Νέο πικάπ για αρχάριο

A

AKARL

Guest
στα 200€ πάιρνεις εργαλείο ντόκτορ! :wink:
Το πουλάει κάποιος Δημήτρης από Θεσσαλονίκη. Ρε λες να; :roflmao: :roflmao: :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.326
Πολύ ενδιαφέρον!

Λες να το χτυπήσω;
Post automatically merged:

στα 200€ πάιρνεις εργαλείο ντόκτορ! :wink:
Μπράβο Λέανδρε, πολύ μου αρέσει, τέτοιο θέλω..

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Πολύ ενδιαφέρον!

Λες να το χτυπήσω;
Post automatically merged:

Μπράβο Λέανδρε, πολύ μου αρέσει, τέτοιο θέλω..
Εννοείται!
πλάκα-πλάκα, με τόσο ρεύμα που τραβάς και με τη μηδενική συντήρηση στο δίκτυο ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ, σε βλέπω να προκαλείς συσκότιση σ όλη τη Θεσσαλονίκη!! :lol: :lol: :lol:
ενώ με το "εργαλείο", μανιβελίτσα κι ακούς!!:wink:
Προβλέπω να του κάνεις συχνή χρήση ντοκ!..'

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Και άντε να του εξηγήσεις ότι με τα 150 δεν θα ακούσει μπάσο, αλλά βαβούρα απο τις δονήσεις που θα ρουφάει και τη τραμπάλα που θα κάνει ο βραχίονας. Και ότι δεν θα μπορεί να ακολουθήσει το αυλάκι για να αποδώσει τις λεπτομέρειες του υλικού. Μετά, μαγευτικός ο ήχος του βινυλίου και θεός μπροστά στα ψηφιακά. Αϊ αϊ αϊιιιιιι!!!
Με 150 ευρω βρισκει μεταχειρισμενα Kenwood/Trio KD1033 η και Pioneer PL12 που με μια audio-technica AT3600L θα ειναι μια χαρα.KILLER που λεμε................και μπασα "αβαβουρωτα................"

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.326
Δε το πρόλαβα, τον πήρα τηλέφωνο να το πάρω, αλλά πουλήθηκε...

Κρίμα...

Ωραίο ήταν χιζ μαστερς βοις, τες πα.

Άντε, βρείτε μου!

Reaction score
370
Έχω δει και το Denon DP-200USB , στα 150€ περίπου, το οποίο ξεφεύγει λιγο αοο τον προϋπολογισμό, αλλα θα ήθελα μια αποψη.
Υπάρχει αυτό εντός προ'υ'πολογισμού : SONY PSLX300 USB, 129 ευρώ απο Κωτσόβολο. Ομως κακά τα ψέμματα...κάτω απο 200 ευρώ σε καινούργιο δεν παίρνεις ούτε καν entry level πικάπ. 'Ολα αυτά είναι φτηνιάρικες πλαστικούρες των 3-4 κιλών. Βρίσκεις όμως απο 130-180 ευρώ καλά μεταχειρισμένα δεκαετίας του '70 όπως κάποια μοντέλα των Pioneer, Sanyo, CEC, Kenwood, Marantz, Philips, Lenco, Dual, Garrard, που είναι σωστά κατασκευασμένα και σαφώς ομορφότερα, με ξύλινο πλίνθο, χοντρή ατσάλινη βάση, σωστό βραχίονα και με αποσπώμενο Headshell. Eπιπλέον σε αυτά βρίσκεις και ανταλλακτικούς ιμάντες. Πριν 2 χρόνια πήρα ένα Sanyo του 1975 σε άριστη κατάσταση με όλες τις λειτουργίες αυτόματες, ζυγίζει 9 κιλά και κοσμεί τον χώρο. Αν φοβάσαι τόσο πολύ τα μεταχειρισμένα, τότε πάρε την απόφαση για καινούργιο, αλλά απο 200 ευρώ και άνω, γιατί με λιγότερα έχεις πετάξει τα λεφτά σου στα σίγουρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa