Οι απορίες ενός φτωχού...

V

VaD

Guest
@Rdoherty. Ναι αλλά τότε θα 'πρεπε να το πει καθαρά και ν' αποφύγει τα χτυπήματα ''κάτω απ' τη μέση'' . Και αυτό οπωσκαιδήπωτε δεν έχει να κάνει με το αν τα ριβιούζ είναι καλά ή δεν είναι, καθώς και αν διαφωνεί με κάποιο να το καταρρίπτει με επιχειρήματα τα οποία δεν του λείπουν όπως μας έχει δείξει. Αυτόν τον κο Κόγια θέλω εγω (τώρα θα μου πεις κι εμένα τι με νοιάζει) , και νομίζω και πολλοί άλλοι.

Δηλ. για να καταλάβω κε Κόγια , όταν εσείς κάνετε ρεβιού κάποιου προϊόντος (ενισχυτικού εν προκειμένω) δεν εξετάζετε τη συμπεριφορά του με άλλα συνοδά, (που πιθανόν κάποιοι από μας να διαθέτουν ήδη & ως εκ τούτου μας ενδιαφέρουν),καλώδια κλπ, διότι εκ πεποιθήσεως τα απορρίπτετε;
Εντάξει, το δέχομαι , αυτό πιστεύετε, αυτό πράττετε και γι’ αυτό σας τιμάμε , αλλά δε νομίζετε ότι είναι ακραίο να λασπολογείτε εις βάρος όσων έχουν αντίθετη άποψη;
Απλά δε νομίζω ότι ταιριάζει στο επίπεδό σας και συμπαθάτε με αν σας πίκρανα.
Άλλωστε όλοι κρινόμαστε , ακόμη και οι κρίνοντες.
Υ.Γ. H εντιμότητα δε μπορεί να λειτουργεί επιλεκτικά , ειδάλλως είναι «ανέντιμη εντιμότητα»
 


Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
VaD said:
Συγνώμη κύριοι αλλά αν κάποιος γράφει τις εντυπώσεις του για κάποιο μηχάνημα & για το αν διαπιστώνει διαφορές & πόσες με το τάδε καλώδιο και το τεκμηριώνει ώστε κι εμείς που τον διαβάζουμε να καταλάβουμε μέσες άκρες τη συμπεριφορά του ( και που δεν έχουμε την πολυτέλεια να τ'ακούσουμε) , δε νομίζω να είναι αθέμιτο και κατακριτέο (τουλάχιστο όχι με τέτοιο μένος!).
Βασίλη μου τι ακριβώς τεκμηριώνει και πως (εκτός από το να πει την τραβηγμένη του θεωρία)?

- Δηλαδή όταν λέει ότι "παντού υπήρχε μια διάχυτη θολούρα, ενώ το χαμηλό ήταν ανεξέλεγκτο και χρονικά ασταθές", ενώ μετά ως δια μαγείας όλα έγιναν κορυφαία, τι ακριβώς τεκμηριώνει? Ότι ο προ και ο τελικός είναι μάπα, ότι το προηγούμενο test που έκανε με τα ίδια καλώδια ήταν μάπα ή ότι τελικά βρήκε το μαγικό καλώδιο που θεραπεύει ακόμη και τα χαλασμένα γούφερ των ταλαίπωρων ATC? ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΜΠΡΕ ΜΠΑΙΔΙΑ που στρώνει το μηχανάκι των 10 εκ δραχμών, να στρώσει και τα δικά μου τα παλιομηχανήματα (που βέβαια δεν έχουν τόσα χοντρά προβλήματα). :lol:
Α, χάλια έπαιξε με ένα ζεύγος "όχι ιδιαίτερα απαιτητικά" καλώδια. Έτσι τα χαρακτηρίζει. Δηλαδή τι απαιτήσεις μπορεί να έχει ρε το καλωδιάκι? (υπόψιν μιλάμε για balanced καλωδιάκι του Θεού). Αμάν ξέχασα. Το πόσο μια συσκευή ακούει ή όχι καλώδια, τοποθετεί το χαϊεντόμετρο στα κόκκινα...

- Μήπως πάλι τεκμηριώνουμε τίποτα με το να λέμε ότι τα ρυθμιστικά μπασοπρίμων αξίζουν χρυσάφι?



VaD said:
Εξάλλου οι δοκιμές (νομίζω) γίνονται σε dedicated χώρους και όχι στο σαλόνι μας , όπου δε διαφωνώ ότι θ' ακούγεται διαφορετικά , αλλά έλα που δεν μπορούμε να 'χουμε στο σαλόνι μας κάθε μηχάνημα & να το δοκιμάζουμε για κανα μήνα προτού αποφασίσουμε. Φαντάζεστε να μην υπήρχαν και τα ριβιούζ; Ε, τότε θα λέγαμε ότι έχουμε μείνει πίσω & γ..ω την Ελλάδα μας κλπ ευκολονόητα.
Ας μην το ξεψειρίσουμε καλύτερα δαύτο..
Πάντως σε κάποια φάση, για να μην αρχίσουμε να βλέπουμε εντελώς τα περιοδικά ως διαφημιστικά έντυπα και παροχείς πληροφοριών για νέα μοντέλα, θα πρέπει να αποφασίσουμε. Ή το μηχανάκι παίζει μάπα, ή αυτοί δεν ξέρουν τι λένε (γιατί μάλλον το μηχανάκι παίζει καλά).

- Να κάνω τώρα και μια ερώτηση κρίσεως?
Υπήρχε πρίπτωση μία στο δις, να δούμε σε περιοδικό γραμμένο από αυτόν ή άλλον ριβιούερ (δεν το προσωποποιώ εγώ), ότι αυτό το μηχανάκι δεν έπαιξε καλά? Φυσικά όχι. Αυτό εγώ το έχω δεχτεί, αλλά τουλάχιστον ας μου δίνουν και καμιά δικαιολογία ρε γμτ. Διάβασε μήπως κανείς το εισαγωγικό σημείωμα?
Να θυμίσω...: "Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως το τέλος του ταξιδιού μας στον κόσμο της υψηλής πιστότητας αρχίζει να πλησιάζει όταν οι αξίες των επιμέρους συστατικών του συστήματός μας "εκφράζονται" πλέον με πενταψήφιους αριθμούς". (προφανώς το πιστεύει και ο ριβιούερ - μάλλον είναι οπαδός της διαφήμισης με την οποία γελούσαμε τις προάλες...). :lol:

- Που σημαίνει Βασίλη ότι άμα είναι 5ψήφια τα πράγματα, δεν χρειάζεται καν να τα ακούσουμε. Εκεί το καταντήσανε το hi end. Για πες τώρα ποιός είναι ο ακραίος ή ο δογματικός... :(

- Που είναι αυτό το δάσος επιτέλους? οεο? :lol: :lol:
 

Μηνύματα
5.581
Reaction score
297
Υπάρχει μία οιονεί παροιμία, που λέει ότι η κοκαΐνη είναι η εκδίκηση του Θεού για όσους έχουν παραπάνω λεφτά από όσα τους αξίζουν. One may draw one's own parallels. :lol:
 

Μηνύματα
363
Reaction score
47
Νίκος Τσαρουχάς said:
ManosR said:
Ολα καλά και συμφωνούμε. Αλλά έχετε δει πολλούς ενισχυτές με αξιοπρεπή καλώδια ρεύματος στη συσκευασία; Εκ πείρας είμαι σίγουρος πως όχι. Ουτε IC ούτε τίποτα.
Ε, να πάνε να χεστούνε ρε Μάνο άμα ζητάνε τόσα λεφτά. Ο κατασκευαστής είτε φοβάται ότι δεν θα παίξει το ίδιο καλά ένα καλώδιο και γι αυτό δεν προτείνει τίποτα ή είναι απλά σκρούτζ. Και πες μου τώρα και το άλλο. Το ότι έπαιξε καλά με τα καλώδια "σκορδοπέογλου" στο σπίτι του ριβιούερ, σημαίνει ότι θα παίξει και στο δικό μου? ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. Πως τότε στέλενει τον κόσμο να κάνει οτιδήποτε...?

Βεβαίως και ακούει καλώδιο. Από πότε όμως ρε Μάνο αυτό αποτελεί χαϊεντόμετρο? Δηλαδή να ερχόμαστε και να λέμε "το δικό μου είναι καλύτερο γιατί ακούει περισσότερο το καλώδιο? Αυτό γράφει ο άνθρωπος. Αστεία πράγματα και παραπληροφόρηση...


Συμφωνώ. Αλλά αν δεν ξέρουμε γιατί ή πως ένα μηχανάκι αξίζει τα χρήματά του και δεν μπορούμε να το μεταφέρουμε κιόλας, δεν γράφουμε ότι τα μπασοπρίμα είναι ο χρυσός του hi end γιατί μας διαβάζουν και γυναικόπαιδα...


- Το hi end αγαπητέ μου Μάνο νομίζω έχει δύο βασικά προβλήματα. Την μερίδα ντιούηδων μαστροχαλαστών που διαδίδουν ότι με 500€ φιάχνουν ηχείο που γ@μεί τα 50.000€ και τους σαλονάτους χαϊεντάδες που άπαξ και βγεί το τρανζιστοράκι μου στα recommended A & B, παίζει καλά επί τη εμφανήση. Οι πρώτοι είναι ανίκανοι να αντιληφθούν τι εστί βερύκοκο, βεβαίως κάποιοι το κάνουν απλά επειδή βγάζουν καλά χρήματα. Οι δεύτεροι νομίζω ότι είναι και η κατάρα του hi end, αυτοί που ρίξανε τόσο πολύ τους χομπίστες στα μάτια του υπόλοιπου κόσμου. Μεταξύ μας υπάρχουν άνθρωποι που αν το μηχανάκι δεν είναι μάρκας, δεν θα μπούνε καν στην... "περιπέτεια" να το ακούσουνε. Χάνεται η αντικειμενικότητα, δεν είναι πλέον αυτοσκοπός. Τοιουτοτρόπως ΔΕΝ ξέρουν και πως να φερθούνε σε έναν accuphase (ο οποίος κατά τα άλλα μπορεί να παίζει πολύ καλά - αλλά φαντάσου έναν εντελώς άσχετο να διαβάζει τέτοια πράγματα...). Κάποτε Μάνο μας θεωρούσαν τρελούς. Τώρα που προβάλονται ως επιχειρήματα χαϊεντισμού τα exotic trends ή το πόσο πολύ ακούνε τα καλώδια οι συσκευές, μας θεωρούν απλά... μαλάκες.

- Το να είσαι χαϊεντάς δεν σημαίνει αυτομάτως ότι πρέπει να χάσεις οποιαδήποτε αίσθηση του μέτρου...
Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου, ειδικά όσον αφορά το μέτρο. Επίσης οτι τα πιο πολλά εγχώρια review είναι ασαφη και άστοχα και σπάνια κάνουν κριτική. Δε συζητώ κάν για το τεχνικό μέρος...
Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία αυτών που ψάχνουν τις ευκαιρίες είτε απο Κίνα είτε απο cottage εταριες και θέλουν να πιστεύουν οτι με 5000€ ακούνε καλύτερα απο οτι κάποιο με 50000€ και όλοι είμαστε κορόιδα. Χωρίς να αμφισβητώ οτι μπορεί να γίνει αυτό φυσικά- δεν είναι όμως ο κανόνας.
Οσον αφορά τις εταιρίες είναι σκρούτζ που λές κι εσύ. Ομως άλλες απλά δεν παραδέχονται οτι επηρεάζεται το πανάκριβο μηχάνημα τους απο τα καλώδια (και ειδικά τα ρεύματος), ή αφήνουν τον αγοραστή να κάνει το fine tuning.
Δυστυχως τα περιοδικά επηρεάζουν πολύ την αγορά και για αυτό και μόνο θα έπρεπε να έιναι πιο σοβαροί και πιο αυστηροί.
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.164
Reaction score
20.764
VaD said:
Δηλ. για να καταλάβω κε Κόγια , όταν εσείς κάνετε ρεβιού κάποιου προϊόντος (ενισχυτικού εν προκειμένω) δεν εξετάζετε τη συμπεριφορά του με άλλα συνοδά, (που πιθανόν κάποιοι από μας να διαθέτουν ήδη & ως εκ τούτου μας ενδιαφέρουν),καλώδια κλπ, διότι εκ πεποιθήσεως τα απορρίπτετε;
Εντάξει, το δέχομαι , αυτό πιστεύετε, αυτό πράττετε και γι’ αυτό σας τιμάμε , αλλά δε νομίζετε ότι είναι ακραίο να λασπολογείτε εις βάρος όσων έχουν αντίθετη άποψη;
Απλά δε νομίζω ότι ταιριάζει στο επίπεδό σας και συμπαθάτε με αν σας πίκρανα.
Άλλωστε όλοι κρινόμαστε , ακόμη και οι κρίνοντες.
Υ.Γ. H εντιμότητα δε μπορεί να λειτουργεί επιλεκτικά , ειδάλλως είναι «ανέντιμη εντιμότητα»
Φίλε μου VaD, τα περί δοκιμών που με εκφράζουν υπάρχουν εδώ, ενώ εδώ έχω αναφερθεί σε δοκιμές που, όχι απλώς δεν με εκφράζουν, αλλά αντίκεινται σε κάθε λογική ή δεοντολογία. Προτιμώ να με πικραίνεις, παρά να γράφω -το επαναλαμβάνω- τέτοιες ανοησίες. Είναι θέμα προτεραιοτήτων.
 

Μηνύματα
5.581
Reaction score
297
Στην Ελλάδα οι περισσότεροι επαγγελματίες είναι bon pour l' Orient, φίλε VaD. O κανόνας αυτός ισχύει και για τους reviewers - και η όποια εξαίρεση τον επιβεβαιώνει.
 

V

VaD

Guest
@ Rdoherty :) Χο χο , ο κανόνας αυτός καλέ μου φίλε ισχύει για όλους μας και όχι μόνο για "τους άλλους". Εδώ εντοπίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημά μας σαν λαός (αν πιστεύεις σε εθνικές οντότητες , που δε σε ''κόβω'' να πιστεύεις. Εδώ θα με βρείς δίπλα σου!). Η τεσπα μη το λες πρόβλημα , πες το νοοτροπία ή όπως θέλεις.

@Κε Κόγια . Τα έχω διαβάσει και τα ''εδώ'' και τα "εκεί" και σ' αυτά σε στηρίζω απολύτως . Τα άλλα δε θέλω και είναι & περιττά πιστεύω!

@Νίκο. O.Κ. διυλίζουμε τον κώνωπα . Δεν προσπαθώ να βγάλω "μέλι" όλους τους ρεβιούερς , αλλά πως μου εξηγείτε το γεγονός ότι όσα ''μηχανάκια'' (ηχεία , ενισχυτές , πικαπ) έχω αγοράσει βάση περιγραφών από περιοδικά , στην πλειοψηφία τους βγήκαν αληθινά; (τα ρεβιούζ) Μήπως με υποβάλανε; Ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα . Φυσικά και εν μέρει έχεις δίκιο & φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτές που ανέφερες.
Και φυσικά υπάρχουν & έντιμοι ριβιούερς . Και μη μου πεις κι εσύ ότι όλα τα «μηχανάκια» ακούγονται το ίδιο ανεξαρτήτως τιμής !! Ε, θα σου απαντήσω , όσα δε φτάνει η αλεπού…
Όσο για τα καλώδια τι να σου πω , ότι ακόμα και με τον av μου (Υ 1500) , άκουσα διαφορά προς το καλύτερο μ’ ένα ζευγάρι ultralink και μ’ ένα ποιοτικό interconnect?
Μικρή βέβαια , αλλά απολύτως υπαρκτή & φαντάζομαι και μετρήσιμη.
ΥΓ. Στην F1 μία αλλαγή κλίσης σε κάποιο αεροδυναμικό βοήθημα , δίνει ακόμη και τον αγώνα , και μιλάμε για κορυφαία αυτοκίνητα , ισάξια μεταξύ τους.
 

V

VaD

Guest
RDoherty said:
Υπάρχει μία οιονεί παροιμία, που λέει ότι η κοκαΐνη είναι η εκδίκηση του Θεού για όσους έχουν παραπάνω λεφτά από όσα τους αξίζουν. One may draw one's own parallels. :lol:
Μπα, μπα , μη μου πεις πως είσαι & θεϊστής ! :lol:
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Φυσικά και δεν είναι όλοι οι ριβιούερς τρελοί ή άσχετοι...
Και φυσικά όλα τα μηχανάκια δεν παίζουν το ίδιο και φυσικά τα καλά είναι "συνήθως" ακριβά. Το ερώτημα δεν είναι αν τα καλά είναι ακριβά αλλά αν τα ακριβά είναι σώνει και καλά, καλά, (αν με εννοάς). Διότι με βάση την λογική κάποιων χαϊεντάδων, άπαξ και χώσεις τόσα... "ακούς", αυτό άλλωστε λέει και το περιοδικό. Τώρα το πόσα θα χώσεις είναι θέμα ψυχοσύνθεσης του κάθε βλαμένου. Ο ένας λέει 5ψήφιο νούμερο, ο άλλος διαφημίζει τα 5χίλιαρα. Προσπαθούν να μετατρέψουν ένα τεχνικό χόμπυ σε έναν τρόπο ταξικού διαχωρισμού, γιατί απλά δεν μπορούν να εξηγήσουν αλλιώς την ανωτερότητα των προϊόντων που προμηθεύτηκαν (ή προμηθεύουν) - ίσως γιατί δεν είναι ανώτερα. Έτσι by default μερικά μηχανάκια παίζουν εξαιρετικά ενώ μερικά άλλα παίζουν μάπα. Τέτοιο hi end να μου λείπει...


Κι εγώ με τα καλώδια ακούω διαφορές. Το έχω πει 50 φορές. Από εδώ όμως μέχρι το να ισχυριστώ ότι το μηχανάκι του φίλου μου στο οποίο δεν ακούγονται διαφορές είναι μάπα, απέχει όσο το φεγγάρι...
 

Μηνύματα
5.581
Reaction score
297
VaD said:
@ Rdoherty :) Χο χο , ο κανόνας αυτός καλέ μου φίλε ισχύει για όλους μας
Λέγοντας "όλους μας", χοχοVaD, ελπίζω να μη συμπεριλαμβάνεις και μένα, διότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
 

V

VaD

Guest
Εμ βέβαια , είπαμε ισχύει για όλους τους άλλους εκτός από μας 8) :lol:
 

V

VaD

Guest
Νίκος Τσαρουχάς said:
Από εδώ όμως μέχρι το να ισχυριστώ ότι το μηχανάκι του φίλου μου στο οποίο δεν ακούγονται διαφορές είναι μάπα, απέχει όσο το φεγγάρι...
Είναι νομίζω κοινώς αποδεκτό ότι όσο ποιό ευαίσθητο είναι ένα μηχάνημα , τόσο και ποιό ακριβές θεωρείται (χωρίς να σημαίνει ότι ακριβέστερο=καλύτερο) και αυτό σίγουρα δεν ισχύει μόνο για τα μετρητικά όργανα
 

Μηνύματα
5.581
Reaction score
297
VaD said:
Εμ βέβαια , είπαμε ισχύει για όλους τους άλλους εκτός από μας 8) :lol:
Σε ό,τι έχει σχέση με μένα, φίλε VaD, αυτά που λες είναι (κατά κυριολεξίαν και άνευ συγχωρήσεως) μπαρμπούτσαλα.
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
VaD said:
Είναι νομίζω κοινώς αποδεκτό ότι όσο ποιό ευαίσθητο είναι ένα μηχάνημα , τόσο και ποιό ακριβές θεωρείται (χωρίς να σημαίνει ότι ακριβέστερο=καλύτερο) και αυτό σίγουρα δεν ισχύει μόνο για τα μετρητικά όργανα
Ευτυχώς... όχι Βασίλη.
Το μόνον "ίσως" αποδεκτό είναι ότι μηχανήματα με στοιχειώδη (και πάνω) ανάλυση, υπάρχει περίπτωση να "ακούνε" καλώδια. Nothing more....

Κάποιοι το θεωρούν και κατασκευαστικό ελάττωμα. Μερικοί κατασκευαστές μάλιστα αρνούνται οποιαδήποτε σχέση των μηχανημάτων τους με πχ το ρεύμα.

- Βασίλη όλα καλά, οι υπερβολές μας όμως μας καταντήσανε γραφικούς...
 

B

BOB

Guest
Κάποιοι το θεωρούν και κατασκευαστικό ελάττωμα. Μερικοί κατασκευαστές μάλιστα αρνούνται οποιαδήποτε σχέση των μηχανημάτων τους με πχ το ρεύμα.

Μας λετε εναν τετοιο κατασκευαστη σας παρακαλω?
 

V

VaD

Guest
RDoherty said:
VaD said:
Εμ βέβαια , είπαμε ισχύει για όλους τους άλλους εκτός από μας 8) :lol:
Σε ό,τι έχει σχέση με μένα, φίλε VaD, αυτά που λες είναι (κατά κυριολεξίαν και άνευ συγχωρήσεως) μπαρμπούτσαλα.
Φίλε μου, όταν δε μας βγαίνει, αρχίζουμε τους αφορισμούς; Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι σημαίνει κατα κυριολεξίαν "μπαρμπούτσαλα";
 

V

VaD

Guest
Νίκος Τσαρουχάς said:
VaD said:
Είναι νομίζω κοινώς αποδεκτό ότι όσο ποιό ευαίσθητο είναι ένα μηχάνημα , τόσο και ποιό ακριβές θεωρείται (χωρίς να σημαίνει ότι ακριβέστερο=καλύτερο) και αυτό σίγουρα δεν ισχύει μόνο για τα μετρητικά όργανα
Ευτυχώς... όχι Βασίλη.
Το μόνον "ίσως" αποδεκτό είναι ότι μηχανήματα με στοιχειώδη (και πάνω) ανάλυση, υπάρχει περίπτωση να "ακούνε" καλώδια. Nothing more....

Κάποιοι το θεωρούν και κατασκευαστικό ελάττωμα. Μερικοί κατασκευαστές μάλιστα αρνούνται οποιαδήποτε σχέση των μηχανημάτων τους με πχ το ρεύμα.

- Βασίλη όλα καλά, οι υπερβολές μας όμως μας καταντήσανε γραφικούς...
Αγαπητέ Νίκο φυσικά όλα καλά. Τι έχουνε οι γραφικοί δηλαδή; Μια χαρά άνθρωποι είναι! :D
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
ΒΟΒ αν πας σε οποιοδήποτε site κατασκευαστή ενισχυτικών θα δεις να λένε ότι τα μηχανήματά μας έχουν τόσο καλά τροφοδοτικά που όπου και να τα συνδέσεις θα παίξει jet. Είναι λογικό ένας κατασκευαστής να ισχυρίζεται ότι ένα καλώδιο δεν μπορεί να επηρεάσει την τροφοδοτικάρα που έφιαξε. Βάλτο στην πρίζα και φύγε λένε άπαντες. Κανείς (με μερικές εξαιρέσεις) δεν κάνει λόγο όχι για καλώδια ρεύματος αλλά ούτε για conditioners. (Μην παραπέμψω τώρα σε κανένα test στο γνωστό περιοδικό πάλι...).



Για παράδειγμα:


KRELL:
TECH TIP. For the best performance possible, avoid using power conditioners with Krell amplifiers. Always connect your Krell amplifier directly to AC power.


Mark Levinson:
Typically, AC power mains carry a significant amount of high and low frequency noise that can (and frequently does) degrade the sonic performance of audio equipment. Rather than using even the smallest reflection of a "dirty" AC mains supply, the Nº 33H uses an AC regeneration system to provide the cleanest possible power. In effect, it derives its own AC power, creating an ideal source for the critical voltage gain and driver stages.

For the first time in an audio amplifier, portions of the positive and negative DC voltages in the main power supply are siphoned off and used to drive a special oscillator that generates a pure 60 Hz sine wave. This distortion-free sine wave is then amplified and transformer coupled (for further isolation) to a traditional full-wave bridge bipolar power supply. Amplitude fluctuations of the AC mains are eliminated, and the oscillator output is adjusted for precisely chosen operating parameters of the downstream DC regulation circuitry.

The result is an absolutely pure and stable DC power supply for all voltage gain stages that is derived not from the “dirty” AC mains supplied from the wall, but from our own pristine 60 Hz sine wave. This approach isolates the sensitive voltage gain stages from external AC interference and enables them to realize their full potential.

This design feature renders any external power conditioning device useless. This is just as well, since there are no such devices in existence that have the capacity to supply adequate power at this level of purity.


BRYSTON:

All Bryston amplifiers contain high quality, dedicated circuity in their power suppliesto reject RF, line spikes and opther power line problems. Bryston power amplifiers DO NOT require any specialized power line conditioners. Simply plug the amplifier directly into its own wall socket.

H Symphonic Line δίνει καλό καλώδιο σε κάποιες εκδόσεις. Σωστή...?



- Το είπα και το ξαναλέω (για να μην νομίζει κανείς ότι έκανα κόμα με τον Κόγια :lol: :lol:). Σχεδόν όλα τα καλώδια σε όλα τα αρκούντως αναλυτικά μηχανήματα ακούγονται. Αυτό πιστεύω και αυτό λέω. Αλλά αυτό ούτε κριτήριο είναι για το πόσο hi end είναι ένα μηχανάκι, ούτε έχει να κάνει με την τεχνολογία του, ούτε με μαύρες μαγείες για να αποπροσανατολίζουμε τον κοσμάκη. Τοιουτοτρόπως αυτό που εννοώ είναι ότι αν διαβάσει ο Mr accuphase το εν λόγω ριβιού, μέχρι και μήνυση του κάνει του γράφοντος... :lol: :lol:
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
VaD said:
Αγαπητέ Νίκο φυσικά όλα καλά. Τι έχουνε οι γραφικοί δηλαδή; Μια χαρά άνθρωποι είναι! :D
Ρε θα μας πάρουνε με τις πέτρες λέμε... :lol: :lol: :lol:
 


Staff online

  • spylab
    Shalom
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.909
Μηνύματα
2.881.187
Members
37.964
Νεότερο μέλος
Socratis10
Top