Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
11.773
Έχει τεράστια σημασία,εφόσον δεν θα βρισκόταν εντός...ανηχοϊκού θαλάμου.

Καταρχάς υπάρχει το τοιχωματικόν όριο πίσω από τα κύρια ηχεία και οι αποστάσεις των πρώτων αλλά και θέσης ακρόασης από εκείνα.Επίσης οι διαστάσεις του δωματίου.

Έτερο στοιχείο η ανάγκη να εισπράξει τη βέλτιστη δυνατή απόκριση,στάθμη κι ευθυγράμμιση του μονού sub με τα κύρια ηχεία.

Δεν γίνεται να παραλληλιστούν τα δεύτερα με ακουστικά,εφόσον κάθε αυτί θα εισπράττει ήχο και από τα δύο κύρια ηχεία.

Η θέση εγγύς πεδίου δεν αναιρεί τις γενικότερες επιδράσεις από χώρο και πεδίο αντήχησης,απλώς τα μετριάζει.
Και υπάρχει επιπλέον ζήτημα με τις πρώτες ανακλάσεις από γειτονικές επιφάνειες όπως εκείνες από την έδρα του γραφείου και αντικείμενα που θα βρίσκονταν πάνω σε αυτό.Τέτοιες συνιστώσες θα εμφανίζονταν ως ανεπιθύμητες κορυφές σε μια καμπύλη Ενέργειας σε συνάρτηση με το Χρόνο (Energy Time Curve - ETC) κατά την κρουστική απόκριση.
Σε ευχαριστώ που του τα εξήγησες όσο εγώ χρησιμοποιούσα τα ΜΜΜ. Κρίμα που πιθανών δεν θα καταλάβει τίποτα.

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
διτυπωστε ελευθερα την αποψη σας τη οφ και ον τοπικ ολα ελευθερα
Πιο ελευθερα; Πόσο πιο ελευθερα πια; Εδω εχουμε περασει και τα ορια της ασυδοσιας. Τα τρολ ωχριουν μπροστα μας...
Ερχεται ο Τζιοβανι με τα ηχεια κτηνη και δηλωνει οτι τα σαμπ ειναι απαραιτητα σε οποιοδηποτε συστημα και ακομα απορουν καποιοι αν πρεπει να βαλουν σαμπ στο συστημα τους.
Εχουμε ακομα φανατικους που μετρανε με τ' αυτια, διαφορές στα καλωδια....βαριεμαι να συνεχισω... :(

Τα' χω δει ολα απο τοτε που μπηκα εδω μεσα. Δε μου μενει τιποτε άλλο απ' το να ...παντρευτω..:biggrin::biggrin:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.441
...και οχι μονο, αλλα δεν μου αρεσει να αναφερω ατομα και καταστασεις που εχει τυχει να δουμε εδω μεσα, κατα καιρους.
Κατι που δεν συμπεριελαβα στη χτεσινη αναρτηση σε αυτο το νημα περ πολυ ακριβου(και πχοιοτικου) δικαναλου (που μπορει να επιφερει ικανοποιητικη σταθμη αναφορας στη θεση ακροασης)- γιατι το θεορω αντιδεοντολογικο να αναφερω περιπτωσεις και ατομα κυριως στα νοηματα που θελω να περασω.

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Δηλαδή Λέανδρε αν δεν έχεις Kii ή τίποτα ενεργά με κάτι ρυθμιστικά γ@μ@τ@. :download::lol:
@alexis , επειδή και στις δύο τελευταίες εκθέσεις υπήρχαν στημένα τα kii, και μάλιστα στη προπέρσινη έκθεση είχαν δικό τους δωμάτιο, είπα να τ ακούσω με τη δέουσα προσοχή μιας και μια μεγάλη μερίδα στο avsite τα εκθείαζε..
Η πλήρης απογοήτευση!!
15500€ & 1100€ ακόμα για τη βάση! τζάμπα λέμε!!
Η τιμή αφορά το ζεύγος ή το τεμάχιο άραγε?? :whistling:
Αν όλα τα ενεργά παίζουν σαν αυτά...δε μπορούσα να καταλάβω προς τι ο ντόρος!, απορώ γιατί κάνουν ένα σκασμό λεφτά!!!
Φυσικά άκουσα και τα μικρά ενεργά της elac και έβγαλα το καπέλο!
Αν δεν υπήρχαν και τα elac να σώσουν τη τιμή των ενεργών...όντως εντυπωσιακό για μικρούς χώρους, αλλά έκανε αρκετά πάνω από 2000€/ζεύγος!!

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.380
απόκριση με τα κλ@στηράκια ρε ντοκ?
Τα κλωστηράκια;

Μίλα ξεκάθαρα Βίρνα.
Είπες τα κλωστηράκια;
Βίρνα εσύ είπες τα κλωστηράκια;
Εσύ Βίρνα είπες τα κλωστηράκια;
Βίρνα; Μίλα ξεκάθαρα.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.008
Αν δεν υπήρχαν και τα elac να σώσουν τη τιμή των ενεργών...όντως εντυπωσιακό για μικρούς χώρους, αλλά έκανε αρκετά πάνω από 2000€/ζεύγος!!
Λάθος. 2080€ το ζεύγος.
Αυτά ήταν.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Λάθος. 2080€ το ζεύγος.
Αυτά ήταν.
μπράβο!
αυτά ήταν! πολύ ωραίο μικρό ηχειάκι!
πραγματικά τώρα, για μικρά δωμάτια μια πολύ καλή, αν και ακριβή λύση!

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.606
Εχουμε ακομα φανατικους που μετρανε με τ' αυτια, διαφορές στα καλωδια....βαριεμαι να συνεχισω... :(
ροζι μου τωρα πειραματιζομαι με καλωδια ρευματος ποια παιζνε καλυτερα τα μονοκλωνα η τα πολυκλωνα . αυτα παθαινει καποιος μετα απο 32 χρονια γαμου και εσυ θελεις να παντρευτεις αυτα θα παθεις και εσυ ειναι νομος.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
8-) φοραω γυαλια και κρανος δεν θελω να δω την απαντηση του EAR για τα ΚΙΙ...
τι να κάνω ο άνθρωπος???
Είμασταν 4 άτομα παρέα και τις 2 χρονιές, τα ακούσαμε από 5 λεπτά min και μάλιστα από 2 φορές, λέω δε μπορεί, η ιδέα μου θα ναι, μέχρι που μου λέει ο ένας φίλος πάμε να φύγουμε με τις π@π@ριες...τότε τον έστειλα να ρωτήσει και πόσο πουλιόνται!...ακόμα γελάει!! :biggrin: :biggrin:
Με τα ίδια χρήματα στήνεις 3 δικάναλα παθητικά σούπερ!
ένα για το batcave, ένα για το σαλόνι, κι ένα για τη κρεβαττοκάμαρα..μάζί με τις πηγές τους!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.008
ροζι μου τωρα πειραματιζομαι με καλωδια ρευματος ποια παιζνε καλυτερα τα μονοκλωνα η τα πολυκλωνα . αυτα παθαινει καποιος μετα απο 32 χρονια γαμου και εσυ θελεις να παντρευτεις αυτα θα παθεις και εσυ ειναι νομος.
Κ. Χρήστο άσε τα καλώδια και πιάσε κανένα μεζέ και κανένα ποτηράκι. Βάλε μουσικούλα και άραξε να απολαύσεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.380
υπήρχαν στημένα τα kii, και μάλιστα στη προπέρσινη έκθεση είχαν δικό τους δωμάτιο, είπα να τ ακούσω με τη δέουσα προσοχή μιας και μια μεγάλη μερίδα στο avsite τα εκθείαζε..
Η πλήρης απογοήτευση!!
Συμφωνώ.
Δεν τα άκουσα σε καμία έκθεση (ως τώρα) να παίζουν "καλά", πουθενά.

Και; Ξέρεις τι μουρλια ήχο θα μπορούσαν να βγάλουν τα κιι στο σπίτι σου;

Όχι, δε ξέρεις.

Εγώ όμως, ξέρω. ;)

ΥΓ. Επίσης "έπαιζαν" πραγματικά χάλια τα κεφ, όπου κι αν τα άκουσα σε έκθεση. Ωστόσο, πρόκειται για εξαιρετικά ηχεία. Συστήνονται ανεπιφύλακτα, αρκεί να είναι σωστές οι αποστάσεις ακρόασης, οι προβλεπόμενες. :)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.380
διτυπωστε ελευθερα την αποψη σας τη οφ και ον τοπικ ολα ελευθερα
Λες και σε ρώτησε κανένας, τι πετάγεσαι ώρες ώρες, δε καταλαβαίνω. :lol:

Κάτσε να δούμε που το πάει ο Λέανδρος, εδώ έχει γέλιο λέμε...:tongue:

Ο αμπσεντης έχει πάθει αμόκ με τους φαντάρους με φούστες, νομίζω αρχίζει να εκδηλώνεται... :o

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Bhutia μ στα 78 εκ... μόνο κουφός χρειάζεται μέτρηση!!.. και μύγα να κλ@σει την ακούς... αρκεί να ακούς!!:whistling:
Στα 78 εκ λοιπόν, ακόμη και το ακουογραμμα το λες.. περιττό!
Υ.Σ.1) για το τραπέζι ας βάλει ένα σεμεδακι πια!:tongue::tongue:
Υ.Σ.2)για τις μετακινήσεις του κεφαλιού, μπορεί να περιοριστούν με τη χρήση ορθοπεδικού κολλάρου, κρατώντας αναλείωτο τον ήχο! :biggrin: :biggrin:
Μετάφραση για τον μπούτχια:

Τσιν Τσαν τσον, φλιπ, μπόϊνγκ.

Μπουτχια κατάλαβες; :tongue:

Ωραία.
Τεστ:
Κλείσε τα μάτια και πες δυνατά τι σου έγραψε ο Λέανδρος. :lol:

Βοηθάει εάν έχει κάνει κανείς εύζωνας

έξω οι ώμοι, βλέμμα μπροστά. Η φούντα βοηθάει σε ασυμμετρίες στα πλάγια τοιχωματικά όρια

Ευτυχώς που δεν περιορίζεσαι στο...Absenti γιατί οι...φούντες θα ήταν μπελάς. :p

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988