Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗ ΣΕΜΙΝΑ!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Πριν απο δυο χρονια ταξιδεψα με το ΚΤΕΛ απο Λαμια για Λαρισα.Ο μερακλης οδηγος ειχε ενα cd του Γιαννακη σας και το διπλοεπαιξε.Ηταν το μαρτυριο της ζωης μου! Τετοιο αφωνο πλασμα με επιπεδη φωνη χωρις καμια μελωδικη χροια, ατονο, και με τραγουδια ψευτοπολοτισμενα ψευτοκαψουρικα ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ (εκτος απο τη Νατασα πρωην Φουστανου!). Καθαρα δημιουργημα της εταιρειας του-βλ. Heaven κλπ (οπως και ολοι οι τετοιου τυπου τραγουδιστες -), που εγιναν μονο για την κονομα των επιτηδειων και ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑν το μουσικο γουστο των νεοελληνων. Ισως στα λαϊκοποπμαγαζα τους (γιατι δεν ειναι μπουζουκομαγαζα, ετσι;) να κανουν κεφι στον κοσμο, μα οχι στη μουσικη ψυχαγωγια.

Reaction score
164
Χειρότερο: Ταξίδευα Πειραιά-Ηράκλειο με ημερήσιο δρομολόγιο. Έξω μια παρέα φοιτητών (κρητικών και μη όπως φάνηκε) είχε ένα κασετόφωνο και άκουγε Ξυλούρη. Μια στιγμή έπαιξε "η μπαλάντα του κυρ-Μέντιου" ("Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο, αν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς") και κάποιος ρωτάει "Ποιός τραγουδάει;". Τον κοιτάζουν με απορία και του λένε "ο Ξυλούρης". Και αυτός απαντάει με απαξίωση "και ποιός είναι αυτός ο Ξυλούρης που λέει τραγούδια του Σφακιανάκη;". Κάγκελο όσοι το άκουσαν! :shock: :shock: :shock:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δυστυχως οπως παντα , στο χειροτερο υπαρχει το χειριστο

Reaction score
0
Εντάξει δεν είναι και φάλτσοι...οι περισσότεροι απο αυτούς μέσα στο τόνο είναι, αλλά στα υπόλοιπα έχεις ένα δίκιο.

Όσο για αυτό που λέει ο Unforgiven, άστα, κατάντια.
Για το Ξυλούρη μόνο; Τόσα θέματα που έχουν μπει σε διαφημίσεις και ο κόσμος νομίζει ότι είναι του γιαουρτιού. Mozart, bach, moricone. Και μετά ακούνε τα γνήσια και τα χλευάζουν.

Reaction score
118
VIDEOMIX said:
Συμφωνώ με Πέτρο και vg.
Φτάνει πιά με τους απατεώνες του πολιτισμού μας.
Αυτό εννοούσα και εγώ με το πρώτο μου μήνυμα που ο φίλος μου ο Μπίλης έσπευσε να το χλευάσει. Εντάξει, να αστειευτεί ήθελα να πω. :lol:

Στο μυαλό μου λοιπόν είχα τα εξής.
Πλουτισμός και μάλιστα εύκολος όλων αυτών και μάλιστα εις το όνομα του πολιτισμού. Πολλές φορές τους ακούω να λένε πως αντιπροσωπεύουν τον πολιτισμό μας. Και συγκρίνονται και μάλιστα υποτιμούν μεγάλες φωνές του παρελθόντος.
Ντάξει τώρα Βασιλάκη μας;
Και... οχι, δεν ακούω την Δόμνα Σαμίου. Πλούταρχο ακούω. :lol:

Reaction score
0
Το γιαουρτιού εννοούσα ότι νομίζουν ότι ακούν ένα κομμάτι στη διαφήμιση για το γιαούρτι και πρώτον δεν το γνωρίζουν απο που ειναι και δευτερο πιστεύουν ότι είναι καινούργιο κομμάτι του dj Tiesto

Reaction score
0
Θυμάμαι όταν ήμουν 15 και άκουγα κανα κομμάτι (πχ. Metallica) και έλεγα "Πωρε κομματάρα" μου έλεγε ο αδελφός μου που είχε ένα σωρο δίσκους και είχε ακούσει τα άπειρα κομμάτια "σκάσε ρε μπομπιρα, αυτό είναι διασκευή των τάδε..."

Πρέπει να έχεις μια γενικότερη ιδέα για να κρίνεις κάτι σε ένα χώρο, ειδικά όταν αυτός είναι κομμάτι αυτού που λέγεται τέχνη.

Πως μπορείς δλδ να κάνεις κριτική για τον κινηματογράφο όταν έχεις δει μόνο το roky και το american pie 2

Reaction score
164
VIDEOMIX said:
Αυτό εννοούσα και εγώ με το πρώτο μου μήνυμα που ο φίλος μου ο Μπίλης έσπευσε να το χλευάσει. Εντάξει, να αστειευτεί ήθελα να πω. :lol:
:)

Reaction score
298
Τι είν' η πατρίδα μας? Μην είναι η Βίσση?
Μην είν' οι μπόμπες στα μαγαζά?
Μην είν' η Βέντη και η Στανίση?
Φαν κλαμπ του Νίνο Ξυπολιτά?

Όλα πατρίδα μας. Κι η Μπεζεντάκου,
κι η Εύη Δρούτσα με τα γυαλιά.
Ανέβα κούκλα μου στο τραπεζάκι,
άκου το Γιάννη που τραγουδά.

K

katerinaki

Guest
και στα τραπεζακια ανεβαινω και Γιαννη θα συνεχισω να ακουω.....

ο καθενας με τις προτιμησεις του... 8)

σας συγχαιρω για την ποιητικη σας εμπνευση... :lol:

K

katerinaki

Guest
με ποσα ποδια?? και το νοημα της ασχετης, με το θεμα, ερωτησης σας? :lol:

Reaction score
3
RDoherty said:
Tίποτα, διάβαζα ένα άρθρο για τους βραχίονες unipivot και τα 'μπλεξα :shock:
Πάλι μας μπέρδεψες βρε Doherty.
Πολύ Hi End σε βρίσκω... :) :lol:

Κατερινάκι,σίγουρα αυτοί δεν γνωρίζουν απο νυχτερινή ζωή και διασκέδαση... 8) 8)

Reaction score
164
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Κατερινάκι,σίγουρα αυτοί δεν γνωρίζουν απο νυχτερινή ζωή και διασκέδαση... 8) 8)
Γι΄αυτό... έλα στο θείο! :lol:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Γιατι; δεν (μας) πας τους παππουδες;Ξερεις ποσα...ξερουν; (το τι...μπορουν ειναι αλλο θεμα! δικο τους (μας))
Οσο για νυχτοδιασκεδαση..........ασε την παραζησαμε! Και σε διαβεβαιω οτι εμεις οι...επαρχιωτες (να μην μπω καμια"καλη" κουβεντα γι΄αυτο - αλλη φορα) το παραγλεντησαμε! Μονο τωρα τελευταια με επελασεις νεων ιδεων μαζευτηκαμε λιγακι! αλλα που θα παει....

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas