Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.904
Σου έχω Σ/Κ διακοπές με τη οικογένεια στη λίμνη δόξα, η οικογένεια με το αμάξι και εσύ με το ποδηλατάκι.
Ίσως βρεθείτε στη επιστροφή όλοι μαζί αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα :lolsign:
Δεν έχει νομίζω 300km για όλο το μήνα, τι το περάσαμε εδώ, δοκιμασία για προσκόπους... 🤣

Reaction score
5.502
Σου έχω Σ/Κ διακοπές με τη οικογένεια στη λίμνη δόξα, η οικογένεια με το αμάξι και εσύ με το ποδηλατάκι.
Ίσως βρεθείτε στη επιστροφή όλοι μαζί αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα :lolsign:
Δεν έχει νομίζω 300km για όλο το μήνα, τι το περάσαμε εδώ, δοκιμασία για προσκόπους... 🤣
Screenshot_20201206-224012.png

Έτοιμη η διαδρομή....
Τι μου θύμησες ρε μπαγάσα τώρα... Εκεί δίπλα στο χωριό Στενό έχει μια ταβέρνα.... Ηρώ, μιλάμε για πολύ φαΐ όμως....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.904
Βάζοντας τον οργανισμό σου σε Mode ταλαιπωρίας και σε ρυθμό παρέας μπορείς να το κάνεις πολύ ευχάριστα, πίστεψέ με.
Αφού βέβαια πρώτα εξοικειωθείς με το ποδηλατάκι.
IMG_20201206_225021.jpg
Πάντως μεταξύ μας πολύ θα γούσταρα να ξεκινούσα τώρα το ποδήλατο και να είχα ανάμεσά μας ένα μπρέτσο να με βάζει στη μπριζα όλη τη ώρα, το ποδήλατο όπως και όλα τα αθλήματα χρειάζονται κίνητρο και πολύ πείσμα!
Όπως είπε και ο Σάκης, αφού μπορεί αυτός γιατί να μη μπορώ και εγώ, και είναι πολύ σωστό!
Χώνεις παράδες γιά ποδήλατο, αξεσουάρ, εξαρτήσεις κλπ. Και υπάρχει και το χαζό της παρέας που δεν νιώθει τίποτα ντίπ ως κίνητρο :biggrin:
Κάτσε να σιάξουμε και εμφάνιση και πχιός μας πιάνει μετά :p

Reaction score
5.502
Αποριών συνεχεια:
Κράνος. Πως το πλένουμε ρε μαγκες;
Προσωπικά, μετά από κάθε βόλτα, σταζω ολόκληρος. Δεν ξέρω αν είναι τα λίπη που έχω μαζέψει τόσα χρόνια η αν βοηθάει το λίγο μαλλί στην κεφάλα, αλλά στάζω.
Αντε και έβαλα τη μπαλακλαβα στην κεφαλα, πάλι όμως δε θέλει πλύσιμο μια φορά τη βδομάδα?
Βλέπω στο YouTube που μπαίνει ο άλλος μαζί με το κράνος για μπάνιο!
Παίζει αυτό;

Reaction score
1.040
Αηδίες. Γέμισε μια λεκάνη με νερό, πολύ λίγο σαπούνι η απορρυπαντικό, βάλτο μέσα και άστο εκεί για καμία ώρα. Βγαλτο με στεγνώσει Κι έτοιμο. Και όχι, δε χρειάζεται μια φορά τη βδομάδα. Κράνος είναι, όχι βρακυ!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Απορία προς γνωρίζοντες:

Γνωρίζετε ποιος ποδηλατικός αγώνας χαρακτηρίζεται "Criterium" και ποιος ποδηλατικός αγώνας ονομάζεται "Century";

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
E, όχι, ρε φίλε, σύμφωνα με τα όσα διάβασα στα άρθρα της Wikipedia, το Criterium δεν είναι αποκλειστικότητα των γυαλιστερών. Για το Century, στο πιστώνω, ΟΚ.

Ρώτησα περισσότερο από περιέργεια και για να αποφασίσω εάν θα ακολουθήσω κάποιο από αυτά τα δύο προπονητικά προγράμματα στο TrainerRoad, τώρα που τελειώνω το τρέχον. Ήθελα να δω εάν θα μου προσφέρουν κάποια συγκεκριμένη/απτή βελτίωση.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.904
Τσέπα, εγώ πάντως έχω θκόμ πρόγραμμα πλέον, καλό ζέσταμα τα πρώτα 10χλμ και έπειτα ξύλο... Ξύλο μέχρι να πονέσουν και τα ματοτσίνορα... Εκεί να δεις αποτελέσματα!! :biggrin:

Reaction score
2.324
Μπράλος σήμερα μέχρι Καρανάσιο με μακρινό στόχο την Πάυλιανη όταν Μπρετσοθούμε....

Screenshot_20201207-175610_Strava.jpg

Θα βρω ότι ανηφόρα υπάρχει στα 10-20km με κλίση 4-8% γιατί βλέπω πως μου κάνουν καλή προπόνηση χωρίς να ψοφάω πλέον...

Screenshot_20201207-175702_Strava.jpg

Αλαμάνα

20201207_162500.jpg

20201207_161325.jpg

Reaction score
5.502
Τελικά οι ανηφόρες κάνουν καλό, αυτό βλέπω και εγώ. Και στο τρέξιμο αυτός ήταν ο στόχος. Οι ανηφόρες.
Τελικά έχουν πολλά κοινά αυτές οι δύο δραστηριότητες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης