Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Stelios said:
Το στοίχημα ή originally Lucky number slevin

Το είδα σε R2 με αγγλικούς υπότιτλους. Εκπληκτική εικόνα, χαμηλά ο ήχος.

ΤΑΙΝΙΑΡΑ !
+1!. Εγώ βέβαια το είδα σε θερινό σινεμά εντός Αθηνών (Αμόρε, στο Γκύζη) και ομολογώ πως μου άρεσε το περιβάλλον του μικρού χώρου.

Η ταινία πολύ καλή, καλή ηθοποιία γενικώς αν και μου φάνηκε λίγο υπερβολικός ο Ben Kingsley. Σίγουρα αξίζει μια (τουλάχιστον) θέαση.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.080
ΚΑΤΕRINAKI σε παρεσυρε ο ερωτας :)

Domino 720 HD .Παλι ειδα την μιση ταινια :p

Προχθες ειδα το Εdison Force παλι μισο :shock:

Βρε μπας και κατι εχω παθει? Τι να πω δεν ξερω.......... :?

V

VIDEOMIX

Guest
Γερνάς φαίνεται. Όπως και εγώ. Μας παίρνει ο ύπνος στο κάθισμά μας. :lol:

Reaction score
60
when a stranger calls ( krayges agonias )

tipiko teen horror movie . ola ta lefta einai to spiti sto opoio ginontai ola kai sto opoio simfona me to senario anikei se ellina giatro !!!!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
The Last House on the Left (Wes Craven) (1972)

Ταινία τρόμου που στην εποχή της θεωρήθηκε ακραία. Σήμερα έχουμε δει πια τόσα πολλά, που δείχνει έντονα την ηλικία της... Καλογυρισμένη πάντως (Craven) και ερμηνευμένη με έναν ερασιτεχνισμό που προσδίδει αληθοφάνεια.

Reaction score
0
Αυτή την εβδομάδα είδα:

1 Sin City: Καλό με έντονη κόμικ αίσθηση. Πολύ αίμα. Χάιλάιτ η Jessica...

2. Η Τελευταία φορά που πέθανα (The Jacket): Πολύ καλό...

3. V for Ventetta: Πάρα πολύ καλό, καλύτερο απ'αυτό που περίμενα να δώ. Η Natalie με δικαιώνει όταν από την εποχή του Leon έλεγα οτι όταν μεγαλώσει...

Reaction score
3
Είδα:
Hollow Man 2: Το 1ο είναι καλύτερο.
Ultraviolet: Θυμίζει λίγο Matrix, αλλά είναι καλό, ειδικά η Jojovitch :shock: :shock:

Reaction score
5
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Hollow Man 2: Το 1ο είναι καλύτερο.
Βλεπόταν όμως ή χάλια ?

Εγώ είδα χθες το Dodgeball ...... Χαζή αμερικανιά που κοροϊδεύει αρκετά τις USA (άλλωστε αυτό πουλάει ....right?) αλλά βλέπεται άνετα/ευχάριστα με παρέα και φαγάκι έτσι για την πλάκα

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.080
Tremors σε ΗD . παλαια ταινια με το τερας κατω απο το χωμα.Την ηξερα αλλα δεν την ειχα δει.
Λοιπον την ειδα ολη με την μια !!!!

@ Videomix Δεν με παιρνει ο υπνος ισα ισα εχω ορεξη για εργο .....................

Σημερα θα δω το Jaws σε HD και σιγουρα θα το δω ολο...........Σαν τωρα θυμαμαι την φορα που
το ειχα δει 30 κατι χρονια πριν.........

Reaction score
164
Derailed...
Καλό θριλεράκι με κάπως αναμενόμενη εξέλιξη. Για καλοκαίρι, ό,τι πρέπει!

Reaction score
786
Millions (Εκατομυρια)
Danny Boyle, 2004

Αγγλια, λιγο πριν την αλλαγη του "ιερού" νομισματος χαριν της Ευρωπαικης Ενωσης. Δυο μικρα αδελφια δεχονται ως δωρο απο τον ουρανο μια βαλιτσα γεματη λεφτα, την οποια κρυβουν απο τον πατερα τους. Ο μικροτερος -τον οποιο "επισκεπτονται" Αγιοι και Μαρτυρες της πιστης- θελει να βοηθησει τους φτωχους, ο μεγαλυτερος να κανει επενδυσεις και να αποκτησει το lifestyle που ονειρευοταν. Οταν ο "ιδιοκτητης" της βαλιτσας εμφανιζεται ως απειλη και ο πατερας τους μαθαινει την υπαρξη της, ο καθενας τους πρεπει να αποφασισει ποση σημασια εχουν τελικα τα χρηματα στην ζωη. Ο Ντανυ-που-χαθηκες-βρε-παιδι-Μπόιλ στηνει μια φωτεινη, αισιοδοξη Βρετανια και δεν δισταζει να παιξει με τα ταμπου του Καθολικισμου, ο πιτσιρικος με τις φακιδες κρατα στις πλατες του την μιση ταινια και εμεις αναρωτιομαστε γιατι εχουμε θεοποιησει τα ρημαδολεφτα. Μερικες ονειρικες σκηνες, στυλιζαρισμενη σκηνοθεσια, μια σταλια διδακτισμος και συγκινηση, χιουμορ και ενα feel-good happy end. Ενα ομορφο μοντερνο παραμυθι...

Βαθμολογια: 7/10

Breakfast On Pluto
Neil Jordan, 2005

Ενα υιοθετημένο-παρατημενο αγορακι, μεγαλωνει στην ταραγμενη Ιρλανδια του 60 και μεταμορφωνεται σιγα-σιγα σε... ψιψίνα. Αναζητωντας την πραγματικη μητερα του, τον αληθινο ερωτα και την κοινωνικη αποδοχή φτανει στο swinging Λονδινο, οπου πλεον γινεται μια κανονικη drag queen. Η ευτυχια ομως θα αργησει να ερθει. Σεναριο βασισμενο σε πραγματικα βιωματα παιγμενο απο πρωταγωνιστη που μπαινει 100% στο πετσι του ρολου με ισες δοσεις δραματος και χιουμορ. Μερικες φορες η ψιλη φωνουλα και η τραβελοτσαχπινια του Κιλιαν Μερφι μπορει να γινεται ενοχλητικη, κυριως για τους αρρενες θεατες. Επισης ξενιζει λιγο η αισθηση που καπου-καπου μας δημιουργειται οτι ο κοσμος (στην κυριολεξια) καιγεται και η ψιψινα... χτενιζεται. Τα παντα ομως ειναι σχετικα. Μπορουμε τελικα εμεις οι "νορμαλ" να κρινουμε τετοιους, τοσο διαφορετικους ανθρωπους, καταδικασμενους απο την γεννηση τους στο περιθωριο και την απομονωση? Πολυ καλο το soundtrack -απαρτιζομενο απο disco υμνους- και καλλιτεχνικη διευθυνση υψηλοτατου επιπεδου. Μια ταινια οχι για ολα τα γουστα και σιγουρα οχι για αντροπαρεες.

Βαθμολογια: 7/10

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Μπράβο βρε Θεμιστοκλή, επιτέλους κι ένας που αξιοποιεί το θέμα όπως πρέπει!

KATERINAKI said:
Combien Tu M’ Aimes.......... :D
Κατερίνα, πώς σου φάνηκε? Να εκλάβω το χαμόγελο ως ενδεικτικό?

K

katerinaki

Guest
μην το λαβεις ως ενδεικτικο.....θες η ασχημη διαθεση που ειχα εχθες? θες οτι ηταν που επρεπε να βρω τροπο να ξεχαστω.....δεν ξετρελαθηκα.....τωρα να κανω λαθος? και να μην εισεπραξα το νοημα? παντως η Μονικα λεει πολλα πααρα πολλα.... 8)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
KATERINAKI said:
μην το λαβεις ως ενδεικτικο.....θες η ασχημη διαθεση που ειχα εχθες? θες οτι ηταν που επρεπε να βρω τροπο να ξεχαστω.....δεν ξετρελαθηκα.....τωρα να κανω λαθος? και να μην εισεπραξα το νοημα?
Ηταν κι οι δικές μου απορίες όταν σπατάλησα 15 ευρώ για να το δω στον κινηματογράφο...

KATERINAKI said:
παντως η Μονικα λεει πολλα πααρα πολλα.... 8)
Κι εσύ? Αν είναι δυνατόν βρε παιδιά με τη Belucci...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos