Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
559
Reaction score
1
Προς κ. Κορακάκη

Κύριε Κορακάκη καλημέρα σας.

Δεκτά και κατανοητά όλα όσα αναφέρετε, όμως μήπως θα μπορούσατε να μου δείξετε σε ποιό σημείο του avsite, δεν κρίνουν αλλά κατακρίνουν τα γραπτά σας, καταλήγοντας ότι είστε για γιαούρτια και ντομάτες;

Σας παρακαλώ δώστε μου το λινκ για να το δω και εγώ, διότι όσο και αν έψαξα δυστυχώς δεν κατάφερα να βρώ πουθενά κάποια αντίστοιχη με αυτή του συναδέλφου σας κ. Παναγόπουλου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αγαπητέ φίλε, δεν έχω εντοπίσει κάποιο σημείο στο avsite όπου κάποιο μέλος έχει κατακρίνει τα κείμενα μου σε σημείο "γιαουρτώματος", όπως αναφέρεις στο ερώτημα σου. Ακόμα και με το Esoteric όπου δέχθηκα μια ειρωνική αντιμετώπιση από τον κύριο Κόγια, του γνωστοποίησα ότι αυτά που είχα γράψει ήταν μεταφράσεις από τα λεγόμενα του κυρίου Kazutaka Tsuda, σε μια κατ’ ιδίαν μας συνάντηση στα γραφεία της Audiovisual (με παρόντες και τους κυρίους Μενδρινό και Μιχαλόπουλο) και το θέμα έλιξε εκεί χωρίς προσβολές κλπ. κλπ.

Αν έχεις εντοπίσει κάποιο μήνυμα που να περιέχει προσβλητικά σχόλια εναντίον μου, δώσε μου το link για να το διαβάσω και εγώ.
 

Μηνύματα
559
Reaction score
1
Κύριε Σπέρτο, από τον τρόπο γραφής σας δείχνετε πολύ σοβαρός άνθρωπος και καθόλου εμπαθής, γεγονός που με χαροποιεί να σας απαντήσω και να προσπαθήσω να σας εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ. Επίσης, το γεγονός ότι μιλάτε επώνυμα, σας τιμά και με χαροποιεί ακόμα περισσότερο.

Όσον αφορά τον τρόπο που εκλάβατε και χρησιμοποιήσατε κάποια σημεία από το κείμενο μου, μπορώ να πω ότι στρεβλώνουν εν μέρει το γενικό μήνυμα που ήθελα να περάσω. Παρόλα αυτά και επειδή όπως σας έγραψα και παραπάνω, μου φαίνεστε πολύ σοβαρός άνθρωπος, θα κάνω ότι μπορώ για να σας εξηγήσω τι εννοώ.

Ξεκινάω λοιπόν επαναλαμβάνοντας ότι ένας αξιολογητής μιας συσκευής που αναπαράγει την μουσική, δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζει από φυσική και ηλεκτρονικά, όταν αυτός καλείται να αξιολογήσει την συγκεκριμένη συσκευή ως προς τις ηχητικές της επιδόσεις. Το ξανατονίζω "ως προς τις ηχητικές της επιδόσεις".

Για να το κάνω πιο σαφές, εγώ προσωπικά θα εκλάμβανα πολύ πιο σοβαρά την άποψη του κυρίου Λουκά Καρυτινού (Διευθυντή Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών) για το βαθμό προσέγγισης του αληθινού ήχου ενός συστήματος, από την άποψη ακόμα και του ίδιου του δημιουργού των μηχανημάτων του συστήματος. Και αυτό για τον απλούστατο λόγο του ότι ο κύριος Καρυτινός έχει καθημερινά 170 φυσικά όργανα μπροστά του, εν αντιθέσει με τον δημιουργό της συσκευής που πράττει και υλοποιεί σύμφωνα με τα δικά του γούστα και την δική του αντίληψη για το πως θα πρέπει να αναπαράγεται ο φυσικός ήχος.

Τώρα, σχετικά με το παρακάτω ερώτημα σας:
"Εαν καταλαβα καλα θεωρεις φυσιολογικη κατασταση την ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ προσεγγιση, οταν προκειται για ενα ριβιουερ. Ομως καταδικαζεις την ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ και προχειρη δουλεια του μαστρο Μητσου σε σχεση με τον LEVINSON, oπως αναφερεις αλλου. Πρεπει να διαλεξεις. Η ελαστικοτητα οταν κρινεται ενας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ειτε ειναι αποδεκτη για ολους ειτε για κανενα. Κατα την γνωμη μου εκεινος που επιδιωκει να ζησει απο μια δραστηριοτητα πρεπει να εχει ξεπερασει αυτο το αρχικο επιπεδο."

Όχι, δεν καταλάβατε σωστά. Δεν μίλησα για καμία εμπειρική προσέγγιση. Μίλησα για μια απλή περιγραφή της συσκευής, η οποία μπορεί να γίνει με βάσει τις απλές εμπειρικές γνώσεις που έχει αποκτήσει κάποιος μετά από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα ενασχόλησης με το αντικείμενο. Ξανατονίζω ότι μίλησα για μια “απλή περιγραφή της συσκευής”.

Για να γίνω πιο σαφής και σε αυτό, θα σας πω ότι για να περιγράψει κάποιος ότι το τάδε μηχάνημα έχει π.χ. dual mono τοπολογία, έχει δύο μετασχηματιστές, έχει πυκνωτές χωρητικότητας 50000μf στο κανάλι, έχει δύο διπλοτρίοδες E88CC κλπ. κλπ., δεν χρειάζεται να έχει τελειώσει το πολυτεχνείο. Μιλάω για αυτά τα απλά και τίποτα παραπάνω.

Τώρα, όταν το πράγμα "χοντραίνει", δηλαδή όταν π.χ. ένα DAC αντί για τα συνήθη φίλτρα απόρριψης του out-of-band noise, χρησιμοποιεί μετασχηματιστές (βλ. DAC-100 της Ύψιλον), τότε ο απλός εμπειρικός γνώστης θα ανατρέξει σε έναν ειδικό. Το λεπτό αυτό σημείο «μετάβασης», εξαρτάται από τις εμπειρικές γνώσεις του δοκιμαστή και από το πόσο θέλει να εμβαθύνει στην περιγραφή του κυκλώματος της συσκευής.

Όσον αφορά το επίπεδο των Ελληνικών περιοδικών ειδικού τύπου, δεν θέλω να εκφέρω καμία άποψη για ευνόητους λόγους. Από την άλλη, μπορώ να εκφράσω την άποψη μου για το ποια κατάσταση θα ήταν ιδεατή για ένα περιοδικό ειδικού τύπου. Πράγμα που έκανα στο μήνυμα που αναλύσατε, αναφέροντας το Stereophile ως πρότυπο έντυπο.

Τέλος, όσον αφορά την αμεροληψία και την αξιοπιστία των δοκιμαστών, θα σας έλεγα ότι αυτό είναι ένα θέμα που άπτεται αποκλειστικά και μόνο στις ηθικές αξίες των ανθρώπων που κάνουν αυτή τη δουλειά.

Θα χαρώ πολύ να ξαναμιλήσουμε και συγχαρητήρια για το επίπεδο σας.
 

Μηνύματα
6
Reaction score
0
Αγαπητέ φίλε, δεν έχω εντοπίσει κάποιο σημείο στο avsite όπου κάποιο μέλος έχει κατακρίνει τα κείμενα μου σε σημείο "γιαουρτώματος", όπως αναφέρεις στο ερώτημα σου. Ακόμα και με το Esoteric όπου δέχθηκα μια ειρωνική αντιμετώπιση από τον κύριο Κόγια, του γνωστοποίησα ότι αυτά που είχα γράψει ήταν μεταφράσεις από τα λεγόμενα του κυρίου Kazutaka Tsuda, σε μια κατ’ ιδίαν μας συνάντηση στα γραφεία της Audiovisual (με παρόντες και τους κυρίους Μενδρινό και Μιχαλόπουλο) και το θέμα έλιξε εκεί χωρίς προσβολές κλπ. κλπ.

Αν έχεις εντοπίσει κάποιο μήνυμα που να περιέχει προσβλητικά σχόλια εναντίον μου, δώσε μου το link για να το διαβάσω και εγώ.
Αγαπητέ κ. Κορακάκη,
Καταρχήν ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντησή σας.

Δεν έχω βρεί κάτι αντίστοιχο για εσάς και για το λόγο αυτό σας ρώτησα.
Αντιθέτως είχα την ατυχία να βρώ αυτό το λινκ που αφορά τον συνάδελφό σας.

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=359398&postcount=37

Δεν ξέρω πως θα νιώθατε εσείς εάν δεχόσασταν τέτοια "κριτική" και αν γινόσασταν αντικείμενο χλευασμού μιας παρεάς, εγώ πάντως στην θέση σας δεν θα γινόμουν καλύτερος. Θα γινόμουν έξαλλος, όπως και έξαλλος έγινα όταν διαπίστωσα ότι αυτό συμβαίνει για έναν άνθρωπο που πληρώνω για να διαβάζω.

Όπως επίσης συμβαίνει για κάποιους πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους. Ενώ σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει για κάποιους άλλους οι οποίοι βρίσκονται μονίμως στο απυρόβλητο. Αυτοί οι άλλοι είναι άραγε αλάνθαστοι; Είναι μήπως "Θεοί" ή είναι τελικά κάτι άλλο;

Είναι ντροπή και ασυδοσία, η επαγγελματική καριέρα κάποιων ατόμων, οποιονδήποτε ατόμων, να γελιοποιείται με τον τρόπο αυτό.

Εσείς νιώθετε καλά για αυτό που συνέβει στον συνάδελφό σας ή σε οποιονδήποτε συνάδελφό σας; Θα θέλατε να σας συμβεί;

Κύριε Κορακάκη, είμαι αναγνώστης του περιοδικού στο οποίο εργάζεσθε από το ξεκίνημά του και από τις 19/10/06 και συνδρομητής. Πιστεύετε ότι κακώς πληρώνω για να διαβάζω τέστ γραμμένα από άτομα που είναι για γιαούρτια και ντομάτες; Μήπως να σταματήσω να αγοράζω το περιοδικό σας και να διαβάζω στο εξής μόνο τον κ. Κόγια στο avsite; ή μήπως υπάρχει κάποιο άλλο περιοδικό του χώρου όπου όλοι όσοι γράφουν είναι αλάνθαστοι και αν υπάρχει μπορείτε να μου το συστήσετε;

Σας παρακαλώ απαντήστε μου με σαφήνεια στα παραπάνω ερωτήματα διότι πραγματικά με έχουν προβληματίσει.

Για την αντιμετώπιση δε που είχα δεχθεί εγώ εδώ μέσα δεν το συζητώ, όπως δεν συζητώ και το μήνυμα που έλαβα από το κ. Κόγια ο οποίος πίστεψε πως είμαι ο συνάδελφός σας, αποκαλώντας τον ασθμαίνοντα και κάθιδρο reviewer.

Πιστεύετε ότι αξίζει τέτοια προσφώνηση ο συνάδελφός σας και ότι δικαιολογημένα τον αποκαλεί έτσι ο κ. Κόγιας; Νομίζετε πως μετά από αυτή την κριτική έχει βελτιωθεί αισθητά; Έπαψε να ασθμαίνει και να ιδρώνει;

Τέλος και αφού καθώς λέτε αγάπατε αυτό το χώρο, θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας σχετικά με το θέμα του εκβιασμού αντιπροσώπων από άτομα που ονομάζουν εαυτούς δημοσιoγράφους και reviewer. Υπάρχουνε δε επ' αυτού, επωνυμες καταγγελίες και στοιχεία. Μετά από όλα αυτά πιστεύετε ότι μπορώ να έχω εμπιστοσύνη στα τέστ αυτών των δημοσιογράφων; Αυτοί κ. Κορακάκη δεν είναι για γιαούρτια και ντομάτες, ή για ακόμα κάτι χειρότερο;

Σας ευχαριστώ και πάλι εκ των πρωτέρων.
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
. Ενώ σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει για κάποιους άλλους οι οποίοι βρίσκονται μονίμως στο απυρόβλητο. Αυτοί οι άλλοι είναι άραγε αλάνθαστοι; Είναι μήπως "Θεοί" ή είναι τελικά κάτι άλλο;

.
Αγαπητε audiomusic,
θα σας ηταν ευκολο να μας υποδειξετε ποιοι εμειναν στο απυροβλητο μεσα σε αυτο εδω το site?
Eαν εχετε διαβασει καλα το avsite εννοειται...
 

Μηνύματα
5.771
Reaction score
0
Τέλος, όσον αφορά την αμεροληψία και την αξιοπιστία των δοκιμαστών, θα σας έλεγα ότι αυτό είναι ένα θέμα που άπτεται αποκλειστικά και μόνο στις ηθικές αξίες των ανθρώπων που κάνουν αυτή τη δουλειά.
Δεν ειμαι του χωρου και του αθληματος.
Το οτι εισαι reviewer ,εκτειθεσαι internetικα ΚΑΙ επωνυμα και απο τα γραπτα σου
(στο AVSite ,περιοδικα του χωρου δεν παιρνω )
εχεις δειξει καλη προαιρεση και διαθεση .
Ομως με το παραπανω σχολιο σου εκτος του θα με κανεις να παρω το περιοδικο που γραφεις (για μια φορα τουλαχιστον ) ,
νομιζω οτι σου αξιζουν 1.000 μπραβο γιατι θεωρω οτι ειπες μεγαλη αληθεια.
Τα παραπανω που ειπες, για μενα δειχνουν ανθρωπο με ηθικες αξιες.
Tα rei μου.:rei:
 

Μηνύματα
559
Reaction score
1
Αγαπητέ φίλε audiomusic, το γεγονός ότι ο κύριος Κόγιας έθιξε με αυτό τον τρόπο τον συνάδελφο μου, με ενόχλησε όσο ενόχλησε και εσένα. Ο κύριος Κόγιας, επί AV Forum, είχε αναφερθεί με ανάλογο ύφος και εναντίον μου, αλλά και εναντίον αρκετών άλλων φίλων του High End. Στις αρχές γινόμουν και εγώ έξαλλος, αλλά μετά από λίγο καιρό έδωσα τόπο στην οργή, καθώς διαπίστωσα για ακόμα μια φορά ότι σε αυτή τη ζωή δεν είναι δυνατόν να σε συμπαθήσουν όλοι όσοι θα έρθουν σε επαφή μαζί σου.

Όσον αφορά τον ισχυρισμό σου περί συγκάλυψης, θα διαφωνήσω μαζί σου για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ποτέ δεν έγινε επώνυμη καταγγελία από κανέναν για κανέναν και ο δεύτερος λόγος είναι ότι κανείς δεν θα έπαιρνε το ρίσκο μιας "αποκάλυψης" αν δεν είχε κάποια στοιχεία.

Από πλευράς φημολογίας, να είσαι σίγουρος ότι όλοι γνωρίζουν τι έχει παιχτεί. Αλλά επειδή η υπόθεση βρωμάει πολύ και αν κυνηγηθεί νομικά, μπορεί να γίνει μεγάλος χαμός, κανείς δεν θέλει να εμπλακεί.
 

Μηνύματα
559
Reaction score
1
Φίλε Andrew, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την αναγνώριση σου. Είναι μεγάλη η τιμή και έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν αντίκρισα την ηλικία σου κάτω από τον Clint Eastwood.

Θα σου φέρω εγώ ένα τεύχος και αν σου αρέσει, τότε να αγοράσεις το επόμενο. Σε αυτό έχουμε και μεγάλη αναφορά στην έκθεση του Μονάχου.

Και τα δικά μου rei.
 

Μηνύματα
5.771
Reaction score
0
Φίλε Andrew, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την αναγνώριση σου. Είναι μεγάλη η τιμή και έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν αντίκρισα την ηλικία σου κάτω από τον Clint Eastwood.
Κοιτα Νικολα ,μην ψαρωνεις με την ηλικια .:cool_4:
Μουσι ειναι για να χτυπαω ..πιπινια.(2 χρονια σου ριχνω αλλωστε):happy_5:
Μεινε καλυτερα στην πρωτη τιμη.:happy_4:
 

Μηνύματα
559
Reaction score
1
Εεεε άμα είναι να πέφτουν έτσι τα πιπίνια, θα το κάνω και εγώ.:cool_4:

Για τσέκαρε και την δική μου. Ούτε στρουμφάκι να ήμουνα..."happy_1"
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.111
Reaction score
20.605
Λοιπόν, αν μπορεί να εξαχθεί μια περίληψη της όλης ιστορίας, ώστε να βγουν κάποια συμπεράσματα, αυτή έχει ως εξής.

Δυό – τρεις τύποι «του χώρου», όπως αυτοαποκαλούνται, ανακαλύπτουν μια περίπτωση εξαναγκασμού κάποιου εισαγωγέα σε διαφήμιση, του στυλ «ναι μεν μας έδωσες συσκευή να δοκιμάσουμε, αλλά, ή βάζεις διαφήμιση στο περιοδικό, ή θα σου βγάλουμε τη συσκευή σκάρτη», και ξεκινούν ένα θέμα σε κάποιο φόρουμ αναφέροντας αυτό το περιστατικό. Το μέγεθος, η ένταση και η διάρκεια του οχετού ύβρεων που επηκολούθησε μέσα σε αυτό το θέμα, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτό το περιστατικό χρησιμοποιήθηκε μόνον ως πρόσχημα, για να βγάλουν τα απωθημένα τους, επειδή κάποιοι από εδώ μέσα τόλμησαν να επικρίνουν τα γραπτά κάποιων δοκιμαστών, ενώ κατά την άποψή τους, όλοι θα έπρεπε να κύπτουμε υπό το βάρος των γραφομένων τους και να λέμε «ό,τι πεις αφέντη μ’, εσύ έχεις δίκιο, κι εμάς δεν μας πέφτει λόγος». Ξεχνούν βέβαια, ότι αυτές οι επικρίσεις δεν ήταν στοχευμένες σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο, αλλά κατά καιρούς αφορούσαν όλα τα περιοδικά, κατά περίπτωση· και τον Ήχο, και το Hitech, και το High Fidelity – και μάλιστα, αυτών των επικρίσεων έλαβαν γνώση οι ιθύνοντες αυτών των περιοδικών. Οι οποίοι ιθύνοντες, και προς τιμήν τους, ο καθένας ακολούθησε την πάγια πολιτική που ακολουθεί. Το μεν Hitech δεν εξεδήλωσε καμιά δημόσια αντίδραση, οι δε υπόλοιποι είχαν τις διαμαρτυρίες τους οι άνθρωποι, και μέχρις εκεί. Εν προκειμένω, όμως, έχουμε να κάνουμε με έναν οχετό ακατονομάστων ύβρεων, ύβρεων οι οποίες –αν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό σας- δεν έχουν προηγούμενο, τουλάχιστο στο Ελληνικό Internet, προς αυτούς που τόλμησαν να κρίνουν γραπτά του ειδικού τύπου, αλλά και σχεδόν απροκάλυπτη επίθεση εναντίον δύο από τα περιοδικά του χώρου, αποφεύγοντας επιμελώς έστω και την παραμικρή επίκριση προς το περιοδικό High Fidelity.

Αυτή η τακτική θα μπορούσε να οδηγήσει στο συμπέρασμα, ότι όλος αυτός ο οχετός ύβρεων από αυτά τα δυό – τρία άτομα, τυγχάνει της έγκρισης αυτού του περιοδικού, ίσως δε και να υποκινήθηκε από αυτό, κατευθυνόμενος εναντίον όλων των υπολοίπων περιοδικών του ανταγωνισμού. Προσωπικά, δεν σκέφθηκα ούτε μια στιγμή, ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επ’ αυτού, συνομίλησα τηλεφωνικά με τον εκδότη του, τον κ. Πορφυρίου. Βεβαίως ως ανέμενα, ο κ. Πορφυρίου δήλωσε απερίφραστα, ρητά και κατηγορηματικά, ότι το High Fidelity και ολόκληρη η Vision Press δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αυτά τα άτομα, και καταδικάζουν αυτό το απαράδεκτο γεγονός.

Τώρα, όσον αφορά αυτό καθ’ εαυτό το θέμα του εξαναγκασμού προς διαφήμιση, επειδή αυτά τα άτομα κατονομάζουν τον αντιπρόσωπο, ίσως αυτή η ιστορία να έχει δόση αλήθειας, μπορεί να είναι και εντελώς αληθής. Όμως, από εκεί, μέχρι να φθάσουν να καθυβρίζουν τον υποφαινόμενο, τον Τσαρουχά και τον Μπλάτσιο, καθώς τον ιδιοκτήτη του παρόντος τόπου, αυτό υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Πώς και με ποιον τρόπο θα μπορούσαν αυτά τα άτομα που είναι άσχετα με τον περιοδικό τύπο του χώρου, να κατευθύνουν τα εντός των περιοδικών πράγματα εκ των έξω, μόνο το νοσηρό μυαλό τους μπορεί να συλλάβει.

Λυπάμαι πολύ.
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.111
Reaction score
20.605
Αγαπητέ φίλε audiomusic, το γεγονός ότι ο κύριος Κόγιας έθιξε με αυτό τον τρόπο τον συνάδελφο μου, με ενόχλησε όσο ενόχλησε και εσένα. Ο κύριος Κόγιας, επί AV Forum, είχε αναφερθεί με ανάλογο ύφος και εναντίον μου, αλλά και εναντίον αρκετών άλλων φίλων του High End. Στις αρχές γινόμουν και εγώ έξαλλος, αλλά μετά από λίγο καιρό έδωσα τόπο στην οργή, καθώς διαπίστωσα για ακόμα μια φορά ότι σε αυτή τη ζωή δεν είναι δυνατόν να σε συμπαθήσουν όλοι όσοι θα έρθουν σε επαφή μαζί σου.

Όσον αφορά τον ισχυρισμό σου περί συγκάλυψης, θα διαφωνήσω μαζί σου για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ποτέ δεν έγινε επώνυμη καταγγελία από κανέναν για κανέναν και ο δεύτερος λόγος είναι ότι κανείς δεν θα έπαιρνε το ρίσκο μιας "αποκάλυψης" αν δεν είχε κάποια στοιχεία.

Από πλευράς φημολογίας, να είσαι σίγουρος ότι όλοι γνωρίζουν τι έχει παιχτεί. Αλλά επειδή η υπόθεση βρωμάει πολύ και αν κυνηγηθεί νομικά, μπορεί να γίνει μεγάλος χαμός, κανείς δεν θέλει να εμπλακεί.

Νικόλα, δύο πράγματα θέλω να σου πω:

Πρώτον, θέλω να ξέρεις, πως ούτε για μια στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό, ότι εσύ θα μπορούσες να έχεις σχέση με αυτές τις αθλιότητες.

Δεύτερον: Σε παραδέχομαι.
 

Μηνύματα
559
Reaction score
1
Κώστα, από ότι βλέπω βρήκα το "κουμπί" σου.:happy_4: Ψάρωσες με την νέα μου ηλικία.:happy_5:

Πέρα από την πλάκα, μπορώ να πω ότι άσχετα με τα όσα έχουν γίνει μεταξύ μας στο παρελθόν (κυρίως επί AV Forum), ουδέποτε θα έλεγα ότι είσαι λαμόγιο ή ότι θα ταυτιζόσουν με ένα λαμόγιο ή ότι θα συγκάλυπτες ένα λαμόγιο. Παρά τις όποιες διαφωνίες μας, δεν χρειάστηκε πολύ για να καταλάβω ότι είσαι ευθύς άνθρωπος που αρέσκεται με την αλήθεια, ακόμα και αν στις περισσότερες διαφωνίες μας η αλήθεια είχε περισσότερες από δύο όψεις και εσύ υποστήριζες την μια και εγώ την άλλη.

Όσον αφορά τα τελευταία γεγονότα, θα μπορούσα να πω ότι και εδώ τήρησες μια στάση ουδετερότητας, γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα από τα "παρόμοια και πολύ περισσότερα χωσίματα" που έχεις κάνει στους συντάκτες των άλλων περιοδικών.

Αυτό είναι κάτι που εγώ στην θέση σου θα έδειχνα στους ανθρώπους του audiopoint, βάζοντας κάποια links. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθούσε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό την αποκατάσταση κάποιων αιωρούμενων παρερμηνειών. Αν παρέθετες τα links με τα αμέτρητα χωσίματα που έχεις κάνει στους συντάκτες του Ήχου, θα έδειχνες αυτομάτως στους επικριτές σου από την πλευρά του Audiopoint, ότι δεν είσαι άνθρωπος που συγκαλύπτει.

Επιπροσθέτως και σύμφωνα με το πώς σε έχω ψυχολογήσει, πιστεύω ότι αν ποτέ ερχόντουσαν στα χέρια σου τα στοιχεία της πρόσφατης υπόθεσης εκβιασμού, είμαι σίγουρος ότι θα ήσουν από τους πρώτους που θα κραύγαζε και θα απαιτούσε την διαλεύκανση της υπόθεσης. Βέβαια, στην παρούσα φάση και μετά από όλη αυτή την αισχρή βωμολοχία που έχεις δεχθεί, ίσως και να μην έκανες κάτι τέτοιο, μόνο και μόνο επειδή δεν θα ήθελες να δώσεις την παραμικρή βοήθεια στους επικριτές σου από το Audiopoint.

Όπως και να έχει, εγώ για ακόμα μια φορά θα προτρέψω και τις δύο πλευρές να "τα βρείτε", γιατί γίνατε και ίσως συνεχίσετε να γίνεστε μαλλιά κουβάρια εξαιτίας τρίτων.
 

Μηνύματα
1.935
Reaction score
9
Αγαπητέ κ. Κορακάκη,
Καταρχήν ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντησή σας.

Δεν έχω βρεί κάτι αντίστοιχο για εσάς και για το λόγο αυτό σας ρώτησα.
Αντιθέτως είχα την ατυχία να βρώ αυτό το λινκ που αφορά τον συνάδελφό σας.

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=359398&postcount=37

Εαν απομονωσει κανεις το παραπανω ποστ παρατηρει τα εξης.

1) Ο Κογιας δικαιουται να εστιαζει στο γεγονος οτι ο συγκεκριμενος ριβιουερ επιχειρει να προσδωσει μια ΜΥΘΙΚΗ υποσταση σε ενα κατα τα αλλα κοινο και γνωστο υλικο. Για τον εμπειρο αναγνωστη αμεσως γινεται προφανεστατη η διαθεση του ριβιουερ να προωθησει το προιον μεσα απο την καλλιεργεια μιας παραμυθενιας ατμοσφαιρας, και με χρηση ΨΥΧΟΤΡΟΠΩΝ σχηματων λογου.
Μπορει να υπαρχουν αναγνωστες που να την βρισκουν με ενα τετοιο "ταξιδεμα". Για μενα ωστοσο κατι τετοιο δεν ειναι εντιμο, και μπραβο στον Κογια που το προβαλλει.

2) Ο Κογιας ταυτοχρονα κανει το μεγαλο λαθος να σφαζει χωρις γαντι, και ετσι καταφερνει να αποδυναμωνει και καταστρεφει τα ιδια του τα λεγομενα μεσα απο το συγκεκριμενο ΥΦΟΣ γραφης. Το τελευταιο, καλλιστα δινει το δικαιωμα στον Οποιο αντιθετο με την ουσια του ποστ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ να το χρησιμοποιησει σαν προσχημα και να χτισει εκει πανω μια σειρα απο δηθεν παρεξηγησεις (οπως τελικα εγινε)

Κωστα νομιζω οτι πρεπει τουλαχιστον να αποφευγεις την ειρωνεια, αλλα παλι ο καθενας μας εχει τα βιτσια του.

3) Το θεμα ειναι το πως κρινεται εκαστος πρωταγωνιστης του επεισοδιου απο εμας τους τριτους. Αυτο εξαρταται απο την συνολικη διαγωγη των πρωταγωνιστων, αλλα κυριως απο την ηδη διαμορφωμενη θεση του καθενος μας απεναντι στα πραγματα. Εδω ειναι φανερο οτι η δικη σου (audiomusic) ηδη διαμορφωμενη θεση ειναι υπερ του ριβιουερ και προκυπτει το ερωτηματικο ΓΙΑΤΙ

Δεν ξέρω πως θα νιώθατε εσείς εάν δεχόσασταν τέτοια "κριτική" και αν γινόσασταν αντικείμενο χλευασμού μιας παρεάς,

Καθε αποπειρα να εμφανιστει η επιθεση σαν μετωπικη δεν με πειθει

εγώ πάντως στην θέση σας δεν θα γινόμουν καλύτερος. Θα γινόμουν έξαλλος, όπως και έξαλλος έγινα

an other one bites the dust

όταν διαπίστωσα ότι αυτό συμβαίνει για έναν άνθρωπο που πληρώνω για να διαβάζω.


Όπως επίσης συμβαίνει για κάποιους πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους. Ενώ σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει για κάποιους άλλους οι οποίοι βρίσκονται μονίμως στο απυρόβλητο. Αυτοί οι άλλοι είναι άραγε αλάνθαστοι; Είναι μήπως "Θεοί" ή είναι τελικά κάτι άλλο;

Είναι ντροπή και ασυδοσία, η επαγγελματική καριέρα κάποιων ατόμων, οποιονδήποτε ατόμων, να γελιοποιείται με τον τρόπο αυτό.

ΣΩΣΤΑ. Αρκει να ισχυει για ολους


Εσείς νιώθετε καλά για αυτό που συνέβει στον συνάδελφό σας ή σε οποιονδήποτε συνάδελφό σας; Θα θέλατε να σας συμβεί;

Εδω ο λαος λεει "Ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται"
Ελπιζω τι δικο μου υφος να μην δινει λαβες για μετατοπιση του βαρους της κουβεντας

:smoking:
 

Μηνύματα
1.740
Reaction score
869
Θα παρακαλουσα παρα πολυ, οποιους εχουν σκοπο να απαντησουν στον audiomusic να το κανουν με τον τροπο που χαρακτηριζει το AVSite.
Κοσμια και με σεβασμο στον φιλοξενουμενο μας...
...................................................................................
 




Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.111
Reaction score
20.605
Αγαπητέ κ. Κορακάκη,
Καταρχήν ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντησή σας.

Δεν έχω βρεί κάτι αντίστοιχο για εσάς και για το λόγο αυτό σας ρώτησα.
Αντιθέτως είχα την ατυχία να βρώ αυτό το λινκ που αφορά τον συνάδελφό σας.

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=359398&postcount=37

Δεν ξέρω πως θα νιώθατε εσείς εάν δεχόσασταν τέτοια "κριτική" και αν γινόσασταν αντικείμενο χλευασμού μιας παρεάς, εγώ πάντως στην θέση σας δεν θα γινόμουν καλύτερος. Θα γινόμουν έξαλλος, όπως και έξαλλος έγινα όταν διαπίστωσα ότι αυτό συμβαίνει για έναν άνθρωπο που πληρώνω για να διαβάζω.
...
Είναι νομίζω ηλίου φαεινότερον σε ποιόν απευθύνεται το μήνυμα και τι εμπάθεια έχει ο Δρ Ντίνος Πικάπιος για τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον οποίο δεν τον γνωρίζω αλλά τον σέβομαι τόσο γιατί είμαι αναγνώστης του αλλά και γιατί δεν είναι παρόν να υποστηρίξει την θέση του.

Έτσι λοιπόν η απάντησή μου είχε ως εξής:

"Είσαι ένας κολλημένος μ*****ς που βλέπεις παντού φαντάσματα και ανεμόμυλους.
Αν έχεις τα α*****α να ανακαλύψεις ποιος είμαι και να πάθεις άλλο ένα Βατερλώ πάρε 694*****"


Και πήρε και ανακάλυψε ότι είμαι γυναίκα και ακόμα το φυσά και δεν κρυώνει!
Τελικά ρε παιδάκι μ' πες μας τελικά, να καταλάβουμε: Έγινες έξαλλος, ή έξαλλη; Και τα δύο δε γίνεται!
 



Status
Not open for further replies.

Staff online

  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.680
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top