Ποδήλατο

sk

Reaction score
501
Ψάξε για Seiko Premier Kinetic Perpetual (φτου και βγαίνω).
Το ίδιο έχω και γω.
Το 2100 ισχυει για την Perpetual ημερομηνια.
Δεν είναι αυτόματο, είναι quartz.
Απλώς έχει έναν μηχανισμό αντίστοιχο του αυτόματου για να φορτίζει τον πυκνωτή/μπαταρία.
Αν δεν αντιλαμβάνεται κίνηση (που να το φορτίζει) πέφτει σε νάρκη. Οι δείκτες σταματούν και αλλάζει μόνο την ημερομηνία.
Μόλις αισθανθεί και πάλι κίνηση ικανή να το φορτίσει οι δείκτες «τρέχουν» στην τρέχουσα ώρα.
Δοκιμασμένο από μένα έχασε 3 λεπτά όταν ξύπνησε μετά από 2+ χρόνια νάρκης.

Reaction score
25.536
με έφαγε η μμ έπιασε η προκοπή και έφτιαξα 6 διαδρομές στο 530 από 40 μέχρι 70 χλμ από 500 μέχρι 1000 υψομετρικά και σε συνδιασμούς (δηλαδή 40 κάτι με 600 αλλά και με 900 , 60 κάτι με 1000 , 70 με 500)
τώρα που μπορούμε να παίζουμε μπάλα μέχρι τις 2200 σκέφτομαι να δοκιμάσω τις δύο μικρές
κάποιες βέβαια δεν είναι για βράδυ (πχ διόνυσος και γύρω από πεντέλη 47χλμ με 950 υψομετρικά) αν και οι αρκούδες λογικά είναι σε χειμερία νάρκη.

Reaction score
5.505
Με παρέα είναι, γιατί οχι.... Λες να πάρω κασέτα με 28 δόντια Μπρέτσου και να το παλέψουμε?

Reaction score
25.536
βραδιάτικα στην Ραπεντώσα; ούτε με αυτοκίνητο δεν πάω στα σκοτάδια.

ας πούμε κάτι πιο βατό (αλλά ανάποδο με τη θέση σου, θα κατηφορίσεις για ζέσταμα) αντίστοιχο της κασέττας σου (τσσσσσ)

https://connect.garmin.com/modern/course/47131830

επίσης πιστέυω ότι και αυτό
παίζει στα όρια του διώρου και είναι σχετικά ασφαλές για βράδυ.

φώτα έχεις;

Reaction score
5.505
Το τελευταίο ειναι κάτω από δίωρο. Το έκανα τις δύο προηγούμενες Κυριακές.
Το πρώτο θέλω να δω αν το έχω.... Φοβάμαι πως δεν θα το βγάλω. Έλεγα να το δοκιμάσω σκ μέρα. Αν τα καταφέρω πάμε και βράδυ. Αλλά δε θέλω να σε κρεμάσω καταλαβαίνεις.
Φώτα έχω μωρέ, γυαλίζει και λίγο η καράφλα, κάτι θα γίνει.

βραδιάτικα στην Ραπεντώσα; ούτε με αυτοκίνητο δεν πάω στα σκοτάδια.

ας πούμε κάτι πιο βατό (αλλά ανάποδο με τη θέση σου, θα κατηφορίσεις για ζέσταμα) αντίστοιχο της κασέττας σου (τσσσσσ)

https://connect.garmin.com/modern/course/47131830

επίσης πιστέυω ότι και αυτό
παίζει στα όρια του διώρου και είναι σχετικά ασφαλές για βράδυ.

φώτα έχεις;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.220
Δεν θυμάμαι πότε πήρα τους eurus, κάτι λιγότερο από χρόνο πάντως.
Εκτός από ένα ελάχιστο σφίξιμο στις ακτίνες του πίσω τροχού κυρίως δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό.
Ανά τακτά διαστήματα έλεγχο για τζόγους και μόλις σήμερα εντόπισα ένα ελάχιστο τζόγο στο πίσω τροχό.
Μάζεψα το τζόγο χωρίς καν να λύσω το μπλοκάζ με το εύκολο σύστημα που έχουν, μπράβο ρε Καπακνιόλο!!

Μιλάμε πως έχουν φάει πολύ ξύλο, πατήματα του κερατά, λακούβες ότι μπορείς να φανταστείς... :)

Reaction score
2.324
Φόρεσα και γω σήμερα το team sky gabba κοντομάνικο και αγωνιάρικο καστέλι με goretex windstopper που λέγαμε πιο πίσω, βάζω και μακρυμάνικο ισοθερμικό από μέσα, όπως κάνουν οι καλοί δηλαδή, κατεβαίνω κάτω, ψαρώνουν 2 γκόμενες με το λούκ, ξεκινώ "φουσκωμένος" από υπερηφάνια και όχι μόνο και φεύγω να πάω να πατήσω δυνατά. Στα 100 μέτρα αναστροφή: που πάς ρε μλκα, αυτά είναι για τσ γυαλιστεροί κατ στν Αθήνα. Ανεβαίνω σπίτι και φοράω το μπουφάν...

Screenshot_20201216-195647_Strava.jpg

Και μια ακόμη φώτο του μεγάλου στόχου για το 21 και highlight του Tour de Karpenisi

20201216_165904.jpg

Reaction score
5.505
Ερώτηση παγίδα, προερχόμενη από τον κουμπάρο. Ό,τι φώτα κι αν έχεις, δεν είναι αρκετά.
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου....

Στα δικά μου σήμερα, δε βγήκα.
Έμπλεξα πάλι με ένα παλιο pc, χάλασα μια κάρτα γραφικών, άντε τώρα να βρείς geforce 9500 περασμένης δεκαετίας για να πάρεις το ανεμηστηράκι που xekoliasa, λογικά πήρα την επιδότηση, πήγα super market αυτά γενικά...

Reaction score
25.536
που πάς ρε μλκα, αυτά είναι για τσ γυαλιστεροί κατ στν Αθήνα. Ανεβαίνω σπίτι και φοράω το μπουφάν...
Μπουφάν μάναμ μπουφάν. Και για τσαθηναίους.
Στα δικά μου σήμερα, δε βγήκα
Ούτε εγώ πήγα πάρκο
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου....
Ότι και να σου λένε λίγα είναι
(Ούτε και εγώ έχω καλά φώτα για τα μέτρα μου)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.220
Εμένα με έτρωγε ο τζόγος, λέω γιατί τόσο σύντομα, αφού τα έσφιξα όλα τις προάλλες που άλλαξα ελεύθερο, δεν κοιτάω μια πάλι το ελεύθερο... Χαλαρό πάλι και αυτο :headbang:
Νομίζω πως το πρόλαβα αυτή τη φορά, φαίνεται πως τα ρουλεμάν δεν την άκουσαν.
Αφού έφτασα που έφτασα εδώ... Δεν ανοίγεις και ρουλεμάν τροχού για καθάρισμα και φρέσκο γράσο... Του πέταξα τα μάτια όξω να τελειώνουμε!!

MVIMG_20201216_210243.jpg
MVIMG_20201216_210146.jpg

Reaction score
5.505
Άσε και αύριο έχει επαρχία δουλειά και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω. Μακάρι να προλάβω αύριο να πεταλαρω λίγο.
Δύσκολο να πετύχεις τα φώτα που θέλεις εσύ στο ποδήλατο....

Reaction score
20.874
Το θέμα είναι ότι ήταν καμιά 20αριά ποδήλατα, όχι μόνα τους, αλλά με συνοδεία αυτοκινήτου που μετέφερε ανταλλακτικά (αυτό το διάβασα σε άλλο άρθρο, είχε και γραφική απεικόνιση, αλλά κάπου πρέπει να το ξαναβρώ), κι τροφοδοσία. Και πήρε φόρα ο φορτηγατζής και κόλλησε τους ποδηλάτες που ήταν πίσω από το αυτοκίνητο αυτό πάνω του. Δε νομίζω ότι έχει κάτι να κάνει με τον συγκεκριμένο δρόμο δηλαδή, τη ίδια μλκ θα μπορούσε να την κάνει οποιοσδήποτε σε όποιονδήποτε άλλο δρόμο...

View attachment 190910
Από ό,τι λέει η αστυνομία ο τύπος φαίνεται ήταν πολύ high πίσω από το τιμόνι, αφού ανιχνεύθηκε μεθαμφεταμίνη 9 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο στο αίμα του... Απλά βρήκε μπροστά τους τους άτυχους, θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος...

LAS VEGAS – The box truck driver who hit a group of 20 bicyclists in a collision that killed five riders had nine times an allowable amount of methamphetamine in his system, according to authorities.

Jordan Alexander Barson stands charged with five counts of DUI resulting in death, six counts of reckless driving resulting in death or substantial bodily harm and one count of DUI resulting in substantial bodily harm.

Barson was being held in custody at the Mohave County Jail in Kingman, pending a court appearance there and extradition to Nevada, according to Clark County District Attorney Steve Wolfson.

The charges he faces could put him in state prison for decades. Court and jail records do not show that Barson has an attorney.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.220
Έχω τη αίσθηση πως αυτός ο διάολος θα χρειαστεί θήκη, όταν το έχω στα χέρια και κάνω διάφορα πατώντας αυτά τα άθλια κουμπιά που θέλουν δύναμη κάνει συνέχεια να μου φύγει από τα χέρια. Κάνα δγιό φορές το πρόλαβα τη τελευταία στιγμή πριν σκάσει κάτω, είναι μικρό αυτό, μεγάλα τα χέρια και βλέπω κάποια στιγμή πως θα γίνει το κακό...
Εψέ πέρασα έξω από τη garmin και το σκέφκα αλλά πήγαινα πιο γρήγορα από τη σκέψη και δεν σταμάτσα :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.220
Σέλω πχιο αλαφρύ ρουχισμό για Αθήνα , θελω το μακρυμάνικο Perfetto μάλλον, μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να το δοκιμάσω ως νούμερο. Στα καστέλια αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, σελω νa παραγγείλω το L αλλά δεν είμαι σίγουρος και είναι πολλές οι παράδες... Άσε που το θέλω σε κίτρινο ή περτικαλή και μόνο οι Γερμανοί το έχουν...
Σάκη για δώσε καμιά βοήθεια μιας που το έχεις.

Last edited:

Reaction score
20.874
Έχω τη αίσθηση πως αυτός ο διάολος θα χρειαστεί θήκη, όταν το έχω στα χέρια και κάνω διάφορα πατώντας αυτά τα άθλια κουμπιά που θέλουν δύναμη κάνει συνέχεια να μου φύγει από τα χέρια. Κάνα δγιό φορές το πρόλαβα τη τελευταία στιγμή πριν σκάσει κάτω, είναι μικρό αυτό, μεγάλα τα χέρια και βλέπω κάποια στιγμή πως θα γίνει το κακό...
Εψέ πέρασα έξω από τη garmin και το σκέφκα αλλά πήγαινα πιο γρήγορα από τη σκέψη και δεν σταμάτσα :biggrin:
Σε έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν είσαι γυαλιστερός, και προσπαθεί να δραπετεύσει από τα χέρια σου! :roflmao: :gamer: :geek:

Reaction score
2.324
@bretsos
Κοίτα τι βρήκα
View attachment 191663

Τα κάνει μωρέ ο γιαχους αυτά ;
SPH Graph λέγεται το βρίσκεις στο connect iq
Το γιάχου έχει φάει γιούχου πάω και εγώ για 530 που το είχα σταμπάρει από την αρχή. Διότι όπως και να το κάνουμε όταν η Garmin έβγαζε gps οι άλλοι δεν είχαν γεννηθεί ακόμη...

Σέλω πχιο αλαφρύ ρουχισμό για Αθήνα , θελω το μακρυμάνικο Perfetto μάλλον, μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να το δοκιμάσω ως νούμερο. Στα καστέλια αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, σελω νa παραγγείλω το L αλλά δεν είμαι σίγουρος και είναι πολλές οι παράδες... Άσε που το θέλω σε κίτρινο ή περτικαλή και μόνο οι Γερμανοί το έχουν...
Σάκη για δώσε καμιά βοήθεια μιας που το έχεις.
Χρήστο έχω πάρει L και γενικά στην castelli έχω τα πάντα L και μου είναι τέλεια ενώ πχ στην dhb είμαι M. Στο gabba που πήρα μπαίνει από μέσα ένα ισοθερμικό οριακά ενώ η γραμμή είναι super slim. Για την περίπτωση σου θα έλεγα L γιατί στο M θα σου είναι σαν στολή κατάδυσης - δεν θα μπαίνει τίποτα μέσα και θα σε τραβάει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988