ΟΤΕ: Διπλασιασμός ταχυτήτων και μειώσεις χρεώσεων

Reaction score
4.151
Εχει πολύ ψωμί ακόμα η δουλειά

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.812
Εμ βέβαια, οι φτωχοί συγγενείς, με τις σχεδόν μηδενικές επενδύσεις στο backbone τους θέλουν να κάνουν.. καθυστερήσεις.

Δεν τους φθάνουν οι ήδη ανακοινωθείσες μειώσεις στις τιμές πρόσβασης (χονδρική) που έχει ανακοινώσει ο ΟΤΕ μαζί με την έναρξη των νέων προγραμμάτων, θέλουν περαιτέρω μείωση...

Αν αρχίσει άραγε ο κόσμος να τους απειλεί με αποδεσμεύσεις και μεταφορά στον ΟΤΕ θα αλλάξουν... στάση ? :D

Reaction score
4.151
Ο ΟΤΕ/cosmote έχει ξεφύγει πραγματικά στην εξυπηρέτηση του.

Πριν 10 λεπτά αίτημα αναβάθμισης σε 100άρα και ενεργοποιήθηκα μόλις!!
Ο τρόπος αποστολής και "υπογραφής" εγγράφων μέσω κινητού και pin ότι πιο απλούστερο και συννάμα ουσιαστικό έχω δεί.

110000 bitches 😍

Screenshot 2022-03-05 at 17-35-57 ASUS DSL-AC52U Dual-Band Wireless-AC750 Gigabit VDSL2 ADSL2+...png

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.503
Ακουγεται οτι θα το κανει και η Wind αυτο.

Οι εργασιες θα ξεκινησουν 1η Απριλιου και θα τελειωσουν 1η Απριλιου.

:biggrin:

Reaction score
4.151
Ας βάλουμε και απο ενημερωτική πηγή

Reaction score
11.631
Εγώ τους αποχαιρέτησα, ευδοκίμως διατελέσας μετά από καιγωδεξερωποσαχρονια και πήγα σε ασύρματο Ίντερνετ και σταθερή τηλεφωνία από ιδιώτες παρόχους.
Πληρώναμε για (μέχρι) 24 Mbps και αν είχαμε 6-7 κάναμε πάρτυ.
Αντε γεια
Τώρα έχω 30Down/10Up.
Όσον αφορά τα νέα τους προγράμματα , δεν προβλεπόταν καμία βελτίωση στην περιοχή μας, παρά μόνο η μείωση τιμής που δεν είναι το ζητούμενο.

Reaction score
459
Και γω ενδιαφερομαι για ασυρματο 4g 5g ιντερνετ. Με ποιον παροχο πηγες και σε τι τιμη αν επιτρεπεται? Με ενδιαφερει το θεμα και μενα.

Reaction score
11.631
Αυτό που λες γίνεται με ένα booster router (είχα και απ αυτό , της COSMOTE), αλλά φευ, υπόσχονταν 40 min -60 max Mbps. Με το ζόρι είχαμε 12-14 !!

Τώρα πήγα σε ασύρματο Ίντερνετ από την Nictech.

δες το λινκ και τις ανάγκες σου.

Δεν ξέρω που είσαι, αυτοί είναι Θεσσαλονικη και είναι τοπικού χαρακτήρα

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
38.578
Βέβαια ο γείτονας έχει φέρει ΟΤΕ οπτική εδώ και κάτι μήνες... Ιούλιο που λήγει το εξάμηνο στη νικτεκ, ίσως μεταπηδήσω...
Αν και έχω το παλιό το τιμολόγιο, 20mbps (μόνοι μου το έκαναν 25) για 90 ευρώ το 6μηνο... τζάμπα. Και είναι και πραγματικά τα 25, και με καλύπτουν. Ακόμη και όταν το χρησιμοποιούμε και οι 4 ταυτόχρονα.

Reaction score
11.631
Βέβαια ο γείτονας έχει φέρει ΟΤΕ οπτική εδώ και κάτι μήνες... Ιούλιο που λήγει το εξάμηνο στη νικτεκ, ίσως μεταπηδήσω...
Αν και έχω το παλιό το τιμολόγιο, 20mbps (μόνοι μου το έκαναν 25) για 90 ευρώ το 6μηνο... τζάμπα. Και είναι και πραγματικά τα 25, και με καλύπτουν. Ακόμη και όταν το χρησιμοποιούμε και οι 4 ταυτόχρονα.
Σαν την οπτική δεν έχει.
φιλος έχει 100άρα με 37€ νομίζω.

Reaction score
852
Ακουγεται οτι θα το κανει και η Wind αυτο.

Οι εργασιες θα ξεκινησουν 1η Απριλιου και θα τελειωσουν 1η Απριλιου.

:biggrin:

Αν και συνδρομητής, δεν έχω ακούσει κάτι.
Πρέπει μάλλον να ακούγεται 'χαμηλόφωνα'.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.928
Αργά ή γρήγορα, θα το κάνουν όλοι οι πάροχοι για να μη χάνουν συμβόλαια.
Η Wind προς το παρόν ολοκληρώνει την συγχώνευση με τη Nova και έχει έξτρα προβλήματα.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.235
Members
38.434
Νεότερο μέλος
free77