Μπάσσα έχεις, ΚΑΡΔΙΑ μου;

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Μηνύματα
4.797
Reaction score
11.041
Γιατί τα αναθεματισμένα τα home-cinemaτζίδικα / hi-fi subwoofers δεν δίνουν αυτή τη δυνατότητα; Πλέον όλα σχεδόν έχουν dsp...

 

Μηνύματα
522
Reaction score
408
μετα απο πολυ διαβασμα και πειραματισμους, κατεληξα οτι οι συμβουλες που ειχα παρει απο καποιους παλιους PAτζηδες στην αγγλια ηταν οι καλυτερες σχετικα με eq και διορθωση...

1. παντα κοβουμε, δεν προσθετουμε ποτε
2. το maximum κοψιμο ειναι το μισο αυτου που θα χρειαζοταν για να γινει φλατ. αν δηλαδη εχεις ενα boost στους 80 6db, κοβεις μεχρι 3 το πολυ.
3. δεν ασχολουμαστε με μεσαια και πριμα, αν δουμε οτι ειναι μαχηλα η ψηλα τα πειραζουμε overall με shelf filter. δεν ασχολουμαστε με τα επι μερους σκαμπανεβασματα. (εκει ειχαν active crossovers me level, αντι για shelf)

ενδιαφερον θα ειχε να το δοκιμασει καποιος. σε εμενα δουλεψε σχετικα καλα.
 

Μηνύματα
215
Reaction score
336
στο video βλεπουμε μια τεχνικη για τον ελεγχο των χαμηλων συχνοτητων σε επαγγελματικες εγκαταστασεις. μοιαζει λιγο στο περιπου, και το λεω αυτο γιατι δεν βλεπω καποιο ρυθμιστικο για το delay. πρεπει οι φασεις των δυο sub να συμπεσουν ωστε αναστρεφοντας το σημα στο ενα κατα 180 μοιρες, να εχουμε ακυρωση πισω.

σε κλειστους χωρους τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα,:headbang: αλλα εαν εχεις δυο ομοια sub , μετρητικο, και xover μπορεις να δοκιμασεις...:hi:
 


Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Μηνύματα
2.313
Reaction score
7.826
Πραγματικα πολύ
αινοχλειτοικός
αυτος ο Ζαπ.
Εγω προχτες ανακαλυψα και εψαχνα αυτό το paper του Φερεκιδη κι αυτος το ειχε ποσταρει πριν από 7 χρονια >:(:gotcha:
Να κι ένα λινκ, γιατι το παλιο δε δουλευει.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.869
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top