Νέο μέλος, μια μικρή παρουσίαση (Heavyrain)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Λες να μην εχει στασιμα ενας τυπικος χωρος σαν αυτος που παρεθεσε ο φιλος;

Μακαρι. Θα ειναι μπλεσντ.

Reaction score
95
Εχω κατι παλια audio spectrum s25 του πατερα μου. Επισκευασα περσι το αφρωδες υλικο περιμετρικα του woofer και παιζουν οπως παλια (νομιζω). Πιστευετε θα επαιζαν καλυτερα στο χωρο μου;
20160814_053147.jpg 20160318_171107.jpg

Reaction score
1.067
Οι ηχειαρες φιλανε το πισω τοιχο , εχεις και το σαμπ και υπαρχει κ μια τζαμαρια διπλα .
Λογικα δεν θα χρειαζεσαι και τοσο μεγαλες εντασεις για να μπουμαρει το δωματιο .
Δοκιμασε και τα ηχεια τ πατερα σου ........αν ειναι τσαμπα η δοκιμη!

Reaction score
95
Τα 2 μπροστινα ηρθαν πιο κοντα μεταξυ τους, πλεον βρισκονται σε αποσταση 2.20.
Τα audio spectrum θα δοκιμαστουν αργοτερα οταν βρω/φτιαξω βασεις.

Καθως περιμενω να ρθει ο sc lx701 σιγα σιγα θα ξεκινησω να περασω καλωδια περιμετρικα στο ταβανι (ευτυχως το γυψινο εχει λιγο κενο απο πανω και θα τα κρυψω εκει μεσα) για να βαλω 2 front height για atmos κτλ. Ταβανι δεν θελω να τρυπησω. Προσωρινα ισως και μονιμα θα μπουν δυο απ το set sa ve 525. Το υψος του ταβανιου ειναι 2.90 μετρα. Δεν θελω ογκωδη ηχεια να φαινονται εκει πανω. Θα μπουν σε βασεις σαν αυτες ( http://www.techstores.gr/meliconi-480502-sound-50-blister.html ) με κλιση προς τα κατω και ελαφρα περιστροφη ωστε να στοχευουν τη θεση ακροασης.

Αν καποιος συμφορουμιτης, περιστερι μερια, εχει εμπειρια απο mcacc pro και εχει χρονο να με βοηθησει στο σεταρισμα θα ηταν πολυ μεγαλη βοηθεια! Πιτσες/σουβλακια/μπυρες παρεχονται καθ ολη τη διαρκεια!
20171116_140249.jpg 20171116_141700.jpg

Timaras

Reaction score
2.171
Έχω την εντύπωση ότι τα front height δε θέλουν κλίση προς τα μέσα.
Έτσι όπως θες να τα βάλεις,είναι τοποθέτηση κατά auro3d.Η τοποθέτηση κατά atmos προϋποθέτει τρύπημα ταβανιού.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.774
Τα 2 μπροστινα ηρθαν πιο κοντα μεταξυ τους, πλεον βρισκονται σε αποσταση 2.20.
Τα audio spectrum θα δοκιμαστουν αργοτερα οταν βρω/φτιαξω βασεις.

Καθως περιμενω να ρθει ο sc lx701 σιγα σιγα θα ξεκινησω να περασω καλωδια περιμετρικα στο ταβανι (ευτυχως το γυψινο εχει λιγο κενο απο πανω και θα τα κρυψω εκει μεσα) για να βαλω 2 front height για atmos κτλ. Ταβανι δεν θελω να τρυπησω. Προσωρινα ισως και μονιμα θα μπουν δυο απ το set sa ve 525. Το υψος του ταβανιου ειναι 2.90 μετρα. Δεν θελω ογκωδη ηχεια να φαινονται εκει πανω. Θα μπουν σε βασεις σαν αυτες ( http://www.techstores.gr/meliconi-480502-sound-50-blister.html ) με κλιση προς τα κατω και ελαφρα περιστροφη ωστε να στοχευουν τη θεση ακροασης.

Αν καποιος συμφορουμιτης, περιστερι μερια, εχει εμπειρια απο mcacc pro και εχει χρονο να με βοηθησει στο σεταρισμα θα ηταν πολυ μεγαλη βοηθεια! Πιτσες/σουβλακια/μπυρες παρεχονται καθ ολη τη διαρκεια!
View attachment 83404 View attachment 83405
Αυτο το "Θεέ μου, Θεέ μου" στους υποτιτλους της πρώτης φωτό, απο ποιά ταινία είναι; :whistling:

Timaras

Reaction score
2.171
Είναι καλύτερα πιο κοντά τα ηχεία απ'ότι πριν?
[DOUBLEPOST=1510841277][/DOUBLEPOST]Όσο αφορά τα front height δες τα Dali Alteco c-1 και τα Yamaha ns-aw592
Tα Yamaha σου δίνουν και εναλλακτικούς τρόπους τοποθέτησης

Yamaha aw.JPG

Reaction score
95
Νομιζω πως ακουγεται πιο "μαζεμενος " ο ηχος τωρα.

Ναι εχεις δικιο για την κλιση προς τα "μεσα". Απλα θα ηθελα να φτιαξω ενα εστω υποτυπωδες ατμος χωρις να παρω ακομα ηχεια. Ιδανικα θα ηθελα upfiring για ν αποφυγω και τα καλωδια και το κρεμασμα ενος ακομα ζευγους ηχειων (εχω ηδη τα surround κρεμασμενα), ταβανι δεν προκειται να τρυπησω οποτε εχουμε ειτε height ειτε upfiring. Ηχητικα ειναι καλυτερο το upfiring φανταζομαι απ τα height σωστα; δεδομενου οτι δεν βαζω ταβανιου.

Τα dali μ αρεσουν πολυ, τα yamaha φαινονται φθηνιαρικα! Σαν ηχειο καφετεριας!

***Ο διαλογος ειναι απο το τελευταιο επεισοδιο του stranger things 2.

Reaction score
95
Ευχαριστω! Σημερα θα χω χρονο ν ασχοληθω πιο πολυ. Εκανα ενα γρηγορο auto setup ως τωρα

Reaction score
95
Λοιπον ξανατρεξα το mcaac και εβαλα να αποθηκευσει ρυθμισεις και στις 3 memory slots στη 1 εβαλε "symmetry", στη 2 "all channel adjust" και στη τριτη "front align".
Σε τι ειδους περιεχομενο ενδυκνειται να βαζω την καθε επιλογη;

Reaction score
95
Νομιζω τον εφερα σε σημειο να μ αρεσει. Ανεβασα βεβαια τη ενταση απο καθε πηγη(volume absorber) για να παιζει πιο δυνατα σε χαμηλοτερη σταθμη του master volume οπως και ανεβασα ισοποσα την ενταση καθε ηχειου απ το app μερικα DB απ το icontrolAV για τον ιδιο λογο.

Ειμαι πολυ ενθουσιασμενος απο την ποιοτητα κατασκευης, ειναι τερας σε μεγεθος σε σχεση με το denon x1000 που χα πριν.
Το μονο που με ξενερωσε τρελα ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω τα ηχεια απο πισω με μπανανακια οπως στο προηγουμενο, αλλα πρεπει να βαλω γυμνο το καλωδιο.

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Το μονο που με ξενερωσε τρελα ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω τα ηχεια απο πισω με μπανανακια οπως στο προηγουμενο, αλλα πρεπει να βαλω γυμνο το καλωδιο.
:o:errwhat:

Γιατί δεν μπορείς;;; Δεν παίρνουνε μπανάνες αυτά;

Reaction score
95
Δοκιμασα. Δεν βγαινουν αυτα τα "προστατευτικα", βασικα δεν ειναι καν προστατευτικα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962