Οι επαγγελματίες του High End...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

Εμενα με ενδιαφερει "κυριε" να υπαρχω και μετα απο μερικα χρονια, ωστε να ειμαι αξιοπιστος ως αντιπροσωπος και τα προιοντα μου να εχουν την υποσηριξη που τους αξιζει.

Ποσως με ενδιαφερουν τα φρου φρου και τα αρωματα, ωστε να τρεχω στις τραπεζες να υπερδανειστω (με απειλητικοτατο κινδυνο χρεωκοπιας) για να φτιαξω χωρους για μερικους.....σαν και του λογου σας που ουτως η αλλως ειναι μαθηματικα βεβαιο πως δεν θα ψωνισουν! Καταλαβατε "κυριε"???
δηλαδη για να μην τρελλαθουμε τελειως σε τι διαφερει η υποστηριξη που δινεις
απο αυτη που δινουν οι περισσοτερι αλλοι αντιπροσωποι;
Για να μην σου πω οτι την ιδια υποστηριξη δινουν και τα πανερια της Αθηνας
με πρωτο και καλυτερο τον γνωστο Λαγο.

Reaction score
0
Ωρες ωρες το hobby που τοσο αγαπω μου προκαλει τασεις εμετου.

ΕΛΕΟΣ ρε παιδια.

Λαθος αγαπητε φιλε Μιχαλη. Το hobby μας ειναι καλο και αγιο!

Μερικοι κακομαθημενοι αλητες που περιφερονται στον χωρο σου φερνουν τον εμετο!

Reaction score
8
To συγκεκριμενο συστημα του Γιωργου ετυχε να το ακουσω τυχαια για λιγο σε μια συντομη βολτα απο την Αθηνα. Βεβαια χωρις τα δικα μου cds και οχι εμπεριστατομενη ακροαση. Ο ηχος του ηταν πολυ καλος, ισως με μια απειροελαχιστη τονωση στα πριμα,πιθανον λογω των γυμνων τοιχων, που σε αλλους μπορει να αρεσει.Παντως ηταν ενα πολυ καλα στημενο συστημα, πραγμα που εχω παρατηρησει και στα αλλα συστηματα που στηνει ο Γιωργος στις εκθεσεις.
Το κακο με τον Γιωργο ειναι οτι εκνευριζεται ευκολα και χρησιμοποιει εκφρασεις που δεν τον αντιπροσωπευουν, δινοντας μια λαθος εικονα του προς τα ρξω, ενω στην πραγματικοτητα ειναι τελειως διαφορετικος.
Απλως παθιαζεται με τα μηχανηματα που αντιπροσωπευει-πραγμα οχι απαραιτητα κακο-αλλα θελει προσοχη στον τροπο που το εκφραζει αυτο.
υπογραφη
Βαμβακουλας

Reaction score
0
To συγκεκριμενο συστημα του Γιωργου ετυχε να το ακουσω τυχαια για λιγο σε μια συντομη βολτα απο την Αθηνα. Βεβαια χωρις τα δικα μου cds και οχι εμπεριστατομενη ακροαση. Ο ηχος του ηταν πολυ καλος, ισως με μια απειροελαχιστη τονωση στα πριμα,πιθανον λογω των γυμνων τοιχων, που σε αλλους μπορει να αρεσει.Παντως ηταν ενα πολυ καλα στημενο συστημα, πραγμα που εχω παρατηρησει και στα αλλα συστηματα που στηνει ο Γιωργος στις εκθεσεις.
Το κακο με τον Γιωργο ειναι οτι εκνευριζεται ευκολα και χρησιμοποιει εκφρασεις που δεν τον αντιπροσωπευουν, δινοντας μια λαθος εικονα του προς τα ρξω, ενω στην πραγματικοτητα ειναι τελειως διαφορετικος.
Απλως παθιαζεται με τα μηχανηματα που αντιπροσωπευει-πραγμα οχι απαραιτητα κακο-αλλα θελει προσοχη στον τροπο που το εκφραζει αυτο.
υπογραφη
Βαμβακουλας
Θαναση μου εχω δικιο να εκνευριζομαι.

Δεν ισχυριζομαι οτι εχω τον καλυτερο χωρο, αλλα δεν εχω ουτε και τον χειροτερο. Καπου ενδιαμεσα ειμαι σε σχεση με τους υπολοιπους του χωρου. Μαλιστα θεωρω οτι αυτοι που εχουν χειροτερο χωρο απο τον δικο μας ειναι περισσοτεροι.
Επισης πιστευω οτι ο χωρος σε ενα καταστημα πρεπει να εχει τις τυπικες ιδιοτητες ενος μεσου οικιακου χωρου, ωστε ο πελατης να βγαλει τα σωστα συμπερασματα και οχι λανθασμενα.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

My dear Ζόρζ, όπως βλέπεις τα πράματα είναι αλλιώς εδώ μέσα. Δυό άτομα που έχουν διαφωνήσει μαζί σου στο παρελθόν, (εγώ και ο Νίκος) και ένας που δεν έχει (πολύ) διαφωνήσει (Α Καφάτος) αμέσως σχολίασαν αρνητικά τον Γιόχαν, έχοντας βέβαια στο βάθος του μυαλού τους πως μπορεί να είναι "δάκτυλος".
Εσύ όμως, αντί να κινηθείς έξυπνα, και ν' αφήσεις να καθαρίσουν άλλοι για σένα, κατάφερες πάλι να θέσεις υπο αμφισβήτηση τη σοβαρότητά σου.
Τι να σου πω. Σαράντα χρόνια στη μαγκιά, ο βλάχος δεν μαγκεύει.
Ειλικρινά, έχεις ποτέ συζητήσει με φίλους σου τη συγκεκριμένη μεθοδολογία σου, μπας και σου χώσουν καμμιά να συνέλθεις;

Στη τελική, αφού αυτό σε νοιάζει και σε κόφτει, ΧΑΝΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!
Παίρνεις επιτέλους χαμπάρι;

Reaction score
0
Λαθος αγαπητε φιλε Μιχαλη. Το hobby μας ειναι καλο και αγιο!

Μερικοι κακομαθημενοι αλητες που περιφερονται στον χωρο σου φερνουν τον εμετο!

αλητεια ειναι να αναφερεσαι υποτιμητικα για τους συναδελφους σου και τα προιοντα τους.
Αλητεια ειναι να φιλοξενεισαι σε ενα χωρο (avsite) και μετα να πηγαινεις στο
σαιτ του ακα για να πασαρεις τα ψηφιακα σου και να χαραχτηριζεις εκει το
avsite και το avclub με τα χειροτερα λογια για τις χαιεντ κατηγοριες τους

Reaction score
0

My dear Ζόρζ, όπως βλέπεις τα πράματα είναι αλλιώς εδώ μέσα. Δυό άτομα που έχουν διαφωνήσει μαζί σου στο παρελθόν, (εγώ και ο Νίκος) και ένας που δεν έχει (πολύ) διαφωνήσει (Α Καφάτος) αμέσως σχολίασαν αρνητικά τον Γιόχαν, έχοντας βέβαια στο βάθος του μυαλού τους πως μπορεί να είναι "δάκτυλος".
Εσύ όμως, αντί να κινηθείς έξυπνα, και ν' αφήσεις να καθαρίσουν άλλοι για σένα, κατάφερες πάλι να θέσεις υπο αμφισβήτηση τη σοβαρότητά σου.
Τι να σου πω. Σαράντα χρόνια στη μαγκιά, ο βλάχος δεν μαγκεύει.
Ειλικρινά, έχεις ποτέ συζητήσει με φίλους σου τη συγκεκριμένη μεθοδολογία σου, μπας και σου χώσουν καμμιά να συνέλθεις;

Στη τελική, αφού αυτό σε νοιάζει και σε κόφτει, ΧΑΝΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!
Παίρνεις επιτέλους χαμπάρι;
)( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )(

Reaction score
8
Να πατε ναδειτετο χωρο του με τις ηχειαρες των40000ευρω το ενα να απεχει1,5 μ απο τοαλλο για να καταλαβετε τι σημαινει στερεοφωνικη εικονα.
Ισως και να κανω λαθος αλλα η στερεοφονικη εικονα εξαρταται απο την αποσταση των ηχειων μεταξυ τους η θα πρεπει να σχηματιζει ενα ισοπλευρο τριγωνο με την θεση ακροασης;

Reaction score
0
αλητεια ειναι να αναφερεσαι υποτιμητικα για τους συναδελφους σου και τα προιοντα τους.
Αλητεια ειναι να φιλοξενεισαι σε ενα χωρο (avsite) και μετα να πηγαινεις στο
σαιτ του ακα για να πασαρεις τα ψηφιακα σου και να χαραχτηριζεις εκει το
avsite και το avclub με τα χειροτερα λογια για τις χαιεντ κατηγοριες τους

Α, ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΛΑΤΣΙΟ????

Αυτο εγινε ΠΡΙΝ ακομα αρχισει το site να με "φιλοξενει"...

Οσον αφορα τις high end κατηγοριες "κυριε" εχω διαφωνησει και ΕΔΩ για την υπαρξη τους και μαλιστα ΕΝΤΟΝΩΣ!!!!!!

Και η εξελιξη των πραγματων καθημερινως με ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ!

Αν και στο avclub για να ειμαι δικαιος τωρα τελευταια υπαρχει βελτιωση..

Reaction score
0
Αν ηταν ετσι η "φιλοξενια"...."κυριε"...

Κριμα που μενεις κι απεναντι απο το βουνο του ξενιου Δια

Reaction score
0
Α, ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΛΑΤΣΙΟ????

Αυτο εγινε ΠΡΙΝ ακομα αρχισει το site να με "φιλοξενει"...

Οσον αφορα τις high end κατηγοριες "κυριε" εχω διαφωνησει και ΕΔΩ για την υπαρξη τους και μαλιστα ΕΝΤΟΝΩΣ!!!!!!

Και η εξελιξη των πραγματων καθημερινως με ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ!

Αν και στο avclub για να ειμαι δικαιος τωρα τελευταια υπαρχει βελτιωση..
ασε τον Μπλατσιο ησυχο . δεν εχει καμια σχεση .
ευκαιρια τωρα που διαπιστωσες οτι η προκλητικη σου συμπεριφορα γινεται
αποδεκτη στοavclub να γραφεις εκει περισσοτερο και να μας αφησεις ησυχους.προφανως εδω με νοημονες που μερικοι απο αυτους ασχολιοντουσαν με το χαιεντ οταν εσυ επαιζες με κουδουνιστρες δεν βρισκεις γονιμο εδαφος για τις γραφικες αποψεις σου

Reaction score
0
ασε τον Μπλατσιο ησυχο . δεν εχει καμια σχεση .
ευκαιρια τωρα που διαπιστωσες οτι η προκλητικη σου συμπεριφορα γινεται
αποδεκτη στοavclub να γραφεις εκει περισσοτερο και να μας αφησεις ησυχους.προφανως εδω με νοημονες που μερικοι απο αυτους ασχολιοντουσαν με το χαιεντ οταν εσυ επαιζες με κουδουνιστρες δεν βρισκεις γονιμο εδαφος για τις γραφικες αποψεις σου
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Προς αποφυγήν σεναρίων, η εξέταση της ip του user JOHAN CRUYFF δείχνει ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί από κανένα άλλο μέλος. Βέβαια από τον γνωστό ύποπτο έχουμε ακούσει κατά καιρούς για δάχτυλους για χέρια, για πόδια, για περιοδικά, για αντιμιουζικλοβερικό σάιτ και άλλες αρλούμπες ολκής (αφήνω τα καλύτερα ηχεία του κόσμου ήσυχα προς το παρόν). Άλλη μία δεν θα μας πειράξει. Ούτως ή άλλως έχει πολύ πλάκα. :cool_11: :cool_11:

...

Reaction score
8
Αρε κοροιδο Αντωνοπουλε και κοροιδο Κεκεμενη και κοροιδο Μπακα που τα σκασατε για να δώσετε χώρους της προκοπης στους πελατες σας
Δεν ξερω τους συγκεκριμενους χωρους, αλλα πιστευετε οτι ενας στουντιακος χωρος, ενας νεκρα ακουστικος χωρος ειναι καταλληλος χωρος για δοκιμη hi-end συστηματων;
Δηλαδη ενας ηχοληπτης που αναζηταει τον καθαρα μονιτορ ηχο και ενας χαιεντας εχουν τις ιδιες ακουστικες προτεραιοτητες;
Και τελος το 801D που χρησιμοποιειται σε πολλα στουντιο σε ενα μεσο οικιακο χωρο, θα πεξει καλυτερα απο το 802D για να μιλισουμε για την ιδια εταιρεια.

Reaction score
0
Η μοιρα των ξεχωριστων σε αυτη την χωρα ηταν ανεκαθεν να τους κυνηγανε κατι.....ΜΙΖΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα...

Εκτος πληκτρολογιου "κυριε" ειστε ενα μεγαλο ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

Ασχοληθειτε με τα του "οικου" σας λοιπον και αφηστε τους.....χωρους του music lover.

:happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Επισης η μικροτερη αποσταση που εχουμε στησει ποτε μεταξυ τους ηχεια ειναι 2,30 μετρα.

Όχι ότι με νοιάζει αλλά να 'χαμε να λέγαμε. Αυτά τα ηχεία απέχουν μεταξύ τους 2,30μ? :crazy_1:

...

Reaction score
0
Δεν ξερω τους συγκεκριμενους χωρους, αλλα πιστευετε οτι ενας στουντιακος χωρος, ενας νεκρα ακουστικος χωρος ειναι καταλληλος χωρος για δοκιμη hi-end συστηματων;
Δηλαδη ενας ηχοληπτης που αναζηταει τον καθαρα μονιτορ ηχο και ενας χαιεντας εχουν τις ιδιες ακουστικες προτεραιοτητες;
Και τελος το 801D που χρησιμοποιειται σε πολλα στουντιο σε ενα μεσο οικιακο χωρο, θα πεξει καλυτερα απο το 802D για να μιλισουμε για την ιδια εταιρεια.
Ποιος μίλησε για στουντιακους χωρους και νεκρους ακουστικα ;
μίλησα για απλα αξιοπρεπεις χωρους που πρεπει να διαθετει οποιος σεβεται
στη πραξη και οχι στα παχια λογια τον πελατη του .και ο λαβερ δεν τους διαθετει δυστυχως.
ουτε καν γνωριζει τι RTA εχει οχωρος του

Reaction score
0
Προς αποφυγήν σεναρίων, η εξέταση της ip του user JOHAN CRUYFF δείχνει ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί από κανένα άλλο μέλος. Βέβαια από τον γνωστό ύποπτο έχουμε ακούσει κατά καιρούς για δάχτυλους για χέρια, για πόδια, για περιοδικά, για αντιμιουζικλοβερικό σάιτ και άλλες αρλούμπες ολκής (αφήνω τα καλύτερα ηχεία του κόσμου ήσυχα προς το παρόν). Άλλη μία δεν θα μας πειράξει. Ούτως ή άλλως έχει πολύ πλάκα. :cool_11: :cool_11:

...
Α, δηλαδη δεν υπαρχει ΚΛΙΚΑ??

Ετσι σας γουσταρει ρε παιδι μου και την πεφτετε ΜΟΝΙΜΩΣ στον ΙΔΙΟ αντιπροσωπο?? Ετσι ξημερωσε μια ωραια πρωια (πριο διετιας) και ειπαν καποιοι απο αυτο το site, ρε δεν την πεφτουμε στο musiclover να πουμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα????

ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ???

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ??

ο Κοσμος το εχει ΤΟΥΜΠΑΝΟ κι εσεις κρυφο καμαρι "κυριοι"!

Το site το εχετε καταντησει οι γνωστοι ιδιοι αγνωστοι σφηκοφωλια, για αυτο και παει απο το κακο στο χειροτερο.

Reaction score
0

Όχι ότι με νοιάζει αλλά να 'χαμε να λέγαμε. Αυτά τα ηχεία απέχουν μεταξύ τους 2,30μ? :crazy_1:

...

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: Α ρε μοιρογνωμονα Τσαρουχα:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp