- Reaction score
- 102.577
Έψαχνα ψηλά στη σελίδα, αν διαβάζω το thread για το ποδήλατο.........μπορει να βαλω και κατι με πανα ακρατειας
αναλογα τα κεφια
Έψαχνα ψηλά στη σελίδα, αν διαβάζω το thread για το ποδήλατο.........μπορει να βαλω και κατι με πανα ακρατειας
αναλογα τα κεφια
Παρελήφθη σήμερα το μεσημέρι, έκανα το βράδυ μερικά χιλιόμετρα (6-7) για δοκιμή, δίνει τόσες πληροφορίες που δεν ξέρεις τι να πρωτοδείς (συνηθισμένος από τα απλά κοντέρ, με την ταχύτητα, απόσταση, μέση τχ, κλπ)!@Sotos65: Welcome to the Garmin club!Περιμένουμε εντυπώσεις από τη χρήση!
Οπότε, το Bryton "πάει" στον gbeg, εκτός κι αν δεν το θέλει ούτε αυτός, οπότε να ξέρω να το χαρίσω σε άλλο forum!![]()
Μου αρέσει που το σκέφτεσαι... Με χίλια να πας!@miss xfader και @PeterMeni (κυρίως): Έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω ένα διήμερο training camp ποδηλασίας δρόμου για ερασιτέχνες με κύριο ομιλητή/εκπαιδευτή τον Βασίλη Αναστόπουλο (17 φορές πρωταθλητής Ελλάδος στην ποδηλασία δρόμου, UCI expert, performance coach της Continental Pro Team SEG racing).
Τον γνωρίζετε καθόλου; Αξίζει τον κόπο και τον χρόνο; Προσωπικά θεωρώ ότι κάτι τέτοιες ευκαιρίες πρέπει "να τις πιάνω από τα μαλλιά", αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας.
Τελικά την έκανα την βολτίτσα μου....είχε λίγο υγρασία παραπάνω...αλλά δεν πειράζει...Αφιέρωσα εχτές ενα 20άλεπτο και έστησα το bryton. Το πρωί που δυστυχώς έβρεχε και δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω. Ελπίζω αργότερα σήμερα να τα καταφέρω. .....
Έδωσες μόνος σου την απάντηση στην ερώτησή σου.Τελικά την έκανα την βολτίτσα μου....είχε λίγο υγρασία παραπάνω...αλλά δεν πειράζει...
Οι στροφές στο bryton δούλεψαν άριστα...αντίθετα ο αισθητήρας ταχύτητας όχι...γιατί είχα ξεχάσει να ρυθμίσω το μέγεθος τροχού....
Έχω μια απορία όμως.....το ενσωματωμένο gps δεν μπορεί να υπολογίζει και την ταχύτητα; Ή από την στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας της ταχύτητας στον τροχό παίρνει από εκεί τα δεδομένα η συσκευή;
Μια χαρά σε βλέπω. Πρόσεχε μόνο γιατί όσο περισσότερο πωρώνεσαι, έρχονται και νέα έξοδα εξοπλισμού.....και κάπως έτσι "έκλεισε" ο "ποδηλατικός" Νοέμβριος!
Όπως είχα προαναφέρει στο post #1491, προγραμματίζω να πάω σε δύο μεγάλες ποδηλασίες, 08/11 (Tour of Limassol, 140χλμ) και 21/11 (Λεμεσός-Λευκωσία, 80χλμ). Επιπλέον, στις 22/11 θα συμμετάσχω στο "CYCLO Challenge 2015" (160χλμ, συνολική ανάβαση: 2900μ) και 14-15/11, θα συμμετάσχω στο training camp ποδηλασίας δρόμου για ερασιτέχνες ποδηλάτες που διοργανώνει η Κυπριακή Ποδηλατική Ομοσπονδία.
Πως το βλέπετε, θα αντέξω;![]()
Κοντά έπεσες! O Άγιος Βασίλης θα μου φέρει ένα set τροχών! Δεν μπορώ να περιμένω λέμε...!Μια χαρά σε βλέπω. Πρόσεχε μόνο γιατί όσο περισσότερο πωρώνεσαι, έρχονται και νέα έξοδα εξοπλισμού.![]()