- Reaction score
- 0
Απάντηση: ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ 8ΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ
Να τον ακούς τον παλιό μικρέ:145:
Απλά με τα ηχεία που θέλει να πάρει θα ψάχνει αργότερα για καλύτερο ενισχυτή με την έννοια της αντίστοιχης προσδοκίας των ηχείων του.
Σαφώς και ο yamaha είναι ότι καλύτερο στην κατηγορία του(μόνο τους nad θεωρώ άξιους αντίπαλους) απλά για τα ηχεία που θέλει αν είχε το χρήμα πήγαινε κατευθείαν στη σειρά Α-S.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ φίλε komhst
+1000Τον Yamaha RX-797 έχω αγοράσει για τον ανηψιό μου.
Είναι πολύ δυνατός, έχει πολλά ρεύματα και βγάζει τα watts που λέει και με το παραπάνω, όχι μούφες watts που κυκλοφορούν αλλού...
Συνεπώς θα οδηγήσει όποια ηχεία και να πάρεις. Μην το σκέφτεσαι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα κάνει να χορεύουν. Είναι πολύ καλός ραδιοενισχυτής, ότι πιο value for money υπάρχει και στην ουσία σε αυτή την τιμή που τον πουλάει η Yamaha σού κάνει δώρο και το ραδιόφωνο!
Να τον ακούς τον παλιό μικρέ:145:
Απλά με τα ηχεία που θέλει να πάρει θα ψάχνει αργότερα για καλύτερο ενισχυτή με την έννοια της αντίστοιχης προσδοκίας των ηχείων του.
Σαφώς και ο yamaha είναι ότι καλύτερο στην κατηγορία του(μόνο τους nad θεωρώ άξιους αντίπαλους) απλά για τα ηχεία που θέλει αν είχε το χρήμα πήγαινε κατευθείαν στη σειρά Α-S.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ φίλε komhst