Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ..........;;;;;;;;;;
ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ;
Δεν καταλαβες, η ιδια η αντιπροσωπεια την φερνει κατα παραγγελια γιατι ειναι λιγο πιο ακριβη απο την XD1E.
Το καταστημα μου εδινε την 37XD1E 2000 ευρω και την 37GE1E 2250 ευρω, αν υπολογισης οτι μια κρυσταλινη περιστρεφομενη βαση κανει 100 ευρω περιπου συν οτι δεν μου αρεσει τοσο το μαυρο χρωμα της XD1E που χρειαζεται και καθαρισμα απο σκονες συνεχεια η τελικη διαφορα των 150 ευρω θεωρω οτι δεν αξιζε τον κοπο να το σκεφθω...

Reaction score
0
Re: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Ξερει κανεις ποτε θα ερθουν οι Lc 37 Xd1e στην Ελλαδα παλι?Την εχω παραγγειλει εδω και πολλες μερες αλλα ακομα τιποτα...Απο μερα σε μερα μου το πανε και κοντευει να περασει μηνας!Αν ξερει κανεις αν μπορω να την βρω καπου ας μου πει γιατι θα τρελαθω!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Παρουσιαση Sharp Lc 37 Xd1e

Η αντιπροσωπεία έχει ξεμείνει... νομίζω δεν πίστευαν ότι θα γινόταν ανάρπαστη...

Όντως περιμένουν νέα παραλαβή...

Reaction score
7

Ξερει κανεις ποτε θα ερθουν οι Lc 37 Xd1e στην Ελλαδα παλι?Την εχω παραγγειλει εδω και πολλες μερες αλλα ακομα τιποτα...Απο μερα σε μερα μου το πανε και κοντευει να περασει μηνας!Αν ξερει κανεις αν μπορω να την βρω καπου ας μου πει γιατι θα τρελαθω!!!
Τα ίδια και γω φίλε, την περιμενω 2 εβδομάδες τώρα και όλο λένε ότι θα παραλάβουν σύντομα... Την έχω παραγγείλει από τα expert της πάτρας. Οι αποθήκες τους είναι πάρα πολύ κοντά με το σπίτι μου και περνάω συνέχεια να ρωτήσω άν παρέλαβαν και όλο την ίδια απάντηση: "περιμένουμε από εβδομάδα"...Ελπίζω να έρθει σύντομα και να μην έχει καμένο pixel ή ακόμα χειρότερα...Banding. Υπομονή...

Reaction score
4

Την έχω παραγγείλει από τα expert της πάτρας.

πόσο την πήρες?
και εγώ απο πάτρα είμαι και γιαυτο το μοντέλο λεώ να πάρω την επόμενη βδομάδα

Reaction score
7

Μόλις τηλεφώνησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι από αυτές θα παραλάβουν μεγάλη ποσότητα σε 1 εβδομάδα!!!!!! Καλό φλεβάρη δηλαδή.... Έλεος, 1 μήνα αναμονή για μια τηλεόραση..... Επίσης όπως πάντα στα καταστήματα ποτέ δε λένε την αλήθεια...πάντα σου λένε από εβδομάδα....λές και αν σου πούν την αλήθεια ότι η αντιπροσωπεία θα παραλάβει σε 1 μήνα θα γίνει κάτι! Ίσα για να σε έχουν στην τσίτα να περιμένεις!

karalrs έχεις PM

Reaction score
7

ΗΡΘΕ! ΗΡΘΕ! ΗΡΘΕ Το μωρό μου! Αλλά εγώ είμαι στη δουλεια :( ...δε βλέπω την ώρα να πάει 6 να σχολάσω....Εντυπώσεις το σαββατοκύριακο. Δουλεύω και αύριο ρε γαμώτο, αλλά σκέφτομαι να αρρωστήσω...

Reaction score
0

MaΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΣΑ ΤΗΝ ΓΚΕΙΣΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΘΕΣ/ΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙ), ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΑΝ. 2100 ΕΥΡΩ ΣΕ 18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!! ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ 2001 ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Επειδη μου μπηκε ο διαολος να αλλαξω τιβι και να εkμοντερνισθω κi εγω, ητοι απο crt Philips 32' να παω σε lcd 1080 (με τη δικαιολογια νεας αγορας τιβι εξοχικου) κανω τη συνηθη ερωτηση :
Η εικονα της Sharp 37' συγκρινεται με αυτην της crt; Παρακαλω να μου πουν οσοι εχουν αποψη για Φιλιπς με pixel plus (εχει τεραστια διαφορα με την απλη). Βρηκα την Sharp γυρω στα 1900€, μα δεν ξερω ποιο ακριβως μοντελο ειναι

HV

Reaction score
0
Λιγο ως πολυ δυσκολο να συγκρινεις ΑΠΛΗ εικονα μεταξυ μιας CRT με Pixel Plus και της Sharp αλλα οταν προκειται για 1080p σημα τοτε δεν υπαρχει συγκριση :)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Παρουσιαση SHARP LC 37 XD1E

Λιγο ως πολυ δυσκολο να συγκρινεις ΑΠΛΗ εικονα μεταξυ μιας CRT με Pixel Plus και της Sharp αλλα οταν προκειται για 1080p σημα τοτε δεν υπαρχει συγκριση :)
Ειναι δηλ καλλιτερη η crt- αυτο υποψιαζομουνα, αν και λιγο που ειδα την Sharp ειχε φοβερο μαυρο. Το 1080 αργει να μπει στις τιβι μας ακομη οποτε μενουμε στα ιδια!

Reaction score
7

Παιδιά μετά από ένα υπέροχο σαββατοκύριακο με τη Sharp, έχω να πώ ότι η τηλεόραση είναι εξαιρετική. Όταν την βγάζεις από το κουτί το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντύπωση είναι το γυαλιστερό μαύρο πλαίσιο που δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και ποιότητας...από τις φωτογραφίες που είδα στο internet δεν την περίμενα έτσι...είναι αρκετά πιο εντυπωσιακή.
Ας μπούμε στο ζουμί τώρα για την εικόνα......απλά μου έπεσαν τα σαγόνια τόσο σε HD υλικό, όσο και σε SD.
Παιδιά αυτή η τηλεόραση αν και LCD, ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΟ! Δεν λεω πως φτάνει CRT, αλλά κοντράρει στα ίσια πολλές PLASMA εφόσον την κοιτάζεις ίσια βέβαια :)....και εδώ είναι το μειονέκτημά της...μικρή απόκλιση από τη γωνία θέασης χαλάει το μαύρο της που απλά το κάνει πιό ανοιχτό...σαν κάποιες άλλες LCD όταν τις κοιτάς ίσια :)
Η επίτευξη του καλού μαύρου γίνεται με την ρύθμιση του backlight και μάλιστα δίνει μεγάλο εύρος ρύθμισης σε αντίθεση με μια Toshiba (37WL66) ενός φίλου που αλλάζει ελάχιστα ο φωτισμός με μεταβολή του ρυθμιστικού.
Φανταστείτε ότι με φώς στο δωμάτιο το μαύρο δεν το ξεχωρίζω από αυτό της CRT μου (Philips Matchline 32" 100Hz), ενώ με σβηστό φώς έχω ένα ελαφρώς ανοιχτό μαύρο με γκρί απόχρωση και όχι το σπαστικό μπλέ-μελιτζανί που έχουν κάποιες LCD. Επίσης να πώ ότι δέν έχω Banding, dead pixels και Buzzing από το inverter. Επίσης ούτε ίχνος από Backlight Bleeding. Αυτά δεν ξέρω, ίσως παίζουν από κομμάτι σε κομμάτι (τα dead pixels σίγουρα).
Ο scaler που έχει είναι κορυφαίος και η κίνηση με το TruD σε σήματα SD βελτιώνεται πολύ.
Αρνητικό της είναι τα πάναργα μενού και το αργό Zapping, η κοινή σύνδεση VGA και Component και το χειριστήριο που θέλει να το κατευθύνεις προς την τηλεόραση για να πιάσει. Και φυσικά αυτό που ανέφερα πρίν για την περιορισμένη γωνία θέασης που σε καμία περίπτωση δεν είναι 176 μοίρες όπως υποστηρίζει η Sharp.
H σύδεση με το PC ήταν απροβλημάτιστη, με 1:1 pixel mapping σε λειτουργία underscan και DVI to HDMI 5m.
Απλά φαίνεται σαν ένα πολύ καλό monitor υπολογιστή με ομοιόμορφη φωτεινότητα με φυσικά και πλούσια χρώματα.
Το γλέντι άρχισε με traileράκια 1080p που απλά μένεις άφωνος με την ανάλυση και την λεπτομέρεια...βέβαια σε αυτές τις ίντσες και μια καλή LCD με 1366 x 768 ανάλυση πιστεύω είναι μια χαρά. Πάντως η αίσθηση να έχεις ένα monitor 37" στο PC σου είναι άλλη φάση!
Μετά δοκίμασα DVD με το Power DVD 7. Δοκίμασα animation της Pixar και έπαθα επίσης πλάκα με την εικόνα και σε μερικές στιγμές αναρωτιόμουν μήπως έπαιζε κανένα βιντεάκι 720p (ίσως φταίει και το καλό Upscale του Power DVD 7 σε συνδυασμό με την 7600GT).
H απόλαυση όμως σε DVD και στο θέμα μαύρου ήταν το δισκάκι Depeche Mode Touring The Angel:Live In Milan που έχει άπειρες σκηνές με μαύρο φόντο και η άτιμη τις έδειξε χωρίς δυσκολία. To δισκάκι αυτό να πώ πως για συμβατικό DVD έχει πολύ καλή εικόνα και ήχο.
Σε τηλεοπτικό σήμα τώρα η τηλεόραση είναι από τις καλύτερες που έχω δει, αλλά δεν φτάνει τη Philips CRT μου. Βέβαια είναι ικανοποιητική και δεν θα προβληματίσει.
Τέλος να πώ ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την τηλεόραση, απλά είχα τις φοβίες μου για τα προβλήματα που παρουσίαζαν οι μεγάλες αδελφές της (42", 46", 52") ...τελικά και από ότι διαβάζω και σε άλλα forum η 37άρα είναι ασφαλής επιλογή. Γνώμη μου είναι ότι αξίζει κάθε δραχμή από τα 1950-2000 ευρά που κοστίζει. Όποιος πάντως είναι από Πάτρα και θέλει να την δεί από κοντά δεν έχω πρόβλημα να κανονίσουμε να έρθει σπίτι μου και να την δεί.
Αυτά για τώρα, όποιος θέλει να ρωτήσει ή να μάθει κάτι ευχαρίστως να απαντήσω και επίσης μπορώ να βγάλω και να ποστάρω και Photos αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο και μέχρι τι ανάλυση επιτρέπει το avsite.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

subcode : "Σε τηλεοπτικό σήμα τώρα η τηλεόραση είναι από τις καλύτερες που έχω δει, αλλά δεν φτάνει τη Philips CRT μου. Βέβαια είναι ικανοποιητική και δεν θα προβληματίσει."
Ax γιατι να μην υπηρχε τοτε που πηρα την 32αρα μια Philips 37" matchline 100 hz να ειμαι ηρεμος για πολλα χρονια και να μη ζητω πιο πολλες ιντσες σημερα; Πραγματι η συγκεκριμενη σειρα της Φιλιπς ειναι η κορυφη των τιβι!

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Παρουσιαση Sharp Lc 37 Xd1e

subcode : "Σε τηλεοπτικό σήμα τώρα η τηλεόραση είναι από τις καλύτερες που έχω δει, αλλά δεν φτάνει τη Philips CRT μου. Βέβαια είναι ικανοποιητική και δεν θα προβληματίσει."
Ax γιατι να μην υπηρχε τοτε που πηρα την 32αρα μια Philips 37" matchline 100 hz να ειμαι ηρεμος για πολλα χρονια και να μη ζητω πιο πολλες ιντσες σημερα; Πραγματι η συγκεκριμενη σειρα της Φιλιπς ειναι η κορυφη των τιβι!
Lakis δεν είναι μόνο οι ίντσες αλά και η ανάλυση...το ιδανικό θα ήταν να είχαμε ένα CRT Flat Monitor 37" και πάνω που να σηκώνει υψηλές αναλύσεις χωρίς Native αναλύσεις Panel και άλλες μ@λ@κ13ς....Αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τέτοια monitor (πόσο μάλλον τηλεοράσεις) αναγκαστικά πάμε στις καταραμένες LCD/Plasma προκειμένου να δούμε HD υλικό. Αν βέβαια σχεδόν όλες τις φορές βλέπεις τηλεοπτικά κανάλια τότε μείνε με τη Matchline σου και χάλασε τα λεφτά που θα έδινες για μια μοντέρνα λεπτή τηλεόραση σε κάτι άλλο. SDTV=CRT και μάλιστα 4:3

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

subcode, ηδη εχω προχωρησει σε optoma 72i για πιο...ευμεγεθεις αναγκες

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Παρουσιαση Sharp Lc 37 Xd1e

subcode, ηδη εχω προχωρησει σε optoma 72i για πιο...ευμεγεθεις αναγκες
Εγώ βασικά πήρα τη Sharp για το PS3 που περιμένω πώς και πώς στις 23 Μαρτίου. Έχω τον Panasonic PT-AE900 για απολαύσεις στις 92" αλλά για gaming και για τις άλλες χρήσεις του PS3 δεν είναι και ότι καλύτερο τόσο μεγάλες ίντσες και μόνο σε σκοτεινό περιβάλλον. Ο Optoma βέβαια απ'ότι διαβάζω πρέπει να είναι άλλη φάση....Άντε με το καλό να τον αποκτήσεις, να μας πείς εντυπώσεις.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Ευχαριστούμε πολύ για το κατατοπιστικότατο review!

Έχω δει την συγκεκριμένη τηλεόραση αρκετές φορές και όντως είναι πάρα πολύ καλή και αξίζει ιδιαίτερα για τα λεφτά της!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili