Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.

Reaction score
383
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
stellios said:
Μη μου πεις ότι έχει κυκλοφορήσει???
Tωωωωωρα....εδω και χρονια.!
στειλε ενα pm με την διευθηνση σου να σου στειλω ενα δανεικο ..? copy !

Reaction score
429
V for Vendetta.
2 ώρες όχι απλώς ευχάριστες, αλλά παρακαλούσα να μην τελειώσουν.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.186
V for Vendetta 2 ωρες που ελεγα αντε να τελειωσει να λυτρωθω δεν αντεχω αλλο.
Καλη η φωνη του V , καλη η portman τριτοκοσμικο και αδυναμο το σεναριο με μια πολυ απλοικη
απεικονιση του μελλοντος με μεγαλο αδερφο της πικρας .

Επιεικως πολυ μετρια .

Το Soundtrack καλο .......

Μαλλον δεν ειμαι για εργα πια, παρα μονο για ντοκυμαντερ με ψαρια :shock:

VG

Reaction score
0
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Ειδα το House of wax. Αν και το περιμενα εντελως πατατα, μου βγηκε συμπαθητικο... Παραξενα πραματα...
Ειχες οπλο στην τσεπη σου κυρ αστυνόμε ή απλα χαρηκες που ειδες την Πάρις; :lol:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.494
spylab said:
:D :D :D

Κι εγώ κάπως έτσι αισθάνθηκα, αλλά δεν κατάφερα να το δω μέχρι το τέλος.

Reaction score
383
spylab said:
V for Vendetta 2 ωρες που ελεγα αντε να τελειωσει να λυτρωθω δεν αντεχω αλλο.
Καλη η φωνη του V , καλη η portman τριτοκοσμικο και αδυναμο το σεναριο με μια πολυ απλοικη
απεικονιση του μελλοντος με μεγαλο αδερφο της πικρας .

Επιεικως πολυ μετρια .

Το Soundtrack καλο .......

Συμφονω απολυτα, φυσικα εισαι για εργα ..για σαχλαμαριτσες που μας κοροιδευουν δεν εισαι !

Reaction score
383
ειδα το Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ με τον ΛΟΥΙ ΝΤΕ ΦΙΝΕΣ
πανεξυπνη κωμωδια ,τελειο σεναριο
μηπως ξερει καποιος τον πραγματικο τιτλο?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Επειδή έχω να γράψω μέρες, είδα δύο ταινίες...

Dancing at the Blue Iguana (2000)

Μια διεισδυτική ματιά στη ζωή μιας ομάδας χορευτριών σε strip club, που ζουν και παλεύουν η καθεμιά με τους δαίμονές της, ενώ σε μια παράλληλη ιστορία ένας Ρώσος εκτελεστής ακολουθεί το στόχο του.
Καλογυρισμένη ταινία, χωρίς τίποτα το εξαιρετικό αλλά στρωτή και γρήγορη, αισθησιακή αλλά κατά τη γνώμη μου όχι πρόστυχη, με τη Daryl Hannah, τον Elias Koteas και τη Jennifer Tilly (η τελευταία όπως πάντα σε ρεσιτάλ ερμηνείας και sex appeal, ικανή να κολάσει άγιο, αν είστε άγιος μη δείτε την ταινία :wink:..)

Και για πολλοστή φορά μια από τις αγαπημένες μου:

The Belly of an Architect (ελληνικός τίτλος: Η κοιλιά του αρχιτέκτονα, Peter Greenaway, 1987).

Ένας Αμερικανός αρχιτέκτονας με την ελκυστική σύζυγό του φτάνει στη Ρώμη για να επιμεληθεί μια έκθεση για το έργο ενός Γάλλου αρχιτέκτονα, με τον οποίο αποκτά σιγά-σιγά εμμονές που θα του καταστρέψουν τη ζωή. Ίσως η λιγότερο ειρωνική ταινία του Greenaway. Μια συγκλονιστική μελέτη πάνω στην ανθρώπινη μοναξιά, ώρες-ώρες δυσάρεστη για το θεατή, με υπέροχη φωτογραφία του τακτικού συνεργάτη του Greenaway, Sacha Vierny, και μοναδική μουσική του Wim Mertens σ' ένα soundtrack που είναι από μόνο του ένα έργο τέχνης ανεξάρτητα από την ταινία.

Reaction score
383
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Επειδή έχω να γράψω μέρες, είδα δύο ταινίες...

Dancing at the Blue Iguana (2000)

Μια διεισδυτική ματιά στη ζωή μιας ομάδας χορευτριών σε strip club, που ζουν και παλεύουν η καθεμιά με τους δαίμονές της, ενώ σε μια παράλληλη ιστορία ένας Ρώσος εκτελεστής ακολουθεί το στόχο του.
Καλογυρισμένη ταινία, χωρίς τίποτα το εξαιρετικό αλλά στρωτή και γρήγορη, αισθησιακή αλλά κατά τη γνώμη μου όχι πρόστυχη, με τη Daryl Hannah, τον Elias Koteas και τη Jennifer Tilly (η τελευταία όπως πάντα σε ρεσιτάλ ερμηνείας και sex appeal, ικανή να κολάσει άγιο, αν είστε άγιος μη δείτε την ταινία :wink:..)

Και για πολλοστή φορά μια από τις αγαπημένες μου:

The Belly of an Architect (ελληνικός τίτλος: Η κοιλιά του αρχιτέκτονα, Peter Greenaway, 1987).

Ένας Αμερικανός αρχιτέκτονας με την ελκυστική σύζυγό του φτάνει στη Ρώμη για να επιμεληθεί μια έκθεση για το έργο ενός Γάλλου αρχιτέκτονα, με τον οποίο αποκτά σιγά-σιγά εμμονές που θα του καταστρέψουν τη ζωή. Ίσως η λιγότερο ειρωνική ταινία του Greenaway. Μια συγκλονιστική μελέτη πάνω στην ανθρώπινη μοναξιά, ώρες-ώρες δυσάρεστη για το θεατή, με υπέροχη φωτογραφία του τακτικού συνεργάτη του Greenaway, Sacha Vierny, και μοναδική μουσική του Wim Mertens σ' ένα soundtrack που είναι από μόνο του ένα έργο τέχνης ανεξάρτητα από την ταινία.
Ψαξε στο video club να βρης το MY ARCHITECT
Φυσικα δεν το ζητα κανεις, αλλα σιγουρα θα σ' αρεσει.!

Reaction score
429
Hollow Man 2
οκ το προσπερνάω.

Η μόνη καλή φάση ήταν, όταν κατά την διάρκεια μιας έκρηξης στην ταινία, έγινε ο σεισμός (βρίσκομαι στον 5ο όροφο) και λέω: πω πω βαράει το sub !!!!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.186
Something the Lord made

A breakthrough that changed the face of medicine. A unique partnership that broke the rules.

http://www.imdb.com/title/tt0386792/

Αρκετα καλο ,το ειδα σε ζωνη 1 και δεν ξερω τον τιτλο στα Ελληνικα.........

K

katerinaki

Guest
INFIDELITY-ΚΡΥΦΟ ΠΑΘΟΣ

Η Ντανίελ Μοντέτ που εργάζεται ως οικογενειακή συμβουλος, γνωρίζει πολύ καλά τις ολέθριες επιπτώσεις που έχει μια εξωσυζυγική σχέση στο γάμο. Ωστόσο, ακόμα και η ίδια δεν μπορεί να διακόψει την παθιασμένη αλλά και καταστρεπτική σχέση της με τον Μιγκέλ. Όλα ανατρέπονται στη ζωή της όταν ο σύζυγός της Τζιμ, ανακαλύπτει τα πάντα. Πόσο αποφασισμένη είναι πλέον η Ντανιέλ να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη?... .

Μου άρεσε.... :D

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
spylab said:
Something the Lord made

A breakthrough that changed the face of medicine. A unique partnership that broke the rules.

http://www.imdb.com/title/tt0386792/

Αρκετα καλο ,το ειδα σε ζωνη 1 και δεν ξερω τον τιτλο στα Ελληνικα.........
Ο ελληνικός τίτλος είναι "Με τη θεία έμπνευση"...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
VG said:
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Ειδα το House of wax. Αν και το περιμενα εντελως πατατα, μου βγηκε συμπαθητικο... Παραξενα πραματα...
Ειχες οπλο στην τσεπη σου κυρ αστυνόμε ή απλα χαρηκες που ειδες την Πάρις; :lol:
Καμια σχεση... Η αλλη πιπίνα ηταν ολα τα λεφτα... :D

Reaction score
164
Anthony Zimmer (Το μεγάλο κόλπο)

Με την Sophie Marceau
Μια γοητευτική γυναίκα (Sophie Marceau) φλερτάρει έναν συνηθισμένο άντρα στο βαγόνι του τρένου και ξεκινά μια περιπέτεια γεμάτη κυνηγητό και ανατροπές με τους ρόλους του καλού και του κακού να εναλλάσονται διαρκώς.
Η ώρα παιρνούσε ευχάριστα και με εκπλήξεις. Η Sophie Marceau γοήτευε (αναμενόμενο) τον ήρωα και τον έμπλεκε σε καταστάσεις φαινομενικά πάνω από τα μέτρα του. Οι ανατροπές διαδέχονταν η μία την άλλη και... ξαφνικά τελείωσε στα 80 λεπτά! :shock: :?
7/10 και θα μπορούσε παραπάνω αν είχε και λίγη συνέχεια.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Getting any? (Minnâ-yatteruka – 1995)

Φευγάτη σλάπστικ κωμωδία του Takeshi Kitano (ναι, δεν είναι λάθος!) με ήρωα έναν καημένο τύπο που θέλει οπωσδήποτε να κάνει σεξ, ει δυνατόν μέσα σε αυτοκίνητο, και γι' αυτόν το λόγο μετέρχεται όλα τα μέσα, φτάνοντας να γίνει μέχρι και εκτελεστής-μαϊμού για να βγάλει λεφτά.
Ίσως πιο "ιαπωνική" από τη μέση κωμωδία στην οποία είναι συνηθισμένος ο δυτικός θεατής. Πολλά κωμικά στοιχεία κρυμμένα στο κάδρο που θέλει παρατήρηση και όχι απλή θέαση, και χιούμορ που σίγουρα χάνει σ' ένα τόσο διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο, αλλά παρ' όλα αυτά η ταινία παραμένει απολαυστική..

Reaction score
0
Σαββατοβραδο, λιγες ωρες στην Αθηνα,αγχωτικη νικη του Ολυμπιακου, ηθελα κατι με ανοιχτους οριζοντες...

Union pacific (1939) απο την προσφατη Cecille B. DeMille collection (R1)

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67