- Reaction score
- 249
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000
μα δεν εχει dlp
μα δεν εχει dlp
oυπς...sorry..νόμιζα ότι έχει τον προβολέα που έχει στο avatar του..μα δεν εχει dlp
Mα ο Runco μου, dlp είναι. Απλά έμαθα να μην περιχαρακώνομαι σε στρατόπεδα. :126:Παρακάτω ακολουθεί χιούμοριστική ατάκα (προς αποφυγή banαρίσματος)
Rose έλα πες μας την αλήθεια....είναι κρυφός σου πόθος ένας LCD ...έτσι δεν είναι?:405:
Διότι κάτοχο DLP ,αντιDLPάκια , δέν έτυχε να γνωρίσω ως τώρα..:203:
Άσε ρε, πες τους ότι τον πουλάς γιά να πάρεις τον X30. :414:Mα ο Runco μου, dlp είναι. Απλά έμαθα να μην περιχαρακώνομαι σε στρατόπεδα. :126:
Θα μείνω στο δρόμο......:122:Σφίξανε και τα γάλατα. :405:
Ναι, ρε ....Λες να μου φτάσουν τα λεφτά που θα πιάσει ο Runco για να πάρω τον Χ30? :410:
Εκτιμώ βαθύτατα τη φιλία σου.Επειδή είσαι φίλος, τον παίρνω εγώ και θα σου δώσω έναν Χ30.
Ναι είναι φυσιολογικά όλα αυτά.Παιδια εκανα μια προχειρη προβολη στον τοιχο μου μιας και λογω αναικαινισης εχω παρει τον επσονα και καθεται και επειδη δεν αντεχα αλλο την αναμονη... λεω ας τοδω και ας ειναι και σε τοιχο!
Λοιπον ηθελα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο που η πλευρα απτην οποια ειναι η λαμπα καιει παρα πολυ μετα απο 5' σε σημειο που να μη μπορεις να τακουμπησεις.
Ειναι φυσιολογικο; επισης απτη πλευρα αυτη απτα "βραγχια" μπροστα βγαινει τρελη θερμοτητα.
Cinama modeΣας ευχαριστω πολυ αγαπητε!
Μιας και μου απαντησατε.... εχετε να προτεινετε καποιες πρωτες ρυθμισεις για καλυτερη εικονα ωσπου να περασουν καμια 50αρια ωρες και να σας παρω τηλεφωνο οπως ειχαμε πει;
Aποτι λεει εδω ( http://www.avforums.com/reviews/Eps...LCD-1080p-3D-Projector-Review_266/Review.html) "The EH-TW9000 comes with two pairs of Epson's active shutter glasses and whilst these are very good, you can also use Panasonic's glasses if you so wished".μηπως ξερει κανεις αν ταιριαζουν τα γυαλια της Panasonic TY-EW3D3ME στον επσον;