Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Αααα εχω αλλη μια ερωτηση. με το που ανοιξω τον προτζεκτορα ειναι μια πολυ πρασινη μια πολυ κοκκινη η εικονα. για 1-2 λεπτα και μετα στρωνει. ειναι φυσιολογικο αυτο;
Ναι ειναι μεχρι να έρθει η λάμπα σε θερμοκρασία λειτουργίας.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Tελεια. Και συνεχιζω ακαθεκτος. Εχει βγει ευρωπαικο firmware update???

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

.... και πως μπορω να δω πιο firmware φοραω...;;;

Reaction score
249

menu 8 δευτερολεπτα esc esc
ψαξε για ενα μεγαλο αριθμο που τελειωνει σε 101 ΄η 104

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Όσον αφορά το καλώδιο, αυτή τη στιγμή έχω συνδεμένο στο ps3, hdmi 1.3. Είναι αρκετό, για να μπορώ να παρακολουθώ εικόνα 3d, στον EPSON 9000;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729

Ναι, αν το μόνο που δίνει το hdmi είναι εικόνα, και παίρνεις ήχο από την οπτική του ps3.

Reaction score
0

Και ξαφνικα, έχασα την εισοδο HDMI 1. Νεκρή, δεν την βλέπει ο υπολογιστής. Η HDMI 2 δουλευει κανονικα. Μπορω να κάνω κατι για να βεβαιωθώ οτι ειναι σίγουρα βλάβη;

Αν ειναι, παει για service? :104:

Reaction score
0

Και κάτι ακόμη...Όσον αφορά στο 2d, σε σύγκριση με τον προηγούμενο προβολέα μου, τον EPSON TW2000, θα δω μεγάλες διαφορές, σε κίνηση, ευκρίνεια και μαύρο; Αξίζει η αναβάθμιση, ασχέτως 3d;

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Και κάτι ακόμη...Όσον αφορά στο 2d, σε σύγκριση με τον προηγούμενο προβολέα μου, τον EPSON TW2000, θα δω μεγάλες διαφορές, σε κίνηση, ευκρίνεια και μαύρο; Αξίζει η αναβάθμιση, ασχέτως 3d;
Ναι...

Reaction score
0

Μόλις σήμερα παρέλαβα τον EPSON TW 9000. Σύνδεσα το PS3 και μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα (στη φωτογραφία). Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο playstation, για να δω ταινία 3d; Η σύνδεσή μου είναι με καλώδιο HDMI 1.3 και έχω κάνει όλα τα updates!

Reaction score
0

Αρκετά ικανοποιημένος είμαι, με την απόδοσή του στο 3d, αν και απ' ότι κατάλαβα παίζει μεγάλο ρόλο και η ταινία. Προσωπικά, νιώθω μια μικρή ενόχληση στην προβολή 3d, αλλά, είναι σε οριακά ανεκτά επίπεδα! Είδα σήμερα 2 ταινίες...τον Harry Poter και τον παπουτσομένο γάτο... Άραγε, με καλύτερα 3d γυαλιά, θα έχω καλύτερα αποτελέσματα; Αν και απ' ότι είδα τα γυαλιά που δίνει δώρο η EPSON είναι από τα ακριβότερα...(αν αυτό παίζει ρόλο)

Από αύριο αρχίζω ρυθμίσεις για να "φέρω" λίγο τα χρώματα, με τις λίγες γνώσεις που έχω...ή μάλλον που έχει το...μάτι μου...Πάντως, η ποιότητα εικόνας στο 3d είναι άψογη, στα δικά μου μάτια! FULL HD 1080p!!!

Και το καλύτερο; Η τιμή του βιντεοπροβολέα: 1915 ευρω!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729

Καλορίζικος λοιπόν!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729

Eλπίζω να μην μας κυνηγάς αργότερα. :142:

Reaction score
0

Μπα, δε νομίζω!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1. Ο βιντεοπροβολέας, αξίζει τα χρήματα, τα οποία ζητάει!!!

2. Τα χρώματα χρειάζονται χρόνο και γνώσεις για να.."έρθουν"... (...κι ΑΝ "έρθουν"! :103:ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ειδικός)

3. Η κίνησή του, στα μάτια μου τουλάχιστον, είναι υποδειγματική!

4. Η ανάλυσή του, πολύ καλή, όπως επίσης και οι ρυθμίσεις της ευκρίνειας, αλλά και τις απόσβεσης του "θορύβου"!

5. Το 3d, ομολογώ πως το περιμενα λιγότερο κουραστικό! (Άραγε, ένα ακριβότερο ζευγάρι γυαλιά 3d, θα είχε και καλύτερη απόδοση;)

6. Παρ' όλο που φοράω γυαλιά μυωπίας, τα 3d γυαλιά που συνοδεύουν τον βιντεοπροβολέα, "κούμπωσαν" άψογα, πάνω από τα δικά μου! :103:

7. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στην τιμή, που τον αγόρασα: 1915 ευρώ!!! Για την...ιστορία...είναι ο τέταρτος βιντεοπροβολέας μου! (SONY HS10, SONY HS60, EPSON TW2000, SONY TW9000). Ο πρώτος μου βιντεοπροβολέας, κόστιζε 4000 ευρώ (!!!) και δεν προσέφερε ούτε το 1/5 των δυνατοτήτων των σημερινών!!!

Ευχαριστώ πολύ, το "avsite.gr" και τα μέλη του, που συνέβαλαν, σ' αυτή την επιλογή!

Reaction score
0
Είναι φυσιολογικό που, όπως στον "2000", έτσι και τώρα, στον "9000", το refresh rate, κλειδώνει στα 23,97 Hz; :121:

Reaction score
0

Α, ξέχασα να γράψω, το σχόλιό μου, για τη φωτεινότητά του: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Είναι φυσιολογικό που, όπως στον "2000", έτσι και τώρα, στον "9000", το refresh rate, κλειδώνει στα 23,97 Hz; :121:
Φυσιολογικότατο....η πλειονότητα των blue ray αντιστοιχεί σε αυτό το νούμερο 23,976 Hz

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas