Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Σωστό αυτό! αλλά δεν άκουσα για εναλλακτική!

ΥΓ. Μας φάγανε ''οι άλλοι'' με τους δίσκους, πες! πες! ορίστε, δεν μπορούμε να αγοράσουμε δισκάκια!

Reaction score
1

ΥΓ. Μας φάγανε ''οι άλλοι'' με τους δίσκους
Εγώ δεν έχω πάρει θέση αν και παρακολουθώ το θέμα και έχετε τη συμπάθειά μου :142:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Έτσι και πέσουν επικίνδυνα ραδιενεργά υλικό στο Ειρηνικό θα έχουμε πρόβλημα με το μεγαλύτερο ποσοστό παραγωγής ηλεκτρονικών.
Η βάση όλων σχεδόν των ηλεκτρονικών είναι το πυρίτιο το οποίο εξάγουν από την άμμο θαλάσσης.
Αν και σύμφωνα με το χάρτη των ωκεάνιων ρευμάτων το μεγαλύτερο θέμα θα έχουν η Ιαπωνία, η Αλάσκα, η δυτική ακτή των ΗΠΑ(Καλιφόρνια), το βορειοδυτικό Μεξικό, Φιλιππίνες και Ταϊβάν.
Σε αυτές τις περιοχές του κόσμου υπάρχουν εταιρίες και εργοστάσια που καλύπτουν πολύ μεγάλο ποσοστό της παγκόσμιας παραγωγής ηλεκτρονικών.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ωραία! τότε η υπέρτατη λύση! (πολύ STAR TREK βλέπω) πάμε για αγορά μετρητή Γκάιγκερ!!! τι διάλα, δεν έχουν βγάλει οι Κινέζοι κανένα φτηνό?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Οι Κινέζοι έχουν τα πάντα, κάτι θα βρούμε.:137:

Reaction score
1

Βάλτε ρεφενέ κανα διακοσαδόλλαρο και είναι δικό σας :137: τι διάολο ; Μόνο πατερνάκια και φωτόμετρα θα έχετε ; :142::142:

http://www.geiger-counters.com/gppocket.html

Reaction score
74

Aν ρωτησεις φυσικό που εχει ασχοληθει με το θεμα θα σου πει
οτι δεν θες γκαϊγκερ γιατι αυτός μετραει μεγαλες δοσεις...
αλλα ενα ειδος σπινθηριστη (νομιζω οτι ετσι λεγεται) για να
μετρησεις μικρες δοσεις που πιθανόν κουβαλαει ενα δισκακι
(αν και αυτο ειναι απιθανο μου ειπαν φυσικοι για τα δισκακια
εκτός αν το δισκακι βουτηχτηκε στον πυρηνα του αντιδραστηρα)...

Τελος παντων οταν καταφερω να περασω τα δικα μου δισκακια
απο σπινθηριστη θα σας ενημερωσω...

Reaction score
74

Oπως σας υποσχεθηκα παραπάνω.... ενημερωνω

Στο Εργ. Πυρ. Φυσικης του ΑΠΘ μετρηθηκαν με σπινθηριστη τα
δισκακια BR-50GB που εφερα απο Ιαπωνια... και το αποτελεσμα
αρνητικό. Μάλιστα η μετρηση ηταν κατω και του "υποστρωματος" (κατω του φυσιολογικου)
Δλδ οπως μου ειπε ο συναδελφος αν βγαιναμε εξω και μετρουσαμε
αερα στο υπαιθρο η και τους τοιχους θα εδειχνε παραπανω ελαχιστα.

Επισης παρολο που τα μετρησαμε για να ειμαστε σιγουροι ο συναδελφος
μου ειπε αμεσως... "αποκλειεται να μετρησουμε κατι"

Αρα... οκ...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Αυτά είναι καλά νέα!!!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
εγω πάντως συνέχισα 'ολα αυτό το διάστημα να παραγγέλνω δισκάκια, 50GB, απο την Ιαπωνία. Εξάλλου νομίζω πως είναι μονόδρομος για τα 50αρια.

Reaction score
1

Oπως σας υποσχεθηκα παραπάνω.... ενημερωνω

Στο Εργ. Πυρ. Φυσικης του ΑΠΘ μετρηθηκαν με σπινθηριστη τα
δισκακια BR-50GB που εφερα απο Ιαπωνια... και το αποτελεσμα
αρνητικό. Μάλιστα η μετρηση ηταν κατω και του "υποστρωματος" (κατω του φυσιολογικου)
Δλδ οπως μου ειπε ο συναδελφος αν βγαιναμε εξω και μετρουσαμε
αερα στο υπαιθρο η και τους τοιχους θα εδειχνε παραπανω ελαχιστα.

Επισης παρολο που τα μετρησαμε για να ειμαστε σιγουροι ο συναδελφος
μου ειπε αμεσως... "αποκλειεται να μετρησουμε κατι"

Αρα... οκ...

Μπράβο, εύγε σου για την πρωτοβουλία που πήρες, μια και ξεκαθαρίζει το τοπίο και διώχνει την ανασφάλεια που εκδηλώνεται σε μεγάλο μέρος των καταναλωτών, σχετικά με τα ηλεκτρονικά προϊόντα που προέρχονται από την Ιαπωνία. :107:

Υποθέτω ότι τις ίδιες διαβεβαιώσεις (ότι δεν υπάρχει δηλαδή κανένα θέμα με την ραδιενέργεια) θα πήρες και για όλα τα βιομηχανικά προϊόντα τεχνολογίας, έτσι δεν είναι; :118:

Ότι δεν υπάρχει δηλαδή πρόβλημα με προϊόντα όπως τηλεοράσεις, ενισχυτές, προβολείς κτλ.

Reaction score
0

Ρε παιδια προσπαθω να γραψω δισκακια με το ImgBurn και επιλεγω ταχυτητα 2Χ αλλα παντα μολις ξεκινησει η εγγραφη παει στο 4Χ με αυτο το μηνυμα:
-Write Speed Miscompare! - Wanted: 8.991 KB/s (2x), Got: 17.980 KB/s (4x)-
ξερει κανενας τι παιζει;

Reaction score
1

Ρε παιδια προσπαθω να γραψω δισκακια με το ImgBurn και επιλεγω ταχυτητα 2Χ αλλα παντα μολις ξεκινησει η εγγραφη παει στο 4Χ με αυτο το μηνυμα:
-Write Speed Miscompare! - Wanted: 8.991 KB/s (2x), Got: 17.980 KB/s (4x)-
ξερει κανενας τι παιζει;

Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί, το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ αρκετές φορές με το Image Burn. Το πρόγραμμα δηλαδή αναγνωρίζει από μόνο του την μέγιστη ταχύτητα εγγραφής που υποστηρίζει το κάθε Blu-ray δισκάκι, και την επιλέγει αυθαίρετα, αδιαφορώντας παντελώς για την (χαμηλότερη) ταχύτητα εγγραφής που έχεις ορίσει εσύ. :116:

Μη θεωρείς ότι η μέγιστη ταχύτητα εγγραφής επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο αρνητικά τα Blu-ray δισκάκια σου. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα συμβατότητας με κάποια συγκεκριμένα δισκάκια και κάποιο συγκεκριμένο Blu-ray player, θα το έχεις ανεξάρτητα από την ταχύτητα εγγραφής που επιλέγεις.

Π.χ., το πρόβλημα συμβατότητας που αντιμετωπίζω εγώ με τα 25άρια δισκάκια της Mirror και το Dune Prime 3.0+, δεν επηρεάζεται καθόλου από την ταχύτητα εγγραφής. Το δοκίμασα ήδη. Έκαψα δύο δισκάκια της Mirror σε ταχύτητα 2x, αντί του 4x. Και πάλι όμως, και τα δύο αυτά δισκάκια κολλούσαν στο Dune στα τελευταία δέκα λεπτά της ταινίας. Αντίθετα βέβαια, παίζουν μια χαρά σε όλα τα HTPC μου... :121:

Reaction score
0

Πως θα καταφερω ομως να κλειδωσω το 2Χ για εγγραφη χωρις να κανει οτι του κατεβει, γινετε η
πρεπει να αλλαξω προγραμμα;

Reaction score
1
Απάντηση: Γιατί όμως να το κάνεις αυτό;...

Πως θα καταφερω ομως να κλειδωσω το 2Χ για εγγραφη χωρις να κανει οτι του κατεβει, γινετε η
πρεπει να αλλαξω προγραμμα;

Αν υπάρχει τρόπος για να αναγκάσεις το Image Burn να καίει όλα τα Blu-ray δισκάκια με την ταχύτητα που έχεις επιλέξει, εγώ τουλάχιστον δεν τον γνωρίζω. :203:

Αλλά δεν καταλαβαίνω και την χρησιμότητα του να καις τα Blu-ray δισκάκια σε χαμηλότερη ταχύτητα από την μέγιστη που υποστηρίζουν. Μέχρι στιγμής, από ότι γνωρίζω, κανείς από εμάς δεν έχει διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας, που να οφείλεται αποκλειστικά στην ταχύτητα εγγραφής...

Reaction score
0

Απλα ρωταω γιατι παλιοτερα ειχε ειπωθει πως "καλυτερα" ειναι να μην γραφει καποιος τα δισκακια στη μεγιστη ταχυτητα αλλα αφου δεν υπαρχει προβλήμα. . . τσιτα τα γκαζια :138:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Ίσως να είναι θέμα firmware του BD-R/RE ή συνδυασμός με το imgburn και όχι αποκλειστικά θέμα του imgburn.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Και εγώ έχω το πρόβλημα, και δεν είναι θέμα συμβατότητας! ένας φίλος τεχνικός στην AV, μου είχε πει ότι καλό είναι
για την αξιοπιστία της εγγραφής σε βάθος χρόνου, να μην τα τσιτώνουμε, και δεν είναι πρόβλημα imgburn γιατί και το nero
κάνει το ίδιο γ@μ@τω!!!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Άρα είναι θέμα firmware, ότι είχαν κάνει πιο παλιά με τα CD-R/RW που σταμάτησαν να υποστηρίζουν ταχύτητες εγγραφής μικρότερες από 4Χ.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.615
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75