- Reaction score
- 25.504
στα καλύτερα έχεις πάειβλέπω μια πατάρα με ένα καυτό σορτσάκι
στα καλύτερα έχεις πάειβλέπω μια πατάρα με ένα καυτό σορτσάκι
Εμένα ήταν στην ανηφόρα.... Μια χαρα δηλαδή... Σαν τα γαϊδούρια με το καρότο πήγαινα....Τη άλλη φορά Μήτσε άργησα να πατήσω τα φρένα επειδή λίγο πριν τη στροφή είδα και εγώ μια πατάρα και παραλίγο να καρφωθω στα βράχια...
Κατάβαση Πάρνηθας τώρα 60km/h +
Κάποιοι πάτοι μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνοι με το ποδήλατο... Θέλει προσοχή![]()
Να ξέρεις, πάντως, κάθε είδους... "ανυψώσεις" διακρίνονται εύκολα όταν φοράς ποδηλατικό κολάν.View attachment 190426
Διάβασα προσεκτικά όλα τα παραπάνω μηνύματα σας, πήρα τον καρδιολόγο, είδε λίγο το ιστορικό μου, έδωσε οκ για ανελέητο πάτημα, ντύθηκα και ξεκίνησα.
Έριξα το χρόνο μου κατά ένα λεπτό και σταμάτησα ΜΟΝΟ 2 φορές ενώ τις άλλες μέρες σταματούσα 4.
Οπως ανέβαινα που λέτε, βλέπω μια πατάρα με ένα καυτό σορτσάκι σα να ήταν τέλη Ιουλίου να τρέχει....το πάτησα το koga χωρίς έλεος.... Γιατί σταμάτησα λίγο αφού την πέρασα μη με ρωτάτε..... ήταν τυχαίο....
Αν έχεις λαγό, κι είναι πατάρα, όλα είναι πιο εύκολα...View attachment 190426
Διάβασα προσεκτικά όλα τα παραπάνω μηνύματα σας, πήρα τον καρδιολόγο, είδε λίγο το ιστορικό μου, έδωσε οκ για ανελέητο πάτημα, ντύθηκα και ξεκίνησα.
Έριξα το χρόνο μου κατά ένα λεπτό και σταμάτησα ΜΟΝΟ 2 φορές ενώ τις άλλες μέρες σταματούσα 4.
Οπως ανέβαινα που λέτε, βλέπω μια πατάρα με ένα καυτό σορτσάκι σα να ήταν τέλη Ιουλίου να τρέχει....το πάτησα το koga χωρίς έλεος.... Γιατί σταμάτησα λίγο αφού την πέρασα μη με ρωτάτε..... ήταν τυχαίο....
Ρε, το καημένο το Bryton τι του έμελλε να πάθει...
Και γιατί να πάρεις καινούριο δηλαδή;
Αυτό που σου έγραψε ο Σωτήρης είναι το βασικό αίτιο που το Strava δείχνει σχεδόν πάντα χαμηλότερα νούμερα. Δεν χαρίζει τίποτα.ΥΓ. Δεν ξέρω αν στο κομπιουτεράκι σου έχεις ρύθμιση για να περιλαμβάνει ή όχι τα σημεία 0 power (δηλαδή όπου δεν πατάς...) στο τελικό αποτέλεσμα, αυτό έχει κάποια διαφορά. Το strava τα περιλαμβάνει, σε κομπιουτεράκι όπως το garmin (και άλλα πιστεύω) υπάρχει η επιλογή να μην εμφανίζονται, έτσι εμφανίζεται μεγαλύτερη μέση ισχύ, από το αν συμπεριλαμβάνονταν. Είναι πιο σωστό στο αποτέλεσμα να υπάρχουν τα zero points, σε αντίθεση ας πούμε με το average του cadence, που μπορεί να χαλάνε τελείως την πραγματική εικόνα αν συμπεριλαμβάνονται.
Γιατί μου αδικεί τους πόντους μου... Το έπιασες το υπονοούμενο.?Και γιατί να πάρεις καινούριο δηλαδή;