Ο Προδότης!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Tο online του ps3 στο multiplayer είναι καλύτερο από του xbox λόγο dedicated server ... σε λίγο που θα έχει και xmb μέσα στα games αλλά και το home, θα είναι απλά μια κλάση μπροστά από το 360.
(και το θέμα δεν είναι πότε θα το χρεώσει η sony, αλλά πότε θα το κάνει δωρεάν η MS... είναι απλά γελοίο να μην μπορείς να παίξεις με ένα φίλο επειδή δεν έχετε και οι δύο συνδρομή!!!)

E OXI! Ξεπέρασες κάθε όριο ρε πούστη μου. Τι φάρμακα πέρνεις; Να πάς να στα αλλάξουνε.

Ναι να μιλάμε πολιτισμένα, ναι να υπάρχει διάλογος, αλλά ανοίγεις το στοματάκι σου και η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο. Επειδή αν μείνω εδώ, θα πρέπει να κάθομαι να ασχολούμαι μαζί σου και να διορθώνω την κάθε ανακρίβεια που λές και επειδή την θέλω την ψυχική μου ηρεμία, γι'αυτό σε χαιρετώ και ζητώ συγγνώμη και από τους υπολοίπους γιατί με πολλούς εδώ μέσα μιλάγαμε σαν άνθρωποι γύρω από ένα κοινό χόμπι και περνάγαμε καλά.

Χαιρετώ. Χάρηκα που σας γνώρισα όλους (blizzard excluded):happy_4:

Reaction score
0
Επειδή όλοι συμφωνούν ότι είμαι ηλίθιος, δεν μου εξηγείς;
Γιατί να πάρω ΤΩΡΑ PS3;
Συγκεκριμένα πράγματα!
Mην πάρεις ακόμα, βολέψου με το 360 και το Hd-dvd προς το παρόν , και προς το τέλος του χρόνου που θα υπάρχει νέος cpu, πιο πολλές αποκλειστικότητες, πολλές ταινίες, το home κλπ παίρνεις ps3.
(θα έχει ίσως και λίγο χαμηλότερη τιμή, οπότε θα γλυτώσεις και λίγα ευρώ από να το έπαιρνες τώρα)

Reaction score
4
Παντως πολυ σωστη απορια.
Γενικα ειναι νωρις ακομη απο οτι φαινεται για το ps3.

Reaction score
5
Μα εγώ δεν είπα οτι πήρα το PS3...

O Δημήτρης σας το είπε... εγώ του ειπα να μην πει τίποτα... ώφου ώφου...

Πάλι ο ρουφιάνος φταίει έτσι;;
:p

Reaction score
0
E OXI! Ξεπέρασες κάθε όριο ρε πούστη μου. Τι φάρμακα πέρνεις; Να πάς να στα αλλάξουνε.
Ναι να μιλάμε πολιτισμένα, ναι να υπάρχει διάλογος, αλλά ανοίγεις το στοματάκι σου και η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο.
Τα έχουμε ξαναπεί ,δες ξανά σε xbox forum ότι οι άνθρωποι το δέχονται για τους servers, δεν τρελάθηκε κανείς τους ....
Xbox Live = peer to peer / PS3 = Dedicated Servers
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=475455&highlight=servers#post475455

H εδώ για το ερχόμενο update στο xmb, δεν είναι σίγουρο αλλά αρκετά αξιόπιστο.
http://ps3forums.gr/forum/viewtopic.php?t=87

Το home θα έρθει σίγουρα σε λίγους μήνες και θα είναι κάτι διαφορετικό που δεν έχει την δυνατότητα καν να αντιγράψει το 360.
http://ps3forums.gr/forum/viewtopic.php?t=36
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=153783

Ολα δωρεάν, χωρίς να δίνουμε 50 ευρώ στην MS για να μας κάνει την χάρη να μας επιτρέψει το online gaming στα παιχνίδια και στην κονσόλα που πληρώσαμε.

ΥΓ
Οπότε όπως είναι φανερό τζάμπα "αυτοκτόνησες" .... αυτό είναι το κακό με τέτοιες πράξεις παιδιά, ότι μπορεί να κάνουμε μεγάλη κουταμάρα και μετά δεν μπορεί να αντιστραφεί.
Αντε γειά και από εμένα.

Reaction score
164
Mην πάρεις ακόμα, βολέψου με το 360 και το Hd-dvd προς το παρόν , και προς το τέλος του χρόνου που θα υπάρχει νέος cpu, πιο πολλές αποκλειστικότητες, πολλές ταινίες, το home κλπ παίρνεις ps3.
(θα έχει ίσως και λίγο χαμηλότερη τιμή, οπότε θα γλυτώσεις και λίγα ευρώ από να το έπαιρνες τώρα)
Θα βγει νέα cpu για το PS3;;;;
Σωστή η σκέψη σου, αλλά...
Στο τέλος του χρόνου και το 360 θα έχει πιο πολλές αποκλειστικότητες, το HDDVD πιο πολλές ταινίες και ίσως να είναι φτηνότερο. Οπότε... :happy_4:

Οπότε όπως είναι φανερό ότι τζάμπα αυτοκτόνησες .... αυτό είναι το κακό με τέτοιες πράξεις παιδιά, ότι μπορεί να κάνουμε μεγάλη κουταμάρα και μετά δεν μπορεί να αντιστραφεί
Σαν να παίρνεις PS3 δηλαδή; :happy_5:

Reaction score
0
Οι κονσόλες είναι απλά λεφτά και δεν πειράζει... το ps3 βέβαια θα τα βγάλει με το καιρό, το 360 είναι καλύτερα να το ξεφορτωθείς για να σταματήσει να ρουφάει άλλα κατά την γνώμη μου .

Reaction score
4
Δεν απαντησες ομως.....
Του χρονου θα βγει με καινουργια CPU το ps3?

Reaction score
0
Ενoώ απλά αυτή που είναι κατασκευασμένη στα 65nm που θα μπει πολύ σύντομα στην θέση της παλιάς... το ίδιο θα γίνει και στο 360, και τα δύο πριν τις γιορτές κατά πάσα πιθανότητα.

Θα έχουν απλά μικρότερη κατανάλωση ρεύματος και παραγωγή θερμότητας, όχι κάτι τόσο τρομερό, απλά είναι ένα μικρό + για όποιον περιμένει.

Reaction score
164
Οι κονσόλες είναι απλά λεφτά και δεν πειράζει... το ps3 βέβαια θα τα βγάλει με το καιρό, το 360 είναι καλύτερα να το ξεφορτωθείς για να σταματήσει να ρουφάει άλλα κατά την γνώμη μου .
Σε αυτό έχεις δίκιο. Το 360 είναι πολυέξοδο, μιας και βγαίνουν συνέχεια παιχνίδια. Για τον Ιούνιο μόνο θα έπρεπε να δώσω καμία 200ρια ευρώ. Ενώ αν είχα PS3, θα κατέβαζα τσάμπα demo και δεν θα σκοτιζόμουν για τα παιχνίδια. Για να μην θυμηθώ την τιμονιέρα που θέλω να πάρω. wall_1 Πολλά λεφτά ρε γμτ! :happy_5:

Reaction score
5
Το Motor Storm ειναι αίσχος κι εγώ ειμαι προδότης...

Οπου να'ναι θα το δειτε στις αγγελίες γιατι αρχισε να με απογοητεύει και το Blu-Ray με την απόδοση του...

Να το θυμηθήτε... ΔΕΝ ειναι σοβαρό μηχάνημα αυτό...

Reaction score
4

Οπου να'ναι θα το δειτε στις αγγελίες γιατι αρχισε να με απογοητεύει και το Blu-Ray με την απόδοση του...

:happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ο Προδότης!!!

Σοβαρά τώρα δεν είδες μεγάλη διαφορά από την ίδια ταινία σε blu-ray και dvd στην LE40F71B?????????Εδώ εγώ στην 32" Panny μου διέκρινα αρκετές διαφορές στο Fantastic Four........ακόμα και στο Stealth.:crazy_2: :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2:

Reaction score
0

Αν δεν είναι σοβαρό μηχάνημα το ps3, τότε οποιοδήποτε άλλο να έπεφτε στα χέρια σου θα ήταν απλά μαρτύριο !!!

Reaction score
4

Βρε δεν εχετε καταλαβει οτι τον εχουν φαει οι τυψεις τον ΠΡΟΔΟΤΗ..:crazy_3:

Reaction score
62
Βρε δεν εχετε καταλαβει οτι τον εχουν φαει οι τυψεις τον ΠΡΟΔΟΤΗ..:crazy_3:
Και καλά θα το πουλήσει...αυτός θα χαθεί σε λίγο απο προσώπου γής!!!:happy_9:

Reaction score
5
Δεν ειναι σοβαρό μηχάνημα ότι και να μου λέτε εσείς. Και το HDDVD εχει 10 φορές καλύτερη ποιότητα εικόνας απο το BR (που λέει ο λόγος...).

Μπορεί το BR να ειναι καλύτερο απο το DVD αλλα σαν ποιότητα ειδα αυτά που κατεβάζαμε σε τορρεντάδικα... Γιατι να παρω BR τότε ε;;;;

Οσο για το μαρτυριο που θα ηταν οποιο αλλο μηχάνημα αγαπητε Blizard, στο Wii εδωσα 250€ και δεν μπορώ να εχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Χαιρομαι τα 250€ που έδωσα για το Wii. Κανει αυτό που υπόσχεται.

Οταν για το PS3 εδωσα 660+70=730 (a.k.a. τα τριπλάσια του Wii) περιμενω να μου πεσουν τα σαγονια κάτω. Αν ειναι να βγαζουν παιχνιδάρες σαν το Motor storm ασε... να μου λείπει. Αν η αναπαραγωγή DVD ειναι ετσι, ασε να μου λείπει. Αν το Blu-Ray παιζει σαν x264 τι να το κανω;

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney