Maria Pentagiotissa
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 344
Μη μου πεις ότι έχει κυκλοφορήσει???stellios said:...εχεις ακουσει και το φοβερο soundtrack ?
Μη μου πεις ότι έχει κυκλοφορήσει???stellios said:...εχεις ακουσει και το φοβερο soundtrack ?
Μαρία Παρασκευοπούλου said:Tωωωωωρα....εδω και χρονια.!stellios said:Μη μου πεις ότι έχει κυκλοφορήσει???
στειλε ενα pm με την διευθηνση σου να σου στειλω ενα δανεικο ..? copy !
Ειχες οπλο στην τσεπη σου κυρ αστυνόμε ή απλα χαρηκες που ειδες την Πάρις;ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Ειδα το House of wax. Αν και το περιμενα εντελως πατατα, μου βγηκε συμπαθητικο... Παραξενα πραματα...
spylab said:Μαλλον δεν ειμαι για εργα πια, παρα μονο για ντοκυμαντερ με ψαρια :shock:
Συμφονω απολυτα, φυσικα εισαι για εργα ..για σαχλαμαριτσες που μας κοροιδευουν δεν εισαι !spylab said:V for Vendetta 2 ωρες που ελεγα αντε να τελειωσει να λυτρωθω δεν αντεχω αλλο.
Καλη η φωνη του V , καλη η portman τριτοκοσμικο και αδυναμο το σεναριο με μια πολυ απλοικη
απεικονιση του μελλοντος με μεγαλο αδερφο της πικρας .
Επιεικως πολυ μετρια .
Το Soundtrack καλο .......
Μαλλον δεν ειμαι για εργα πια, παρα μονο για ντοκυμαντερ με ψαρια :shock:
Ψαξε στο video club να βρης το MY ARCHITECTΜαρία Παρασκευοπούλου said:Επειδή έχω να γράψω μέρες, είδα δύο ταινίες...
Dancing at the Blue Iguana (2000)
Μια διεισδυτική ματιά στη ζωή μιας ομάδας χορευτριών σε strip club, που ζουν και παλεύουν η καθεμιά με τους δαίμονές της, ενώ σε μια παράλληλη ιστορία ένας Ρώσος εκτελεστής ακολουθεί το στόχο του.
Καλογυρισμένη ταινία, χωρίς τίποτα το εξαιρετικό αλλά στρωτή και γρήγορη, αισθησιακή αλλά κατά τη γνώμη μου όχι πρόστυχη, με τη Daryl Hannah, τον Elias Koteas και τη Jennifer Tilly (η τελευταία όπως πάντα σε ρεσιτάλ ερμηνείας και sex appeal, ικανή να κολάσει άγιο, αν είστε άγιος μη δείτε την ταινία..)
Και για πολλοστή φορά μια από τις αγαπημένες μου:
The Belly of an Architect (ελληνικός τίτλος: Η κοιλιά του αρχιτέκτονα, Peter Greenaway, 1987).
Ένας Αμερικανός αρχιτέκτονας με την ελκυστική σύζυγό του φτάνει στη Ρώμη για να επιμεληθεί μια έκθεση για το έργο ενός Γάλλου αρχιτέκτονα, με τον οποίο αποκτά σιγά-σιγά εμμονές που θα του καταστρέψουν τη ζωή. Ίσως η λιγότερο ειρωνική ταινία του Greenaway. Μια συγκλονιστική μελέτη πάνω στην ανθρώπινη μοναξιά, ώρες-ώρες δυσάρεστη για το θεατή, με υπέροχη φωτογραφία του τακτικού συνεργάτη του Greenaway, Sacha Vierny, και μοναδική μουσική του Wim Mertens σ' ένα soundtrack που είναι από μόνο του ένα έργο τέχνης ανεξάρτητα από την ταινία.
Ο ελληνικός τίτλος είναι "Με τη θεία έμπνευση"...spylab said:Something the Lord made
A breakthrough that changed the face of medicine. A unique partnership that broke the rules.
http://www.imdb.com/title/tt0386792/
Αρκετα καλο ,το ειδα σε ζωνη 1 και δεν ξερω τον τιτλο στα Ελληνικα.........
Καμια σχεση... Η αλλη πιπίνα ηταν ολα τα λεφτα...VG said:Ειχες οπλο στην τσεπη σου κυρ αστυνόμε ή απλα χαρηκες που ειδες την Πάρις;ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Ειδα το House of wax. Αν και το περιμενα εντελως πατατα, μου βγηκε συμπαθητικο... Παραξενα πραματα...![]()