- Reaction score
- 3.485
Κατάλαβες τώρα γιατί σου αρέσουν τα κλιπς κλαψ?
yeah........Κατάλαβες τώρα γιατί σου αρέσουν τα κλιπς κλαψ?
Για αυτό το λόγο σαν καλός και ωριμος άνθρωπος θα αντιγράψεις το target curve που εχει ο ear. +2 db στα 20 hz και -8 db στα 20κ. Μια ευθεία γραμμή. Μετά θα έχεις και δικαιολογία άνετα να λες ότι δεν ακούς ψηλά επειδή φταίει το eq.Και τώρα λίγη πλάκα! ή ?
Βάσει των παραπάνω πινάκων, είτε έχομε σπέσιαλ μηχανήματα, είτε όχι, ανάλογα με την ηλικία μας, κάποια όργανα δυστυχώς ..... δεν (πλήρως) ! Κυρίως προς την δεξιά μεριά των πινάκων, αλλά ίσως και κάποια από την αριστερή!
Και συνεχίζω τη δυστυχία!
Κάποια ημέρα έπεσα σε βίντεο με τον πίνακα ακουστικού φάσματος. Ξεκινώ λοιπόν από τα χαμηλά, και κάπου στα 13000 ή και λίγο παραπάνω αρχίζει η πτώση μέχρι το απόλυτο καινό, ανεβάζω λοιπόν τον ήχο στα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ, και ... το απόλυτο καινό, απόλυτη ησυχία! Οπότε ξαφνικά ακούω φωνές από το ΔΙΠΛΑΝΟ δωμάτιο. Την κόρη μου να φωνάζει.....Έ τι έπαθες, χαμήλωσε το ! Σημειώστε .... από Ακουστικά!!!!. Δυστυχία λοιπόν!
Εκείνη ενοχλήθηκε έντονα από άλλο δωμάτιο και εγώ με τα ακουστικά στο αυτί, δεν άκουγα ΤΙΠΟΤΑ,ούτε ένοιωθα κάποια ενόχληση, ακριβώς σαν να είχα τον ήχο στο απόλυτο Μηδέν!
Σημείωση:
Η κόρη μου ήταν πέρυσι 28 ετών και εγώ 63!
Σημείωση 2. Πάλι καλά που κάποια από τα όργανά μας έχουν περισσότερη αντοχή στον χρόνο!![]()
αυτός είναι ο εφιάλτης όλων μας. Με τις γενικές εξετάσεις επιβάλλεται και ακουόγραμμα (για εμάς τα βλαμμέναΚάποια ημέρα έπεσα σε βίντεο με τον πίνακα ακουστικού φάσματος. Ξεκινώ λοιπόν από τα χαμηλά, και κάπου στα 13000 ή και λίγο παραπάνω αρχίζει η πτώση μέχρι το απόλυτο καινό, ανεβάζω λοιπόν τον ήχο στα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ, και ... το απόλυτο καινό, απόλυτη ησυχία! Οπότε ξαφνικά ακούω φωνές από το ΔΙΠΛΑΝΟ δωμάτιο. Την κόρη μου να φωνάζει.....Έ τι έπαθες, χαμήλωσε το ! Σημειώστε .... από Ακουστικά!!!!. Δυστυχία λοιπόν!
Χμμμμμ....για πες;Αν είναι στην αρχή μπορεί να αντιμετωπισθεί (να καθυστερήσει η ζημιά) με θεραπεία.
Χμμμμ....σίγουρα;Γενικά αν δε συντρέχουν κληρονομικοί παράγοντες είναι μια κατάσταση που εμφανίζεται γύρω στα 60![]()
Χμμμμμμ....δεν μας τα λες καλάΟι υψηλές στάθμες δεν ενοχλούν τόσο όσο τα απότομα δυναμικά, αυτά μας κάνουν τη ζημιά.
σε περίπτωση που δεν έχει γίνει καταστροφή στα νεύρα , επιβραδίνεται το φαινόμενο με σταγόνες.Χμμμμμ....για πες;
αυτά μου είπε η γιατρόςΧμμμμμμ....δεν μας τα λες καλά![]()
Καλημέρα... Με πέθανες........Και τώρα λίγη πλάκα! ή ?
Βάσει των παραπάνω πινάκων, είτε έχομε σπέσιαλ μηχανήματα, είτε όχι, ανάλογα με την ηλικία μας, κάποια όργανα δυστυχώς ..... δεν (πλήρως) ! Κυρίως προς την δεξιά μεριά των πινάκων, αλλά ίσως και κάποια από την αριστερή!
Και συνεχίζω τη δυστυχία!
Κάποια ημέρα έπεσα σε βίντεο με τον πίνακα ακουστικού φάσματος. Ξεκινώ λοιπόν από τα χαμηλά, και κάπου στα 13000 ή και λίγο παραπάνω αρχίζει η πτώση μέχρι το απόλυτο καινό, ανεβάζω λοιπόν τον ήχο στα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ, και ... το απόλυτο καινό, απόλυτη ησυχία! Οπότε ξαφνικά ακούω φωνές από το ΔΙΠΛΑΝΟ δωμάτιο. Την κόρη μου να φωνάζει.....Έ τι έπαθες, χαμήλωσε το ! Σημειώστε .... από Ακουστικά!!!!. Δυστυχία λοιπόν!
Εκείνη ενοχλήθηκε έντονα από άλλο δωμάτιο και εγώ με τα ακουστικά στο αυτί, δεν άκουγα ΤΙΠΟΤΑ,ούτε ένοιωθα κάποια ενόχληση, ακριβώς σαν να είχα τον ήχο στο απόλυτο Μηδέν!
Σημείωση:
Η κόρη μου ήταν πέρυσι 28 ετών και εγώ 63!
Σημείωση 2. Πάλι καλά που κάποια από τα όργανά μας έχουν περισσότερη αντοχή στον χρόνο!![]()
Να δεις πόσο καλά τα κατάλαβε αυτός ο ριβγιουερ ο ασπρομαλλης που μας μιλάει για τον αέρα των οργάνων και το σούπερ Τουίτερ του τάδε ηχείου.Κάποιος απο τους δυο δεν τα κατάλαβε καλά
Μην μπερδεύετε τα πράγματα βρε!Kαι μετά μου λέτε σεις... Toole Target Curve ... -8db στα 20Khz....
Για +8db είμαστε....![]()
Ούτε γι αστείο...Kαι μετά μου λέτε σεις... Toole Target Curve ... -8db στα 20Khz....
Για +8db είμαστε....![]()