Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.559
Ήταν Δεκέμβριος του 2023 όταν ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με αυτό το μαραφέτι
1000014034.jpg

Από τότε έχουμε γίνει αχώριστοι φίλοι, δεν είναι ένα φωτάκι, είναι εργαλείο, κοιτάει για σένα πίσω χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξεις εσύ.
Φέτο κλείσαμε δγιό χρόνια, μέσα σε αυτό το διάστημα το έχω λιώσει, άπειρες φορτίσεις και η μπαταρία δείχνει ότι έχει πολύ ζωή ακόμα, βγάζει άνετα 4-5 προπονήσεις του δίωρου. Σήμερα μου έκλεισε από μπαταρία για πρώτη φορά από τότε που το δουλεύω, ένιωσα εκτεθειμένος, ένιωσα τυφλός, αυτό τα λέει όλα!!

Reaction score
2.332
Ήταν Δεκέμβριος του 2023 όταν ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με αυτό το μαραφέτι View attachment 382427

Από τότε έχουμε γίνει αχώριστοι φίλοι, δεν είναι ένα φωτάκι, είναι εργαλείο, κοιτάει για σένα πίσω χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξεις εσύ.
Φέτο κλείσαμε δγιό χρόνια, μέσα σε αυτό το διάστημα το έχω λιώσει, άπειρες φορτίσεις και η μπαταρία δείχνει ότι έχει πολύ ζωή ακόμα, βγάζει άνετα 4-5 προπονήσεις του δίωρου. Σήμερα μου έκλεισε από μπαταρία για πρώτη φορά από τότε που το δουλεύω, ένιωσα εκτεθειμένος, ένιωσα τυφλός, αυτό τα λέει όλα!!
Εννοείς πως σου δουλεύει με μία φόρτιση φως και ραντάρ 10 ώρες? Το γκάρμιν δεν βγάζει ούτε 5 ώρες...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.559
Ναι ρε Σάκη, έχει περισσότερη αυτονομία από το garmin, ωστόσο για να τα λέμε και όλα, του έχω βγάλει off το brake litgh, τη ειδοποίηση alert όταν πλησιάζει αμάξι και του έχω περιορίσει το φωτισμό στο 95%, έχει μέχρι 200%.
Το garmin έχει καλύτερο φωτάκι, ακόμα και όταν έχεις το magene στο 200%
Με κλειστό το radar, μόνο ως φωτάκι, βγάζει 1 βδομάδα αυτονομία με τους παραπάνω χρόνους

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@