Ο Προδότης!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Στα παραδείγματα που είπες Unforgiven έχω απαντήσει χωρίς πλάκα 20 φορές ... ξοδεύεις το 50% των προσπαθειών σου στο να μην καταλάβεις , και το άλλο 50 στο πως θα κάνεις πλάκα και προσωπική "επίθεση" .
(οχι με χοντρούς ή βρώμικους χαρακτηρισμούς, στο αναγνωρίζω αυτό)

ΥΓ
Και παρότι μου την βαράει μερικές φορές παιδιά ότι αρκετοί εδώ πέρα κάνουν κάτι ανάλογο και αδιαφορούν για την ουσία (και mod μέσα) , εφόσον δεν ξεπερνάτε κάποια όρια είναι ΟΚ ...
Στο κάτω-κάτω consoles είναι και όχι πολιτική, αν κάπου δικαιολογείται να κάνετε την "πλάκα" σας προς τους άλλους χωρίς να "ασχολήστε" αν έχουν δίκιο , είναι εδώ.
(όποιος θέλει μπορεί να καταλάβει πιστεύω και έτσι ,δεν τρέχει τίποτα)

Reaction score
14
Θα σε παρακαλούσα να βρεις κάποια απάντηση σε σχετικό θέμα που δείχνει εμμονή και όχι χαβαλέ.
Απλά βρίσκω τους από εκεί φανατικούς και κάνουμε πλάκα. Υπάρχουν πάντα κάποιοι που το παίρνουν σοβαρά, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.
Δεν φταίνε τα Π. Και με την ΑΕΚ, και το ΚΚΕ, τα Mac, κάνω το ίδιο.
Ούτε ΝΔ είμαι, και PS3 μπορώ να πάρω όποτε θέλω για την πλάκα μου,οπότε γιατί να φανατίζομαι; Το μόνο σοβαρό που βρίσκω σε αυτά είναι το να κάνουμε πλάκα. Και δεν είμαι ο μόνος....

Δεν βλέπω καμία συνέπεια, μιας και ούτε εγώ δίνω δεκάρα για την άποψή σου!
Δοκίμασε να κάνεις πλάκα με την ΑΕΚ και θα με βρείς μπροστά σου παλιόψαρο...:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
164
Στα παραδείγματα που είπες Unforgiven έχω απαντήσει χωρίς πλάκα 20 φορές ... ξοδεύεις το 50% των προσπαθειών σου στο να μην καταλάβεις , και το άλλο 50 στην πλάκα και την επίθεση.
Πού; Πού; Πού; Για πες! Πού έχεις την αξιολόγηση του σχεδιασμού και των εξαρτημάτων των δύο mb; Τη σύγκριση των παιχνιδιών; Τις πληροφορίες ότι μόνο το PS3 θα βγάζει παιχνίδια από εδώ και πέρα; ΠΟΥ;:happy_5:

Reaction score
0
Θα σε παρακαλούσα να βρεις κάποια απάντηση σε σχετικό θέμα που δείχνει εμμονή και όχι χαβαλέ.

Δεν βλέπω καμία συνέπεια, μιας και ούτε εγώ δίνω δεκάρα για την άποψή σου!
Βαριέμαι να ψάχνω τα χιλιάδες ποστ σου. Δεν είναι το καθένα ξεχωριστά, είναι το πλήθος.
Και επειδή κανένας από τους δυο δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη του άλλου, σε βάζω σε ignore list και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Reaction score
164
Δοκίμασε να κάνεις πλάκα με την ΑΕΚ και θα με βρείς μπροστά σου παλιόψαρο...:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Καλά, ρίξε μια ματιά στα παλιά θέματα και θα δεις! :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Και εσύ κλαψομ... εμ... ΑΕΚτζής είσαι πουλάκι μου; Τώρα που θα πάρετε τον Ρίμπο, έεεεεεεεεχεις να ακούσεις! :happy_5:

Reaction score
164
Βαριέμαι να ψάχνω τα χιλιάδες ποστ σου. Δεν είναι το καθένα ξεχωριστά, είναι το πλήθος.
Και επειδή κανένας από τους δυο δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη του άλλου, σε βάζω σε ignore list και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Μπα... εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος. Αδιαφορώ πλήρως! :happy_4:
Βαριέσαι να ψάξεις, ε; Καλά τώρα.... με αποστόμωσες! :happy_5:

Reaction score
62
Πάλι οι mod σου φταίνε ρε Blizard??? Θες μήπως να γίνεις να δείς τι ωραίο που είναι??? Σου παραχωρώ τη θέση μου ευχαρίστως!! Κι αν τα καταφέρεις καλύτερα, θα σου πάρω κι ό,τι βγει για ps3 δώρο!!

Reaction score
7
Δεν τα ξέρω όλα, αλλά τα 2-3 πράγματα που ξέρω με κάνουν να ξεχωρίζω το χιούμορ από το σοβαρό, την ηλιθιότητα από τη άγνοια και τον φανατισμό από την άποψη.
Μήπως τον φανατισμό από την άποψη ξέρεις να τον ξεχωρίζεις καλά μόνο στους υπόλοιπους; Για ψάξε το και λίγο στον εαυτό σου... Όσο για το χιούμορ σου, παραδέχομαι ότι έχεις άφθονο και καλής ποιότητας και έχω γελάσει ομολογουμένως πολλές φορές με τα post σου. Σε ότι όμως αφορά PS3 vs XBOX 360 μάλλον το παρακάνεις και προσβάλεις άτομα...

Και από τον φίλο σας έχω ακούσει πολλές.
Το ότι έχουμε PS3 σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι φίλος μας, ή ότι είμαστε μια κλίκα; Συγνώμη αλλά δεν κάνω φίλους με Fanboyστικη λογική και μην κρίνεις από τον δικό σου τρόπο σκέψης. Εξάλλου δεν έχω συνομιλήσει ποτέ μαζί του γιατί πολύ απλά έχει παρωπίδες και δεν θα προσπαθήσω εγώ να του αλλάξω τα μυαλά, ούτε να του την πώ άσχημα όπως εσύ. Και μην βιαστείς να πείς: "Ε βέβαια και συ PS3 έχεις, σιγά μην του την έλεγες" διότι έχω και Wii και έχω ακούσει πολλά άκυρα και γι'αυτό από τον Blizard.

Και φυσικά δεν πρόκειται να χαλάσω τη ζαχαρένια μου επειδή δεν σας αρέσω.
Το ότι δεν είμαι αρεστός σε εσάς τους δύο, ούτε που με νοιάζει.
Συγνώμη αλλά νόμιζα ότι επειδή δεν έγραψες το post με ούτε ένα χαμογελάκι όπως λες, ότι τελικά στην χαλάσαμε την ζαχαρένια. Πάντως πιστεψέ με δεν το έχω βάλει σκοπό να χαλάω τη ζαχαρένια ούτε του blizard και κατ'επέκταση ούτε τη δικιά σου...συνεχίστε ακάθεκτοι το έργο σας προς τις αγαπημένες σας εταιρίες.

Reaction score
0
Απάντηση: Ο Προδότης!!!

Ορίστε....πάει κι αυτό το thread.........και ύστερα λέτε μερικοί ότι κάνουμε συνέχεια πλάκα...........δεν γίνεται αλλιώς.......η άλλη λύση είναι να κλειδώνονται τα threads........διαλέγετε και παίρνετε......:sad:

Reaction score
62
Λυπάμαι που έκλεισε άλλο ένα θέμα. Αναλογιστείτε απο δώ και στο εξής ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις δηλώσεις του και σταματήστε τους τσακωμούς και τα καρφιά....

Δημήτρης Κάτσιος

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος