V
VIDEOMIX
Guest

Στις 23-24 Ιουνίου οι αγαπημένοι μου DURAN-DURAN σε πλήρες σύνθεση θα δώσουν συναυλία στον Λυκαβητό.
Το mail που μου έστειλαν απο το site τους οπου ειμαι μέλος, λέει τα εξής:Greece Dates:
JUNE 24 Athens/Lycabettus/Greece
FAN COMMUNITY PRESALE for Athens is April 8 & 9th starting at 3pm local
time in Greece (8am EST)
PUBLIC ON SALE for Greece is April 11
Special VIP ticket packages including General Admission tickets and
early access to the venue to secure a spot up front
Την δεκαετία του 80 οπου ήμουν έφηβος, συγκεκριμένα το 1984 άκουσα το "Union of the snake" απο τους DURAN-DURAN. Εκτοτε και σιγά σιγά, έγινα fun τους και άκουγα οτιδίποτε έβγαζαν και οχι μόνο τις γνωστές τους επιτυχίες. Οι παλαιώτεροι θα θυμούντε πως για ενα διάστημα οι κοπέλες "κόβανε τις φλέβες τους" ανα τον κόσμο για πάρτυ τους. Τέλος πάντων και με λίγα λόγια, εγώ τους άκουγα και τους ακούω όχι ως μια μόδα εφήμερη, αλλα επειδή η μουσική τους και η φωνή του Simon Le Bon μου άρεσε πολύ. Εχω τα πάντα απο δισκογραφία(βινύλιο - cd's), βιντεοκασσέτες, αφίσσες και τώρα σε οτι DVD βρήσκω. Το μεγάλο γεγονός για τους fun's ειναι πως μετά απο 19 χρόνια οι DURAN-DURAN επανενώθηκαν αφού στο συγκρότημα γύρισαν οι Andy(κιθαρίστας) και Roger(ντράμερ) Taylor!!!
To νέο άλμπουμ λέγετε ASTRONAUT και ήδη ξεχωρίζουν τα: ''SUNRISE'' και ''WHAT HAPPENS TOMORROW'' το οποίο ειναι μια πολύ όμορφη μπαλάντα.
Αγόρασα το νέο άλμπουμ στην μορφή που περιέχει το CD ALBUM και το DVD με την συναυλία τους στο WEMBLEY ARENA. Φανταστική ποιότητα και το cd και το Dvd. Υπάρχουν κάποια σημάδια του χρόνου στις μορφές τους, αλλα στην μουσική έχουν βελτιωθεί ποιοτικά. Επίσης αναλοίωτη ειναι η φωνή του SIMON. Iσως και καλύτερη.
Tότε

Τώρα