Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Αφιερώστε 6 λεπτά από το χρόνο σας και θαυμάστε/απολαύστε/απορήστε με το τι κάνει η Nicole με το ποδήλατό της!

Reaction score
20.832
@Sotos65: Welcome to the Garmin club!:thumbsup::thumbsup::thumbsup: Περιμένουμε εντυπώσεις από τη χρήση!

Οπότε, το Bryton "πάει" στον gbeg, εκτός κι αν δεν το θέλει ούτε αυτός, οπότε να ξέρω να το χαρίσω σε άλλο forum!:D
Παρελήφθη σήμερα το μεσημέρι, έκανα το βράδυ μερικά χιλιόμετρα (6-7) για δοκιμή, δίνει τόσες πληροφορίες που δεν ξέρεις τι να πρωτοδείς (συνηθισμένος από τα απλά κοντέρ, με την ταχύτητα, απόσταση, μέση τχ, κλπ)!

wizzy

Reaction score
22.478
@Sotos65: Ακριβώς ό,τι είχα πάθει κι εγώ, χαχαχαχα! Αφιέρωσα πολύ περισσότερο χρόνο για να το "στήσω" από τον χρόνο που είχα αφιερώσει στο Bryton.

Κάτι που παρατήρησα και θα ήθελα τη γνώμη των πιο έμπειρων με τα Garmin: Το Bryton, βάσει κάποιου αλγόριθμου, από τις θερμίδες που έκαιγα, υπολόγιζε το ποσοστό των θερμίδων που αντιστοιχούσαν σε υδατάνθρακες και το ποσοστό που αντιστοιχούσαν σε λίπος. Δεν είδα κάποιον τέτοιον υπολογισμό στο Garmin. Δεν υπάρχει/δεν τον κάνει ή μου διέφυγε;

Reaction score
1.988
Μόλις παρέλαβα το Bryton σε άψογη συσκευασία...Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!

ΥΓ: .....Βρε μέχρι και την απόδειξη αγοράς έβαλε μέσα ο άνθρωπος....:)
ΥΓ2:....Αν δεν έβλεπα την ημερομηνία αγοράς δεν θα πίστευα ότι είναι τριών ετών μηχάνημα....;)

wizzy

Reaction score
22.478
Καλές ποδηλασίες εύχομαι!

Πάντως, αντί να έχεις δύο bike computers στο ποδήλατό σου, θα πρότεινα να πάρεις ένα heart rate monitor σε chest strap (είχα βάλει ένα link, νομίζω στην προηγούμενη σελίδα) για το Bryton και ξεμπέρδεψες!

Reaction score
1.988
Θα δοκιμάσω πρώτα το δικό σου....να δούμε τι παίζει...μιας και δεν έχω θέμα με τρίχες...:p

wizzy

Reaction score
22.478
@miss xfader και @PeterMeni (κυρίως): Έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω ένα διήμερο training camp ποδηλασίας δρόμου για ερασιτέχνες με κύριο ομιλητή/εκπαιδευτή τον Βασίλη Αναστόπουλο (17 φορές πρωταθλητής Ελλάδος στην ποδηλασία δρόμου, UCI expert, performance coach της Continental Pro Team SEG racing).

Τον γνωρίζετε καθόλου; Αξίζει τον κόπο και τον χρόνο; Προσωπικά θεωρώ ότι κάτι τέτοιες ευκαιρίες πρέπει "να τις πιάνω από τα μαλλιά", αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.667
Ο Αναστόπουλος δουλεύει ως προπονητής επαγγελματιών ποδηλατών, άρα ξέρει ό,τι σύγχρονο παίζεται στο χώρο της ποδηλασίας.
Είναι και στο Eurosport σχολιαστής σε πολλές ζωντανές μεταδόσεις.

Και βέβαια αξίζει να πας στο camp. Μόνο η εμπειρία αρκεί.

Έχεις και P.M.

Reaction score
1.988
Αφιερωσα εχτές ενα 20άλεπτο και εστησα το bryton. Το πρωί που δυστυχώς έβρεχε και δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω. Ελπιζω αργότερα σήμερα να τα καταφέρω. .....

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
@miss xfader και @PeterMeni (κυρίως): Έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω ένα διήμερο training camp ποδηλασίας δρόμου για ερασιτέχνες με κύριο ομιλητή/εκπαιδευτή τον Βασίλη Αναστόπουλο (17 φορές πρωταθλητής Ελλάδος στην ποδηλασία δρόμου, UCI expert, performance coach της Continental Pro Team SEG racing).

Τον γνωρίζετε καθόλου; Αξίζει τον κόπο και τον χρόνο; Προσωπικά θεωρώ ότι κάτι τέτοιες ευκαιρίες πρέπει "να τις πιάνω από τα μαλλιά", αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας.
Μου αρέσει που το σκέφτεσαι... Με χίλια να πας!

wizzy

Reaction score
22.478
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απόψεις.

Το camp θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο (150χλμ+) από τη Λευκωσία, σε ένα ξενοδοχείο, ενώ τα "πρακτικά" θα γίνουν στους γύρω δρόμους ή/και μακριά από την πόλη.

Reaction score
1.988
Αφιέρωσα εχτές ενα 20άλεπτο και έστησα το bryton. Το πρωί που δυστυχώς έβρεχε και δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω. Ελπίζω αργότερα σήμερα να τα καταφέρω. .....
Τελικά την έκανα την βολτίτσα μου....είχε λίγο υγρασία παραπάνω...αλλά δεν πειράζει...
Οι στροφές στο bryton δούλεψαν άριστα...αντίθετα ο αισθητήρας ταχύτητας όχι...γιατί είχα ξεχάσει να ρυθμίσω το μέγεθος τροχού.... :headbang::headbang:

Έχω μια απορία όμως.....το ενσωματωμένο gps δεν μπορεί να υπολογίζει και την ταχύτητα; Ή από την στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας της ταχύτητας στον τροχό παίρνει από εκεί τα δεδομένα η συσκευή;

wizzy

Reaction score
22.478
Τελικά την έκανα την βολτίτσα μου....είχε λίγο υγρασία παραπάνω...αλλά δεν πειράζει...
Οι στροφές στο bryton δούλεψαν άριστα...αντίθετα ο αισθητήρας ταχύτητας όχι...γιατί είχα ξεχάσει να ρυθμίσω το μέγεθος τροχού.... :headbang::headbang:

Έχω μια απορία όμως.....το ενσωματωμένο gps δεν μπορεί να υπολογίζει και την ταχύτητα; Ή από την στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας της ταχύτητας στον τροχό παίρνει από εκεί τα δεδομένα η συσκευή;
Έδωσες μόνος σου την απάντηση στην ερώτησή σου.

wizzy

Reaction score
22.478
....και κάπως έτσι "έκλεισε" ο "ποδηλατικός" Νοέμβριος!:imtheking:

Όπως είχα προαναφέρει στο post #1491, προγραμματίζω να πάω σε δύο μεγάλες ποδηλασίες, 08/11 (Tour of Limassol, 140χλμ) και 21/11 (Λεμεσός-Λευκωσία, 80χλμ). Επιπλέον, στις 22/11 θα συμμετάσχω στο "CYCLO Challenge 2015" (160χλμ, συνολική ανάβαση: 2900μ) και 14-15/11, θα συμμετάσχω στο training camp ποδηλασίας δρόμου για ερασιτέχνες ποδηλάτες που διοργανώνει η Κυπριακή Ποδηλατική Ομοσπονδία.

Πως το βλέπετε, θα αντέξω; :D:D:D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.667
....και κάπως έτσι "έκλεισε" ο "ποδηλατικός" Νοέμβριος!:imtheking:

Όπως είχα προαναφέρει στο post #1491, προγραμματίζω να πάω σε δύο μεγάλες ποδηλασίες, 08/11 (Tour of Limassol, 140χλμ) και 21/11 (Λεμεσός-Λευκωσία, 80χλμ). Επιπλέον, στις 22/11 θα συμμετάσχω στο "CYCLO Challenge 2015" (160χλμ, συνολική ανάβαση: 2900μ) και 14-15/11, θα συμμετάσχω στο training camp ποδηλασίας δρόμου για ερασιτέχνες ποδηλάτες που διοργανώνει η Κυπριακή Ποδηλατική Ομοσπονδία.

Πως το βλέπετε, θα αντέξω; :D:D:D
Μια χαρά σε βλέπω. Πρόσεχε μόνο γιατί όσο περισσότερο πωρώνεσαι, έρχονται και νέα έξοδα εξοπλισμού. :D

wizzy

Reaction score
22.478
Μια χαρά σε βλέπω. Πρόσεχε μόνο γιατί όσο περισσότερο πωρώνεσαι, έρχονται και νέα έξοδα εξοπλισμού. :D
Κοντά έπεσες! O Άγιος Βασίλης θα μου φέρει ένα set τροχών! Δεν μπορώ να περιμένω λέμε...!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis