- Reaction score
- 110
όπως ίσως κάποιοι εχετε δει έχω βάλει για πούλημα έναν dared με 300Β. Το θέμα είναι ότι όσο τον ακούω τόσο ψήνομαι να τον κρατήσω. Πριν από λίγους μήνες του έβαλα τις jj 300b. Διάβασα το θέμα εδώ, μίλησα και με Γιαλούση και συζητάω να πάρω δώρο για τις γιορτές (οκ μετά τα Xρισυούγεννα αφού σήμερα δεν πρόλαβα) τις genalex για τις οποίες τα σχόλια είναι θετικά. Ο Γιαλούσης μου πρότεινε και τις ΕΗ. Εδώ βλέπω μια προτίμηση στις κινέζικες που όντως έχουν καλές κριτικές. Πως θα το έβλεπε ο Κυριάκος το θέμα? Τιμή για genalex περί τα 120, για τις ΕΗ 75.
Φίλε μου τι να σου πω? Εγώ και όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή την 300Β TJ Full music δεν την αλλάζουμε με καμία. Τις Genalex - Gold Lion 300B δεν τις έχω ακούσει αλλά ξέρω ότι είναι Ρώσικες από το ίδιο μαγαζί που κατασκευάζουν και τις Electro Harmonix.
Οι Electro Harmonix είναι εξαιρετικές λυχνίες αλλά σου λέω οι TJ είναι όλα τα λεφτά.
Σε πολλά συγκριτικά τεστ τις βγάζουν καλλίτερες και από την Western Electric 300B!!! φοβερό δεν είναι???? Για κοίτα εδώ. Λίγο κάτω στη σελίδα έχει σύγκριση από πολλές 300Β.
http://www.enjoythemusic.com/magazine/equipment/1201/300b/
Έχω καμιά 20ρια διαφορετικές μάρκες 300Β. Οι TJ είναι οι καλλίτερες. Αυτή είναι η γνώμη μου. Αν θέλεις έλα να σου δώσω μερικά ζευγάρια από διαφορετικές 300Β να ακούσεις και μου τις επιστρέφεις.