Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ

Reaction score
5
Ρε φιλε πλακα μας κανεις? Το ποσους εχει κραξει ο Κογιας κατα καιρους χρησιμοποιωντας απαραδεκτες εκφρασεις τα ξεχασες. Και συ τι του εισαι του Κογια δικηγορος? Αν θελει κατι μεγαλο παιδι ειναι να απαντησει μονος του! Γιατι δεν κανετε ενα coyas fan club να τελειωνουμε?

Υπάρχει από τις 07 Ιουνίου 2007

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37669

:crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ

Ηθελα πραγματικα να ηξερα γιατι κανενας δεν μιλαει για τα κοροιδα που καθε εξαμηνο σκανε λεφτα για να αλλαξουν τον προβολεα τους και το μπλου ρει τους και τον σουπερ πολυκαναλο ενισχυτη τους? Βγαινει σημερα ο epson 1000 σε 10 μηνες ωπ....ξεπεταγεται και ο 2000. Και ενω ο 1000 ηταν κορυφαιος ξαφνικα γινεται σκουπιδι αφου ο 2000 ειναι σαφος ανωτερος κτλ. Χρησιμοποιω τον epson σαν παραδειγμα και για κανεναν αλλο λογο! Εγω την κατηγορια με τους προβολεις δεν την ακουμπαω ομως γιατι δεν με εκφραζει. Δεν μπαινω εκει για να τα κανω μπαχαλο κατι που μπορω πολυ ευκολα και με επιχειρηματα. Οσοι ομως δεν γουσταρετε την hi-end κατηγορια γιατι δεν την αφηνετε στην ησυχια της και εμας να αρχισουμε να γραφουμε τα δικα μας. Τι σας ενοχλει? Αν θελετε καντε μια αντιhi-end κατηγορια και γραψτε εκει!
Γιάννη μια παρατήρηση και μόνο:
Η τεχνολογία στην εικόνα είναι ακόμα πολύ νεαρή, ούτε καν έχει ενηλικιωθεί ακόμα, οπότε τέτοια φαινόμενα είναι πολύ λογικά και αναμενόμενα (όχι βέβαια πως και εκεί δεν κάνουν παιχνίδι). Ο ήχος είναι μια ώριμη τεχνολογία και προφανώς οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι σαφώς ποιο αργές.
Τα ηχεία μου για το Home Cinema τα αγόρασα μαζί με τον προβολέα μου. Γνωρίζω ότι ο προβολέας μου έχει δυο το πολύ τρία χρόνια ζωής, τα ηχεία γνωρίζω ότι δε θα με απασχολήσουν για την επόμενη δεκαετία.

As simple as that :cool_4:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ

Ηθελα πραγματικα να ηξερα γιατι κανενας δεν μιλαει για τα κοροιδα που καθε εξαμηνο σκανε λεφτα για να αλλαξουν τον προβολεα τους και το μπλου ρει τους και τον σουπερ πολυκαναλο ενισχυτη τους? Βγαινει σημερα ο epson 1000 σε 10 μηνες ωπ....ξεπεταγεται και ο 2000. Και ενω ο 1000 ηταν κορυφαιος ξαφνικα γινεται σκουπιδι αφου ο 2000 ειναι σαφος ανωτερος κτλ. Χρησιμοποιω τον epson σαν παραδειγμα και για κανεναν αλλο λογο! Εγω την κατηγορια με τους προβολεις δεν την ακουμπαω ομως γιατι δεν με εκφραζει. Δεν μπαινω εκει για να τα κανω μπαχαλο κατι που μπορω πολυ ευκολα και με επιχειρηματα. Οσοι ομως δεν γουσταρετε την hi-end κατηγορια γιατι δεν την αφηνετε στην ησυχια της και εμας να αρχισουμε να γραφουμε τα δικα μας. Τι σας ενοχλει? Αν θελετε καντε μια αντιhi-end κατηγορια και γραψτε εκει!
κε Μιχαηλε,εχω την εντυπωση,οτι δεν μπορειτε να ορισετε εσεις που θα γραφει ο καθενας!
Απο την αλλη γνωριζεται καλα οτι στους πολυκαναλους και στους προβολεις η τεχνολογια αλλαζει ,προς το καλυτερο ,πολυ γρηγορα.(κατι σαν τα pc)
Oi τελικοι ενισχυτες ,οι προενισχυτες στερεο και τα ηχεια παραμενουν ,σχεδον,ιδια εδω και πολυ καιρο!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ

κε Μιχαηλε,εχω την εντυπωση,οτι δεν μπορειτε να ορισετε εσεις που θα γραφει ο καθενας!
Απο την αλλη γνωριζεται καλα οτι στους πολυκαναλους και στους προβολεις η τεχνολογια αλλαζει ,προς το καλυτερο ,πολυ γρηγορα.(κατι σαν τα pc)
Oi τελικοι ενισχυτες ,οι προενισχυτες στερεο και τα ηχεια παραμενουν ,σχεδον,ιδια εδω και πολυ καιρο!
Ωραια δικαιολογια. Τα χαμενα χρηματα δηλαδη εκει δεν εχουν καμια σημασια. Αλλα τα χρηματα για τα hi-end μηχανηματα που στις περισσοτερες των περιπτωσεων πιανουν τοπο ειναι κοροιδια ετσι? Επειδη οντως δεν μπορω να ορισω εγω που μπορει να γραφει ο καθενας αλλα μπορω να το κανω για τον εαυτο μου αποφασισα οριστικα να μην ξανασχοληθω με το site γιατι προσωπικα με ενοχλουν πολλα και πολλοι! Και κατι τελευταιο για τον Κωστα Κογια. Καποια στιγμη εγραψε για κατι παλαβα ποσοστα κερδους απο εμας. Ας μου στειλει ενα email να του στειλω ενα τιμολογιο αγορας και ας δει μετα την τιμη πωλησης και απο εμενα και απο την κεντρικη αντιπροσωπεια και ας ζητησει και καμια συγνωμη καποια στιγμη! Τα εχει ισοπεδωσει ολα και ζει στον δικο του κοσμο ο ανθρωπος.Το οτι οι περισσοτεροι κανουμε 2 και 3 δουλειες για τα προ το ζην μαλλον δεν μετραει ε? Να τον χαιρεστε. Εχε για!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Α ρε Γιάννη...
Ή θα διώξετε τον Κόγια ή θα φύγω. Ή θα με αφήνετε να λέω ότι θέλω χωρίς να απαντάτε ή θα φύγω. Ή θα γράφουν εδώ μόνο όποιοι εγώ εγκρίνω ή θα φύγω. Αυτά όλα μου θυμίζουν εκείνο το "θα το πω στη μαμά μου".

Ε, άντε στο καλό ρε φίλε, αλλά κάνεις λάθος.

...

Reaction score
5
Βασικά ο Κογιας δίκιο έχει όταν λέει δεν πιστεύει στο hi end, μόνο που το λέει άκομψα, είναι ισοπεδωτικός, μηδενιστής, και αντί να κερδίζει τις εντυπώσεις τις χάνει, δημιουργεί ισχυρές αντιπάθειες και έχει μετατρέψει το site ένα απέραντο φρενοκομείο. :happy_9:

Reaction score
2
Νικο φιλε μου εαν εσενα σου αρεσει το κλιμα εμενα δεν μου πεφτει λογος. Ομως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια. Μακαρι να ειχαμε χρονο να τα πουμε απο κοντα γιατι δυστυχως το πληκρολογιο δεν ειναι οτι καταληλοτερο. Θα μπορουσαμε σιγουρα να συνενοηθουμε καλυτερα.
Κατι τελευταιο. Ειτε καποιοι το θελουν ειτε οχι το "hi-end" ειναι στη ζωη μας για τα καλα κι οχι μονο στον ηχο. Απλως ο ηχος ειναι ενα κομματι του. Φιλια πολλα και καλες γιορτες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μακαρι να ειχαμε χρονο να τα πουμε απο κοντα γιατι δυστυχως το πληκρολογιο δεν ειναι οτι καταληλοτερο. Θα μπορουσαμε σιγουρα να συνενοηθουμε καλυτερα.
Γι αυτό είμαι σίγουρος. Ο γραπτός λόγος έχει περισσότερες απαιτήσεις Γιάννη και θέλει υπομονή.

Καλές γιορτές φίλε! :cool_4:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.131
Re: Απάντηση: Re: Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ

Ωραια δικαιολογια. Τα χαμενα χρηματα δηλαδη εκει δεν εχουν καμια σημασια. Αλλα τα χρηματα για τα hi-end μηχανηματα που στις περισσοτερες των περιπτωσεων πιανουν τοπο ειναι κοροιδια ετσι? Επειδη οντως δεν μπορω να ορισω εγω που μπορει να γραφει ο καθενας αλλα μπορω να το κανω για τον εαυτο μου αποφασισα οριστικα να μην ξανασχοληθω με το site γιατι προσωπικα με ενοχλουν πολλα και πολλοι! Και κατι τελευταιο για τον Κωστα Κογια. Καποια στιγμη εγραψε για κατι παλαβα ποσοστα κερδους απο εμας. Ας μου στειλει ενα email να του στειλω ενα τιμολογιο αγορας και ας δει μετα την τιμη πωλησης και απο εμενα και απο την κεντρικη αντιπροσωπεια και ας ζητησει και καμια συγνωμη καποια στιγμη! Τα εχει ισοπεδωσει ολα και ζει στον δικο του κοσμο ο ανθρωπος.Το οτι οι περισσοτεροι κανουμε 2 και 3 δουλειες για τα προ το ζην μαλλον δεν μετραει ε? Να τον χαιρεστε. Εχε για!
Γιάννη, το πρόβλημά σας, τέλος πάντων, το πρόβλημα όσων από εσάς δραστηριοποιείσθε στις πωλήσεις συσκευών high end και τα έχετε μαζί μου, δεν είμαι εγώ, ούτε το avsite, ούτε κανένας άλλος. Το πρόβλημά σας είναι πως εμμένετε σε έναν τρόπο marketing εντελώς διάτρητο, και είναι αυτό, που διατηρεί τους πελάτες σας σε μια κατάσταση άγνοιας, σε μια κατάσταση όπου αγνοούν σχεδόν ολοκληρωτικά, όχι μόνον τί αγόρασαν, αλλά και γιατί το αγόρασαν. Αντιθέτως, όλοι -μα όλοι!- οι αγοραστές προϊόντων AV έχουν μιαν αρκετά σαφή και αντικειμενική εικόνα για το πού πήγαν τα χρήματά τους, ενώ ένα πολύ σεβαστό ποσοστό από αυτούς γνωρίζουν μέχρι κεραίας τί ακριβώς πλήρωσαν και γιατί. Εάν τολμήσει κάποιος από σας να πουλήσει βιντεοπροβολέα με τη μέθοδο «μαγεία, τέχνη - χημεία, ψυχή και αχλημεία», «βλέπε και μη μιλάς», «βλέπε την υψηλή δημιουργία του υπέρτατου χαϊεντοδημιουργού και πλήρωνε» και άλλα τέτοια φαιδρά και δακρύβρεχτα, δεν θα πουλήσει ούτε έναν βιντεοπροβολέα. Πάτε να πείτε τέτοια στην κατηγορία των βιντεοπροβολέων και θα σας πάρουν με τις πέτρες –και με το δίκιο τους οι άνθρωποι.

Με αυτήν την επιχειρηματολογία, στο τέλος θα καταλήξετε να συνοδεύετε την πραμάτεια σας με θυμιατά, ματζούνια της Βίκυς Παγιατάκη και αυτοβιογραφίες του Πητ Παπαδάκου. Και εν πάσει περιπτώσει, στο μέτρο που με αφορά και μπορώ να έχω μια φωνή εδώ μέσα ή όπου αλλού, η σύνδεση της τεχνικής, της ηχητικής αρτιότητας με το καλλιτεχνικό έρμα ενός έργου είναι κάτι απολύτως χαμηλού πνευματικού επιπέδου, απαξιώνει και προσβάλλει την ανθρώπινη νοημοσύνη, διαβρώνει το καλλιτεχνικό αισθητήριο των ανθρώπων –και δη των νέων ανθρώπων- και τους δημιουργεί μιαν απολύτως στρεβλή εικόνα για τις Τέχνες και τα Γράμματα. Που να χτυπιέστε κάτω, κατα’ή, δεν πρόκειται να απαξιώσετε τις ηχογραφήσεις του Caruso, ή του Βασίλη Τσιτσάνη, ή του G. Di Stefano, ή του Δ. Μητρόπουλου, ή όποιου άλλου. Αντιστοίχως με την κατηγορία των βιντεοπροβολέων, εάν πάτε να πείτε αυτές τις ανοησίες σε κάποιο μουσικό Λύκειο, ή κάποια Σχολή Καλών Τεχνών οιασδήποτε βαθμίδας, δεν θα σας πάρουν με τις πέτρες, αλλά με τις ντομάτες. Επιτέλους, σοβαρευτείτε. Αν δεν ξέρετε, που ΔΕΝ ξέρετε, ανοίξτε κανένα βιβλίο και ξεστραβωθείτε. Ρωτήστε, ψάξτε, όλο και κάποιον θα βρείτε να σας προτείνει κάποια βιβλία για τα βασικά της Ιστορικής πορείας της Τέχνης, και λίγα πράγματα για τη σημειολογία της. Προσπαθήστε να προαγάγετε εαυτούς, διότι είναι και αυτός ένας τρόπος για να προάγετε τον κλάδο σας.

Reaction score
0
Το ποσους εχει κραξει ο Κογιας κατα καιρους χρησιμοποιωντας απαραδεκτες εκφρασεις τα ξεχασες.
Και μενα στο παρελθον με εχουν ενοχλησει
καποιες εκφρασεις του Κ.Κ.
κι ας μην ειμαι του χωρου η του αθληματος
(ασχετα αν με ενδιαφερει).
Ομως ,οσο καιρο διαβαζω ειναι απο τους λιγους ,
ισως ο μονος που εχει αποψη ΜΕ επιχειρηματα ΚΑΙ ονοματεπωνυμο.
Τι σημαινει αυτο ?
Οτι εχει το θαρρος της γνωμης του
ενω παραλληλα την στηριζει με επιχειρηματα
βασισμενα σε νομους Φυσικης
που καναμε στην Α΄ γυμνασιου.
Απλα και ξεκαθαρα πραγματα.
Στο κατω κατω μια γνωμη ειναι .
Τοση δυναμη εχει ?
Τοση επιρροη ?
Οι ΑΛΛΕΣ γνωμες που μπορουν να τον αντικρουσουν ΠΟΥ ειναι ?
Που ειναι τα επιχειρηματα τους ?
Η μηπως πρεπει να εισαι μυστης για να ...ξερεις ?
Ο μυστικισμος και ο ελιτισμος ειναι κατι
που προσωπικα δεν με ελκυει σαν κατασταση .
Αντιθετα με απωθει .

Ημουν καχυποπτος με τον Κ.Κ.
Σταυροφορια κανει ο τυπος ?
Τρελλος ειναι ?
κι αν ειναι τι δουλεια ειχε στον Ηχο?
Τι δουλεια εχει με τον ηχο?

Ομως διαολε γιατι τελικα αυτοι που τσατιζονται μαζι του
τυγχανει να ειναι και ..επαγγελματιες ?
Δεν ειδα να τα βαζει ολα στο ιδιο καζανι .
Δεν ειδα να τα ισοπεδωνει ολα
Για υπερκοστολογηση μιλησε.... αλλα με πολλες λεξεις .
Πιστευω στο "οτι πληρωνεις παιρνεις" ,
ομως πιστευω και στο
"πληρωνεις καποιες φορες παραπανω απο οτι αξιζει ...λογω Marketing " .
Καταλαβαινω οτι ο χωρος του Hi End ειναι μικρος ,
η πιττα συγκεκριμμενη και τα κομματια πολλα .
Σιγουρα σημερα τα περιθωρια κερδους θα ειναι μικροτερα.
Ομως εναν καταναλωτη - αναγνωστη δεν τον νοιαζουν αυτα .
Σε μια εμπορικη συναλλαγη αυτο που μετραει ειναι η αξια του εμπορευματος .
Ο εμπορος το μονο που μπορει να κανει
ειναι να πεισει τον αγοραστη -πελατη για την αξια του προιοντος του .
Με επιχειρηματα και οχι γιατι φταιει ο Κ.Κ. η φταιει ο χ,ψ,ω.

Ο καθενας τα λεφτα του τα κανει οτι θελει .
Τα παιρνει καλωδια ,τα παιρνει κουλουρια ,τα παιρνει τσιγαρα.
Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος
θα πρεπει επηρεαστει απο καποιον αλλον
για την αξια καποιου προιοντος ενος τριτου ?
Γιατι ο τριτος ειναι τοσο ευθικτος ?
Δεν πιστευει στο προιον του ?
Γιατι ο τριτος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου?

Πειραζει που θελω να με πεισει καποιος για τις αγνες του προθεσεις
η τελοσπαντων για αυτα που ισχυριζεται ?
Πειραζει που ειμαι καχυποπτος ?
Πειραζει που θελω να ξερω τι αγοραζω?
Πειραζει που εχω αποψη?

Γιατι πρεπει να ΜΗΝ πιστεψω τον Κ.Κ.?
Γιατι πρεπει να πιστεψω καποιον που βγαζει λεφτα απο την ιστορια αυτη ?
(οχι οτι ειναι κακο αυτο ,ομως διατηρω καθε δικαιωμα να αμφισβητω το οτιδηποτε ως καταναλωτης.)
Γιατι πρεπει να ΜΗΝ εχω αποψη ?

Οι εποχες του "παρτο γιατι στο λεω εγω " δεν υπαρχουν πια.
Η πληροφορια βρισκεται πλεον σε καθε σπιτι.
Και η πληροφορια ειναι οπλο
και για τον χομπιστα και για τον επαγγελματια .
Τον σωστο χομπιστα και τον σωστο επαγγελματια .

Reaction score
1.844
Ρε φιλε πλακα μας κανεις? Το ποσους εχει κραξει ο Κογιας κατα καιρους χρησιμοποιωντας απαραδεκτες εκφρασεις τα ξεχασες. Και συ τι του εισαι του Κογια δικηγορος? Αν θελει κατι μεγαλο παιδι ειναι να απαντησει μονος του! Γιατι δεν κανετε ενα coyas fan club να τελειωνουμε?
Προφανέστατα δεν διαβάζεις προσεκτικά. Δεν υποστήριξα πως ο Costas Coyias έκανε ή δεν έκανε κάτι. Αυτό που είπα είναι πως οι κανόνες της κριτικής λένε να αποδεικνύουμε με παράθεση των "αποδεικτικών" στοιχείων την οποιαδήποτε μομφή, όπως ακριβώς γίνεται και στα δικαστήρια. Χωρίς στοιχεία δεν στοιχειοθετείται κατηγορία.
Αν θέλει κάποιος να ανταποκρίνεται σε αποδεκτό επίπεδο συζητητή, οφείλει να αποδεικνύει τα λεγόμενά του, αλλιώς επιτρέπει αμφισβητήσεις προς το άτομό του.
Δικηγόρος του μέλους Costas Coyias, δεν θέλω αλλά ούτε και τις ικανότητες έχω για να είμαι. Δικηγόρησα, κατά την έκφρασή σου, υπέρ της αποδοχής βασικών κανόνων της διαλεκτικής, τις οποίες ωρισμένοι αγνοούν, είτε απο αμέλεια, είτε απο πρόθεση.
Αντίθετα, έχουν μεγάλη ευχέρεια στη χρήση ξυπνητζήδικων εκφράσεων, τύπου "Ρε φιλε πλακα μας κανεις", προσπαθώντας μάλλον να ρίξουν το επίπεδο της συζήτησης σε τσακωμό, για να απωθήσουν κόσμο ώστε να μη τη διαβάσει, ευελπιστώντας πως θα αποφύγουν να γίνει γνωστή η ανυπαρξία επειχηρημάτων απο μεριάς τους.
Ηθελα πραγματικα να ηξερα γιατι κανενας δεν μιλαει για τα κοροιδα που καθε εξαμηνο σκανε λεφτα για να αλλαξουν τον προβολεα τους και το μπλου ρει τους .... Οσοι ομως δεν γουσταρετε την hi-end κατηγορια γιατι δεν την αφηνετε στην ησυχια της και εμας να αρχισουμε να γραφουμε τα δικα μας. Τι σας ενοχλει? Αν θελετε καντε μια αντιhi-end κατηγορια και γραψτε εκει!
Ο διαχωρισμός σε έξυπνους και κορόιδα είναι άκυρος. Ο καθένας που αγοράζει κάτι, στην τιμή της αγοράς, για να κάνει γούστα, είναι σωστός. Κορόιδο είναι αν το αγοράσει υπερτιμημένο, η αγορά τόχει 500 ευρώ και ο έμπορος τάδε 650, ή το πάρει ενώ δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει.
Αν πάμε πάντως με τη δική σου λογική, κορόιδο είναι όποιος κάθε τακτό χρονικό διάστημα "ψήνεται" και αλλάζει μηχανές, χωρίς λόγο. Έχεις τέτοιους πελάτες; Για ενημέρωσέ τους για τις απόψεις σου.
Στο άλλο, "γράψτε κάπου αλλού", δεν μένει παρά να αντισταθμίσετε την έλλειψη επιχειρημάτων με την αναβίωση της Ιεράς Εξέτασης. Όποιος φέρνει αντίρρηση, στην πυρά, ο αντίχριστος!
Έτσι θα είστε πιο αποτελεσματικοί, θα ησυχάσετε.
Με τα λόγια, όπως βλέπεις δεν γίνεται τίποτα, χρειάζεστε πιο δραστικά μέτρα.

Reaction score
13
Ειναι προφανες οτι στο φορουμ υπαρχουν δυο κατηγοριες μελων. Αυτοι που εχουν και αυτοι που δεν εχουν επαγγελματικη εμπλοκη.

Οι μη εχοντες επαγγελματικη εμπλοκη ειναι εκ των πραγματων σε πλεονεκτικοτερη θεση να γραφουν οτι νομιζουν χωρις να κατηγορηθουν για προωθηση των συμφεροντων τους.
Το πολυ-πολυ να κατηγορηθουν σαν εγκαθετα φερεφωνα συγκεκριμενων εμπορων, ή φορεις αποπροσανατολιστικων ιδεων, που στοχευουν να αμφισβητησουν την επιστημονικη θεωρηση των πραγματων.

Οι εχοντες επαγγελματικη εμπλοκη βρισκονται στην μειονεκτικη θεση να πρεπει να ρυθμιζουν το υφος τους ή να σιωπουν σε ουσιαστικα θεματα, εαν δεν θελουν με την πρωτη ευκαιρια να αντιμετωπιζουν τουλαχιστον την καχυποψια των λοιπων, οτι τα κινητρα τους ειναι καθαρα εμπορικα, ποσο μαλλον εαν οντως δεν κανουν τιποτε διαφορετικο απο απροκαλυπτη και χυδαια διαφημιση της επιχειρησης τους, δυσφημιση των υπολοιπων, και επιχειρουν να θεσουν τους ορους του παιχνιδιου.
Πως μπορει καποιος επαγγελματικα εμπλεκομενος να αποφυγει την επιθεση ειτε των ανταγωνιστικα κειμενων, ειτε απλων συμφορουμιτων που με τον Α ή Β τροπο υπερασπιζεται ο καθενας την Αληθεια του, οπως την εννοει προσωπικα, ή οπως τον συμφερει να την εννοει ?

Προσωπικα τον τελευταιο καιρο επιλεγω την σιωπη, και απο αυτην την αποψη θεωρω τον εαυτο μου μελος Β κατηγοριας, καθως αναγκαζομαι να συμμετεχω μονο διαβαζοντας.
Εχω προτεινει στο παρελθον στους παραγοντες του φορουμ να δωσουν μια λυση σε αυτο το θεμα, και περιμενω.

Reaction score
13
Χάνω κάτι? Για βόηθα πληζ.

...
Απο την αρχη της συμμετοχης μου στο φορουμ σου ειχα εκφρασει την απορια, πως μπορει να συνυπαρχουν αρμονικα εμποροι-κατασκευαστες με τους αλλους χομπιστες, καθως καθε ποστ προερχομενο απο τους πρωτους θα εφερε εκ των πραγματων την ρετσινια της προαγωγης εμπορικων συμφεροντων, ωστε να κατανταει στο τελος η αποψη τους να αποδυναμωνεται, ακομη και αν οι προθεσεις ειναι οι πιο αγαθες.

Νομιζω οτι συμφωνησαμε πως οταν τηρειται απο ολους καποιο μετρο, μια αυτοσυγκρατηση, και τα κινητρα παραμενουν στα χομπιστικα πλαισια δεν θα υπαρχει προβλημα.
Δεν βλεπω να τηρειται κατι τετοιο απο ολους, καθως παντα θα υπαρχει η παρεκλιση και ισως γιατι οι μηχανισμοι του φορουμ δεν μπορουν να το εξασφαλισουν. Μερικες φορες μαλιστα η προθεση ορισμενων ειναι τοσο προδηλα αυτοδιαφημιστικη, και διοχετευται μεσα απο υπογεια καναλια, που καταργειται καθε εννοια δεοντολογιας.

Απ' την αλλη ειναι και η ανωνυμια που ευννοει οποιον εχει μια ιδεα αβασανιστη και καθαρα θεωρητικης προελευσης να υπεισερχεται σε χωραφια που αλλοι εχουν οργωσει χιλιαδες φορες και θεωρουν (καλως ή κακως) δικα τους. Και να η συγκρουση.

Το αποτελεσμα δεν ειναι καθολου υγιεινο. Πρωτα απ' ολα αναλωνεται χρονος σε συγκρουσεις και προσωπικα δεν εχω χρονο και διαθεση για τετοια. Καποια μελη οδηγουνται σε αποχωρηση ή παραιτηση λογου. Και ολα σαφως περαν των επιδιωξεων των παραγοντων αυτης της κοινοτητας. Καπως πρεπει να μας απασχολησουν τα παραπανω. Κατι διαφορετικο στην οργανωτικη δομη ισως ...

Τωρα εαν υπαρχουν και καποιοι που εχοντας λυμενο το βιοποριστικο, βρισκουν διασκεδαστικη αυτην την διαδικασια, σαν ευχαριστη διεξοδο της περισσειας τεστοστερονης τους, καλο ειναι να απομονονωνται απο τους υπολοιπους.

Reaction score
0
Διαφωνω με τον Νικο Τσαρουχα ως προς τη γραφη του Κ.Κογια...

Οχι μονο στερειται σταθερων και βασικων επιχειρηματων αλλα ειναι αποπνικτικα ανουσιο το υφος γραφης του σε σημειο που να κατανταει τρομερα βαρετο να τον παρακαλουθησεις.

Κοινως ηθελημενα και συνειδητα με τον λογο του κανει τα ευκολα δυσκολα και τα απλα πολυπλοκα ωστε με αυτο τον τροπο να περασει στους αναγνωστες τις μηδενιστικες του αποψεις. Οπως ομως ειναι γνωστο απο την ιστορια κανεις μηδενιστης δεν ενεπνευσε κι αλλους.

Τα κειμενα του στερουνται λογικης σειρας και τεκμηριωσης απο την στιγμη που η αντιπαραθεση ξεκινησε γυρω απο το high end audio.

Τα μοναδικα κειμενα του που εχουν ενδιαφερον ειναι τα ....βρισιδια του αλλα απο την αναποδη μερια!

Τωρα για τους βιντεοπροβολεις και το home cinema σαν ανθρωπος της αγορας ερχομαι να επιβεβαιωσω τα λεγομενα του κ.Μιχαηλου. Ειναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτα στην κυριολεξια!!! Η τιμη μεταπωλησης τους πεφτει στον 1/10 της σημερινης τους αξιας ακομα και μετα απο 3 με 4 ετη μονο! Γεγονος ΑΚΡΩΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ για τον καταναλωτη!

Αντιθετως τα ποιοτικα μηχ/τα του hifi και του high end ΚΡΑΤΑΝΕ τιμες..
Βλεπετε το αγοραστικο κοινο ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ειναι χαζο και γνωριζει να εκτιμαει την αληθινη ποιοτητα περα απο τις νουθεσιες του οποιοδηποτε.

Στο κατω κατω ρε παιδια ποσες φορες θελει καποιος να δει την ιδια ταινια?? Οσο και καλο συστημα home cinema να εχει..ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ.

ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ! Οσες φορες και να ακουσεις ενα αγαπημενο σου δισκο θα τον ξανακουσεις..θα τον ανακαλυψεις απο την αρχη ειδικα διαθετοντας ενα καλο συστημα.

Τωρα για την κοντρα κ.Κογια οποτε θελετε ειμαι διαθεσιμος

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ζητω την κατανοηση του Ανδρεα αλλα πραγματικα δεν μπορω να ξαναγραψω στο site για προφανεις λογους. Δεν με σηκωνει το κλιμα μαλλον...
Εδω ειναι που κανεις μεγαλο λαθος.
Δεν υπαρχει κλιμα στο AVSite, πως πρεπει να στο πω για να το καταλαβεις βρε συ Γιαννη?
Ειναι τοσο δυσκολο δηλαδη να κατσεις και να υποστηριξεις τις αποψεις σου?
Αντε κατσε εδω που μου θελεις και...φευγιο Χριστουγεννιατικα:cool_11:

Κακομοιρη μου, ξεκινησες κατασταση με βιντεοπροβολεις?
Τωρα ειναι που θα σε παρει και θα σε σηκωσει:crazy_3:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.024
Members