- Reaction score
- 9.049
Το έγραψα λίγο μπακαλίστικα για να καταλάβει επειδή ο ενισχυτής είναι 7Χ95 wattΔεν ισχύει αυτο με τα watt, που το διάβασες ;
Στο bi-amp ο ενισχυτής θα στείλει ένα σήμα στο low και ένα σήμα στο high.
Το έγραψα λίγο μπακαλίστικα για να καταλάβει επειδή ο ενισχυτής είναι 7Χ95 wattΔεν ισχύει αυτο με τα watt, που το διάβασες ;
Φιλε #ThanasisR επειδη αυτό προσπαθώ να καταλάβω απο την αρχή, ο ενισχυτής όντως δίνει 7x95 watt? Όταν στο εγχειρίδιο γράφει "95 watts per channel (8 ohms, 20Hz – 20kHz, 0.08% Clear, 2 channels)" αυτό δεν σημαίνει οτι οι προϋποθέσεις για να δώσει 95 watt είναι να λειτουργούν 2 μόνο κανάλια και αυτά στα 8Ω?Το έγραψα λίγο μπακαλίστικα για να καταλάβει επειδή ο ενισχυτής είναι 7Χ95 watt
Πάλι νομίζω δεν μας τα λες σωστά , «ένα είναι το σήμα »και ο ενισχυτής δεν καταλαβαίνει ποιο καλώδιο συνδέεις που .Το έγραψα λίγο μπακαλίστικα για να καταλάβει επειδή ο ενισχυτής είναι 7Χ95 watt
Ναι, έτσι είναι. Για να δώσει αυτά τα 95 watt απαραίτητη προϋπόθεση είναι να παίζουν μόνο 2 ηχεία-κανάλια. Αν τα βάλεις να παίζουν όλα, τα watt θα είναι λιγότερα και για αυτό ευθύνεται το τροφοδοτικό του ενισχυτή.ο ενισχυτής όντως δίνει 7x95 watt? Όταν στο εγχειρίδιο γράφει "95 watts per channel (8 ohms, 20Hz – 20kHz, 0.08% Clear, 2 channels)" αυτό δεν σημαίνει οτι οι προϋποθέσεις για να δώσει 95 watt είναι να λειτουργούν 2 μόνο κανάλια και αυτά στα 8Ω?
Μάλλον παίζουμε με τις λέξεις υπάρχει και αντίστοιχη συνδεσμολογία για bi-ampΠάλι νομίζω δεν μας τα λες σωστά , «ένα είναι το σήμα »και ο ενισχυτής δεν καταλαβαίνει ποιο καλώδιο συνδέεις που .
Προτείνω να αρχίσεις να εκφράζεις και εσύ άποψη περί αισθητικής για την διακόσμηση του σαλονιού.
Πχ Δεν μου αρέσει αυτο το βάζο, να φύγει. Δεν μου αρέσει αυτό το ...., να φύγει. Ειδικά αντικείμενα που σχετίζονται με την μητέρα της, σεμεδάκια, άχρηστα διακοσμητικά, οτιδήποτε “χαριτωμένο”. Ή που αρέσουν σε φίλες της.
![]()
bi wiring δεν είναι, αφού κάθε καλώδιο συνδέεται σε ξεχωριστό ενισχυτικό στάδιο.Τωρα πως ενας ενισχυτης ενω ειναι 2*95w κανει δι-ενισχυση το καθε καναλι χωριστα (190w)
Δεν βγαζει νοημα . Ασ το πει bi wiring .
Οκ, για να ξεμπερδευτούμε λίγο ας υποθέσουμε για ένα λεπτό οτι δεν συνδέω τα ηχεία με bi-amp σύνδεση αλλα με ένα καλώδιο και το bridge που έχει επάνω. Ο κατασκευαστής των ηχείων δίνει recommended 25w-75w, άν συνδέσω λοιπόν ένα κανάλι στο κάθε ηχείο το πολύ που θα μπορούσε να δώσει ο ενισχυτής θα ήταν 95w στα 8Ω άρα περισσότερα ακόμη σε 6Ω. Είναι οκ να λαμβάνει το κάθε ηχείο απο το κανάλι του ενισχυτη περισσότερα watt απο τα maximum recommended του κατασκευαστή ή μπορεί να πάθει ζημια (π.χ. θα πρέπει να προσέχω να μην ανεβάζω πολύ την ένταση ή οτιδήποτε άλλο??)Ναι, έτσι είναι. Για να δώσει αυτά τα 95 watt απαραίτητη προϋπόθεση είναι να παίζουν μόνο 2 ηχεία-κανάλια. Αν τα βάλεις να παίζουν όλα, τα watt θα είναι λιγότερα και για αυτό ευθύνεται το τροφοδοτικό του ενισχυτή.