Περί Λυχνιών-ερωτησεις,αποριες,συμβουλες

Reaction score
110
όπως ίσως κάποιοι εχετε δει έχω βάλει για πούλημα έναν dared με 300Β. Το θέμα είναι ότι όσο τον ακούω τόσο ψήνομαι να τον κρατήσω. Πριν από λίγους μήνες του έβαλα τις jj 300b. Διάβασα το θέμα εδώ, μίλησα και με Γιαλούση και συζητάω να πάρω δώρο για τις γιορτές (οκ μετά τα Xρισυούγεννα αφού σήμερα δεν πρόλαβα) τις genalex για τις οποίες τα σχόλια είναι θετικά. Ο Γιαλούσης μου πρότεινε και τις ΕΗ. Εδώ βλέπω μια προτίμηση στις κινέζικες που όντως έχουν καλές κριτικές. Πως θα το έβλεπε ο Κυριάκος το θέμα? Τιμή για genalex περί τα 120, για τις ΕΗ 75.

Φίλε μου τι να σου πω? Εγώ και όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή την 300Β TJ Full music δεν την αλλάζουμε με καμία. Τις Genalex - Gold Lion 300B δεν τις έχω ακούσει αλλά ξέρω ότι είναι Ρώσικες από το ίδιο μαγαζί που κατασκευάζουν και τις Electro Harmonix.
Οι Electro Harmonix είναι εξαιρετικές λυχνίες αλλά σου λέω οι TJ είναι όλα τα λεφτά.
Σε πολλά συγκριτικά τεστ τις βγάζουν καλλίτερες και από την Western Electric 300B!!! φοβερό δεν είναι???? Για κοίτα εδώ. Λίγο κάτω στη σελίδα έχει σύγκριση από πολλές 300Β.
http://www.enjoythemusic.com/magazine/equipment/1201/300b/
Έχω καμιά 20ρια διαφορετικές μάρκες 300Β. Οι TJ είναι οι καλλίτερες. Αυτή είναι η γνώμη μου. Αν θέλεις έλα να σου δώσω μερικά ζευγάρια από διαφορετικές 300Β να ακούσεις και μου τις επιστρέφεις.

Reaction score
0
Ειναι κατι που φανταζομαι εχει απασχολησει αρκετους, το προβλημα ειναι το σβησιμο των γραμματων πανω στις λυχνιες!
Εχω καποιες που σε λιγο δεν θα θυμαμαι αν ειναι electroharmonix sovtec η jj...ecc81, 82 η 83?...
Με τι μπορουμε να γραψουμε ανεξιτηλα (?) πανω στο γυαλι τους?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Περί Λυχνιών-ερωτησεις,αποριες,συμβουλες

Με πυρογραφια:141::204::204:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167

Μπορείς να γράψεις πάνω στο γυαλί με κάτι τέτοιο, αν και δεν είμαι σίγουρος πως θα "πιάνει". Προσωπικά, τις βάζω στη συσκευασία τους για να μην τις μπερδέψω. Αν τις έχεις συχνά στο βάλε - βγάλε, προσπάθησε να μην τις πιάνεις από την περιοχή του lettering.

Reaction score
1

Το μονο ανεξιτιλο ειναι η αμμοβολη...Κοπιαστε να σας τις κανω:)

Σοβαρα τωρα,υπαρχουν "μπογιες" σε σκονη(οξειδια ειναι βασικα),και οποια κανουν cure σε πολυ υψηλες θερμοκρασιες.Μερικες αρχιζουν και απο τους 200C οποταν μπορειτε να τις ψησετε στο μηχανακι.

Reaction score
0
Εχω δει σε φωτογραφια γραμμενη λαμπα, χαμηλα (ψηλα ειναι πιο ζεστη?) με ασπρα γραμματα λεπτα σαν απο μαρκαδορακι, υπαρχει περιπτωση να ειναι blanco στυλο?

Τα χρωματα σε οξειδια, που μπορουμε να τα βρουμε, σε τι συσκευασιες και σε τι τιμες?

Καποιος τροπος θα υπαρχει, αλλωστε ετσι δεν κανουν τις μαιμουδες νος και τις χρυσοπουλανε στο νετ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe