Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.494
Λες να μην εχει στασιμα ενας τυπικος χωρος σαν αυτος που παρεθεσε ο φιλος;
Μακαρι. Θα ειναι μπλεσντ.
Μακαρι. Θα ειναι μπλεσντ.
Αυτο το "Θεέ μου, Θεέ μου" στους υποτιτλους της πρώτης φωτό, απο ποιά ταινία είναι;Τα 2 μπροστινα ηρθαν πιο κοντα μεταξυ τους, πλεον βρισκονται σε αποσταση 2.20.
Τα audio spectrum θα δοκιμαστουν αργοτερα οταν βρω/φτιαξω βασεις.
Καθως περιμενω να ρθει ο sc lx701 σιγα σιγα θα ξεκινησω να περασω καλωδια περιμετρικα στο ταβανι (ευτυχως το γυψινο εχει λιγο κενο απο πανω και θα τα κρυψω εκει μεσα) για να βαλω 2 front height για atmos κτλ. Ταβανι δεν θελω να τρυπησω. Προσωρινα ισως και μονιμα θα μπουν δυο απ το set sa ve 525. Το υψος του ταβανιου ειναι 2.90 μετρα. Δεν θελω ογκωδη ηχεια να φαινονται εκει πανω. Θα μπουν σε βασεις σαν αυτες ( http://www.techstores.gr/meliconi-480502-sound-50-blister.html ) με κλιση προς τα κατω και ελαφρα περιστροφη ωστε να στοχευουν τη θεση ακροασης.
Αν καποιος συμφορουμιτης, περιστερι μερια, εχει εμπειρια απο mcacc pro και εχει χρονο να με βοηθησει στο σεταρισμα θα ηταν πολυ μεγαλη βοηθεια! Πιτσες/σουβλακια/μπυρες παρεχονται καθ ολη τη διαρκεια!
View attachment 83404 View attachment 83405

απο τη ζωη...ΑΙ της τηλεορασηςΑυτο το "Θεέ μου, Θεέ μου" στους υποτιτλους της πρώτης φωτό, απο ποιά ταινία είναι;![]()
Τωρα στην αναμονη να ρθει το θεριο ο lx701,
Το μονο που με ξενερωσε τρελα ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω τα ηχεια απο πισω με μπανανακια οπως στο προηγουμενο, αλλα πρεπει να βαλω γυμνο το καλωδιο.