Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗ ΣΕΜΙΝΑ!!

K

katerinaki

Guest
Οπως ειχα αναφερει στο τοπικ με τα τραγουδακια θα ειχα την ευκαιρια σε μερικες ωρες απο τοτε να βρεθω σε μια μοναδικη συναντηση-συναυλια του Γιαννη Πλουταρχου....Δεν ξερω αν το εχετε αντιληφθει αλλα ειμαι φαν του συγκεκριμενου τραγουδιστη....πηγαινω καθε σεζον και τον βλεπω- τον προηγουμενο χρονο πηγα τρεις φορες-

Την περασμενη εβδομαδα λοιπον ελαβα μηνυμα απο το fan club για την εμφανιση του στη γνωστη εκπομπη της Σεμινας Διγενη....καλουσαν ολο το fan club να δωσει το παρον σε μια μοναδικη εμπειρια καθως ο Γιαννης δεν εμφανιζεται συχνα στα ΜΜΕ....

Περασαμε καταπληκτικα....το κοινο πολυ ενθουσιωδες ενθερμο και με μεγαλη συμμετοχη.....! φωτογραφιες απαγορευοταν να τραβηξουμε, οποτε δεν εχω υλικο....

Αν λοιπον συμπαθειτε τον συγκεκριμενο καλλιτεχνη συντονιστειτε, οσοι επιθυμειτε, στον Alpha αυτο το Σαββατο το βραδυ...καπου εκει θα δειτε και το μικρο σας ψωνιο-Κατερινακι... :lol:

(συγχωρεστε μου τυχον λαθος για την ημερα προβολης, Σαββατο μεν αλλα δεν ειμαι 100% βεβαιη οτι ειναι αυτο)

K

katerinaki

Guest
κακα παιζακιααααααααα.......μη μου λετε τετοια, θα κλαιω παλι :(........ :lol:

K

katerinaki

Guest
Σοβαρα?? επειγοντως να δειτε εναν γιατρο...αντιβιωση....μη το αφησετε ετσι το κακο μικροβιο.... :lol:

Unforgiven...ξερω πως ο Γιαννης δεν αρεσει σε ολους....σεβομαι την αποψη τους γιατι πραγματικα το νοημα και το υφος καποιων τραγουδιων του ειναι μελαγχολικο και ισως καταθλιπτικο...ειναι ομως να εισαι fan...σεβομαι την αντιθετη αποψη και δεν λογοκρινω κανεναν....αλλα εννοειται πως δεν επηρεαζομαι και απο κανεναν....

ο καινουργιος δισκος ομως ειναι πολυ καλος, κατα την αποψη μου και καλυτερος απο τον προηγουμενο, κατα πολυ.....

παρα λιγο να τον αγορασω....τον πληρωσα δηλαδη...αλλα τη συνεχεια αφηστε τη.... :lol:

K

katerinaki

Guest
ρε παιζακια τι να κανω? ο ενας λογος ειναι οτι εγραφα δυο ωρες στατιστικη 2.......τον αλλο λογο αφηστε τον 8)

Reaction score
0
Περί ορέξεως σίγουρα ουδείς λόγος αλλά να πω και γω κάτι;

Μου λες ότι δίνεις στατιστική 2. Άρα σπουδάζεις κάτι που τέλος πάντον έχει μια πολυπλοκότητα και ίσως ένα ενδιαφέρον. Ακονίζεις το μυαλό σου με λίγα λόγια.

Πως θα σου φαινόταν αν κάθε μέρα έπρεπε να λύνεις ασκήσεις του τύπου 3 χ 3 = 9,
5 χ 7 = 35 και το πολύ πολύ κάποια άσκηση του τύπου φεύγει τρένο για Θεσσαλονίκη με ταχύτητα Α σε πόσες ώρες θα φθάσει κλπ κλπ

Πράγματα δημοτικού δηλαδή. Μάλλον θα σκύλοβαριόσουν

Η μουσική είναι κάτι που σίγουρα διεγείρει κάποιες άλλες αισθήσεις του οργανισμού μας και μας φτιάχνει τη διάθεση ή μας τη χαλάει.
Ως γνωστό αυτό που μας αρέσει το λέμε μουσική και αυτό που δεν μας αρέσει θόρυβο.

Άλλα όπως και να το κάνουμε η μουσική είναι αριθμοί και θέλουμε ή δεν θέλουμε πολλές φορές έτσι μεταφράζονται στο μυαλό μας.

Σκέψου λοιπόν ότι όλα αυτά τα τραγουδάκια του ελαφρού είδους του Πλούταρχου και των άλλων είναι 2 συγχορδίες, μια αρμονική αλυσίδα, και μια ψευτομετατροπία ένα ημιτόνιο επάνω στην καλύτερη περίπτωση.

Θα μου πεις «τι είναι αυτά που μου λες, εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα».
Σκέψου λίγο, δεν είναι όλα ίδια;;;
Και εγώ ακούω κάπου κάπου αλλά ρε γαμώτο να μην πάμε και λίγο παρακάτω;

Πριν συνεχίσω να γράφω π@π@ριες θέλω τις απόψεις σας για να δω αν με παρακολουθείται ή λέτε «δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα» χα χα

VG

Reaction score
0
Εμενα μου αρεσουν πιο πολυ οι στιχοι,που ειναι συνηθως επιπεδου "χέζε ψηλα και αγνάντευε" και ενα πιασάρικο (ο θεος να το κανει) ρεφρέν που συνοδευεται απο σφιξιμο γροθιας που ακολούθως κραδαίνεται στον αέρα...

Βεβαια ο Πετρέλης μου αρεσει πιο πολυ πρεπει να ομολογησω,γιατι ο Πλουταρχος εχει καποια ψηγματα καλης φωνης,ενω ο Πετρελης ειναι αποκλειστικά για να τυπωσεις την φατσα του σε χαρτί υγείας.

Reaction score
298
petert said:
Μου λες ότι δίνεις στατιστική 2.
Τη στατιστική 2 κι αν την πλένεις, το πολύ πολύ να ζαρώσει και να γίνει στατιστική 1.

Reaction score
1
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Καλα... Την αφηνουμε... :p :lol: :lol: :lol:
Μπα, μπα ζωντάνεψες?? Για άσε τον Πλούταρχο στην Κατερίνα και τσάκωσε την πένα, περιμένει ο κόσμος... :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
petert, μα ακριβως επειδη η μουσικη ειναι συναισθημα και οχι μαθηματικα μηπως το παραδειγμα με τις ασκησεις ειναι λιγο ατυχο?
Ακουω διαφορα ειδη μουσικης, καποια δεν τα ανεχομαι, αλλα προσωπικα ο Γιαννης Πλουταρχος δεν με χαλαει καθολου.
Ιδιως καποια βραδυα στην παραλιακη με καλη...παρεα και μετα απο...κατανυξη :oops:
Δηλαδη τι να ακουσει καποιος τετοιες στιγμες?Berlioz? :lol:

Reaction score
298
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Δηλαδη τι να ακουσει καποιος τετοιες στιγμες?Berlioz? :lol:
Καθόλου άσχημη ιδέα! H "Πορεία προς το Μαρτύριο" εμφανίζει νοηματικές αντιστοιχίες με τα Πλουτάρχεια μουσουργήματα.

Reaction score
5
Πιστεύω ότι ο petert έθεσε πολύ σωστά το θέμα. 2-3 ακόρντα όλα κι όλα, φτιάχνουν μιλούνια παρόμοια τραγούδια. Βέβαια π.χ. μεγάλο μέρος του Rock μπορεί να απλουστευθεί σε 2-3 ακόρντα, αλλά τι να κάνουμε. Τα εύκολα ακούσματα δεν είναι απαραίτητα και κακά, υπηρετούν τις ανάγκες μερικών ανθρώπινων στιγμών. Μέθης, μαστούρας, ύπνου... :mrgreen:
Κατερίνα, χόρευε πάνω στα τραπέζια εσύ να ξεσκάς, και τι κι αν δεν ξέρει τέταρτο ακόρντο η ορχήστρα... :lol:

Reaction score
118
Συμφωνώ με Πέτρο και vg.
Φτάνει πιά με τους απατεώνες του πολιτισμού μας.

Reaction score
164
Ναι βρε Σάκη... Εσύ τι ακούς; Δόμνα Σαμίου; :p :lol:
Η ουσία στη μουσική είναι να σου δημιουργεί συναισθήματα. Περνάς καλά Κατερινάκι με τον Πλούταρχο; Άστους να λένε. Και όταν τους συναντήσεις πάνω σε κανένα τραπέζι, θα πάρεις την εκδίκησή σου! :)
Πάντως μου αρέσουν αυτοί που κατακρίνουν κάτι Πλούταρχους και ακούνε κάτι κατασκευάσματα που θυμίζουν λούπες από συνθεσάιζερ: Ντουπα-ντουπα-ντούπα-ντάπα-ντάπα, πολύ ανώτερο από το ντάπα-ντάπα-ντούπα-ντάπα-ντάπα :lol:

Reaction score
0
Όχι, συμφωνώ. Και γω αμα βρεθω με παρέα σε κάποιο μαγαζί θα κάνω κεφι δεν λεω
Άμα ρεει και άφθονος ο σκοτσέζος ειδικα...

Ώρες ώρες όμως ρε παιδια πραγματικά πιστέυω ότι το 99% ακούν μονο τέτοια μουσική.

Δηλαδή τίποτα άλλο; Βλέπω καθε μερα το χαλι της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.
Έχουμε γεμίσει σταθμούς που παίζουν σκυλοpop. Δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι, αυτά θέλει ο κόσμος αυτά του δίνουν.

Ένα 3ο προγραμμα έχει το ραδιο και ένα κανάλι της βουλής η τηλεοραση και αυτά βεβαια πληρωνονται απο εμας γιατί σιγά μην βγάζουν τα έξοδα τους

Και γω δεν σου λεω να δεις οπερα βρε αδελφε, δες κάτι...τζαζ, μοντερνα ξενη, βάλε mtv στο κατω κατω.

Όλη μερα ακούω αυτοκίνητα με τσίτα τον Μακροπουλο. Τόσο χάλια;

Όσο για την αναφορά στα μαθηματικά πιάστηκα απο αυτό που είπε η κοπελια και ήθελα να πω ότι τα καλά όντος είναι απλοϊκά αλλά όχι απλά. Και αυτά τα τραγούδια είναι ίδια στη βάση τους όποια μελωδία και αν γράψεις απο πανω...μονο ο Φοίβος ξέρει να "διασκεδάζει" τη πεπατημένη χα χα (διπλά ρεφρεν κλπ)

Reaction score
0
petert said:
Ώρες ώρες όμως ρε παιδια πραγματικά πιστέυω ότι το 99% ακούν μονο τέτοια μουσική.
Το άλλο 1% είναι οι μετανάστες που δεν έχουν αγοράσει ραδιόφωνο ακόμα ! :lol:

Σε επαρχία έχεις δοκιμάσει κάνει scan τους ραδιοφωνικούς σταθμούς? :shock:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas