Οι Duran Duran στην Ελλάδα και η επόμενη "μέρα"!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Re: Οι Duran Duran στην Ελλάδα.

Επιτέλους, έφθασε και στην Ελλάδα. Το είδα σήμερα σε μεγάλο δισκοπωλείο του κέντρου. Δεν το αγόρασα διοτι το έχω παραγγείλει αλλού,αλλα μετάνοιωσα που δεν το πήρα διοτι έκανα τηλέφωνο εκεί που το παρήγγειλα και τους είπα οτι οι άλλοι το φέρανε κιόλας. Αυτοί για απάντηση άρχισαν και μου έλεγαν σαχλαμάρες. Εαν έμενα κοντά στο κέντρο, θα πεταγώμουν τώρα να το πάρω απο εκεί που το είδα. Αν και η εν λόγο αλυσίδα έχει και στο Χαλάνδρι υποκατάστημα νομίζω, που ειναι και ποιό κοντά μου. Οπότε, αύριο το παίρνω, δίχως άλλο.
Τιμή, 24 ευρό η delux έκδοση. DVD, CD, 3D.

V

VIDEOMIX

Guest
Re: Οι Duran Duran στην Ελλάδα.

Επιτέλους, έφθασε και στην Ελλάδα. Το είδα σήμερα σε μεγάλο δισκοπωλείο του κέντρου. Δεν το αγόρασα διοτι το έχω παραγγείλει αλλού,αλλα μετάνοιωσα που δεν το πήρα διοτι έκανα τηλέφωνο εκεί που το παρήγγειλα και τους είπα οτι οι άλλοι το φέρανε κιόλας. Αυτοί για απάντηση άρχισαν και μου έλεγαν σαχλαμάρες. Εαν έμενα κοντά στο κέντρο, θα πεταγώμουν τώρα να το πάρω απο εκεί που το είδα. Αν και η εν λόγο αλυσίδα έχει και στο Χαλάνδρι υποκατάστημα νομίζω, που ειναι και ποιό κοντά μου. Οπότε, αύριο το παίρνω, το δίχως άλλο.
Τιμή, 24 ευρό η delux έκδοση. DVD, CD, 3D. :wink:

Reaction score
0
Από χθές στο Metropolis η Deluxe edition, παραεισαγωγής από ότι κατάλαβα με:

DVD
CD
3d-Glasses
DTS

Στα 24,50 euros!

Τρέξτε!!

Reaction score
0
Ας το πούμε εισαγωγής και όχι παραεισαγωγής που ακούγεται πονηρό...

Η ίδια εταιρεία είναι. Απλά εάν θυμάμαι καλά δεν είχε το χαρτάκι-κορδέλα από την IFPI.

Γι΄αυτό οι υπόλοιποι δεν το έχουν φέρει ακόμα...

Και δεν ξέρω και πότε θα το φέρουν...

V

VIDEOMIX

Guest
Το 3D δεν το γράφει στο κουτί αλλά είναι μέσα...
Ναι, το πρόσεξα οτι δεν το γράφει, αλλα είδα τους ίδιους να ανοίγουν την συσκευασία. Ξεδιπλώνεται στα τέσσερα και ειναι μέσα. Το είδα στα χέρια του NICK RHODES.

Reaction score
0
Άσε που αν ποτέ κυκλοφορήσει σε Ελληνική έκδοση, τα 3D γυαλιά και τα υπόλοιπα δεν ξέρω αν θα παραμείνουν.

V

VIDEOMIX

Guest
Tι εννοείς Ελληνική έκδοση;
Ολα τα μουσικά DVD, εισαγωγής δεν ειναι;

"Χτένισα" τα καταστήματα ΜΕΤROPOLIS εκτός κέντρου,(4 καταστήματα) και κανείς δεν το έχει φέρει παρά το κεντρικό. Μου είπαν εκεί οτι μπορούν να το στείλουν με αντικαταβολή αλλα δεν απάντησα θετικά διοτι δεν ξέρω το έξτρα κόστος. Εαν όμως ειναι κανα 2 ευρό, δεν έχω πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς το ποσό των κούριερ;

Reaction score
0
Δεν ξέρω παραπάνω για το τι γίνεται με την ελληνική IFPI εκτός του ότι εάν σε πιάσουν να αγοράζεις από μαύρο σε καταδικάζουν για 3 μήνες φυλακή!!

http://www.ifpi.gr/news/greek.htm

Τα έξοδα με κούριερ υπολόγισέ τα γύρω στα 5 euros.

Είμαι σίγουρος ότι θα κυκλοφορήσει το DVD και στα υπόλοιπα μαγαζιά εντός των ημερών, δεν γνωρίζω αν θα είναι η ίδια deluxe έκδοση...

Θα δείξει.

Reaction score
0
Αντιγράφω από το http://www.ifpi.gr/mission/piracy2a1.htm

Ταινία Ασφαλείας και Γνησιότητας
Για την εύκολη αναγνώριση και την προστασία των προϊόντων τους, οι εταιρίες μέλη της ΕΕΠΗ καθιέρωσαν τη χρήση της "Ταινίας Ασφαλείας και Γνησιότητας" στα προϊόντα που παράγουν ή διανέμουν. Στην ταινία αυτή παρουσιάζεται σε ολόγραμμα (στο ένα ή και στα δύο άκρα) το λογότυπο της Διεθνούς Ομοσπονδίας IFPI, το λογότυπο της εταιρίας παραγωγής και ένας αύξων αριθμός, μοναδικός για κάθε ταινία. Η ταινία είναι κολλημένη στο εξωτερικό περίβλημα του κάθε προϊόντος και δεν είναι τυπωμένη πάνω στο εξώφυλλο. Λόγω του υψηλού κόστους κατασκευής, η ταινία αυτή δεν έχει παραχαραχθεί μέχρι σήμερα, και η παρουσία της πιστοποιεί τη γνησιότητα των παρακάτω προϊόντων.

Ελληνικό Ρεπερτόριο.
Σε όλα τα προϊόντα των μελών μας.

Ξένο Ρεπερτόριο.
Σε όλα τα προϊόντα που έχουν εισαχθεί από τα μέλη μας.
Προϊόντα που προέρχονται από "παράλληλες" εισαγωγές και έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (η χώρα κατασκευής αναφέρεται στο οπισθόφυλλο) δύναται να μην φέρουν την ταινία ασφαλείας, αποτελούν όμως μικρό ποσοστό και συναντώνται αποκλειστικά σε μεγάλα δισκοπωλεία που έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τέτοια εισαγωγή.

----------------------
Μήπως βλέπετε να φωτογραφίζεται κάτι γνωστό μας?

Reaction score
0
Διονύση, μην το λες αυτό.

Play.com
Duran Duran: Live From London - Deluxe Set our price: EUR 23.99 Delivered

Amazon.co.uk
Δεν υπάρχει διαθέσιμο το deluxe edition πλέον!!!

Είναι αρκετά τίμια αυτή τη στιγμή και η τιμή του metropolis...

Reaction score
0
Παιδιά, πολύ compression έχει πέσει στο DVD.

Δεν βλέπεται σε προβολέα...

Η εικόνα όμως είναι από High Definition κάμερα σίγουρα.

Όποιος το πετύχει σε HD να βάλει μια φωνή και από εδώ...

V

VIDEOMIX

Guest
Εγώ, πάντως, VIDEOMIX ακόμα περιμένω τη συναυλία των Duran στην Αθήνα...
Σε σκεφτώμουν αυτές τις μέρρες, διοτι είδα ενα πόστ που το συζητάγαμε.
Ειμαι αμελής δυστηχώς. Δεν τα πάω καλά με τα ταχυδρομεία. Ομως θα στο στείλω αυτό και οχι μόνο. :wink:
Παιδιά, έχω βρεί και εχω κατεβάσει κάτι "μπουμπούκια" των DURAN-DURAN απίστευτα. Οποιος ειναι fun θα πάθει με αυτά. Βρήκα mp3s απο συναυλίες του 1980 έως και σήμερα, βρήκα και πολλά demos πρωτού δηλαδή την τελική μορφή που θα παραχθεί και ειναι καταπληκτικά.
Επίσης βρήκα και πολλά βίντεος.
Οταν κάνω την μετατροπή που έχω υποσχεθεί, σε όποιον δώσω δισκάκι θα βάλω και αυτά μέσα. Αξίζουν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas