Να δημοσιεύονται ή οχι τα αποτελέσματα των συγκριτικών στο AVsite ?

Reaction score
3.576
Νίκος Τσαρουχάς said:
Μα όλοι (και ο DS το έγραψε) ένα blind αναζητάμε.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο όμως να βρεθεί η αντίστοιχη πηγή PC και φυσικά είναι δύσκολο να δώσει αντιπρόσωπος ένα καλό player για να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Γίνονται ήδη προσπάθειες όμως και προφανώς καταλαβαίνεις ότι πρέπει να οργανωθούμε. Με την βοήθειά σου θα περάσουμε τους... Αθηναίους για άλλη μια φορά. :wink:
Ο Δ.Σ, που ένα χρόνο δοκιμάζει πηγές, ανέφερε το TEAC Esoteric X-O1 σαν το πρώτο Hi-End υποψήφιο αντίπαλο. Aυτό το μηχάνημα να ζητησετε από την αντιπροσωπεία και με αυτό το μηχάνημα να γράψετε στη συνέχεια τις εντυπώσεις σας.

Ολοι περιμένουν να γίνει αυτό το συγκριτικό. Οργανώστε το για να μάθουμε επί τέλους κι εμείς την αλήθεια, που όπως ισχυρίζεται ο Δ.Σ κάποιοι επεγγελματίες αντιπρόσωποι μας την κρύβουν.

Reaction score
3.576
Βασίλης Χουρμουζιάδης [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ said:
]
Αντώνης K. said:
Μόνο μην ξεχάσετε τα ενισχυτικά και τα ηχεία να είναι από τον κύριο Βασίλη Χουρμουζιάδη , και όχι από αυτά που συνοδεύουν τον κομπιουτερο-μετατροπέα!! :lol: :lol: :lol:
Τα ενισχυτικά και τα ηχεία δέν είναι απαραίτητο να είναι απο τον κ. Βασίλη Χουρμουζιάδη. :)
Εχουμε κι άλλα ;;;

Reaction score
3.576
Σπύρος Κωστόπουλος said:
g.kar said:
...Το τελευταίο διάστημα μπορείς να παρατηρήσεις ότι αποφεύγονται οι δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων από τις μόνιμες πλέον συναντήσεις μας σε σπίτια φίλων και μελών του φόρουμ μας. Με αυτό τον τρόπο τα έχουμε κι εμείς καλά με όλους και δεν βγαίνει και ο φουνταριστός να λέει ότι μαζεύτηκε η σάρα και η μάρα στο σπίτι του τάδε μέλους του φόρουμ μας και μετά να πέφτουν τα smilies βροχή από τους θαυμαστές του...
Συμπαθάτε με, Γιώργο (και οι... άλλοι), αλλά αυτό δεν το πολυκατάλαβα.

Δηλαδή, τι έγινε το τελευταίο διάστημα (ώρες; μέρες; εβδομάδες; μήνες;) και αποφεύγονται οι δημοσιοποιήσεις αποτελεσμάτων από συνακροάσεις μελών;
Ελλοχεύει κανένας μπαμπούλας στο φόρουμ και τα μέλη φοβούνται τον ίσκιο τους;
Απαγόρευσε κανείς εκ των συντονιστών τις δημοσιοποιήσεις αυτών των εμπειριών;
Ο φουνταριστός, που κάνει τα δηκτικά σχόλια, ποιος είναι; Ο RD, μήπως;
Ποιοι είναι οι θαυμαστές του, με τα smilies αράδα;
Και ποιοι είστε εσείς, που ακούτε και δεν γράφετε (κοινώς, μάς γράφετε), που να σκάσουμε από τη ζήλεια μας;
Και γιατί θα έπρεπε να στενοχωρηθούν οι θαμώνες της κατηγορίας γι' αυτό;

Εν κατακλείδι, γιατί πρέπει κάθε φορά να κάνουμε μπάχαλο ένα θέμα, που πραγματικά προσπαθεί να βρει μια άκρη στον κυκεώνα της ανακρίβειας, της παραμυθολογίας και του ξερολισμού που διακρίνουν το High End; Γιατί;

Έλεος...//;-)
Σπύρο, μάλλον έχεις χάσει επεισόδια επειδή συμμετέχεις λίγο. Δεν γνωρίζεις βασικά στελέχη :D :D

Reaction score
3.576
]
Νίκος Τσαρουχάς said:
Καλά περίμενε κι εσύ. :lol:
Αλλά για πιο ερώτημα λες από όλα? Για την κοροϊδία, το blind? Γιατί νομίζω ότι πολλές "γαργάρες" μοίρασες γιατρέ μου... :roll:
.....
Αναφέρομαι στα εξής :

(1) στο γάντι που πέταξε ο DS για ηχητική σύγκριση κομπιουτερο-μετατροπεών με συσκευή Hi-End
(2) στο ότι κανείς επαγγελματίας δεν τολμάει να απαντήσει, για πρόκληση συγκριτικού τέστ κλπ.
.....
Ελπίζω να πάρεις απάντηση σύντομα. Μέχρι τότε εσύ ετοίμασε το τελευταίο μοντέλο Hi-End CD player της Classe που αντιπροσωπεύει η Τηλεοπτική.

Πες μας την γνώμη σου, αν συμφωνείς ή όχι να γίνουν δημόσιες ανακοινώσεις αποτελεσμάτων του συγκριτικού.
Ποια είναι η επίσημη απάντηση της Τηλεοπτικής ;;;

Reaction score
81
g.kar said:
Ελπίζω να πάρεις απάντηση σύντομα.
Ελπίζω να πάρω απάντηση σύντομα. Εχω αρχίσει όμως να βαριέμαι. :D
Ηδη έχουν περάσει 5 ημέρες και απάντηση δεν είδα.

Να θυμίσω επίσης οτι περιμένω απάντηση απο τον DS στα σχόλιά μου της 28.11.06 τα οποία παραθέτω αυτούσια.

]
D.S said:
Ήμουν σίγουρος ότι θα προκαλούσα αρκετό εποικοδομητικό προβληματισμό με το θέμα αυτό.
Τον ίδιο προβληματισμό δηλαδή που αντιμετωπίζω και εγώ εδώ και ένα χρόνο δηλαδή...
Που τον είδες τον εποικοδομητικό προβληματισμό ;

Το ερώτημά αλλά και το ύφος σου αφορούσε και τους πονηρούς που "μας δουλεύουν".

Σε αυτό το θέμα δεν είδα κανένα "εποικοδομητικό προβληματισμό".

" Νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα τις χρονιάς και θα κάψει πολλούς... Που αγόρασαν, που πουλάνε, που μας δουλεύουν... "

Βαριές κουβέντες, θα έπρεπε να ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ τα πυροτεχνήματα που εκτόξευσες για αυτούς που "μας δουλεύουν". Πώς σας "δουλεύουν" και με ποιό τρόπο ?

Είμαι έτοιμος να δεχθώ οτι υπό προυποθέσεις τέτοιες "κομπιουτερίστικες" λύσεις μπορεί να παίζουν καλύτερα απο αρκετές ακριβές συσκευές.

Το κόστος όμως μίας ακριβής συσκευής αντικατοπτρίζεται και στην ποιότητα του κελύφους της, στην ποιότητα του φινιρίσματος και σε άλλες τέτοιες "λεπτομέρειες".

Πολλά απο αυτά δεν έχουν άμεση σχέση με την ηχητική ποιότητα της συσκευής αλλά συνεισφέρουν σε αυτό που αδόκιμα ίσως ονομάζω προστιθέμενη αξία του μηχανήματος και αφορά την υποκειμενική αξία "χρήσης" και "κατοχής" της συσκευής.

Ολα αυτά αποτελούν - για πολλούς - μέρος της εμπειρίας του High-End, είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν σου άρεσε, δεν σου έκατσαν ηχητικά κάποιες συσκευές και τελικώς επέλεξες εναλλακτικές λύσεις. Μαγκιά σου.

Αυτό το επιπρόσθετο κόστος θα πρέπει να το λαμβάνετε υπ΄όψιν όλοι σας όσοι εξαπολύετε τους καθιερωμένους μύδρους σας ενάντια σε όλες τις ακριβές συσκευές. ( Παραδέχομαι οτι η περίπτωση Stereophile-Zanden είναι όντως ιδιάζουσα και δίνει λαβές σε σχόλια 8) )

Επί της ουσίας λοιπόν.

Ας κανονίσουμε λοιπόν μία συγκριτική ακρόαση με τις κομπιουτεροσκευές που ανέφερες και κάποιο λογικό μετατροπέα, σε σχέση με ένα DVD Player των 150 ευρώ που θα επιλέξω, και με κάποιο ROTEL - τo RCD-1072 αν μπορέσω να το διαθέσω, ( 830 ευρώ με το ΦΠΑ ).

Εννοείται βέβαια ότι το συγκριτικό θα είναι τυφλό :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Εκεί θα δούμε "πόσα απίδια χωράει ο σάκος"

Περιμένω απάντηση............... 8)

g.kar said:
Μέχρι τότε εσύ ετοίμασε το τελευταίο μοντέλο Hi-End CD player της Classe που αντιπροσωπεύει η Τηλεοπτική.
Η απάντηση που έδωσα στον DS ελπίζω να σε καλύπτει, προς το παρόν.

g.kar said:
Πες μας την γνώμη σου, αν συμφωνείς ή όχι να γίνουν δημόσιες ανακοινώσεις αποτελεσμάτων του συγκριτικού.
Γιατί όχι ? Η μήπως πρέπει να πάρουμε το μυστικό στον τάφο μας ? :D

g.kar said:
Ποια είναι η επίσημη απάντηση της Τηλεοπτικής ;;;
Οταν ερωτηθεί αρμοδίως για το επίμαχο θέμα φαντάζομαι ότι θα απαντήσει. :D

ΥΣΤ. Είχα την εντύπωση - κακώς, απο ότι φαίνεται - οτι εάν κάποιος διάβαζε με σχετική προσοχή το επισυναπτόμενο post μου προς τον DS θα έβρισκε μία πλήρη απάντηση σε όλα τα ερωτήματα του DS σημείο προς σημείο.. Εκανα λάθος. Απο ότι φαίνεται ο μόνος που διαβάζει με την δέουσα προσοχή τα post μου, είμαι εγώ :lol: :lol:

Reaction score
14
]
Απο ότι φαίνεται ο μόνος που διαβάζει με την δέουσα προσοχή τα post μου, είμαι εγώ :lol: :lol:

Συνηθισμένο φαινόμενο. 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιώργη μάλλον εσύ έχεις χάσει επεισόδια. Ο Σπύρος παρακολουθεί τα δρώμενα πολύ πριν εσύ βρεις καν σε ποια διεύθυνση βρίσκονται διαδικτυακά τα ελληνικά φόρουμ του αντικειμένου, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ρώτα και τους φίλους σου δηλαδή. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Βασικά στελέχη…?
Από πότε υπάρχουν στελέχη και από πότε έχουν χρηστεί κάποια ως βασικά και με βάση ποιά προσφορά? Ακόμη και αν υπήρχαν όμως τέτοια, αυτά είναι γύρω σου, δεν κρύβονται.

Αλλά να σου πω κάτι? Η απάντηση αυτή τα λέει όλα. Το πρόβλημα Γιώργο μου είναι ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν οπωσδήποτε να είναι αυτό που εσύ λες βασικά στελέχη της κατηγορίας. Κάποιοι θέλουν να βγαίνουν και να λένε δημοσίως ότι η κρυογένεση είναι η πεμπτουσία του χόμπι, (διότι το ακούσανε και επιπλέον το είπε το στέρεοφάιλ και τα ξένα φόρα), και να μην αντιδρά κανείς. Κάποιοι θέλουν να υποστηρίζουν ένα καλώδιο 7000€ με ανεπαρκή στοιχεία είτε τεχνικά είτε μέσω ακροάσεων και αξιώνουν να μην τους ρωτά καν (ο άσχετος) γιατί? Κάποιοι θέλουν να επιδεικνύουν εμπειρίες χωρίς να συνειδητοποιούν τι σημαίνουν αυτές γι αυτόν που διαβάζει ένα φόρουμ και προσπαθεί να μάθει πέντε πράγματα. Κάποιοι δεν θέλουν ερωτήσεις διότι όποιος ρωτά είναι άσχετος με το χόμπι ενώ όποιος αγοράζει είναι σχετικός. Κάποιοι δεν θέλουν αμφισβήτηση διότι αυτοί "ξέρουν". Σαν τους 29 κατασκευαστές ένα πράγμα. Αναρωτιέμαι μερικές φορές ποιοί είναι θεωρητικοί και ποιοί είναι παραμυθάδες.

Κάποιοι θέλουν να είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, θέλουν τίτλους του σοφού, του αρχιχομπίστα και του ΒΑΣΙΚΟΥ. Απλά πράγματα. Τώρα ποια είναι η πραγματικότητα. Πολλοί Γιώργο από εδώ ξέρουν την πραγματικότητα πίστεψέ με. :wink:

Μόνο που, σε ένα δημόσιο βήμα, ο αντίλογος είναι η προϋπόθεση και όχι η σιωπή στις δηλώσεις του καθενός. Τα φόρουμ είναι διάλογος. Όταν λοιπόν κάποιοι είδαν ότι είτε λόγω ανεπάρκειας είτε λόγω έλλειψης υπομονής δεν μπορούν να απαντήσουν, έχρησαν τους ερωτώντες άσχετους και τράβηξαν (οι σχετικοί) για άλλες πολιτείες προσπαθώντας μάλιστα στον δρόμος τους να απαξιώσουν όσους έχουν μια άλλη θεώρηση για τα πράγματα, πιο ορθολογιστική και, ας μου επιτρέψεις, πιο υπεύθυνη. Καθίστε εσείς εδώ οι άσχετοι εμείς πάμε σπίτι μας. Μόνο που ξεχνάνε ότι ο σχετικός με τον άσχετο δεν διαχωρίζονται με βάση τις αγορές αλλά με βάση την γνώση.

Φυσικά εδώ δεν είναι ο χώρος των καθηγητών πανεπιστημίου. Όμως εδώ είναι μια hi end κατηγορία που προϋποθέτει σοβαρή και όχι σοβαροφανή θεώρηση για τα πράγματα διότι παίζουμε με τα χιλιάρικα και αυτός που διαβάζει ή αυτός που δοκιμάζει πρέπει να μάθει και να επιλέξει. Εγώ κατανοώ πλήρως το να ΜΗΝ μπορεί να γράψει ο καθένας εδώ μέσα. Αυτό που δεν κατανοώ είναι το να προσπαθεί κάποιος να απαξιώσει αυτό που δεν μπορεί να αγγίξει. Έτσι ακριβώς, κάποιοι αποφάσισαν ότι ΟΛΟΙ όσοι είναι αυτή τη στιγμή γύρω σου, δεν αξίζουν τον πολύτιμο χρόνο τους. Δηλαδή να γελάμε μέχρι αύριο... :lol: :lol:

- Ας αφήσουμε επιτέλους τους φουνταριστούς και τις δικαιολογίες. Αυτά είναι παιδικά πράγματα.

Βασίλη Τσαντουλή, η πρότασή σου προτείνω να απορριφθεί.
Πρώτον γιατί δεν θα φιάξουμε γκέτο για κανέναν εντός της κατηγορίας, δεύτερον γιατί δεν είναι αυτό που θέλουν - αυτό είναι τα παραπάνω και τρίτον γιατί δεν θα προσαρμόσουμε την κατηγορία με βάση τα κριτήρια δύο ή τριών ανθρώπων για τους οποίους συζητάμε τόση ώρα. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα διαχωρισμού θεωρητικής και πρακτικής πλευράς του χόμπι, ούτε απαγορεύτηκε ποτέ σε κανέναν να γράψει την εμπειρία του εδώ. Φυσικά και η πλειονότητα των ακροάσεων δεν είναι blind tests. Αυτό όμως δίνει και την ανάλογη αξία σε αυτές. Τα σύκα σύκα Βασίλη και αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να παίζει (γιατί περί παιχνιδιού πρόκειται) με καλώδια 7000€ και να πιστεύει ότι έβγαλε το συμπέρασμα του αιώνα, συμπαρασύροντας ίσως τον ανυποψίαστο αναγνώστη, συγνώμη αλλά θα υποστεί την κριτική μου και μάλιστα θα είμαι ανελέητος. Πόσο μάλλον που έχω να κάνω με 2-3 user name, (κάποιοι από αυτούς έχουν 2-3 user name... ο ένας), που ούτε την στοιχειώδη ευγένεια έχουν να πούνε το όνομά τους.

Γιώργο, δυστυχώς έχεις μάθει ΜΟΝΟΝ να ρωτάς και να μην απαντάς. Σου έκανα μια σαφέστατη ερώτηση, για ποιόν λόγο άλλαξες την επικεφαλίδα του θέματος. Στην κατηγορία αυτή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ είναι σε θέση να γράψει για τις εμπειρίες του ΕΦΟΣΟΝ είναι σε θέση να κριθεί. Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα εδώ μέσα και την απάντηση στο ερώτημά σου θα την βρεις στις πρώτες σελίδες αυτού του φόρουμ, όταν ακόμη η παρέα για λόγους που αυτή ξέρει, δεν είχε αποφασίσει να έρθει κατά δω. Το θέμα μπαίνει και συζητιέται επειδή ΕΣΥ το ανέφερες και έχει να κάνει με τους 2-3 φίλους σου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Σε παρακαλώ λοιπόν να επαναφέρεις την επικεφαλίδα που πρέπει ή να διαβάσεις και να κατανοήσεις καλά την απάντησή μου στο ερώτημά σου: ΝΑΙ...

- Τουλάχιστον εγώ, είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με αυτό το θέμα και πραγματικά Γιώργο δεν θέλω να ξανακούσω γι αυτό. Όποιος θέλει γράφει, όποιος θέλει δεν γράφει και δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να το συζητώ διότι ξεκαθάρισα την θέση μου πολύ νωρίς...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φίλε μου Βασίλη Χουρμουζιάδη, αν θέλει κάποιος να απαντήσει καλώς, αν δεν θέλει δεν μπορούμε να του βάλουμε το μαχαίρι στον λαιμό. Σύνηθες φαινόμενο...

- Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε πως θα κινηθούμε εμείς από εδώ και πέρα. Εφόσον υπάρχει αντικείμενο προς έρευνα, δεν έχουμε παρά να το ερευνήσουμε.

Reaction score
298
Τσαντουλής Βασίλης said:
2) Κατηγορία υποκειμενικών εκτιμήσεων ηχητικής συμπεριφοράς συσκευών audio
"Ο Θησαυρός των Χοντρών" είναι πιο ποιητικό. Μπορεί να γραφεί και στα Αγγλικά, μια και η ξένη ορολογία μας έχει κατακλύσει :shock: : Treasure of the Fatsos, Blubber Bonanza, the Whales' Well, the Avaricious Adipose, the Roly-Poly Follies, Flabby Tubby Hubbies, the Paunch Posse κλπ κλπ κλπ. Προτείνω μάλιστα ως πρώτο θέμα το "Σκάγια: στα ηχεία ή κάπου αλλού?" :lol: :lol: :lol:

Reaction score
5
Get a life..

Η μαγκιά και ο ανδρισμός είναι αλλού.. Άνοιξε και κανένα παράθυρο να δεις πως ζει ο κόσμος έξω...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ πάλι πιστεύω ότι με μισή καρδιά δεν γίνεται τίποτα...

Στο avsite υποτίθεται μοιραζόμαστε εμπειρίες επειδή το θέλουμε και το κάνουμε με την καρδιά μας...

Με μισή καρδιά δεν το χαίρεται κανείς...

Reaction score
3.576
Χρήστος Ακρατόπουλος said:

Στο avsite υποτίθεται μοιραζόμαστε εμπειρίες επειδή το θέλουμε και το κάνουμε με την καρδιά μας...

Χρήστο, με τρεις προτάσεις τα είπες όλα. Επιασες το νόημα. Και να σου πω και κάτι ;;;
....., όμως καλύτερα να επαναλάβω αυτό που είπες πριν : Mε μισή καρδιά δεν το χαίρεται κανείς.
Καλή συνέχεια σε όλους.

Reaction score
3.576
Νίκος Τσαρουχάς said:
Γιώργη μάλλον εσύ έχεις χάσει επεισόδια. Ο Σπύρος παρακολουθεί τα δρώμενα πολύ πριν εσύ βρεις καν σε ποια διεύθυνση βρίσκονται διαδικτυακά τα ελληνικά φόρουμ του αντικειμένου, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ρώτα και τους φίλους σου δηλαδή. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…
Δεν ήταν ανάγκη να γράψεις το βιογραφικά του Σπύρου. H απάντηση που έδωσα στον Σπύρο αφορούσε μόνο κάποια γεγονότα που πιθανότατα έχασε λόγω απουσίας.
Θύμισέ του για τον αντιπρόσωπο της XLO κ. Μαρίνο Ντόκο (μέλος Luxman) και για ποιο λόγο κάποιος τον αποκάλεσε "εμποράκο" γιατί μας δανείζει demo εξοπλισμό από τα κατάστημά του για ακρόαση. Και πες του ποια ήταν η δική σου η θέση τότε και τι έκανες εσύ για να προστατέψεις την προσωπικότητά του και τό ήθος του κ. Ντόκου σαν επαγγελματια του χώρου.
Υπάρχουν και άλλα πολλά που δεν έχω διάθεση πλεον να συζητήσω εδώ μέαα.

Νίκος Τσαρουχάς said:
Γιώργο, δυστυχώς έχεις μάθει ΜΟΝΟΝ να ρωτάς και να μην απαντάς. Σου έκανα μια σαφέστατη ερώτηση, για ποιόν λόγο άλλαξες την επικεφαλίδα του θέματος. Στην κατηγορία αυτή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ είναι σε θέση να γράψει για τις εμπειρίες του ΕΦΟΣΟΝ είναι σε θέση να κριθεί. Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα εδώ μέσα και την απάντηση στο ερώτημά σου θα την βρεις στις πρώτες σελίδες αυτού του φόρουμ, όταν ακόμη η παρέα για λόγους που αυτή ξέρει, δεν είχε αποφασίσει να έρθει κατά δω. Το θέμα μπαίνει και συζητιέται επειδή ΕΣΥ το ανέφερες και έχει να κάνει με τους 2-3 φίλους σου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Σε παρακαλώ λοιπόν να επαναφέρεις την επικεφαλίδα που πρέπει ή να διαβάσεις και να κατανοήσεις καλά την απάντησή μου στο ερώτημά σου: ΝΑΙ...
Πρώτον, αυτό εδώ το θέμα δεν το άνοιξα εγώ. Το άνοιξες εσύ, μεταφέροντας μια απλή απάντηση που έδωσα στο μέλος an_kar στο θέμα με το Plextor PC ήχου, δημιουργήσες ένα καινούργιο θέμα και έβαλες έναν τελείως άσχετο τίτλο δικό σου, ότι σου ήταν ποιο εύκολο για να κατηγορήσεις κάποιους ανθρώπους κοινούς γνωστούς που απέχουν για καθαρά προσωπικούς τους λόγους.

Δεύτερον: Από τι στιγμή που ο συγγραφέας αυτού του θέματος φαίνεται ότι είναι ο g.kar τότε ο g.kar έχει κάθε δικαίωμα να βάζει αυτός τον τίτλο που θέλει. Δεν σου έχει δώσει κανένας το δικαίωμα να αλλάζεις τίτλους σε θέματα άλλων.
Οπως πας, σε λίγο θα γράφεις και για λογαρισμό μας και μετά θα λες ότι τα γράψαμε εμείς.

Τρίτον: Αν ξεχάσεις λίγο τις "κακές" μέρες του παρελθόντος θα έρθει να γράψει πολύς κόσμος στο avsite.gr. Διαφορετικά οι αποχές θα έρχονται η μια μετά την άλλη. Πήρες αρκετά hints για να επαναφέρεις το όμορφο κλίμα που υπήρχε πριν. Θα συνεχίσω να σε υποστηρίζω γιατί πιστεύω ότι έχεις και γνώση και αγάπη για τον χαϊφιντελισμό. Στο χέρι σου είναι να κάνεις την κατηγορία Hi-End πολύ καλύτερη.

Τρίτον: Den exei triton

Y.Γ Το Tascam μου, με όλα αυτά που ακούει εδώ μέσα άρχισε να μασάει τα CDs

Reaction score
14
g.kar said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
Δεν ήταν ανάγκη να γράψεις το βιογραφικά του Σπύρου. H απάντηση που έδωσα στον Σπύρο αφορούσε μόνο κάποια γεγονότα που πιθανότατα έχασε λόγω απουσίας.
Θύμισέ του για τον αντιπρόσωπο της XLO κ. Μαρίνο Ντόκο (μέλος Luxman) και για ποιο λόγο κάποιος τον αποκάλεσε "εμποράκο" γιατί μας δανείζει demo εξοπλισμό από τα κατάστημά του για ακρόαση. Και πες του ποια ήταν η δική σου η θέση τότε και τι έκανες εσύ για να προστατέψεις την προσωπικότητά του και τό ήθος του κ. Ντόκου σαν επαγγελματια του χώρου.
Υπάρχουν και άλλα πολλά που δεν έχω διάθεση πλεον να συζητήσω εδώ μέαα.
Γιώργο, μου έφερες στην μνήμη ένα θέμα που απορώ πώς πέρασε τόσο "ντούκου"...

Κάποιο μέλος εθιξε με πολύ χυδάιο τρόπο την επαγγελματική υπόσταση κάποιου άλλου μέλους μας. ΔΗΜΟΣΙΑ. Το θιγόμενο μέλος ζει την οικογένεια απο το επάγγελμα του και είναι για εμένα κάτι που όλοι οφείλουμε να το σεβόμαστε.

Το αν πουλάει μπανάνες, σύκα, καλώδια αυτό δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Με απασχολεί ότι διακριτικά χαιδέψαμε το συνφορουμίτη μας που προσβαλε δημόσια άλλο συμφορουμίτη που ΖΕΙ την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΑΠΟ το ΧΟΜΠΥ μας!

Θα ήθελα να ξέρω αν η διαχειριστική ομάδα έκανε τις ανγκαίες συστάσεις στο "αγενές" μέλος και άν ΝΑΙ τοτε πάω πάσο.

Οσο αφορά τις αποχές... νομίζω ότι δεν είναι λύση... αλλά μη έχοντας άλλη επιλογή είναι απόλυτα κατανοητή... μακάρι να είχαμε άλλες επιλογες.

Βλέπουμε πολλά νέα μέλη να γράφονται στο AVSITE... και πολλά παλιά να γράφουν όλο και λιγότερο... το γιατί έχει προβληματίσει κανέναν ή απλά περνάει και αυτό ΝΤΟΥΚΟΥ....

Reaction score
0
@g.kar
Sorry φιλε που θα ειμαι off topic στο "Να δημοσιεύονται ή οχι τα αποτελέσματα των συγκριτικών στο AVsite ?"
αλλα συμφωνω με την περιγραφη του κλιματος που περιγραφεις.
Οσο για την "διακριτικη συμμορφωση " ας την επανεξετασει η διαχειριστική ομάδα με "διακριτικοτητα" .
Αυτην καθως και αλλες "διακριτικες συμμορφωσεις " του ιδιου ?(ρητορικο ειναι) συμφορουμίτη ?(και αυτο ρητορικο).
Εγω θελω να σταθω σ΄αυτο που ειπε ο Γενικος .
Δεν ξερω για τους αλλους ,αν ενσυνειδητα απεχουν .
Τουλαχιστον για μενα τα λογια του Χρηστου με καλυπτουν
"Mε μισή καρδιά δεν το χαίρεται κανείς."
Αληθεια ειναι.
Και για να προλαβω κανεναν "συμφορουμιτη" το γραφω μονος μου.
ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. (g.kar σου ερχομαι)

(παρακαλω να μην του βαλετε αστερακια ,κι ας ερχονται Χριστουγεννα. Εκτος αν θεωρειται "διακριτικη συμμορφωση " ο στολισμος με αστερια ?)

Reaction score
164
Andrew said:
Δεν ξερω για τους αλλους ,αν ενσυνειδητα απεχουν .
Τουλαχιστον για μενα τα λογια του Χρηστου με καλυπτουν
"Mε μισή καρδιά δεν το χαίρεται κανείς."
+1
Πόσο μάλλον με 1/4 ή 1/8...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
g.kar said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:

Χρήστο, με τρεις προτάσεις τα είπες όλα. Επιασες το νόημα. Και να σου πω και κάτι ;;;
....., όμως καλύτερα να επαναλάβω αυτό που είπες πριν : Mε μισή καρδιά δεν το χαίρεται κανείς.
Καλή συνέχεια σε όλους.
Αυτό ακριβώς που έγραψα είναι η πεποίθησή μου...

Συμετέχεις επειδή αγαπάς το χόμπυ σου... δεν συμετέχεις διαλέγοντας τους ακροατές των απόψεων και των προτιμήσεών σου...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas