Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Αυτό είναι ποδήλατο spinning; Είχες γράψει παλιά σε ένα post σου ότι το spinning δεν σε είχε ενθουσιάσει. Άλλαξε κάτι;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
δεν θελει τσεπη θελει τροπο......
θα μου πεις μου εκατσε....
τι να κανω ?
900 ευρω ειναι μια χαρα.......
τοσα εδωσα

Reaction score
20.826
Ούτε 900 διέθετα, μέχρι 500 το πολύ για προπονητήριο. 329 έκατσε τελικά η μπίλια, με τα μεταφορικά (και αυτό επειδή οι γερμανοί κάνουν ανταγωνισμό μεταξύ τους και κόβουν τις τιμές αρκετά).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
με εχει,τρελλανει οχι απλα με εχει ενθουσιασει.
κανω καθε μερα , 1 ωρα ,
ειτε σε ταξη μαθημα ,
ειτε σπιτι σε πιο fat burn tempo
και κανω και εξω ,
καθε ειδος εχει τις χαρες του, και τα _ του,
το σπιτικο εχεις να παλεψεις το μονοτονο και οτι δεν εχει καποιον να σε παρακινησει -
ενθουσιασει -
βαλει στην μπριζα,
Αλλα κανεις οποτε θες
Στο κανονικο δεν κανεις οποτε θες (βροχη χιονι)
αλλα εισαι στον real world αξια ανεκτιμητη, και επικινδυνη ταυτοχρονα
αλλιως πιανει τα ποδια το ενα και αλλιως το αλλο.
και τα δυο μαζι κουμπωνουν φοβερες επιδοσεις- αποτελεσματα.
Κανενα δεν υποτιμω , κανενα δεν αφηνω στην ακρη ,
εννοηται οτι σε καθε ευκαιρια κανω και εξω , απλα το πολυ 45 λεπτα την φορα,
Εκτος ΣΚ που παω οπου με βγαλει ο δρομος (ως 1,5) ωρες.......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
500 (πολλα λες) και αλλα 400 ενα ποδηλατο
+ τροχο +
βαλε βγαλε +
θορυβο
Ειιναι ενα ποδηλατο σπινιγκ,
ξερω πολλα ειναι ,
αλλα δεν ειανι τυχαιο ποδηλατο σπινιγκ.,
και καμμια σχεση σε ,αντοχη -επιδοσεις-θορυβο-στιβαρη θεση οδηγησης- με προπονητηριο

Reaction score
20.826
Το ποδήλατο το πήρα 600 το καλοκαίρι, βάλε και μία άλλη ανάρτηση και άλλα λάστιχα πήγε κοντά 900 (χωρίς όλα τα υπόλοιπα/παραφερνάλια, που εκτίναξαν ακόμα περισσότερο τον λογαριασμό!).

Τροχό δεν αλλάζω, με τον δικό του θα κάνω (νομίζω ότι μπαίνει και βγαίνει πολύ εύκολα, άντε να ταλαιπωρηθεί λίγο το λάστιχο, αλλά και στο δρόμο το ίδιο θα πάθαινε!)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
το λαστιχο ? το προπονητηριο να δεις τι θα παθει με λαστιχο με <δοντακια>
δεν επιβαλουν τυχαια λαστιχα σλικ..........
οσο για τα προπονητηρια, καλα ειναι , αλλα δεν εχουν στιβαροτητα σε ξεσπασματα.....
δεν εχουν σχεδιαστςι για τετοια χρηση....
εχω κανει σε απλα , και πιο ακριβα......
δυστυχως δεν μπορω να ξυπναω στις 1 και να παταλαρω απο τον 1 και να ακουγομαι στον δευτερο......(του σπιτιου μου).......

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.587
Τροχό δεν αλλάζω, με τον δικό του θα κάνω (νομίζω ότι μπαίνει και βγαίνει πολύ εύκολα, άντε να ταλαιπωρηθεί λίγο το λάστιχο, αλλά και στο δρόμο το ίδιο θα πάθαινε!)
Τα ειδικά λάστιχα για προπονητήρια είναι υπερεκτιμημένα. Η φθορά είναι ελάχιστα μεγαλύτερη στο κανονικό λάστιχο (δρόμου) και ο θόρυβος που δήθεν περιορίζεται με το ειδικό λάστιχο είναι μύθος.

Ένα απλό λαστιχένιο χαλάκι κάτω από το προπονητήριο προσφέρει και μείωση θορύβου και μεγαλύτερη σταθερότητα και προστασία του πατώματος από τον ιδρώτα.

Reaction score
20.826
Οκ, δεν πάω και για tdf (για αγωνιστικές εξάρσεις δηλαδή!), ούτε το ποδήλατο είναι τέτοιας φύσης [υγ. το λάστιχο που έχω τωρα δεν έχει δοντάκια, είναι πιο πολύ δρόμου αλλά για κάποια αντοχή, schwalbe marathon supreme). Λίγο φυσική κατάσταση να κρατήσω, γιατί άλλο τρόπο τον χειμώνα δεν βλέπω (ίσως κανένα σβκ με καλό καιρό μόνο, αλλά και πάλι όχι και πολλά πράγματα, αφού δεν συνηθίζω τις πρωινές βόλτες, μου αρέσει το απογευματινό, και το χειμώνα βραδιάζει νωρίς).

Ευτυχώς εδώ είμαι ισόγειο, στον δεύτερο δεν υπάρχει κανείς τώρα (ούτε προβλέπεται για την ώρα τουλάχιστον), ενώ δίπλα είναι φροντιστήριο που είτε δεν θα λειτουργεί (αρκετές ώρες), ή όταν λειτουργεί θα κάνουν τα ίδια τα παιδιά θόρυβο!
[DOUBLEPOST=1447080805][/DOUBLEPOST]
Τα ειδικά λάστιχα για προπονητήρια είναι υπερεκτιμημένα. Η φθορά είναι ελάχιστα μεγαλύτερη στο κανονικό λάστιχο (δρόμου) και ο θόρυβος που δήθεν περιορίζεται με το ειδικό λάστιχο είναι μύθος.

Ένα απλό λαστιχένιο χαλάκι κάτω από το προπονητήριο προσφέρει και μείωση θορύβου και μεγαλύτερη σταθερότητα και προστασία του πατώματος από τον ιδρώτα.
Το είδα αυτό και σε ένα παλιότερο τεστάκι του dcrainmaker! Βάζοντας το λάστιχο προπόνησης, περιέργως πως, αυξήθηκε ο θόρυβος (χαμηλά στη σελίδα η αναφορά)!

http://www.dcrainmaker.com/2013/02/genius-trainer-review.html

Last edited:

Reaction score
1.988
Ο μόνος λόγος που θα με έκανε να πάρω προπονητηριο ή στατικό ποδήλατο ειναι................................. τα σκυλιά! !!!!

(μιλάμε για τεράστιο πρόβλημα. )

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.589
Τα κακόμοιρα τα σκυλάκια...:p

Reaction score
20.826
Ενίοτε όμως εκδηλώνουν "ιδιαίτερο" ενδιαφέρον για τους περαστικούς, και τους ποδηλάτες! :D

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ενας απο τους λογους που ειχα δωσει το βουνισiο ηταν τα αγριοσκυλα.....
ευτυχως οσο εκανα βουνο την γλυτωσα .....οπου γυρω ειχα παει.....
να και οι κανουργιές ..πεταλια exustar,μεταδοση shimano xtr,εκτροχιαστες sram xx

Attachments

Reaction score
20.826
Ποιο GT είναι αυτό Αργύρη; Αρχικά φορούσε ανάρτηση μπροστά αν δεν κάνω λάθος.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
karakoram ,
ναι αλλα εφυγε, πιο ελαφρυ,πιο αποδοτικο, φτηνοτερο, χωρις αναγκη για σερβις
κοντυτερο, στημενο για δρομο.....
50 ευρω απο ebay

wizzy

Reaction score
22.478
Ρε παιδιά, έχετε άποψη για τις κάλτσες συμπίεσης (compression socks); Κάνουν δουλειά; Με έχει "ταράξει" ένας φίλος συν-ποδηλάτης να πάρουμε γιατί - λέει - κάνουν πολύ καλή δουλειά μετά την ποδηλασία, στην αποκατάσταση των μυών. Το σκέφτομαι, αυτό το άρθρο λέει ότι είναι απλά placebo effect και τίποτα παραπάνω, αλλά θέλω την άποψή σας, ειδικά εάν τις έχετε χρησιμοποιήσει/τις χρησιμοποιείτε.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.587
Ρε παιδιά, έχετε άποψη για τις κάλτσες συμπίεσης (compression socks); Κάνουν δουλειά; Με έχει "ταράξει" ένας φίλος συν-ποδηλάτης να πάρουμε γιατί - λέει - κάνουν πολύ καλή δουλειά μετά την ποδηλασία, στην αποκατάσταση των μυών. Το σκέφτομαι, αυτό το άρθρο λέει ότι είναι απλά placebo effect και τίποτα παραπάνω, αλλά θέλω την άποψή σας, ειδικά εάν τις έχετε χρησιμοποιήσει/τις χρησιμοποιείτε.
Οι διαφορές που θα καταλάβεις είναι αμελητέες σε μη αγωνιστικό επίπεδο.

wizzy

Reaction score
22.478
Οι διαφορές που θα καταλάβεις είναι αμελητέες σε μη αγωνιστικό επίπεδο.
OK, ευχαριστώ για την άποψη. Θα το σκεφτώ κι άλλο και βλέπουμε...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89