Οι Duran Duran στην Ελλάδα και η επόμενη "μέρα"!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Πέρασε ενας χρόνος που έζησα μια μαγική βραδιά.
Μια βραδιά που ίσως για πολλούς νά'ταν απλά μια ακόμη παρακολούθηση ενός pop συγκροτήματος της υπέροχης εποχής των 80's.

Για μένα όμως που ήμουν μεγάλος φαν τους, η βραδιά αυτή θα μου μείνει αξέχαστη, βαθιά χαραγμένη στην μνήμη μου.
Ηταν ενα όνειρο που πήρε σάρκα και οστά ύστερα απο 20 σχεδόν χρόνια που δεν φανταζώμουν καν οτι θα ήμουν κάποια μέρα τόσο κοντά τους και θα τους άκουγα ζωντανά.

Και είμαι τυχερός που πρόλαβα και τους είδα πρωτού "συνταξιοδοτηθούν" και αρχίσουν τις συναυλίες "κοροιδία" που βλέπουμε απο συγκροτήματα με 60άριδες και βάλε. 40 έως 48 ο μεγαλύτερος, έδειξαν "κότσια" και ποιότητα.
Simon, John, Nick, Andy, Roger, σας ευχαριστώ. 8)

Reaction score
118
Ξανά στην Ελλάδα οι αγαπημένοι μου και φυσικά έχω προμηθευτεί ήδη εισιτήρια.
Δεν ξέρω εαν έκανα βλακεία η θα έχω κάποιο όφελος, όμως αγόρασα απο τα ακριβά διοτι μου είπαν οι didiδες οτι με αυτό θα βρεθώ πολύ κοντά στην σκηνή.

Εννοείται πως θα έχω μαζί μου την hd κάμερα που μόλις χθες αγόρασα και ελπίζω σε καλή λήψη αφού καταφέρω πρώτα να περάσω με αυτήν στο Ολυμπιακό κέντρο ξιφασκίας.

Reaction score
118
Εκτός και αν σπρώχνουν οι απο πίσω. :lol:

Τα υπόλοιπα εισιτήρια έχουν 45€.
Moυ ήρθε και mail απο το επίσημο site οπου είμαι μέλος και ανέφερε κάποιες τιμές για τα μέλη. Vip και καλά.
200 ευρό όμως δεν τα δίνω. :?

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
Εκτός και αν σπρώχνουν οι απο πίσω. :lol:

Τα υπόλοιπα εισιτήρια έχουν 45€.
Moυ ήρθε και mail απο το επίσημο site οπου είμαι μέλος και ανέφερε κάποιες τιμές για τα μέλη. Vip και καλά.
200 ευρό όμως δεν τα δίνω. :?
Οι από πίσω θα είναι χωρισμένοι με κάγκελα, don't worry. 8)

Ήρθε η ώρα για hi-def b00tleg δηλαδή ? Άντε μακάρι να την περάσεις!

Reaction score
118
8)

Mια βασική λεπτομέρεια σκηνοθετικής απόψεως, ειναι οτι επειδή ξέρω απ'έξω και ανακατωτά τα τραγούδια τους, θα είμαι άμεσος στην εστίαση του κάθε μέλους την στιγμή που πρέπει. Ξέρω πότε ειναι τα σόλο του Andy, ξέρω πότε ειναι τα σούπερ σημεία για την ντράμς του Roger, γνωρίζω πότε το μπάσο του Τζόν σολάρει και σε ποιά τραγούδια, κλπ κλπ.
Αλλο ενα θετικό ειναι το ύψος μου.
Και άλλο ενα οτι η κάμερα ειναι ελαφριά και έτσι πιστεύω να καταφέρω μια καλή και σταθερή λήψη.(η σταθερότητα δεν έγκειται απο το λίγο βάρος αλλα στο οτι τα ελλάχιστα γραμμάριά της θα συμβάλουν στο να αντέξει το χέρι μου παρά την μεγάλη χρονική διάρκεια λήψης)

Όσον αφορά την συναυλία και το περιεχόμενό της, θετικό για μένα είναι το γεγονός οτι θα είμαστε απο τους πρώτους που θα ακούσουν κομμάτια απο το άλμπουμ που σύντομα θα κυκλοφορήσει. 8)

Reaction score
0
Άσχετως του overdose (2η χρονιά σερί...) και τον κίνδυνο να γίνουν Deep Purple , θεωρώ ότι ο χώρος θα είναι πιο κατάλληλος από το χωράφι της Μαλακάσας για τέτοια συναυλία.

Ότι έβαλαν και διαχωρισμό ορθείων μπροστά είναι πολύ θετικό και δείχνει τουλάχιστον ένα σεβασμό στους παγκόσμιους συναυλιακούς κανόνες...

Έχω κάποιο προβληματισμό για την ακουστική του χώρου. Έχει πάει κάποιος στο παρελθόν εκεί για συναυλία?

Reaction score
118
Της δεύτερης εβδομάδας.
Τότε δηλαδή που λίγες περιοχές θα ασχολούνται με τα εκλογικά.
Άσε που θα είναι βραδάκι η συναυλία.
Θα έρθεις Γιώργο;

Reaction score
23
Tο συγκρότημα παρουσιάζει -λίγο πριν την εμφάνιση του στην Αθήνα- signature μουσικά όργανα μεγάλης συλλεκτικής αξίας. 100 υπογεγραμμένα μπάσα και 100 υπογεγραμμένες κιθάρες ήδη διατίθενται στο κοινό... Check the details στο επίσημο site του συγκροτήματος www.duranduran.com!

Δια στόματος John Taylor:

«Στις αρχές του έτους, η κατασκευάστρια εταιρεία Peavey μου ζήτησε να σχεδιάσω μια "John Taylor" signature bass guitar. Σκοπός μας ήταν η κιθάρα αυτή να προσελκύσει μουσικόφιλους, ακόμη και εκείνους που δεν είχαν αποκτήσει ποτέ ηλεκτρική κιθάρα. Η κιθάρα είναι πανέμορφη - η Peavey κατασκευάζει ξεχωριστά μουσικά όργανα Είμαι μουσικός για πολλά χρόνια και αυτή αποτελεί τουλάχιστον για εμένα την «ultimate dream guitar». Έδωσα στην κιθάρα το όνομα A435 που ήταν και η ονομασία του αυτοκινητόδρομου που ένωνε το πατρικό μου σπίτι με το Birmingham. Στο μπάσο δόθηκε η ονομασία J84 με αφορμή μια ιδιαίτερη, για εμένα, χρονιά.

Είναι σημαντικό να αγοράσει κανείς το μουσικό όργανο και να αρχίσει να παίζει αμέσως. Γι’αυτό το λόγο δημιουργήσαμε έναν προσθαφαιρούμενο ενισχυτή στη θήκη για να μπορεί να συνδεθεί με ένα εξωτερικό ηχείο ή ενισχυτή έτσι ώστε η παραγωγή του ήχου να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του καθενός. Η Core One Creative κατασκεύασε τη θήκη με τέτοιο τρόπο ώστε αυτή να ενεργεί ως ενισχυτής αλλά και ως βάση στήριξης.
Απολαύστε τα!

Με τη Signature κιθάρα και μπάσο σας, ή και χωρίς (!) οι «Wild Boys» Duran Duran σας περιμένουν στην Αθήνα στις 22 Οκτωβρίου (Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας – Ελληνικό) για ένα μοναδικό show!

H τιμή του εισιτηρίου είναι 60 ευρώ για το Pitch A και 45 ευρώ για το Pitch B

από το avopolis αφιερωμένο εξαιρετικά για τον VIDEOMIX!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas