Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
7
"Το Μάτι 3"

Ισως η μεγαλύτερη απογοήτευση (και αυτό λόγω των προηγούμενων 2 που ήταν άψογα) που έχω πάρει ποτέ από ταινία.

Απλά μην το δείτε._

Reaction score
4.416
Γύρισα από την προβολή της καινούργιας ταινίας του Woody Allen "The Scoop" στα πλαίσια του Πανοράματος της Ελευθεροτυπίας.

Πρωταγωνιστές η Scarlett Johansson και ο Hugh Jackman.

Πολύ ωραία ταινία με το γνωστό στιλ και το χιούμορ του Woody !!!!

Reaction score
7
"Κώδικας DaVinci"

Ωραία περιπέτεια, αλλά όχι σαν το Indiana Jones.

...Βιβλίο? Ποιο βιβλίο?

Reaction score
427
Lake House
Πολύ αργό, όπου με το ζόρι κρατούσα ανοιχτά τα μάτια μου.
Χαζορομαντική ταινία.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Το Κακο. Βιντεοκλιπ αισθητικη και αρκετη προσπαθεια απο τα παιδια, αλλα το αποτελεσμα ειναι κατα πολυ κατωτερο απο τις ξενες παραγωγες. Τουλαχιστον ειναι μια αρχη... 1/10

Sympathy for lady vegeance. Αρκετα καλο... 4/10

16 Βlocks. Αρκετα καλο και αυτο... 5/10

VG

Reaction score
0
Desperation

http://www.imdb.com/title/tt0129871/

Πατάτα ολκής που σε πολλα σημεια ξεπερνα τα όρια του γελοίου και της φαιδρότητας.
Ουτε για ενοικιαση.
Στο σινεμά....ουτε για αστείο.

Βαθμολογια 1/10
Για το ειδος του (θρυλεράκι για να περνα η ωρα) 3/10

Reaction score
7
16 Blocks

Αρκετά καλό.Το είδα πολύ κουρασμένος και πολύ αργά το βράδυ και πίστευα στην αρχή οτι θα με πάρει ο ύπνος...Τελικά αυτό δεν έγινε αφού η ταινία σε κρατάει...Τυπική Bruce Willis ταινία

6.5/10

Reaction score
5
Amadeus

Δεν χρειάζεται συστάσεις. Πρώτη φορά το είδα με 5.1 σε projector και τολμώ να πω ότι μοιάζει σαν να γυρίστηκε χθες. (αν και είναι 22 ετών ταινία !!!!!!!!!!)

Reaction score
786
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Το Κακο. Βιντεοκλιπ αισθητικη και αρκετη προσπαθεια απο τα παιδια, αλλα το αποτελεσμα ειναι κατα πολυ κατωτερο απο τις ξενες παραγωγες. Τουλαχιστον ειναι μια αρχη... 1/10
Οχι και 1/10 βρε Λευτερη... Για "Ελληνικο προϊον" ειναι μια χαρα το Κακο! Πολυ καλα εφφε (και παλι τονιζω για made in Greece ταινια) και πολυ γελιο αν το δεις με καλη διαθεση. Ενταξει, αν το συγκρινεις με το 28 Days Later βεβαια...

Αληθεια, το Κακό το βρηκες σε DVD? Εχει κυκλοφορησει σε video club? Το ειχα δει σε φεστιβαλ περισυ και το ψαχνω μανιωδως, αλλα το μονο που εχω βρει ειναι ενα screener της κακιας ωρας.

K

katerinaki

Guest
1. MATCH POINT

Σκηνοθεσία : ALLEN WOODY
Ηθοποιοί: JOHANSSON SCARLETT, MEYERS JONATHAN RHYS

O Γούντι Άλεν γράφει και σκηνοθετεί μια ιστορία που συνδυάζει ρομαντισμό και χιτσκοκικό σασπένς. O Κρις Γουίλτον, νεαρός δάσκαλος του τένις, εισέρχεται στον κύκλο μιας εύπορης οικογένειας όταν αναλαμβάνει να κάνει μαθήματα στην κόρη, την οποία και παντρεύεται. Με τον τρόπο αυτό εισχωρεί στον κόσμο της υψηλής κοινωνίας αλλά ταυτόχρονα και σε μια ερωτική ιστορία που θα τον διχάσει ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Διατηρώντας μια παράνομη σχέση, ο Κρις βυθίζεται ολοένα και περισσότερο σε αδιέξοδο και, όταν αποφασίσει να αναλάβει δράση για να ξεφύγει, θα δει ότι οι φιλοδοξίες του είναι ικανές να τον οδηγήσουν στα άκρα...

ωραία ταινία και ανατρεπτική...το πως εξελίσσεται δεν προϊδεάζει καθόλου τον θεατή για το τέλος....κατά προσωπική μου εκτίμηση, δεν είναι μόνο οι φιλοδοξίες του που τον οδηγούν στα άκρα, αλλά και το γεγονός ότι είναι δειλός και ανίκανος να αναλάβει τις ευθύνες του για μια κατάσταση η οποία έφτασε στα άκρα εξαιτίας του....

2. ΣΥΛΛΑΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ - BEE SEASON

Σκηνοθεσία : MCGEHEE SCOTT
Ηθοποιοί: GERE RICHARD, BINOCHE JULIETTE

Η εντεκάχρονη Ελίζα Νάουμαν νοιώθει ότι αποτελεί βάρος στην οικογένειά της, μέχρι που αρχίζει να νικάει σταθερά στους διαγωνισμούς ορθογραφίας στο σχολείο της, με μια απίστευτη ευκολία που ακόμη και η ίδια δεν μπορεί να κατανοήσει. Το καινούριο αυτό χάρισμά της τής εξασφαλίζει μια πρόσκληση, όχι μόνο στο μεγάλο διαγωνισμό ορθογραφίας της πολιτείας της που γίνεται στο Σακραμέντο, αλλά και στον ιδιαίτερο, προσωπικό κόσμο του πατέρα της, ο οποίος διδάσκει θεολογία στο Μπέρκλεϊ. Η οικογένεια Νάουμαν οδηγείται σιγά σιγά σε μια δίνη αναπάντεχων αποκαλύψεων καθώς βαθιά κρυμμένα μυστικά ανεβαίνουν στην επιφάνεια.

Δεν μου αρεσε καθολου....θεωρω οτι οι πρωταγωνιστες δεν ειχαν κατι αλλο να κανουν και για αυτο δεχθηκαν να γυρισουν την ταινια αυτη....Θρησκευτικες αναζητησεις, ψυχολογικα προβληματα-διαταραγμενες προσωπικοτητες και εν γενει ενα σεναριο που ουδεμια σχεση εχει με την ευτυχια....

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Μπρούτζος Θεμιστοκλής said:
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Οχι και 1/10 βρε Λευτερη... Για "Ελληνικο προϊον" ειναι μια χαρα το Κακο! Πολυ καλα εφφε (και παλι τονιζω για made in Greece ταινια) και πολυ γελιο αν το δεις με καλη διαθεση. Ενταξει, αν το συγκρινεις με το 28 Days Later βεβαια...

Αληθεια, το Κακό το βρηκες σε DVD? Εχει κυκλοφορησει σε video club? Το ειχα δει σε φεστιβαλ περισυ και το ψαχνω μανιωδως, αλλα το μονο που εχω βρει ειναι ενα screener της κακιας ωρας.
Θεμιστοκλη, η βαθμολογια που εδωσα, αφορα την ταινια σαν συνολο και οχι την "καλη διαθεση" των συντελεστων, που οπως προανεφερα ειχαν αρκετη... :wink:
Οσο για το δισκακι, δεν εχει κυκλοφορησει ακομα... :wink:

Reaction score
7
Δηλαδή αν γράψεις και στα 2 θα σου βάλουμε πρόστιμα??? Γράψε καλή μου να δώσεις φαί στον λαό σου!!! Giota for president!!

Reaction score
4.416
Λοιπόν...

Thank you for smoking...

Πολύ έξυπνο σενάριο και πολύ ωραίες ερμηνείες!!!!!!!!!

Θα γελάσετε!!!!!!!!!!

Εγώ,πάντως,δεν πείσθηκα να καπνίσω... :D :D :D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ειδα αποψε σε dvd το ¨Στα περατα του κοσμου" με τον Ρασσελ Κροου. Πολυ καλη ταινια, αλλα μου την εσπασε η συζυγατα που φοβοταν τα...αιματα και γκρινιαζε, ενω ακομη δεν αφηνε να χαρω τον...ηχο! Ζητω η Ελευθερια!
Παρατηρησα ομως οτι τα χρωματα μετα το μισο, ηταν σαν καμενα, υπερφωτισμενα.Εφταιγε το dvd αραγε;

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa