Ποδήλατο

Reaction score
20.864
Καλά από ο,τι είδα το segment της Πανεπιστημίου είναι μία περίπτωση (από τις πολλές) που στο ενδιάμεσο βγάζει τρελά νούμερα. Στο κομμάτι αμέσως μετά την Εθνική Βιβλιοθήκη έως τη διασταύρωση με Χαριλάου Τρικούπη δίνει κλίση... -11%! Τρελά πράγματα... :rolleyes: :gamer:

panepis.jpg

Reaction score
2.324
Μπορεί σε κάνα 2 χρόνια η Λαμία να έχει πρωταθλητή Ελλάδος στη ποδηλασία... Πχιός ξέρει...
Δεν γίνεται αυτό Χρήστο, είμαι βλέπεις σε Αθηναικό σύλλογο με γυαλιστερούςκόουτσ, αρχηγό και βοηθούς. Ξέρεις με κομπιουτεράκια, βατόμετρα και τέτοια. Μόνο ένας πάει να το παίξει βίνταζ αλλά όλο κωλοτρίβεται τελευταία και αυτός...

Οι κλίσεις που δείχνει το στραβα είναι σωστές? Η λ. αλεξάνδρας που ανεβαίνω με τη γλώσσα έξω έχει κλίση μόνο 2%? Την πανεπιστημίου την δείχνει 1%.
Δεν ξέρω για Αθήνα αλλά δυστυχώς στην επαρχία το strava τα μετράει μιά χαρά τα υψομετρικά και μάλλον τα υποεκτιμά ολίγον τι...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.151
Που έμπλεξες ρε Σάκη... 🤣
Αυτό το πράμα με τους γυαλιστερούς έχει πάρει διαστάσεις πανδημίας...

Reaction score
1.988
Πάνω που είχα αρχίσει τις τσάρκες μου με την κούρσα...τσουπ.... ξανά έπαθε κοκομπλοκο ο αυχένας....άντε καμία θερμαντική και από βδομάδα καμία φυσικοθεραπεία.....

Μην το κουράζω, σκέφτομαι για προπονητήριο......και είδα μια αγγελία για το Tacx Bushido Smart με όλα τα παρελκόμενα του ...

Πείτε.μου μια γνώμη....είμαι άσχετος

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.929
Μην το κουράζω, σκέφτομαι για προπονητήριο......και είδα μια αγγελία για το Tacx Bushido Smart με όλα τα παρελκόμενα του ...

Πείτε.μου μια γνώμη....είμαι άσχετος
Πολύ καλή επιλογή, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση και τιμή.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.151
Κάτι λέει για τον εθνικό κήπο τώρα....
Καλά κοροϊδεύεται εσείς, εγώ σας αποκαλυψα το μυστικό της επιτυχίας και εσείς με αντιμετωπίζεται σαν το τρελό του χωριού... Θα βλέπεται ανήφορο και θα κλαίτε... 🤣

Reaction score
5.504
Καλά κοροϊδεύεται εσείς, εγώ σας αποκαλυψα το μυστικό της επιτυχίας και εσείς με αντιμετωπίζεται σαν το τρελό του χωριού... Θα βλέπεται ανήφορο και θα κλαίτε... 🤣
Τον δήμαρχο πειράζουμε Χρηστάρα, όχι εσένα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.151
Εγω πάντως το έβαλα και άβαταρ να σας το θυμίζω, οι επιδόσεις κόποις κτώνται και με μικρά μυστικά ;)

Reaction score
2.324
Γρήγορη ερώτηση: Ήρθε το κινέζικο πλυντήριο υπερήχων 30€ μια χαρά, έχω βάλει εδώ και καιρό quick link στην αλυσίδα και ήρθε η ώρα να την ξεκουμπώσω και να την πλύνω.
Έχω την σχετική πένσα ενώ θα ξεκουμπωθεί για πρώτη φορά. Πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει λαλακία και να μην κουμπώνει σωστά μετά? Να πάει κάτι στραβά? Προσοχή δεν έχω άλλο link ή αλυσίδα... αν είναι μην το ρισκάρω να την πλύνω με βούρτσα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.151
Με τα πολλά βγάλε βάλε χαλαρώνει το quick link να ξέρς Σάκη.
Πρέπει μετά από 2-3 φορές να αλλάζεις και link για μεγαλύτερη ασφάλεια
Εγω έπαψα να βάζω τη αλυσίδα στους υπέρηχους γιατί από τότε που πέρασα στη 11speed η αλυσίδα δεν βγάζει πολύ, το πολύ να βγάλω 3 μήνες...
Τους κερατάδες... Ψεύτικες τις σιάχνουν ή εγώ πατάω...

Last edited:

Reaction score
2.324
Με τα πολλά βγάλε βάλε χαλαρώνει το quick link να ξέρς Σάκη.
Πρέπει μετά από 2-3 φορές να αλλάζεις και link για μεγαλύτερη ασφάλεια
Χρήστο θα παραγγείλω 3-4 αλλά το θέμα είναι τώρα για 1 φορά να το κάνω λες? Η να τρίψω με την βούρτσα κατά τα γνωστά να είμαι safe. Μην μείνω χρονιάρες μέρες χωρίς ποδήλατο φοβάμαι...

Reaction score
1.566
Μα, αυτός ο @ASilver που ήταν να σχεδιάσει jerseys για το AVsite cycling club, πού χάθηκε;:O_o:
Αγαπητοί μόλις ανέβασα τις δουλειές που είχα σε εκρεμότητα για την εταιρεία. Χρόνια είχα να φθάσω να εργάζομαι παραμονή Χριστουγέννων. Ναι χάθηκα αλλά έφαγα τόσο εργασιακό ξύλο που είχα χρόνια να βιώσω.

Έχω μια εβδομάδα off έτσι θα μπορέσω να ασχοληθώ και με το jersey.

Λυπάμαι ειλικρινά για την καθυστέρηση.

Επιτρέψτε μου σας παρακαλώ να πάω να την πέσω σε ένα... γουρούνι.

Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία και πολλά καλά χιλιόμετρα!

Reaction score
1.000
@pankrok η αναβαση πεντελης πως σου φανηκε; ειδα πηγες απο δροσια και μετα κατεβηκες. Ειναι η πιο βατη διαδρομη αυτη; Ειχα δοκιμασει να παω απο βριλησσια λεωφορο πεντελης αλλα το αποτελεσμα εδειξε οτι χρειαζομαι πολυ δουλεια ακομα.

Reaction score
5.504
@pankrok η αναβαση πεντελης πως σου φανηκε; ειδα πηγες απο δροσια και μετα κατεβηκες. Ειναι η πιο βατη διαδρομη αυτη; Ειχα δοκιμασει να παω απο βριλησσια λεωφορο πεντελης αλλα το αποτελεσμα εδειξε οτι χρειαζομαι πολυ δουλεια ακομα.
Σάββατο πρωί θα πάμε.... Ετοιμασου

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members