Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
μια ερώτηση

ενα αρχείο 30GB σε μορφή mkv, πως θα το κάνουμε δισκάκι?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.291
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

μια ερώτηση

ενα αρχείο 30GB σε μορφή mkv, πως θα το κάνουμε δισκάκι?

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, με το tsMuxeR: http://www.videohelp.com/tools/tsMuxeR

Περίμενε όμως τους ειδικούς που ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω.

Reaction score
205
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Σε ενα blue-Ray rip , αν δεν περιλαμβανει μεσα Ελληνικους υποτιτλους, μπορουμε πριν το καψουμε σε blue-ray δισκακι να του προσθεσουμε τους Ελληνικους αν υπαρχουν? και αν ναι ειναι ευκολη η διαδικασια για καποιον που δεν εχει ξανα ασχοληθει?

Reaction score
1

Σε ενα blue-Ray rip , αν δεν περιλαμβανει μεσα Ελληνικους υποτιτλους, μπορουμε πριν το καψουμε σε blue-ray δισκακι να του προσθεσουμε τους Ελληνικους αν υπαρχουν? και αν ναι ειναι ευκολη η διαδικασια για καποιον που δεν εχει ξανα ασχοληθει?
Ναι μπορείς, εύκολη διαδικασία είναι, λίγο διάβασμα θέλει...

Reaction score
205

Ναι μπορείς, εύκολη διαδικασία είναι, λίγο διάβασμα θέλει...
ευχαρηστω για την απαντηση...
υπαρχει καποιος οδηγος για να διαβασω καπου? με ποιο προγραμμα γινεται?

οι υποτιτλοι ομως αυτοι θα ειναι συχρονισμενοι με την ταινια? γιατι πχ μια ταινια .mkv μπορει να υπαρχει 3-4 εκδοσεις που η καθε μια εχει δικους της υποτιτλους. για τα blue-ray rips πως θα ξερω πια εκδοση subs να βαλω?

Reaction score
1

ευχαρηστω για την απαντηση...
υπαρχει καποιος οδηγος για να διαβασω καπου? με ποιο προγραμμα γινεται?

οι υποτιτλοι ομως αυτοι θα ειναι συχρονισμενοι με την ταινια? γιατι πχ μια ταινια .mkv μπορει να υπαρχει 3-4 εκδοσεις που η καθε μια εχει δικους της υποτιτλους. για τα blue-ray rips πως θα ξερω πια εκδοση subs να βαλω?
Καλό διάβασμα :116: http://forum.doom9.org/showthread.php?t=134104

Για τους υπότιτλους χοντρικά να σου πώ, πως κατεβάζεις αυτούς που γράφουν 1080p και συνήθως γράφουν και για ποιά έκδοση της ταινίας είναι.Συνήθως είναι συγχρονισμένοι με τον ήχο, με τον καιρό αν ασχοληθείς θα μάθεις να τους συχρονίζεις μόνος σου και με άλλα προγράμματα.Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το TsMuxer...

Μη μασάς...πριν 8 μήνες δεν ήξερα ούτε τι είναι τα blu ray, οι ματρόσκες και το HD

Reaction score
1

Στη συνεχή αναζήτηση όλο και φθηνότερων αλλά και ποιοτικότερων Blu-ray, και εφόσον είχα ξεμείνει από 50άρια δισκάκια, είπα να δοκιμάσω τα Verbatim των 50GB, που παίζουν το τελευταίο διάστημα στο ebay σε πολύ καλή τιμή.

Τα παράγγειλα το Σάββατο 16/7 και την Δευτέρα 18/7 ο Ιάπωνας πωλητής μου έστειλε e-mail ότι είχε ταχυδρομήσει τα δισκάκια. Το απίστευτο φίλοι μου είναι ότι την Παρασκευή 22/7 είχα παραλάβει κιόλας τα δισκάκια, μέσα σε μόλις τέσσερις μέρες! :111: Ποτέ στο παρελθόν δεν έχω παραλάβει πακέτο από την Ιαπωνία μέσα σε μόλις τέσσερις εργάσιμες μέρες!

Τα Verbatim των 50GB έρχονται από τον συγκεκριμένο Ιάπωνα πωλητή βγαλμένα από την αρχική συσκευασία τους και τοποθετημένα σε ένα απλό κέικ των δέκα τεμαχίων, όπως ακριβώς το συνηθίζουν και άλλοι Ιάπωνες πωλητές για να μειώσουν το κόστος. Τα δέκα δισκάκια κόστισαν 37 ευρώ, δηλαδή 3,7 ευρώ το ένα, όσο δηλαδή κοστίζουν από τους φθηνότερους Ιάπωνες πωλητές στο ebay τα γνωστά σε όλους μας TDK.

Οι πρώτες οπτικές εντυπώσεις από τα Verbatim των 50GB είναι πολύ θετικές. Η επιφάνεια εκτύπωσης είναι πιο λεία και στιλπνή από αυτή των TDK, που είναι περισσότερο σαγρέ και πιο «χάρτινη». Το λευκό επίσης των Verbatim δεν κιτρινίζει ελαφρά, όπως αυτό των TDK. Το λογότυπο των Verbatim είναι μικρότερο σε μέγεθος και δεν είναι ανάγλυφο, είναι απλά τυπωμένο στην επιφάνεια εκτύπωσης, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτό...

Έχω κάψει ήδη τα πέντε από τα δέκα Verbatim σε ταχύτητα 4,1x χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, και τα δισκάκια παίζουν άψογα παντού. Έχουμε λοιπόν φοβερή τιμή στα 3,7 ευρώ το ένα, καίγονται και παίζουν άψογα τα Verbatim, άρα τι μας μένει να ελέγξουμε; Μα φυσικά την «αχίλλειο πτέρνα» των Blu-ray των 50 GB που έχουμε δει μέχρι στιγμής, δηλαδή την χαμηλή ποιότητα εκτύπωσης λόγω ξεπλυμένου και φωτεινού μαύρου.

Στην παρακάτω φωτό μπορείτε να κάνετε άμεση σύγκριση της ποιότητας εκτύπωσης ανάμεσα στα TDK των 50GB (αριστερά) και τα Verbatim των 50GB (δεξιά). Οι ρυθμίσεις τόσο στο Photoshop όσο και στον εκτυπωτή είναι ακριβώς οι ίδιες. Η ετικέτα και στα δύο δισκάκια είναι ακριβώς η ίδια, έχω αλλάξει μόνο τον αριθμό 1 Disc σε 2 Disc στο Verbatim.

Η φωτό είναι τραβηγμένη σε φυσικό φως ημέρας με την Sony A100, για να μην επηρεαστεί από τον εσωτερικό φωτισμό ενός δωματίου. Δεν μπορώ φυσικά να ξέρω κατά πόσο φαίνεται η διαφορά στα δικά σας μόνιτορ, αλλά πιστεύω ότι είναι εμφανές ότι τα Verbatim υπερέχουν και προσφέρουν καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης. Τόσο το μαύρο τους είναι ελαφρά καλύτερο, όσο και το κοντράστ, προσέξτε ότι το κίτρινο χρώμα στα Verbatim είναι πιο έντονα τυπωμένο, προσφέροντας πιο κοντραστάτη και τρισδιάστατη εκτύπωση σε σχέση με τα TDK. Οι κατασκευαστές φαίνεται ότι έχουν πάρει επιτέλους το μήνυμα, προσπαθώντας να μας προσφέρουν δισκάκια Blu-ray με ολοένα και ποιοτικότερη επιφάνεια εκτύπωσης.

Έχουμε λοιπόν φίλοι μου μπροστά μας μια εξαιρετική επιλογή στα 50GB, τα φρέσκα δισκάκια της Verbatim. Συστήνονται ανεπιφύλακτα... :615:

Reaction score
205

βρε παιδια αγορασα προσφατα το blue-ray recorer της LG BH10LS30

στην συσκευασια γραφη οτι μεσα πρεπει να περιεχει ενα επανεγραψιμο blueray δισκακι το δικο μου ειχε μεσα αυτο...
URL=http://img23.imageshack.us/i/img0248fx.jpg/]
[/URL]

αλλα μου φενετε για το απλο γιατι γραφει BD-R αντι για BD-RW
Μηπως ειναι και αυτο επανεγραψιμο και κανω εγω λαθος?

και αλλη μια ερωτηση με το anydvd HD να κανω rip σαν ISO η σαν περιεχομμενα? δοκιμασα να κανω rip το residen evil afterlife σαν ISO και εχει κολησει στο 54% με την ταχυτητα στο 0 εδω και 5 λεπτα. να το αφησω μπορει και να ξεκολησει? η να το κλεισω?

Reaction score
205

μια ακομα ερωτηση , στο 3D blueray που θελω να ριπαρω με το anydvd hd , οταν επιλεγω να μου το ριπαρει οχι σαν iso αλλα σαν αρχεια στον σκληρο δισκο για να τα επεξεργαστω μετα πριν τα κανω iso , και να φτιαξω την δομη των φακελων οπως εγραψε στον οδηγο του ο παναγιωτης Βογιατζακης , μου βγαζει μηνυμα το anydvd οτι για της 3d τανιες δεν ενδικνητε αυτος ο τροπος αλλα με προτρεπει να το ριπαρω σαν iso. ξερετε γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?

Reaction score
807

Ειναι απλο και οχι επανεγγραψιμο

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Απλό BD-R είναι, το επανεγράψιμο είναι BD-RE.
Αν τα σώζεις σαν iso θα πρέπει στο HTPC να χρησιμοποιήσεις και πρόγραμμα εικονικού οπτικού οδηγού για να τα αναπαράγεις, από την άλλη όμως μπορείς να τα γράψεις κατευθείαν σε δισκάκι.
Μάλλον έχει κολλήσει, ακύρωσε την διαδικασία, καθάρισε το δισκάκι και ξεκίνα πάλι από την αρχή

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Με το TsMuxer μπορείς να μετατρέψεις αρχεία mkv σε Blu-Ray.

Reaction score
205

μια βοηθεια παρακαλω, προσπαθω να κανω update to firmware απο το recorder μου lg BH10LS30

κατεβασα το τελευταιο firmware 1.0.1 αλλα μου βγαζει το μηνυμα " Updating was failed. Please repeat that. (Error data = 70 00 04 00 00 00 00 10 0A 00 00 00 8F 81 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 )"

μπορειθς κανεις να βοηθησει?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Που το βρήκες το firmware;

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Παναγιώτη εχθές πέταξα και το δεύτερο TDK 25άρι επανεγγράψιμο, μέσα σε μια εβδομάδα χάλασαν και τα δύο,
οι εγγραφές τους ήταν πολύ πάνω από 500, εάν σκεφθείς ότι μέχρι να βάλω τους υπότιτλους εκεί που θέλω,
έγραφα το δισκάκι και 2-3 φορές!!

Reaction score
205

ολα ενταξει τελικα.

αλαξα στο drive sata και εγινε το update κανονικα.

Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε Ελλαδα φθηνες blue-ray θηκες με το λογοτυπο blueray?
βρισκω απο εδω με 0.30 λεπτα η μια, αλλα ψαχνω για κατι φθηνοτερο. http://www.mediacenter.gr/product_i...=1978&osCsid=3826fff351a900631b7b40f1532c06bf

Παναγιώτη εχθές πέταξα και το δεύτερο TDK 25άρι επανεγγράψιμο, μέσα σε μια εβδομάδα χάλασαν και τα δύο,
οι εγγραφές τους ήταν πολύ πάνω από 500, εάν σκεφθείς ότι μέχρι να βάλω τους υπότιτλους εκεί που θέλω,
έγραφα το δισκάκι και 2-3 φορές!!
τι θελεις να πεις δηλαδη? οτι ειναι χαμηλης ποιοτητας και αργα στην εγραφη?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

MAD γιατί χάλασαν τα δισκάκια;
Σε παρακαλώ εξήγησε πως τα χρησιμοποιείς :137:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Βρε σεις να με καρφώσετε και σε εκείνους που δεν με ξέρουν? μαρτυριάρηδες, δεν ξέρει ο φίλος
panos πόσο ευγενικά τα μεταχειρίζομαι! ο Παναγιώτης λέει ότι παίζω φρίσμπι!!!! επειδή με είδε να βάζω το δισκάκι
στο player από μακρυά! κι 'όμως κράτησαν τα άτιμα, δεν αλλάζω μάρκα με τίποτα, τα είχα ένα χρόνο, ίσως και παραπάνω!
Χάλασαν φυσιολογικά, μετά από πάρα πολλές επανεγγραφές, πάνω από 500-600! και δεν είναι σίγουρο, γιατί μαζί χάλασε και το LG (μόνον η blue ray εγγραφή) που τα έγραφα, πιθανόν να μου τα χάλασε το LG, δεν μπορώ να πω με σιγουριά!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.615
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75