Μαθαίνω από τους κορυφαίους του είδους Δάσκαλε!!Εμπειρία ο Χαρούλης!!![]()
![]()
Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Μαθαίνω από τους κορυφαίους του είδους Δάσκαλε!!Εμπειρία ο Χαρούλης!!![]()
![]()
Εσύ διόρθωσε πρώτα την υπογραφή του άβαταρ σου από "πάρτε μπιενταμπλιγιου"...στο αληθές: "πάρτε μπιενταμπλιγιου χεριασμενα από το Λέανδρο" και μετά μιλά για.. κουδούνιστρεςΜας τα έχεις κάνει τσουρέκια με τις κουδουνιστρες σου!!!!
Ένα ρημαδι ρεύμα θέλει και μια πηγή, τώρα αν δε μπορούν να βάλουν κι ένα καβλώδιο ρέβματος τση προκοπής, συμφωνώ μαζί σου, άστα σβηστά!!
Ρε Χαρούλη, αυτό να το κοιτάξεις.. το ότι απαντάς στον .. εαυτό σου είναι .. μοναδικό!Μαθαίνω από τους κορυφαίους του είδους Δάσκαλε!!
Τόση γνώση κι εμπειρία έχεις κι εσύ..μη σου πάρω τη δόξα! Ελεύθερα, δώσε απλόχερα τη γνώση σου @Decembered ...Λεανδρε https://www.avsite.gr/forum/threads/Ξερος-ηχος-στο-πικ-απ.174574/page-4#post-2492168
βοηθα εδω τον ανθρωπο, να επιλεξει ενα καλο καλωδιο να μουνταρει λιγο τη κιθαρα.
Πώς τη σκέφτηκες τόσο εκσυπνη απάντηση βρε σατανά???Ρε Χαρούλη, αυτό να το κοιτάξεις.. το ότι απαντάς στον .. εαυτό σου είναι .. μοναδικό!![]()
![]()
![]()
... απο που το συμπερανες οτι μπορει να εχω γνωση ? - διοτι επ'ουδενι δεν εχω αναφερει προσωπικα παραδειγματα , επιπροσθετως στο θεμα περι δοξα πατρι και ιο (βοηθεια μαςΤόση γνώση κι εμπειρία έχεις κι εσύ..μη σου πάρω τη δόξα! Ελεύθερα, δώσε απλόχερα τη γνώση σου @Decembered ...![]()
![]()
![]()
Εγώ σου κατέθεσα μία εμπειρία από το δικό σου στρατόπεδο. Άρα έχεις ένα 0-2 για τα συγκεκριμένα ηχεία σε προσωπικό επίπεδο..Η αλήθεια είναι ότι θεωρητικά θα έπρεπε να είναι ευκολότερο να το "φέρουν" όπως πρέπει μιας και όπως ανέφερε κι ο @kkaram , στην περίπτωση των kii, δε μιλάμε για set-up, ή matching, μιας και είναι "όλα σ' ένα"!!!
Ένα ρημαδι ρεύμα θέλει και μια πηγή, τώρα αν δε μπορούν να τα στήσουν στο χώρο, συμφωνώ μαζί σου, άστα σβηστά!!
Πέρυσι όντως δεν έφτασαν τα επίπεδα αθλιότητας της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και πάλι... ήταν αδιάφορο, λίγο... για τη κατηγορία τιμής του!
Πάντα με το τι άκουσα εκεί..
Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι τα ηχοσυστήματα αυτά δε μ έπεισαν.. όπως είπα όμως και σε προηγούμενες αναρτήσεις μου, δεν τα έχω ακούσει ξανά και κάπου αλλού.. μπορεί να άλλαζα γνώμη αν και το βλέπω.. χλωμό!
Ανακοινοποίηση εις το ορθό.Το κείμενο του ΑΚ δεν ΄΄διορθώθηκε΄΄,απλώς...αποκαταστάθηκε.![]()
-Γιά το πόστ σου 329 , γιά τό ποστ μου 311 .
-
Γιά τον λόγο ότι " πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης " , δεν μπορώ να καταλάβω οί γιατροί και τά φάρμακα , σε τί χρησιμεύουν στην απάντηση σου προς εμένα . Γιά ήχο καί ηχεία μιλάμε εδώ κ. Αλέξη , εκτός και αν κάνω λάθος .
Θές να μου πείς κάτι , θές να μου προτείνεις τον γιατρό σου , τους γιατρούς σου , κάποιο καλό δοκιμασμένο φάρμακο ίσως ;
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω .
Γιά πές
-
"Βρέ " άς το λάικ καί απάντησε , είμαι και σε κρίσιμη ηλικία να ξέρω τί να κάνω !
Ή απλώς...Εγώ σου κατέθεσα μία εμπειρία από το δικό σου στρατόπεδο. Άρα έχεις ένα 0-2 για τα συγκεκριμένα ηχεία σε προσωπικό επίπεδο..
Στην έκθεση στο Μόναχο το 2013 αν θυμάμαι καλά έπαιζε ένα σύστημα πάλι με Stradivari με προ Thrax και τελικούς Analog Domain - πάλι αν θυμάμαι καλά. Ήτανε ένα λεπτόηχο πράγμα. Τα 2 10άρια ανά ηχείο εξαφανισμένα, έπαιζε σαν ηχείο βάσης. Άρα εγώ έχω 1-2. Γνωρίζοντας πολύ καλά τον χαρακτήρα των SF εκείνης της περιόδου πάλι κάτι πήγαινε λάθος εκεί. Τα ηχεία αυτά μόνο λεπτόηχα δεν τα λες. Το αντίθετο μάλιστα.
Θα καταθέσω μία προσωπική άποψη. Τα "σωστά" τονικά ηχεία για επαγγελματική και μη χρήση - βλέπε ενεργά - studio - κ.λ.π κ.λ.π είναι πολύ δύσκολο να είναι αρεστά σε έναν τυχαίο (λάθος) χώρο. Ένα ηχείο που δεν είναι απόλυτα ζυγισμένο ή έχει τα φουσκωματάκια του σε έναν τυχαίο χώρο έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι αρεστό στο τελικό άκουσμα. Για αυτό τον λόγο το γενικό κι αόριστο "πάρτε ενεργά" σκέτο είναι λάθος συμβουλή. Χωρίς παρεξήγηση.
Οι σωστές ερωτήσεις είναι:
1. Έχεις dedicated room?
2. Έχεις σκοπό να βάλεις ηχητική φροντίδα?
3. Έχεις σκοπό να το ψάξεις πολύ ή να πληρώσεις κάποιον για ένα σωστό αποτέλεσμα?
Εάν ναι πάρε ενεργά. Εάν όχι, σου εύχομαι καλή επιτυχία ή πάνε για ψάρεμα. Θα έλεγα κι εγώ πάρε ηχόμπαρα αλλά δυστυχώς η ηχόμπαρα εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει ούτε για τα βασικά.
Ξέχασες κάτι.Θα καταθέσω μία προσωπική άποψη. Τα "σωστά" τονικά ηχεία για επαγγελματική και μη χρήση - βλέπε ενεργά - studio - κ.λ.π κ.λ.π είναι πολύ δύσκολο να είναι αρεστά σε έναν τυχαίο (λάθος) χώρο. Ένα ηχείο που δεν είναι απόλυτα ζυγισμένο ή έχει τα φουσκωματάκια του σε έναν τυχαίο χώρο έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι αρεστό στο τελικό άκουσμα. Για αυτό τον λόγο το γενικό κι αόριστο "πάρτε ενεργά" σκέτο είναι λάθος συμβουλή. Χωρίς παρεξήγηση.
Οι σωστές ερωτήσεις είναι:
1. Έχεις dedicated room?
2. Έχεις σκοπό να βάλεις ηχητική φροντίδα?
3. Έχεις σκοπό να το ψάξεις πολύ ή να πληρώσεις κάποιον για ένα σωστό αποτέλεσμα?
Εάν ναι πάρε ενεργά. Εάν όχι, σου εύχομαι καλή επιτυχία ή πάνε για ψάρεμα.
Ε, νταξ τώρα...Και τότε μπορείς να ρωτούσες τον Λέανδρο...το φάρμακο για τον προστάτη.
Ααααυτό ακριβώς. Οπότε εσύ είσαι ο άνθρωπός μου. Αν και ο τρινόβ είναι σε άλλη κατηγορία, το ίδιο είναι και το dac σου. Με τον trinnov λοιπόν να έχει τον πλήρη έλεγχο και να κάνει τα δικά του, υποθέτω ότι το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνά κατά πολύ τον προ και το dac σου;
Φάρμακο για τον προστάτη...
Ε, νταξ τώρα...
ή ...φάρμακο για τον προστάτη.
Ε, νταξ τώρα...