Ο Προδότης!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Ποια ταινία είδες τελικά (αν είδες κάποια) και κατάλαβες ότι έχει 10 φορές χειρότερη ποιότητα και είναι σαν torrent ? και πως από αυτή συμπέρανες ότι είναι κακό μηχάνημα ?

Και άσχετα αν σου άρεσε το Motostorm ... δεν έχει αντικειμενικά physics και γραφικά που δεν έχεις δει σε κανένα ανάλογο game μέχρι σήμερα?
(ή και αυτό το βλέπεις όπως το BR ?)

ΥΓ
Τεσπα, περιμένουμε και άλλες εντυπώσεις σου γιατί έχει πραγματικά ενδιαφέρον το θέμα ...

Reaction score
5
Κοίτα... Θες Physics? Παίξε Need For Speed 1. Μπορεί να μην καταστρεφόταν το αυτοκίνητο αλλα είχε physics. Και στην ουσία ουτε στο motor storm διαλύετε έτσι; μολις κανει *μπουμ* ξαναφτιάχνεται. τεσπα. Ενταξει... Ειναι ωραίο παχνιδάκι αν θες crash boom bang slash slam. neeeeeeeeeeeerf

Πήρα τον Τζίμη Μποντ που τον έχω και τορεντάδικα... Κοιταζα κοιταζα κοιταζα... λίγες διαφορές να πω; Ειχε, δεν λεω οτι δεν είχε. αλλα είχε ΠΟΛΥ λίγες. Η εικόνα δεν εντυπωσίαζε. Εντάξει...σε 40" δουλεύω μονο αλλα παρε να δεις το Chronicles of Riddick ή το Pitch Black σε ειτς-ντι ντι-βι-ντι και τα ξαναλέμε...

Και ο Τζίμης Μποντ θεωρείτε απο τις καλές ποιοτηκά ταινίες έτσι;

Περιμένω τον Giorgio-n να μου φέρει μερικους τίτλους που έχει να δω κι άλλους σε blu-ray και να σας πω την άποψη μου.

ΔΕΝ επαιζε χάλια το blu-ray. Απλα για τα λεφτά του δεν τ'αξίζει. Εχει βέβαια το ατού των ελληνικού subtitles... Το αφήνω ανοιχτό το θέμα...

Περιμένω να δω το PRO 6 (γιατι το 7 το περιμενουμε τον οκτώβριο διάολε...) σε εκδοση για PS3 (αν βγει) ωστε να γίνει συμβούλιο με τον αδερφό μου αν τελικά θα κρατησουμε την κονσόλα ή θα την συνδέσουμε με κάιρο και θα φυγει πακέτο μαζί με τα παιχνίδια.

Η μπορώ απλά να της βάλω μονο linux και να μην κρατησω το PS :p

Reaction score
0
Physics εννοώ και τα αρκετά πάνω από 10 αυτοκίνητα ταυτόχρονα στην οθόνη που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε ένα πολύπλοκο περιβάλλον που όλα μπορούν να συμβούν ... δεν έχει ξαναβγεί τέτοιο παιχνίδι με τόσο καλά γραφικά.

Το BR είναι ανώτερο από το Hd-dvd σαν format και το Ps3 άριστο player, οπότε ακόμα και αν δεν έχουν όλες οι ταινίες την ποιότητα κάποιων του HD-dvd προς το παρόν, μην ανησυχείς , είναι απλά θέμα χρόνου και εταιριών να ανεβάσουν το επίπεδο.

ΥΓ
Αν δεν σου αρέσει αυτή τη στιγμή πάντως δώστο πολύ γρήγορα και όσο-όσο , γιατί μετά θα το ερωτευτείς και θα έχεις πρόβλημα.
(στείλε και ένα pm, ενδιαφέρομαι να το αγοράσω εγώ)

Reaction score
5
Physics εννοώ και τα αρκετά πάνω από 10 αυτοκίνητα ταυτόχρονα στην οθόνη που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε ένα πολύπλοκο περιβάλλον που όλα μπορούν να συμβούν ... δεν έχει ξαναβγεί τέτοιο παιχνίδι με τόσο καλά γραφικά.
Αυτό δεν είναι physics... Κι εγώ εχω κανει relic raid στο Dark Age Of Camelot με καμια 400αριά άτομα να σφαζόμαστε σαν λυσαγμένοι... δεν εχει να κανει με physics imho...

Το BR είναι ανώτερο από το Hd-dvd σαν format και το Ps3 άριστο player, οπότε ακόμα και αν δεν έχουν όλες οι ταινίες την ποιότητα κάποιων του HD-dvd προς το παρόν, μην ανησυχείς , είναι απλά θέμα χρόνου και εταιριών να ανεβάσουν το επίπεδο.
To ΒR εχει ευκαιρία να γινει πολυ ανώτερο και δεν το αμφισβητώ. Εχει 20 giga παραπάνω χώρο στο δισκάκι και αμα τα δουλέψει σωστά, θα βγάλει παπάδες... Αλλα τι να κανουμε που εγώ στο James Bond είδα ελάχιστες διαφορές; Ισως σε προβολέα να εβλεπα παραπάνω αλλα απο την άλλη, εγώ δεν θελω προβολέα. θέλω τηλεόραση :cool_3::cool_3:

ΥΓ
Αν δεν σου αρέσει αυτή τη στιγμή πάντως δώστο πολύ γρήγορα και όσο-όσο , γιατί μετά θα το ερωτευτείς και θα έχεις πρόβλημα.
(στείλε και ένα pm, ενδιαφέρομαι να το αγοράσω εγώ)
Να το ερωτευτώ; Αποκλείετε... Δεν ειναι και brax αγόρι μου :cool_1::cool_1::cool_1:

Reaction score
164
Τελικά το PS3 είναι σαν τον βάζελο στο ποδόσφαιρο:
Περασμένα μεγαλεία (PS, PS2), όλο κάτι ΘΑ κάνει και όλο τίποτα δεν γίνεται. Και τρώει στ αυτιά από τον οποιονδήποτε, σε κάθε ευκαιρία. :happy_5: Oi αντίπαλοι είναι, γι αυτούς, πάντα ξεφτύλες, αλλά δεν βλέπουν τα χάλια τους... :happy_5:

Reaction score
1
Με μία μικρή διαφορά ... Το ps3 έχει πάρα πολλές αγωνιστικές μπροστά του και σίγουρο το πρωτάθλημα ...

Reaction score
164
Με μία μικρή διαφορά ... Το ps3 έχει πάρα πολλές αγωνιστικές μπροστά του και σίγουρο το πρωτάθλημα ...
Ε, ναι... σαν τον βάζελο... Αν τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα έπαιζε καμία 20ρια επιπλέον αγώνες μόνος του, μπορεί να κάλυπτε τη διαφορά και να έπαιρνε πρωτάθλημα...:happy_5:
Το κακό είναι όμως ότι ποτέ δεν παίζεις μόνος σου...

Reaction score
0
Τελικά το PS3 είναι σαν τον βάζελο στο ποδόσφαιρο:
Περασμένα μεγαλεία (PS, PS2), όλο κάτι ΘΑ κάνει και όλο τίποτα δεν γίνεται. Και τρώει στ αυτιά από τον οποιονδήποτε, σε κάθε ευκαιρία. :happy_5: Oi αντίπαλοι είναι, γι αυτούς, πάντα ξεφτύλες, αλλά δεν βλέπουν τα χάλια τους... :happy_5:
Ετσι ετσι ....... Ολα τα ξέρεις εσύ. PS3 = Pao klp. Είσαι γεννημένος για σοβαρές συζητήσεις και σου φταίει ο blizard...........
Βέβαια οτί μέσα σε 14 μήνες μου έχει χαλάσει 2 φορές το ΧΒΟΧ ( και δεν είμαι ο μόνος απο ότι βλέπω στα forum) είναι λόγω της πολύ καλής ποιότητας.

Πες μας τώρα τι άλλο κομπλεξ έχεις. Μεχρι τώρα ξέρω 2 ΠAO & PS3.Πραγματικά δεν ξέρω τον blizard αλλά απορώ πως μπορεί και γράφει ακόμα εδώ, ενώ τον κράζετε τόσο πολύ όλοι εδώ μέσα.Ο Δημήτρης Κ. προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα. Όλοι οι άλλοι όμως (συντονιστές ή μη) τον περιμένετε στην γωνία να κράξετε.Τι σας έχει κάνει? Οτι είναι υπερβολικός σε μερικά πράγματα το παραδέχομαι.Αλλά μόνο οι ώρες που καταναλώνει για να μας γράψει ότι ξέρει αρκούν. Σε όλους τους άλλους που γράφουν π@π@ριες δεν εχω δει να κάνετε το ιδιο. Ο καθένας γράφει ότι θέλει και μετά κράζετε τον blizard. Γενικά εδώ θα έπρεπε να λειτουργούμε σαν παρέα και όχι ο καθένας να βγάζει τα κομπλεξ του. Αν κάτι λέει ο καθένας που έιναι λάθος δεν πρέπει να τον κοροιδεύεται, ειδικά οι συντονιστές (ακους johnny20). Πραγματικά αντί να χανουμε τις ώρες μας εδώ και τελικά να μην βγαίνει νόημα καλύτερα να παίζουμε με τις κονσόλες μας ο καθένας. Αντιπαλότητες μια ζωή.

Reaction score
7
Ετσι ετσι ....... Ολα τα ξέρεις εσύ. PS3 = Pao klp. Είσαι γεννημένος για σοβαρές συζητήσεις και σου φταίει ο blizard...........
Βέβαια οτί μέσα σε 14 μήνες μου έχει χαλάσει 2 φορές το ΧΒΟΧ ( και δεν είμαι ο μόνος απο ότι βλέπω στα forum) είναι λόγω της πολύ καλής ποιότητας.

Πες μας τώρα τι άλλο κομπλεξ έχεις. Μεχρι τώρα ξέρω 2 ΠAO & PS3.Πραγματικά δεν ξέρω τον blizard αλλά απορώ πως μπορεί και γράφει ακόμα εδώ, ενώ τον κράζετε τόσο πολύ όλοι εδώ μέσα.Ο Δημήτρης Κ. προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα. Όλοι οι άλλοι όμως (συντονιστές ή μη) τον περιμένετε στην γωνία να κράξετε.Τι σας έχει κάνει? Οτι είναι υπερβολικός σε μερικά πράγματα το παραδέχομαι.Αλλά μόνο οι ώρες που καταναλώνει για να μας γράψει ότι ξέρει αρκούν. Σε όλους τους άλλους που γράφουν π@π@ριες δεν εχω δει να κάνετε το ιδιο. Ο καθένας γράφει ότι θέλει και μετά κράζετε τον blizard. Γενικά εδώ θα έπρεπε να λειτουργούμε σαν παρέα και όχι ο καθένας να βγάζει τα κομπλεξ του. Αν κάτι λέει ο καθένας που έιναι λάθος δεν πρέπει να τον κοροιδεύεται, ειδικά οι συντονιστές (ακους johnny20). Πραγματικά αντί να χανουμε τις ώρες μας εδώ και τελικά να μην βγαίνει νόημα καλύτερα να παίζουμε με τις κονσόλες μας ο καθένας. Αντιπαλότητες μια ζωή.
+1

GTX

Reaction score
39
Καταρχήν με το να αποκαλείς τους άλλους κομπλεξικούς δε βλέπω πως συμβάλεις στο να λειτουργούμε σαν παρέα. Εκτός αυτού αν είχες παρακολουθήσει καλύτερα τα σχετικά threads ίσως είχες δει οτι εδώ και αρκετό καιρό οι σοβαρές συζητήσεις περί κονσόλας έχουν υπερκαλυφθεί και έχουν αναφερθεί επανειλημμένα τα θετικά και αρνητικά της κάθε μίας με αρκετά αντικειμενικό και ορθολογικό τρόπο. Φυσικά στο 360 το μεγαλύτερο αρνητικό είναι οτι χαλάει πολύ εύκολα, νομίζω το ξέρουν όλοι πια. Επίσης έχουμε πεί οτι δεν υπάρχει λόγος να φανατιζόμαστε ούτε να βγεί ντε και καλά μια κονσόλα η καλύτερη, απόλυτη και τα σχετικά. Μάλιστα έχω κάνει και σχετικό post που τα αναφέρω αναλυτικά μιάς και έχω τη δυνατότητα να έχω στα χέρια μου και τις 2 κονσόλες. Τέλος στο θέμα με τον Blizard, οποιαδήποτε λογική επισήμανση του γίνεται σε αυτά τα οποία (κατά την άποψη μου) λανθασμένα υποστηρίζει δείχνει να την αγνοεί επιδεικτικά και να συνεχίζει με υπερβολές οι οποίες σίγουρα μπορούν να παραπληροφορήσουν κάποιον άσχετο αναγνώστη, άρα ο ίδιος πλέον με την συμπεριφορά του δεν μας/μου αφήνει περιθώριο σοβαρής συζήτησης και αναγκαστικά το ρίχνουμε στην πλάκα. Ίσως κάποιες φορές να είμαι/είμαστε υπερβολικοί, πιστεύω οτι και ο Blizard έχει γελάσει πολλές φορές με αυτά που έχουν γραφτεί. Αν λοιπόν υπάρχουν κάποιοι που έχουν ενοχληθεί από το χιούμορ μου ζητάω συγγνώμη, δεν είχα ποτέ τέτοια πρόθεση αλλά θα το πω για άλλη μια φορά μιλάμε για κονσόλες chill out people!!!!

Reaction score
164

Θα μου επιτρέψετε να απαντήσω, επειδή το θέμα είναι προσωπικό. Και στον Mazax και στον Subcode.
Κατ αρχάς τις πιο πολλές φορές γίνεται πλάκα, για να μην πω όλες. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να έχουμε το ίδιο χιούμορ. Είμαστε μια παρέα και περνάμε καλά. Δεν προκείται να αλλάξουμε επειδή δεν σας αρέσουν αυτά που λέμε. Απλά, μπορείτε να φύγετε ή να μην απαντάτε. Είναι πάρα πολύ απλό, από την στιγμή που κανένας δεν ασχολείται με εσάς προσωπικά.
Δεν τα ξέρω όλα, αλλά τα 2-3 πράγματα που ξέρω με κάνουν να ξεχωρίζω το χιούμορ από το σοβαρό, την ηλιθιότητα από τη άγνοια και τον φανατισμό από την άποψη.
Για να σας βοηθήσω, το να λες ότι το PS3 είναι σαν τον ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο, γιατί όλο υποσχέσεις είναι και δεν κάνει τίποτα αυτή τη στιγμή, είναι χιούμορ.
Το να λες ότι φταίει η παράγκα για το -17 του ΠΑΟ, είναι φανατισμός.
Το να υποστηρίζεις ότι το component δεν μπορεί να σηκώσει αναλύσεις πάνω από 1080, είναι άγνοια.
Το να τα υποστηρίζεις όλα αυτά με λύσσα, είναι απλή ηλιθιότητα.

Το κόμπλεξ που έχω είναι το ότι πατάω πάνω στις αδυναμίες των άλλων και, τις περισσότερες φορές τους εκθέτω. Συνήθως βγαίνει και πολύ γέλιο με τις αντιδράσεις. Οι παλιότεροι θα θυμούνται την ιστορία με τα Mac πχ... Δεν είναι το ότι έχω γνώσεις φοβερές και το κάνω. Απλά δεν αφήνω να πέσει κάτω όποια βλακεία ακούω. Και από τον φίλο σας έχω ακούσει πολλές.

Αν κάποιος πει κάτι λάθος, φυσικά του επισημαίνεται. Αν εξακολουθήσει να το υποστηρίζει και έχει φανερότατα λάθος, αρχίζει ο χαβαλές. Ίσως να έπρεπε να αρχίσουν τα μπινελίκια, αλλά δεν είμαι τέτοιος τύπος. Καλώς ή κακώς. Δεν πουλάει κανένας εξυπνάδα.

Φυσικά ο Blizard δεν μας έχει κάνει τίποτα. Αυτά που λέει και ο τρόπος που τα υποστηρίζει, είναι το θέμα. Ας υποθέσουμε ότι εδώ όλοι είμαστε υπάλληλοι της Microsoft, βλάκες και κομπλεξικοί. Την ίδια όμως αντίδραση βρήκε ο Blizard και αλλού. Τι στην οργή, το σύμπαν είναι εναντίων του; Μήπως φταίει αυτός; Λέω, μήπως;

Mazax και Subcode, δεν θα προχωρήσω σε χαρακτηρισμούς, όπως κάνετε εσείς. Δεν είναι του στυλ μου, αποφεύγω τις προσωπικές επιθέσεις και επικεντώνομαι σε αυτά που διαβάζω. Ούτε δικηγόρους θέλω ή έχω. Εκφράσατε την άποψή σας για μένα. Δικαίωμά σας αναφαίρετο. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να γράψω αυτό αυτό το μήνυμα, χωρίς καμία χαμογελαστή φατσούλα, πράγμα πολύ σπάνιο για μένα.
Και φυσικά δεν πρόκειται να χαλάσω τη ζαχαρένια μου επειδή δεν σας αρέσω. Πιστέψτε με, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι γνώμη έχουν οι άλλοι. Στα πλαίσια όμως μιας παρέας, αν δεν είμαι αρεστός, και δεν μπορώ να προσαρμοστώ ή δεν θέλω, φεύγω. Και εδώ περνάω μια χαρά, ανάμεσα σε φίλους.

Το ότι δεν είμαι αρεστός σε εσάς τους δύο, ούτε που με νοιάζει.

Reaction score
0
Αν κάποιος πει κάτι λάθος, φυσικά του επισημαίνεται. Αν εξακολουθήσει να το υποστηρίζει και έχει φανερότατα λάθος, αρχίζει ο χαβαλές. Ίσως να έπρεπε να αρχίσουν τα μπινελίκια, αλλά δεν είμαι τέτοιος τύπος. Καλώς ή κακώς. Δεν πουλάει κανένας εξυπνάδα.
Δεν συμβαίνει αυτό γιατί σπάνια ενδιαφέρεστε για την ουσία ή γνωρίζετε το θέμα , και αντί να απαντήσετε το γυρνάτε κατά 99% "πλάκα" , ακόμα και βρίσιμο αν υπάρξει forum που ο mod είναι γελοίο xbot.

Ο διαχωρισμός που κάνετε είναι απλοϊκός... λέει κάποιος κάτι σωστό υπέρ του ps3 ? θα αρχίσουμε να χαζογελάμε και να κοροϊδεύουμε με την πρώτη ευκαιρία χωρίς να ασχολούμαστε ουσιαστικά με το θέμα, και θα ανεβάζουμε τα decibel όσο συνεχίζει μέχρι να μας σιχαθεί και να φύγει ή να σταματήσει.
(πλάκα, φανατισμός και μπούρδα μαζί , κλασικο εύκολο και καθόλου πολύπλοκο.)

Reaction score
62
Αφήσαμε το ένα και πιάσαμε το άλλο?? Το thread αυτό ξεκίνησε με χουμοριστικό ύφος και τελικά το μαμήσατε τελείως. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση...εξηγούμαι...

Reaction score
164
Δεν συμβαίνει αυτό γιατί σπάνια ενδιαφέρεστε για την ουσία και γνωρίζετε το θέμα, αλλά έχουμε 99% "πλάκα"
Για παράδειγμα, όταν πόσταρες δύο φωτό από τις mb των PS3 και 360, και την μία την χαρακτήρισες state of the art και την άλλη για τα μπάζα, σου ζητήσαμε 1000 φορές να δικαιολογήσεις την άποψή σου και δεν το έκανες, πού είναι η ουσία;
Όταν υποστηρίζεις ότι το PS3 είναι η καλύτερη παιχνιδομηχανή και σου ζητάμε να μας πεις ποιά παιχνίδια του το δικαιολογούν και δεν απαντάς, ποιά είναι η ουσία;
Όταν λες ότι σε ένα χρόνο το PS3 θα έχει βγάλει τα λεφτά του, ενώ το 360 θα είναι για πέταμα, ποιά είναι η ουσία;
Για να μην τρελαθούμε κι όλας....

Reaction score
0
Κατ αρχάς τις πιο πολλές φορές γίνεται πλάκα, για να μην πω όλες. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να έχουμε το ίδιο χιούμορ. Είμαστε μια παρέα και περνάμε καλά. Δεν προκείται να αλλάξουμε επειδή δεν σας αρέσουν αυτά που λέμε. Απλά, μπορείτε να φύγετε ή να μην απαντάτε. Είναι πάρα πολύ απλό, από την στιγμή που κανένας δεν ασχολείται με εσάς προσωπικά.
Δεν τα ξέρω όλα, αλλά τα 2-3 πράγματα που ξέρω με κάνουν να ξεχωρίζω το χιούμορ από το σοβαρό, την ηλιθιότητα από τη άγνοια και τον φανατισμό από την άποψη.
Όταν κάθε φορά που ακούς κάποιο από τα τρία "Π" (ΠΑΟ, PS3, ΠΑΣΟΚ) φαίνεται να σε χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα, από ένα σημειο και μετά παύει να είναι μόνο χιούμορ και γίνεται εμμονή.
Προσωπικά δεν δίνω δεκάρα, αν αυτό είναι το στυλ σου αυτό είναι, αλλά να είσαι προετοιμασμένος να δέχεσαι και τις συνέπειες.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ο Προδότης!!!

Αν κάτι λέει ο καθένας που έιναι λάθος δεν πρέπει να τον κοροιδεύεται, ειδικά οι συντονιστές (ακους johnny20).
Πρώτον δεν κοροιδεύουμε τον blizard απλώς το γυρνάμε στην πλάκα επειδή είναι ένθερμος υποστηρικτής του PS3 και της Sony και μερικές φορές αν όχι πάντα τα threads καταλήγουν πάντα σε αντιπαράθεση(τι άλλο να κάνουμε δηλαδή?.....είναι καλύτερο από το να κλειδώνω τα threads).........και δεύτερον με ποιό δικαίωμα αναφέρεσαι προσωπικά σ'εμένα?.........εγώ αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ και για κανέναν............θα σε παρακαλούσα να προσέχεις άλλη φορά τη συμπεριφορά σου.:mad_1:

Reaction score
164
Όταν κάθε φορά που ακούς κάποιο από τα τρία "Π" (ΠΑΟ, PS3, ΠΑΣΟΚ) φαίνεται να σε χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα, από ένα σημειο και μετά παύει να είναι μόνο χιούμορ και γίνεται εμμονή.
Θα σε παρακαλούσα να βρεις κάποια απάντηση σε σχετικό θέμα που δείχνει εμμονή και όχι χαβαλέ.
Απλά βρίσκω τους από εκεί φανατικούς και κάνουμε πλάκα. Υπάρχουν πάντα κάποιοι που το παίρνουν σοβαρά, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.
Δεν φταίνε τα Π. Και με την ΑΕΚ, και το ΚΚΕ, τα Mac, κάνω το ίδιο.
Ούτε ΝΔ είμαι, και PS3 μπορώ να πάρω όποτε θέλω για την πλάκα μου,οπότε γιατί να φανατίζομαι; Το μόνο σοβαρό που βρίσκω σε αυτά είναι το να κάνουμε πλάκα. Και δεν είμαι ο μόνος....
Προσωπικά δεν δίνω δεκάρα, αν αυτό είναι το στυλ σου αυτό είναι, αλλά να είσαι προετοιμασμένος να δέχεσαι και τις συνέπειες.
Δεν βλέπω καμία συνέπεια, μιας και ούτε εγώ δίνω δεκάρα για την άποψή σου!

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney