικα για γραφικα δεν συγκρινεται με τα αλλα, ειναι πολυ μπροστα, και αφηνει υποσχεσεις για φοβερα παιχνιδια στο μελλον...

Reaction score
14
εξακολουθεις να θεωρείς φοβερό το αίσχος το ίδιο, το motorstorm?

τεσπα...η κονσόλα μου αντικαταστάθηκε αλλα δυστυχώς όχι χωρίς προβλήματα.

η νέα κονσόλα κάνει πολύ φασαρία σε σχέση με την προηγούμενη (σε σχετικό thread μάλιστα ήμουν χαρούμενος επειδη το δικο μου το PS3 δεν εκανε καθολου φασαρία) και όχι μονο αυτό. κατα την διαρκεια χρήσης του (ταινία, παιχνίδι ή απλα βόλτα στο μενου της κονσολας) κανει κατι μπλιμπλικια στην οθονη.

τι εννοώ
εκει που βλέπεις ολα καλα, σου πετάει ενα frame κατεστραμενη πληροφορια. ισως πάνω απο ενα frame γιαιτ γίνεται αρκετά αισθητό στο μάτι...

θέλω να βάλω τα κλάμματα...ενα blu-ray player ζητησα...
όχι τον ουρανό με τ'άστρα...
αύριο θα τους ξαναπάρω τηλέφωνο...φοβάμαι μήπως στο τέλος πιστέψουν οτι το κανω επιτηδες... :pc::pc:
Όχι ρε γμτ....και εμένα μου κάνει το ίδιο αλλά έριξα το φταίξιμο στο hdmi switcher.....φτου....
Και για το motorstorm o Δημήτρης είπε το πιό καλό..
επίδειξη ..τίποτα άλλο δυστυχώς ,γιατί την πρώτη μέρα είχα μουρλαθεί.....
ΑΝ λέω ΑΝ το πολυδιαφημισμένο crytek 2 engine περάσει και στο ps3 και όχι μόνο στα state of the art pc's τότε και μόνο τότε θα πιστέψω πως σαν κονσόλα αξίζει τα λεφτά του το " σκονισμένο διαμάντι"...
Ρίξτε μια ματιά να δείτε για τί ακριβώς μιλάω...

Reaction score
0
Για γραφικά , κλασικά, έτσι ?

Εγώ γουστάρω περισσότερο να επενδύσουν σε physics και gameplay όπως έκαναν με τα motostorm και resistance, για να δούμε και κάτι διαφορετικό ... έχει και τρελή δύναμη εκεί ο cell.

Reaction score
5
Ηταν καινούργιο αυτό που σου έδωσαν ? να το πας πίσω αμέσως, έχει φανερό πρόβλημα και δεν θα σου πουν τίποτα.

Το motostorm δεν είναι απλά παιχνιδάρα, αλλά είναι και κάτι που δεν έχουμε παίξει 100 φορές ώστε να το βαρεθούμε...

Και 2 wii να έβαζες μαζί δεν θα μπορούσαν να κάνουν αντίστοιχα physics ακόμα και σε γραφικά ps1... ίσως να μην έχεις συνηθίσει τέτοια games αλλά πραγματικά ξεχωρίζει.
ΞΕΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ PHYSICS ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ GAMING ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ PHYSICS!

Ελεος... Εχω ενα κτήνος στο σπίτι με μια 8800GTX να της κανει συντροφιά μια Asus PhysX P1. Παίξε Cellfactor με αυτό το setup να δεις τι σημαίνει physics, διαβασε τιποτε στο Internet και μετά ξαναέλα.

PHYSICS βρε άσχετε δεν είναι να βλέπω 10-15-20 αυτοκινητάκια να τρέχουν στην πίστα ταυτόχρονα χωρίς να μου κολάει το σύστημα.

Ακόμα και το Need For Speed 1 (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ NFS SIMULATOR) είχε καλύτερα Physics από αυτή την αποτυχία το Motorstorm.

Σταμάτα να λες βλακείες γιατί υπάρχει κόσμος που γνωρίζει καποια πράγματα παραπάνω απο σένα και γινεσαι ρεζίλι. Ελεος πια...

Reaction score
0
Αντε παίξε motostorm για να ανοίξουν λίγο τα μάτια σου, γιατί προφανώς δεν έχεις καταλάβει τι κάνει και είναι αδύνατον να στο ζωγραφίσω.

Reaction score
5
Αντε παίξε motostorm για να ανοίξουν λίγο τα μάτια σου, γιατί προφανώς δεν έχεις καταλάβει τι κάνει και είναι αδύνατον να στο ζωγραφίσω.
μα ειναι τοσο βαρετό...

τα μονα παιχνίδια που διασκέδασα στο PS3 ήταν το GTHD (Λόγω εικόνας) και το demo του lemmings το οποίο θα το αγοράσω μολις βγει :bravo::bravo:

Τώρα όσο για τον αν πρέπει να ανοίξουν τα μάτια μου, εχω ασχοληθεί με το gaming τόσο που εσύ δεν φαντάζεσαι...
Και όταν μου λες οτι το Motorstorm εχει PHYSICS...
τι να σου πω...

προσπάθησε να βάλεις το μοναδικό και μοναχικό εγκεφαλικό κύτταρο που έχεις για αναπαραγωγή. το Motorstorm δεν μου άρεσε (καθαρά θέμα γούστου) και δεν εχει τρομερά Physics (αυτό θα το γνώριζες αν είχες δει και άλλα παιχνίδια ή αν έστω γνώριζες τι σημαίνει Physics).

Ναι... το PS3 κανει καταπληκτική δουλειά στο να διαχειρίζετε αντικείμενα στην εικόνα. αλλα ο ρεαλισμός και το motorstorm δεν πάνε μαζί.

.-

Reaction score
0
Όπως σου είπα Regunus, παίξε για να καταλάβεις ... διαφέρει τόσο πολύ από τα συνηθισμένα (εσύ έχεις και wii από πάνω) που και να μην θες θα το δεις.

Και o ρεαλισμός δεν είναι το ίδιο πράγμα με τα physics... το dragons Lair πχ αν θυμάσαι , μπορούσε να έχει ψευτο-"ρεαλισμό" με 0 physics.
Σημασία έχει η ελευθερία που σου δίνει... στο motostorm όλα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή γιατί οι παράμετροι που τα επηρεάζουν είναι πάρα πολλοί.

Reaction score
5
Ορισέ μου τα Physics σε παρακαλώ πολύ

Δώσε μου τον ορισμό της λέξης PHYSICS

Reaction score
0
To motorstorm καλό είναι στο demo, αλλά δεν το αγοράζω γιατί κάνεις συνέχεια το ίδιο κ το ίδιο...
Το demo του lemmings πολύ πλάκα πράγματι...

Reaction score
0
To lemmings δεν χρειάζεται να το αγοράσεις .... αλλά είναι τόσο φτηνό που πραγματικά δεν πειράζει.
(και μπορείς να το δώσεις και σε φίλους δωρεάν, τρομερό αυτό παιδιά σε συνδιασμό με τις λογικές τιμές)

ΥΓ
Δες όποιο game του wii-gamecube κλπ έχεις, μετά παίξε λίγο motostorm και χωρίς να δώσεις καμία σημασία στα γραφικά πες μου σε τι διαφέρουν υπερβολικά.
Αυτό είναι τα physics.

Reaction score
5
ΡΕ ! ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ PHYSICS ΔΩΣΕ ΜΟΥ! ΑΣΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ WII!

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ MOTORSTORM ΕΧΕΙ PHYSICS! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ!

Reaction score
5
Ας δεχτούμε αυτό που γράφει στην Wikipedia (Ευχαριστούμε πολύ Θεμιστοκλή) ως σωστό... Τι σχέση έχει με το motorsport?

Ακόμα περιμένω πάντως τον ορισμό των Physics απο τον βλίζαρντ...

Reaction score
0
Αν δεν μπορέσεις να καταλάβεις από τα παραδείγματα και να δεις με τα μάτια σου, θεωρώ ηλίθιο να ασχολούμαστε με ορισμούς.

Παράδειγμα, όταν ρίχνεις μια σφαίρα σε ένα τζάμι, μπορεί να ενεργοποιηθεί ένα τρομερό έτοιμο από πριν εφέ και να το κάνει 1000 κομμάτια.
Μπορεί ακόμα και να έχουν 200 διαφορετικά scriptakia που τελικά να δίνουν ένα απίστευτα αληθοφανές αποτέλεσμα, αλλά ΔΕΝ μιλάμε για ουσιαστική χρήση physics.

Aαντίθετα μπορεί να σπάει σε 2-3 απλά κομμάτια όπου το αποτέλεσμα να μοιάζει και αστείο , αλλά η συμπεριφορά τους να καθορίζετε από realtime physics.

Ισως δεν είναι κάτι τόσο απλό, αλλά στην πράξη το καταλαβαίνεις εύκολα, και είναι πολύ ευχάριστο που στο motostorm αλλά και στο resistance σε κάποιο βαθμό μας έδωσαν και κάτι διαφορετικό.

Reaction score
5
ΟΡΙΣΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΤΑ PHYSICS ΡΕ! άσε τα πλαγιομετωπικά!

άντε μικρούλι κεφτεδάκο....θα έπρεπε τουλάχιστον αυτό που υποστηρίζεις να ξέρεις γιατί το υποστηρίζεις και οχι να το λες ετσι στον αέρα..

με αερολογίες όλοι ξέρουμε να λέμε και να είμαστε παντογνώστες.

ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑ PHYSICS???

Reaction score
0
Το μύθο του Αισώπου με το κυνηγό και το λιοντάρι τον ξέρεις ? οπότε αποφάσισε αν σε ενδιαφέρει το θέμα ή ψάχνεις για τον ορισμό του.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll