wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.478
Α, ΟΚ, δεν έχω κάνει αυτές τις συνδέσεις.
Βλέπω χθες το δελτίο ειδήσεων και συγκεκριμένα την πρόβλεψη του αυριανού (σημερινού) καιρού. Μιλάνε για ανέμους 7 Μποφώρ και σποραδικές καταιγίδες. Σκέφτομαι "Καλύτερα θα ήταν να μην πάω με το ποδήλατο αύριο δουλειά, γιατί μπορεί να με πάρει και να με σηκώσει - στην κυριολεξία".Σώτο, καλημέρα και καλή χρονιά! Ωραία βόλτα! Για μένα, η ποδηλατική χρονιά ελπίζω να ξεκινήσει αύριο, με τη γνωστή διαδρομή σπίτι-δουλειά-σπίτι.
Καλησπέρα καλη χρονιά με υγεία, απορία στο βίντεο βλέπω ωριαία ταχύτητα εως και 50+ χιλιόμετρα την ωρα, ειναι σε κατηφόρα γιατί μου φένωνται παρα πολλά χιλιόμετρα, συγνώμη για την απορία αλλά εχω να ανέβω σε ποδήλατο 40+ χρόνια.
Καλησπέρα, επίσης καλή χρονιά!
Φυσικά ειναι σε κατηφόρα, σιγά μην πιάσω 55 χιλιόμετρα σε ευθεία (είναι στο τμήμα που ξεκινά από την υψηλότερη κορυφή στο γράφημα περίπου στα 40 χιλιόμετρα, μέχρι τη βάση στο Κολυμπάρι), και μάλιστα χρησιμοποιώντας τον μεσαίο δίσκο!![]()
Αυτό το στυλ ποδηλασίας πως λέγεται, κρι-κρι mode?
Υ.Γ.: Ξέρετε γιατί δεν πήγα σήμερα, ε; Διότι το είπα στον xfader, αυτός μου είπε "ζηλεύω το Σαββατοκύριακό σου"
, χτες, κοντά στα τελειώματα με "τσίμπαγαν" οι τετρακέφαλοι και σήμερα σηκώθηκα μετά από χάλια ύπνο, πού σκέψη για ποδηλασία...
![]()
ΟΚ, να κάτι που δεν ήξερα! Ευχαριστώ για την συμβουλή!
Πάντως, όταν δεν αισθάνεσαι καλά για κανονική έξοδο, βοηθάει πολύ να κάνεις μία απλή χαλαρή βόλτα χωρίς χρονικούς ή χιλιομετρικούς στόχους. Κάτι σαν αποθεραπεία.
Ακόμα καλύτερα να έχεις παρέα έναν φίλο καθημερινό ποδηλάτη και η βόλτα να συνοδευτεί με άραγμα και καφεδάκι!
Πάντως, όταν δεν αισθάνεσαι καλά για κανονική έξοδο, βοηθάει πολύ να κάνεις μία απλή χαλαρή βόλτα χωρίς χρονικούς ή χιλιομετρικούς στόχους. Κάτι σαν αποθεραπεία.