Οι Duran Duran στην Ελλάδα και η επόμενη "μέρα"!!!

V

VIDEOMIX

Guest

Στις 23-24 Ιουνίου οι αγαπημένοι μου DURAN-DURAN σε πλήρες σύνθεση θα δώσουν συναυλία στον Λυκαβητό.
Το mail που μου έστειλαν απο το site τους οπου ειμαι μέλος, λέει τα εξής:
Greece Dates:

JUNE 24 Athens/Lycabettus/Greece

FAN COMMUNITY PRESALE for Athens is April 8 & 9th starting at 3pm local
time in Greece (8am EST)

PUBLIC ON SALE for Greece is April 11

Special VIP ticket packages including General Admission tickets and
early access to the venue to secure a spot up front

Την δεκαετία του 80 οπου ήμουν έφηβος, συγκεκριμένα το 1984 άκουσα το "Union of the snake" απο τους DURAN-DURAN. Εκτοτε και σιγά σιγά, έγινα fun τους και άκουγα οτιδίποτε έβγαζαν και οχι μόνο τις γνωστές τους επιτυχίες. Οι παλαιώτεροι θα θυμούντε πως για ενα διάστημα οι κοπέλες "κόβανε τις φλέβες τους" ανα τον κόσμο για πάρτυ τους. Τέλος πάντων και με λίγα λόγια, εγώ τους άκουγα και τους ακούω όχι ως μια μόδα εφήμερη, αλλα επειδή η μουσική τους και η φωνή του Simon Le Bon μου άρεσε πολύ. Εχω τα πάντα απο δισκογραφία(βινύλιο - cd's), βιντεοκασσέτες, αφίσσες και τώρα σε οτι DVD βρήσκω. Το μεγάλο γεγονός για τους fun's ειναι πως μετά απο 19 χρόνια οι DURAN-DURAN επανενώθηκαν αφού στο συγκρότημα γύρισαν οι Andy(κιθαρίστας) και Roger(ντράμερ) Taylor!!!
To νέο άλμπουμ λέγετε ASTRONAUT και ήδη ξεχωρίζουν τα: ''SUNRISE'' και ''WHAT HAPPENS TOMORROW'' το οποίο ειναι μια πολύ όμορφη μπαλάντα.
Αγόρασα το νέο άλμπουμ στην μορφή που περιέχει το CD ALBUM και το DVD με την συναυλία τους στο WEMBLEY ARENA. Φανταστική ποιότητα και το cd και το Dvd. Υπάρχουν κάποια σημάδια του χρόνου στις μορφές τους, αλλα στην μουσική έχουν βελτιωθεί ποιοτικά. Επίσης αναλοίωτη ειναι η φωνή του SIMON. Iσως και καλύτερη.

Tότε

Τώρα

V

VIDEOMIX

Guest
Re: Οι Duran Duran στην Ελλάδα.

Aγόρασα 4 εισητήρια.
Ειμαι πολύ χαρούμενος που θα τους δώ ζωντανά για πρώτη φορά στην ζωή μου.
Εχω τα πάντα τους σε CD,DVD, κασσέτες, βινύλια, βιβλία και αφίσσες. Εφτασε η ώρα και για 1 Live.

Ιδού το εισητήριο.

Reaction score
7
Θεωρω την τιμη εξωφρενικα υψηλη (οχι λογω συγκροτηματος) επειδη δεν θα ξαναερθουν (για να πουμε και του στραβου το δικιο) θελει η DiDiMusic να βγαλει τα λεφτα του καλοκαιριου?
Επειδη θα τρεξουν ολοι οι φαν και θα πανε (παμε)?

Εχω ασχημες εμπειριες απο τη συγκεκριμενη εταιρια παραγωγης... ειναι επιεικως απαραδεκτη, αλλα μαλλον θα τα πουμε εκει...

V

VIDEOMIX

Guest
Θα έρθεις; Πολύ ωραία. Δεν ξέρω πόση ώρα πρίν θα πρέπει να είμαστε εκεί. Η συναυλία αρχίζει στις 9, μου είπαν.

Reaction score
7
Στο εισητηριο γραφει 9:30 παντως... εκτος και αν βγει και κανενα support group πριν...

Απο πειρα στο Λυκαβητο... αν θες να ανεβεις με αυτοκινητο και να παρκαρεις πανω να εισαι 1.30 ωρα πιο πριν, γιατι μετα το κλεινουν και ουτε θα βρεις.
Αλλιως αν ειναι να παρκαρεις κατω μια ωρα ειναι αρκετη. Μετα θλει κουραγιο για να ανεβεις ποδαρατο...και να προτιμησεις το δρονο και οχι μεσα απο το ''δασος'', μεγαλη πικρα... Οπως επισης και στο κατεβασμα. Αν διαλεξεις το ''συντομο'' δρομο μεσα απ τα πευκα...θα τα μετρησεις κιολας.

Βεβαια αν αντεχεις τον ηλιο και τη ζεστη μπορεις να πας και πιο νωρις για να χαζεψεις απ εξω.

Το αλλο κακο ειναι καποια στιγμη που οι ''της τελευταιας στιγμης'' πανε να μπουνε μεσα... απο μια μικρη πορτουλα.... γινεται της εφοριας την τελευταις μερα υποβολης δηλωσεων...

Μολις το σιγουρεψω θα σου πω αν παω.... Δυστυχως μου ειναι δυσκολο να προγραμματισω για 2 μηνες μετα...

V

VIDEOMIX

Guest
Για να εισαι σε καλή θέση, λένε πως πρέπει να πας νωρίς. Ομως τι συμαίνει καλή θέση; Υπάρχει πλατεία; Η απλώς εισαι στις πρώτες θέσεις στην διάταξη του θεάτρου;
Δεν εχω ξαναπάει εκεί και δεν γνωρίζω.

Reaction score
7
Kοιτα, εχεις επιλογη ή να κατσεις ορθιος μπροστα στη σκηνη ή στα καθισματα του ''θεατρου''. Για τα καθισματα αν δε θες να τη βγαλεις ορθιος πρεπει να πας σχετικα νωρις για να βρεις να κατσεις απαναντι απο τη σκηνη (πανω, κατω, μεση... δεν παιζει ρολο και πολυ) . Το θεμα ειναι να μην κατσεις στα πλαγια... Δε θα ευχαριστηθεις... Οσες φορες εχω παει, ακομα και να καθομουνα κατεληγα ορθιος μπροστα στη σκηνη...where the real fun is....

V

VIDEOMIX

Guest
Το 10-4 τι συμαίνει; Αυτό περισσότερο με μπέρδεψε.

Reaction score
7
Αλλο ενα ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ της DIDI Music

Duran Duran
@ Terravibe, Μαλακάσα
Ημερομηνία: 23/06/2005

ΟΙ SUPER STARS DURAN DURAN

Στις 23 IOYNIOY

Στο TERRA VIBE Mαλακάσα Αττικής

Μετά από την ( σε χρόνο ρεκόρ ) εξάντληση των εισιτηρίων της συναυλίας τους στο θέατρο του Λυκαβηττού και κάτω από την πίεση των ιδιαίτερα πολυάριθμων φίλων των Duran Duran , η DI DI MUSIC - BIG STAR PROMOTION ήρθε σε συμφωνία μαζί τους για την οριστική (πλέον) μεταφορά του απόλυτου live του καλοκαιριού, στον χώρο που κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να φιλοξενήσει το πολυπληθές κοινό τους - μα και την απαιτητική τους παραγωγή.

Ο χώρος αυτός δεν είναι άλλος από το Terra Vibe , 37ο km Αθηνών _ Λαμίας στην Μαλακάσα Αττικής που φέτος φιλοξενεί όλα τα μεγάλα συναυλιακά γεγονότα
(Iron Maiden, Rockwave Festival με Black Sabbath και Μοby κλπ )

H προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα Ticket House ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων του Λυκαβηττού μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα εισιτήρια τους ισχύουν κανονικά για την είσοδο τους στο Terra Vibe.

Για την μεταφορά του κοινού, εκτός από τα ιδιωτικά μέσα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα ναυλωθούν ειδικά ιδιωτικά λεοφωρεία
( πώληση εισιτηρίων από το πρακτορείο Sunways,Ξενοφώντος 15Α Σύνταγμα τηλ 210 3234513)

Αλλο ενα ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ της απαραδεκτης για αλλη μια φορα DIDI Music στο θεμα της διοργανωσης....

1. Με εμενα δεν ηρθε κανενας σε συμφωνια...
2. 20 μερες πριν αλλαζουν τον τοπο διεξαγωγης!
3. .... θα ναυλωθούν ειδικά ιδιωτικά λεοφωρεία Δεν αναφερει πουθενα ομως οτι τα εισητηρια θα τα πληρωσουμε εμεις 6Ε. Γιατι να υποχρεωθω σε ενα ακομα κοστος στο ηδη ακριβο εισητηριο?
4. ΔΕΝ επιστρεφουν τα χρηματα σε καποιον που δεν επιθυμει να παει 30+ χιλιομετρα μακρυα απο τον αρχικο χωρο. Δηλαδη αν αποφασιζαν να το κανουν στο γηπεδο της Πατρας θα επρεπε να παω στην Πατρα και να πληρωσω και τον πηγαιμο?
5. 20 μερες πριν καταλαβαινουν οτι ο παλιος, αρχικος χωρος (Λυκαβητος) δεν ειναι ο καταλληλότερος για να φιλοξενήσει το πολυπληθές κοινό τους - μα και την απαιτητική τους παραγωγή. Τωρα μυριστηκαν το μεγεθος της παραγωγης?

Βρε ουστ... που λεει και ο Δημητροπουλος.

ΟΧΙ κυριε Γενικε Διευθυντη Νίκο Λώρη δε θα παρακολουθησω πια αλλη συναυλια απο τις φετεινες παραγωγες σας (και απο τις επομενες), και θα ηταν και πολλες....
Δε γουσταρω το νταβατζιλικι της εταιριας, ουτε να πληρωνω τα παπατζιλικια και τα γαμησιατικα σας... για να βγαλετε παραπανω φραγκα...

V

VIDEOMIX

Guest
Kρίμα και απαράδεκτο. Θα πάω βέβαια όπως και η υπόλοιπη παρέα μου, αλλα ο Γιώργος έχει απόλυτο δίκιο. Γιώργο, ζητάω εξουσιοδώτηση να μεταφέρω σε ενα thread που έχω φτιάξει πριν 2 μήνες σε άλλο site κομμάτια απο την σωστότατη γνώμη σου.

Reaction score
0

ΟΥΓΚΑΝΤΑ !!!

Σκέφτηκε κανένας από τους κυρίους ότι Μαλακάσα δεν έχει καθίσματα.
Πρέπει κάποιος που έχει πληρώσει εισητήριο για κάθισμα (στο Λυκαβηττό μόνο αν αργήσεις υπερβολικά δεν κάθεσαι), να αναγκαστεί να είναι όρθιος στη διάρκεια της συναυλίας και να υποστεί την ταλαιπωρία του πήγαινε-έλα και μάλιστα καθημερινή με την επόμενη μέρα εργάσιμη?

Γιατί οι Scorpions που θα φιλοξενηθούν από το Καραϊσκάκη έχουν εισητήριο 25 ευρώ στην αρένα και 35 στις κερκίδες?

Γιατί δεν μεταφέρθηκε η διοργάνωση αφού δεν τους χώραγε ο Λυκαβηττός στο Καραϊσκάκη ή τέλος πάντων σε ένα γήπεδο εντός πόλης?

Είναι τυχαίο που επιλέχθηκε η ΜΑΛΑΚΑσα;

Reaction score
23

Απλά είδαν ότι τα εισητήρια είχαν μεγάλη ζήτηση και κατάλαβαν ότι είναι ευκαιρία για "αρπαχτή".

Το Καραισκάκη σίγουρα θα ζητάει πιο πολλά χρήματα από τον χώρο στην Μαλακάσα...

Reaction score
0

Απλά θέλουν να περάσουν την εικόνα ότι το Terravibe ως το χώρο για "μεγάλα συναυλιακά γεγονότα...

Τόσα γήπεδα και εγκαταστάσεις για τήν Ολυμπιάδα για να πηγαίνουμε στα χωράφια της Μαλακάσας που το βράδυ για να βρεις το αμάξι σου χρειάζεται προβολέας (όχι projector, ΦΑΚΟ εννοώ).

Αμ το άλλο για τις υψηλές απαιτήσεις? Οι Dream Theater που θα παίξουν στο Φάληρο εχουν μικρότερες ηχητικές απαιτήσεις από τους Duran δηλαδή? Ή λιγότερο κόσμο...
Σε τελική ανάλυση αν το Καραϊσκάκη ήταν ακριβό, ας το κάνανε στο Πανιώνιο στο κάτω κάτω...

DIDIδες όνομα και πράγμα !

Reaction score
7
Kρίμα και απαράδεκτο. Θα πάω βέβαια όπως και η υπόλοιπη παρέα μου, αλλα ο Γιώργος έχει απόλυτο δίκιο. Γιώργο, ζητάω εξουσιοδώτηση να μεταφέρω σε ενα thread που έχω φτιάξει πριν 2 μήνες σε άλλο site κομμάτια απο την σωστότατη γνώμη σου.
Την εχεις...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas