- Reaction score
- 97.711
Άντε και σε βατόμετρο, τώρα που έχουν πέσει οι τιμές. 
Κάτι που παρατήρησα και θα ήθελα τη γνώμη των πιο έμπειρων με τα Garmin: Το Bryton, βάσει κάποιου αλγόριθμου, από τις θερμίδες που έκαιγα, υπολόγιζε το ποσοστό των θερμίδων που αντιστοιχούσαν σε υδατάνθρακες και το ποσοστό που αντιστοιχούσαν σε λίπος. Δεν είδα κάποιον τέτοιον υπολογισμό στο Garmin. Δεν υπάρχει/δεν τον κάνει ή μου διέφυγε;
Γνώμη μου είναι ότι αυτές οι ενδείξεις είναι τόσο ανακριβείς που δεν αξίζει να τις έχεις. Ο αλγόριθμος προσπαθεί μέσω της ζώνης παλμών που βρίσκεσαι να μαντέψει το ποσοστό λίπους/υδατανθράκων βάσει μέσων όρων μετρήσεων από μελέτες. Είναι όμως τόσο πολλοί οι παράγοντες που μεταβάλλουν τέτοια στοιχεία που απλά είναι ...άχρηστα. Σαν να προσπαθείς να βρεις τα Watt ενός ενισχυτή από την ένταση που φτάνει στα αυτιά σου.Για το πιο κάτω ερώτημα, γνωρίζει κάποιος κάτι;
Ρίξε μια ματιά εδώ.... #1423Κανα vintage έχετε βάλει?
View attachment 52838
Σήμερα είδα ενα μαγαζί με τέτοια μέσα , ανακατασκευασμένα πλήρως.
Λ Αλεξάνδρας 30 , δίπλα στο Stereo Park.
Τώρα που το λες και το σκέφτομαι καλύτερα, σαν να μην έχεις άδικο.Γνώμη μου είναι ότι αυτές οι ενδείξεις είναι τόσο ανακριβείς που δεν αξίζει να τις έχεις. Ο αλγόριθμος προσπαθεί μέσω της ζώνης παλμών που βρίσκεσαι να μαντέψει το ποσοστό λίπους/υδατανθράκων βάσει μέσων όρων μετρήσεων από μελέτες. Είναι όμως τόσο πολλοί οι παράγοντες που μεταβάλλουν τέτοια στοιχεία που απλά είναι ...άχρηστα. Σαν να προσπαθείς να βρεις τα Watt ενός ενισχυτή από την ένταση που φτάνει στα αυτιά σου.
Ανακατασκεύασα το πρώτο μου κουρσάκι Peugeot PA-10 του 1974.Κανα vintage έχετε βάλει?
View attachment 52838
Σήμερα είδα ενα μαγαζί με τέτοια μέσα , ανακατασκευασμένα πλήρως.
Λ Αλεξάνδρας 30 , δίπλα στο Stereo Park.
Είμαι στην έκδοση 3.00 και σε κανονικές συνθήκες (= εκτός σπιτιούΑρκετά λεπτά, αλλά δεν ξέρω όπως σου είπα σε πραγματικές συνθήκες τι ισχύει, γιατί τις δοκιμές αυτές τις έκανα στο σπίτι. Όμως στα ίδια σημεία κλείδωνε πολύ πιο γρήγορα η 2.30. Δεν το κράτησα σχεδόν καθόλου το 3.00, οπότε τα συμπεράσματα μπορεί να είναι λάθος και της στιγμής.