ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ 8ΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ

G60

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ 8ΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ

Τον Yamaha RX-797 έχω αγοράσει για τον ανηψιό μου.
Είναι πολύ δυνατός, έχει πολλά ρεύματα και βγάζει τα watts που λέει και με το παραπάνω, όχι μούφες watts που κυκλοφορούν αλλού...

Συνεπώς θα οδηγήσει όποια ηχεία και να πάρεις. Μην το σκέφτεσαι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα κάνει να χορεύουν. Είναι πολύ καλός ραδιοενισχυτής, ότι πιο value for money υπάρχει και στην ουσία σε αυτή την τιμή που τον πουλάει η Yamaha σού κάνει δώρο και το ραδιόφωνο!
+1000
Να τον ακούς τον παλιό μικρέ:145:

Απλά με τα ηχεία που θέλει να πάρει θα ψάχνει αργότερα για καλύτερο ενισχυτή με την έννοια της αντίστοιχης προσδοκίας των ηχείων του.
Σαφώς και ο yamaha είναι ότι καλύτερο στην κατηγορία του(μόνο τους nad θεωρώ άξιους αντίπαλους) απλά για τα ηχεία που θέλει αν είχε το χρήμα πήγαινε κατευθείαν στη σειρά Α-S.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ φίλε komhst

Reaction score
1.187

Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά άλλο τα 350€ και άλλο τα 1100€
Ο RX-797 είναι ένας πολύ καλός ενισχυτής. Θα μού επιτρέψεις να διαφωνήσω, δεν συγκρίνεται με NAD σε ισχύ. Και σε ποιότητα ήχου είναι στα ίδια επίπεδα.

G60

Reaction score
0

Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά άλλο τα 350€ και άλλο τα 1100€
Ναι έτσι είναι,αλλά τι ψυχή έχουν ρε γμτ 200 ευρά παραπάνω για τον A-S700?:442:

Ο RX-797 είναι ένας πολύ καλός ενισχυτής. Θα μού επιτρέψεις να διαφωνήσω, δεν συγκρίνεται με NAD σε ισχύ. Και σε ποιότητα ήχου είναι στα ίδια επίπεδα.
Κακά τα ψέματα και για να λέμε του στραβού το δίκιο ο NAD είναι σκληρό καρύδι ο π@υστης.:145:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Κακά τα ψέματα και για να λέμε του στραβού το δίκιο ο NAD είναι σκληρό καρύδι ο π@υστης.:145:

Κι ομως φιλε μου ο Nad ειναι μερικως υπευθυνος για το μπουμαρισμα που εχεις.

Reaction score
1.187

:131::131::131:
Με 20 watt??????????/
:139:
Ναι με 20 watts! Αν δεν έχει στιβαρή οδήγηση και έλεγχο των μεγαφώνων μπορεί οι κώνοι να κάνουν ανεξέλεγκτες κινήσεις και να μπουμάρει. Μήν σού φαίνεται περίεργο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ναι με 20 watts! Αν δεν έχει στιβαρή οδήγηση και έλεγχο των μεγαφώνων μπορεί οι κώνοι να κάνουν ανεξέλεγκτες κινήσεις και να μπουμάρει. Μήν σού φαίνεται περίεργο.
Πολυ σωστα!:126:

Reaction score
0

Παιδια πητε μου γιατι εχω τρομερο δηλημα.Στην ηχοεκφραση μου λενε πως καλυτερα ειναι να παρω τα Canton GLE-409 anti gia ta COncept 8 της νταλι.Παντα με τον υαμαχα θα τα οδηγησω.Εσεις που δεν εχετε κατι να κερδισετε κατι βεβαια ουτε αυτοι γιατι η διαφορα των καντον ειναι 20 ευρω.Ποια να παρω??????????????Σας παρακαλω δωστε μου τη συμβουλη σας.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.888

Σου στέλνω pm...

Reaction score
0

Παιδια προεκιψε και η προταση που εδωσε ο φιλος μου απο πανω.Τι λετε για αυτα???http://www.odes.gr/index.php?page=s...acturer_id=47&option=com_virtuemart&Itemid=28.

# Ηχείo Δαπέδου, 3 δρόμων, 5 μεγαφώνων, Bass Reflex.
# Woofer: 2x210 mm με κώνο από ανθρακονήματα.
# Μidrange: 2x180 mm με κώνο Kevlar και phase plug.
# Tweeter υφασμάτινου θόλου 25 mm.
# Καμπίνα εξολοκλήρου από MDF με μπάφλα πάχους 30 mm, πολλαπλές εσωτερικές νευρώσεις και φινίρισμα satin black.
# Ισχύς: 250 WRMS . Σύνθετη Αντίσταση: 6 Ohm.
# Ευαισθησία: 94 dB/Wm.
# Απόκριση συχνότητας συστήματος: 36 Hz - 22 kHz.
# Διαστάσεις (ΥxΠxB): 1160x260x430 mm. Bάρος: 30 kg/τεμ

Reaction score
2

Εγώ ειλικρινά στα roister είχα καταλήξει. Και θα τους πρόσθετα ένα Yamaha SW515. (και έρχεσαι στα ίδια λεφτά με τα dali και τα canton)

(αλλά υπερίσχυσε η αγάπη για μπάσα)

Reaction score
0

Εγω θα τα οδηγησω με υαμαχα ρχ 797.Αλλα δεν ξερω εχουν πολλυ μεγαλα χαρακτηριστικα και πολη χαμηλη τιμη.Αυτο δεν το ωρησκω λογικο.Τα ωταλι και τα καντον εχουν 650 και 670 το ζευγος και εχουν πολλυ μεγαλη διαφορα στα χαρακτηριστικα.Καποιος λογος θα υπρχει κατι δεν παει καλα.

Reaction score
2

Θα τα βρεις εύκολα για ακρόαση με mediamarkt...

Reaction score
0

Το μεντια μαρκτ ειναι α8λιος χορος για ακροαση ηχειων.

Reaction score
2

Δεν έχεις άδικο. Αλλά επειδή τα είχα ακούσει σε 3 mediamarkt και 1 saturn, σε όλους τους χώρους μου άρεσαν περισσότερο από όσα είχε στημένα.

Σε μια φορά που πήγα κιόλας, δεν υπήρχε ούτε υπάλληλος για δείγμα σε μισό όροφο, οπότε τα είχα βγάλει από τη θέση που τα είχαν και έπαιζα...

Reaction score
1.187

Μα κανείς δεν τα έχει ακούσει τα Melody;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489