Οι Duran Duran στην Ελλάδα και η επόμενη "μέρα"!!!

Reaction score
7
Δεν ξέρω παραπάνω για το τι γίνεται με την ελληνική IFPI
Eλληνικη ποια;;;;;

International Federation of Phonographic Industry

Μην τρελαθουμε τωρα.... Οι χαραμοφαηδες υπαλληλοι......
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ΤΙ ποσα τσεπωνουν εις βαρος των δικαιουχων....

Επισης υπαρχει
Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ)

Αφου φαγωνονται και μεταξυ τους για το ποιος θα τα παρει... οι δισκογραφικες ή οι καλλιτεχνες...

Reaction score
0
Δεν ξέρω παραπάνω για το τι γίνεται με την ελληνική IFPI
Eλληνικη ποια;;;;;

International Federation of Phonographic Industry

Μην τρελαθουμε τωρα.... Οι χαραμοφαηδες υπαλληλοι......
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ΤΙ ποσα τσεπωνουν εις βαρος των δικαιουχων....

Επισης υπαρχει
Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ)

Αφου φαγωνονται και μεταξυ τους για το ποιος θα τα παρει... οι δισκογραφικες ή οι καλλιτεχνες...
Αφού θέλεις να τα ακούσεις, άκουσέ τα: :mrgreen:

www.ifpi.gr = Ε.Ε.Π.Η στα ελληνικά!

H ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ αποτελεί το ελληνικό τμήμα της IFPI. Στόχος της Ένωσης είναι η προστασία των Ελληνικών δισκογραφικών εταιριών και η συνεργασία με τη διεθνή οργάνωση του IFPI για την προστασία και την προώθηση της μουσικής και στη χώρα μας.

Reaction score
0
Videomix, πολύ θα ήθελα και εγώ την συναυλία....

Στο Wembley θα δεις και εσύ ότι ήταν πιο illustration αλλά στην Μαλακάσα ήταν άλλο πράγμα!

Και αυτό το stagedive του Simon, εεε?

V

VIDEOMIX

Guest
Re: Οι Duran Duran στην Ελλάδα.

:mrgreen:

Σε λίγο οι εντυπώσεις.

Δεν ξέρω τι ειναι το.... SRS
_____________Circle Surround 5.1
______________ :roll:

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Πρώτον. Πρόβλημα. Το dvd που πήρα η και όλη η παραγωγή, έχει πρόβλημα συγχρονισμού. Ενα περίπου δευτερόλεπτο νωρίτερα ο ήχος απο την εικόνα. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Το επιστρέφω; Θα το δεχθούν;

Συνεχίζω με τα θετικά.
Ο ήχος, καταπληκτικός. Έχει γίνει απίστευτη δουλειά. Νομίζεις οτι βρίσκεσαι εκεί και η ποιότητα ειναι άψογη για όλα τα όργανα αλλα και για τα φωνητικά.
Φοβερά ακούγεται η ηλεκτρική κιθάρα στην ρύθμιση DTS. Έχει ακόμα δικάναλη ρύθμιση, 5.1 dolby digital, και άλλη μια που δεν θυμάμαι τώρα.
Η εικόνα ειναι απο τις πιό ποιοτικές που έχω δεί σε μουσικά DVD.
Πυκνή, ωραία χρώματα, καλές λήψεις.

Εχει το I Dont Want Your Love σε 3D και το βλέπεις με τα ειδικά γυαλιά που εμπεριέχει η συσκευασία. Πολύ καλό και αυτό.
Οσο για το συγκρότημα, πραγματικά έδωσε μια συναυλία τέλεια. Απο αυτές που έχω απ'όλα τα χρόνια, ειναι η καλύτερη με διαφορά. Ακόμα και απο την "ARENA" στην αμερική το 1985.

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Πρώτον. Πρόβλημα. Το dvd που πήρα η και όλη η παραγωγή, έχει πρόβλημα συγχρονισμού. Ενα περίπου δευτερόλεπτο νωρίτερα ο ήχος απο την εικόνα. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Το επιστρέφω; Θα το δεχθούν;
Κανείς; :(

Reaction score
0
Θάνο, όταν το είδα εγώ σε DTS δεν παρατηρησα κάτι αλλά θα το ξανακοιτάξω.

Ποιά ήχητική μπάντα χρησιμοποιείς?

V

VIDEOMIX

Guest
Σε όλες μου τό'κανε διοτι εννοείται πως έπαιξα και με τις τέσσερεις ωστε να μου φύγει η απορία - στενοχώρια.
Ειναι σπαστικό να χτυπά ο ROGER το ντράμ και μετά να ακούγεται ο ήχος. Το ίδιο και με τα υπόλοιπα όργανα αλλα και με τα χείλη του LEBON. Aυτό γίνεται αντιλυπτό στα κοντινά πλάνα βέβαια.
Νίκ, σου άρεσε η ποιότητα του ήχου;

Reaction score
0
Δεν πρόλαβα να το βάλω στις εντάσεις που ήθελα λόγω βραδυνής προβολής.

Μου έμεινε η εντύπωσή ότι όλο το παιχνίδι γινόταν στα μπροστά ηχεία, χωρίς πολλά πολλά στα surround, αλλά θα το δω με την ησυχία μου και με περισσότερη προσοχή και θα επανέλθω.

Με χάλασε πολύ το πολύ artifact από το compression, που λόγω του γρήγορου μοντάζ και της κίνησης της κάμερας, έκανε την εικόνα στις 100 ιντσες να μην βλέπεται...

Το 3D με κούρασε γιατί φαινόντουσταν αδικαιολόγητα διπλά είδωλα.

Η συναυλία σε σύγκριση με την Μαλακάσα έδειξε πόσο πίσω είμαστε τουλάχιστον στο στήσιμο της σκηνής....

Από το metropolis το πήρες το δισκάκι?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas