Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗ ΣΕΜΙΝΑ!!

Reaction score
0
Κάτι ήθελα να πω για την επαρχία αλλά δεν ήθελα να θίξω τους κατα τα άλλα συμπαθείς Έλληνες της επαρχίας. Αλλά μόλις πιάσεις σχηματάρι και πάνω ακούς μόνο πανηγύρια στο ραδιόφωνο.
Radio BlackMan "Κυριεεεες μου, απόψε στην Άνω Πλατανιά θα τραγουδίσει η Εφη Θωθη, στο κλαρίνο ο Σάκης Σουρουκλεμες και στο ζουρνά ο Κιτσος Αλόκοτος"

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά εκεί μιλάμε για 99,99% σε σχέση με το 99% της Αθήνας

Υπάρχουν τόσες δεκάδες είδη μουσικής, τόσες χιλιάδες συγκροτήματα και τόσα εκατομμύρια καλλιτέχνες που το να ακούω συνέχεια το κλαψομ..νι το Πλούταρχο μου φέρνει απλά αηδία.

Προτιμώ τη Κέλη Κελεκίδου που είναι και "φωνάρα" 8)

minas

Πισιά
Reaction score
4.214
Μάριος Λαζάρου said:
Nick_Greek said:
Σε επαρχία έχεις δοκιμάσει κάνει scan τους ραδιοφωνικούς σταθμούς? :shock:
Πραγματικά τρομακτικό....:shock: :shock:
Φτου σου ρε προδότη! Έχεις και παράπονο, ε?
Ακου "επαρχία" η Κρήτη! Δε θα σε πετύχω σε κάνα WarRock, θα σου πω εγώ....

(πριν παρεκτραπούμε, κι εγώ ψηφίζω Κελεκίδου, κι ας έχω δει, -εχμ ακούσει εννοώ- μόνο ένα τραγούδι της :wink: )

K

katerinaki

Guest
Σεβομαι τις αποψεις σας.....και που θα παει θα πετυχω καποιον απο εσας της ''ποιοτητας'', αν οχι πανω σε καποιο τραπεζι-ας βγαιναμε μπουζουκοβραδια και θα σας ελεγα- αλλα τουλαχιστον σε ενα τετοιο μαγαζι..... :lol:

με στενοχωρουν ομως οι ασχημες εκφρασεις που χρησιμοποιειτε μερικοι....

δεν θα κρινω κανεναν....

οσο για τη στατιστικη 1 εχει φυγει απο το α εξαμηνο με 9 ! 8)

unforgiven ευχαριστω και εννοειται πως αυτο θα συνεχισω να κανω....

και κατι αλλο....8 χρονια ασχοληθηκα με την κλασικη μουσικη και ακουσματα εχω και παρα πολλες φορες ακουω τετοιου ειδους μουσικη για να ηρεμω αλλα και επειδη μου αρεσει.....

ο Γιαννης ταιριαζει σε αλλες καταστασεις.... 8)

Reaction score
0
Κατερινάκι μάλλον για μένα χτυπάει η κουδούνα

Δεν θα πω ότι είναι καλό κάποιος να ακούει διάφορα είδη μουσικής, θα το πω ανάποδα για να δώσω έμφαση.
Δεν είναι χάλια η εικόνα του κάφρου του αντρα του βαρύ του ασηκωτου που ακουει τσιτα σκυλάδικα στο αμάξι με τα φωτα τα νεον κάτω στο σασί και το strobolight στη καμπίνα και μόλις του βάλεις κάτι που απλά δεν έχει μπουζούκι σου λέει "τι μ@λ@κιες είναι αυτές που ακούς ρε";

Και φυσικά δεν ήθελα να σου αντιπαρατεθώ απλά βρήκα ευκαιρία να πω τον πόνο μου

Όσο για το μαγαζί που είπες κανόνισε εσύ κανα τραπέζι με φίλες σου και θα ειμαι ο πρωτος που θα ερθει :)

Reaction score
164
petert said:
Δεν θα πω ότι είναι καλό κάποιος να ακούει διάφορα είδη μουσικής, θα το πω ανάποδα για να δώσω έμφαση.
Δεν είναι χάλια η εικόνα του κάφρου του αντρα του βαρύ του ασηκωτου που ακουει τσιτα σκυλάδικα στο αμάξι με τα φωτα τα νεον κάτω στο σασί και το strobolight στη καμπίνα και μόλις του βάλεις κάτι που απλά δεν έχει μπουζούκι σου λέει "τι μ@λ@κιες είναι αυτές που ακούς ρε";
Δεν είναι χάλια η εικόνα το κάφρου που ακούει τσίτα ξένη μουσική, με φώτα neon και strobo την καμπίνα και μόλις του βάλεις κάτι που δεν είναι ντάπα-ντούπα, από αυτά της παραλιακής, σου λέει "τι είναι αυτά που ακούς";

Reaction score
0
Unforgiven ο ξάδελφος του δικού μου κάφρου είναι :D

Διονύση απο το στόμα μου το πήρες αλλά είπα να μην το γράψω.
Απαράδεκτος συνθετικά δίσκος με παραγωγή που και καλά θυμίζει δεκαετία 80'
Τον πήγε πολύ πίσω ο δίσκος αυτος πιστεύω.
Όταν η αγορά πάει προς το γλεντζέδικο ήχο, αυτός πήγε και έκανε ένα ολόκληρο δίσκο μέσα στο κλάμα για χωρισμένα 15χρονα κοριτσάκια.

K

katerinaki

Guest
οπως ειπα δεν λογοκρινω κανεναν....ο Γιαννης ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει....δεν υπαρχει ενδιαμεση κατασταση....οσοι θεωρουν τα τραγουδια του καψιαρικα ή ο,τι αλλο ας μην τον ακουν....κι οπως ανεφερα εχει μελαγχολικη διαθεση και κατι παραπανω....

ο συγκεκριμενος δισκος μου αρεσει πολυ....και κατα τη γνωμη μου καλυτερος απο τον προηγουμενο.....

τον παει πισω? οκ! τα ξαναλεμε οταν γινει πλατινενιος κ αυτος.... 8)

(με φιλικη διαθεση παντα :D )

και για το τραπεζακι?? μεσα... 8)

χαιρομαι τα υψηλα πνευματα που υπαρχουν εδω μεσα.....πως τα χαιρομαι...

Reaction score
164
Με τον τρόπο που γίνονται οι δίσκοι πλατινένιοι, και άγραφο να είναι το cd, πλατινένιο θα γίνει. :p

K

katerinaki

Guest
η περσινη οχταμηνη παρουσια του στο μαγαζι που εμφανιζεται?

μηπως κι αυτο εχει σχεση με την απηχηση στο κοινο του, το οποιο του χαρισε κ τον πλατινενιο?

γιατι αν ηταν ετσι και η κουτση Μαρια (συγνωμη στις Μαριες :lol:) θα ειχε πλατινενιο.....

VG

Reaction score
0
Η Αννα Μαρια Λογοθέτη παντως εφτασε μονο σε χρυσό δίσκο,ητανε σεμνη κοπελα :p

Reaction score
0
Το πλατινενιος που λες που κολάει τώρα;

1. Το τιράζ είναι σαφέστατα μικρότερο σε σχέση με το παρελθόν άρα ο καθένας μπορεί να γίνει
2. Πλατινένιος δεν σημαίνει ότι έχει και πιστοποίηση ποιότητας. Τον αγόρασε ο κόσμος, έγινε πλατινένιος, τέλος
3. Με τα πειρατικά που υπάρχουν σήμερα δεν μπορείς πραγματικά να ξέρεις πόσο θα πουλούσε ένας δίσκος (μπορεί να τον αδικούν οι πωλήσεις)

Reaction score
164
Οι πλατινένιοι/χρυσοί δίσκοι υπολογίζονται από τις παραγγελίες ρων δισκοπωλείων. Θεωρητικά ένας δίσκος μπορεί να γίνει πλατινένιος χωρίς να πωληθεί ούτε ένας στον τελικό καταναλωτή. Βγάζει ο Ρουβάς νέο δίσκο ή η Βίσση και από τις παραγγελίες μόνο από τα Metropolis και virgin γίνεται χρυσός από την πρώτη μέρα.

K

katerinaki

Guest
μα γιατι εχετε μπερδεψει την προτιμηση με την ποιοτητα....και γιατι εν πασει περιπτωση βαζετε ταμπελες??

μα η απηχηση στο κοινο του ειναι αυτη που κανει ενα δισκο πλατινενιο......για την αγαπη κ την υποστηριξη του κοσμου μιλαω....

αδικειται με την πειρατεια...επομενως θα πουλουσε παραπανω αν δεν υπηρχε η δυνατοτητα αντιγραφης....

μονο απο τις παραγγελιες? οχι απο τις υπολοιπες πωλησεις, περα αυτων που αγοραζουν τα δισκοπωλεια? μηπως οι παραγγελιες εχουν σχεση με τη ζητηση των καταναλωτων?...κι ακομα κι αν ειναι ετσι...η απηχηση που εχει ενας καλλιτεχνης σχετιζεται και με το ποσο καλα πηγαινει απο κοσμο το μαγαζι που εμφανιζεται....και μια οχταμηνη παρουσια επι σκηνης σημαινει πολλα....

Reaction score
164
Όταν βγαίνει ένας δίσκος και γίνονται 10000 παραγγελίες για την πρώτη μέρα, ποιό κοινό υποστηρίζει; Παιχνίδι των εταιριών είναι...
Και κάτι τέτιοι "καλλιτέχνες" (δεν μιλάω μόνο για τον Πλούταρχο) έπρεπε να μοιράζουν τα cd τους δωρεάν. Όχι να γκρινιάζουν για την πειρατεία και μετά στο μαγαζί τους να σε γδέρνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Για το κάθε είδους "κοινό" που τσιρίζει για τον Ρουβά, κλαίει για τον Πλούταρχο, λιποθυμάει για τη Βίσση και αυτοκτονεί για τη Βανδή, όποια βλακεία και να τραγουδάνε, μια φαρμακευτική αγωγή ή ένα καλό χέρι ξύλο θα ήταν μια καλή αντιμετώπιση. :)

K

katerinaki

Guest
1ον : δεν κλαιω ουτε κοπανιεμαι...γιατι να φαω ξυλο?...απλα μαρεσει... :lol:

2ον : συγκρινετε τις τιμες του συγκεκριμενου μαγαζιου με τον υπολοιπων....

3ον : μη μου πειτε οτι δεν εχετε παει στα μπουζουκια κ δεν εχετε περασει καλα? 8)

Reaction score
0
Δεν τα μπερδευει κανείς

Εγώ που άνοιξα την κουβέντα το είπα πρώτος, "άκου οτι θες"

Αλλά εσύ πιστεύεις ότι επειδή σου αρέσει είναι και ποιοτικό;

Και γω σαν Πέτρος σου λέω ότι ακούω όλα μα όλα τα είδης της μουσικής
Κλασική, τζαζ, μοντέρνα, ελληνική, ethnic, soundtracks
Και heavy metal που ακούω κάπου κάπου λέω ότι είναι καφρίλα τι να κάνουμε.Ξεδίνω μεν (όπως εσύ με το Πλούταρχο αλλά είναι καφρίλα)

Reaction score
164
KATERINAKI said:
1ον : δεν κλαιω ουτε κοπανιεμαι...γιατι να φαω ξυλο?...απλα μαρεσει... :lol:

2ον : συγκρινετε τις τιμες του συγκεκριμενου μαγαζιου με τον υπολοιπων....

3ον : μη μου πειτε οτι δεν εχετε παει στα μπουζουκια κ δεν εχετε περασει καλα? 8)
1ον: Εσύ τη γλύτωσες προς το παρόν. :)

2ον: Πόσο έχει το μπουκάλι δηλαδή; 30€;

3ον: Δόξα τω Θεώ, δεν έχω πάει ποτέ! :) Προσωπικά είμαι άλλης φιλοσοφίας στη διασκέδαση. Το "με γδέρνουν, στριμόχνωμαι άγρια, δεν έχω που να βάλω το αυτοκίνητο, πίνω μπόμπες, με κρατάνε μέχρι τις 5 το πρωί, κλείνω τραπέζι ένα μήνα πριν" δεν είναι μέσα στις επιλογές μου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas