Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
119
"Sleeper cell",σειρα με θεμα τη δραση ενος "τρομοκρατικου πυρηνα" σε Αμερικανικο εδαφος.Αν και καπως απλοικη η προσεγγιση του θεματος βλεπεται ευχαριστα και σε κραταει.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.998
Giota said:
The Hills have eyes

Γίατί όλα τα "θριλεροειδή" είναι βλακείες;
Ειδικά το "The Hills have eyes" ήταν ένα από τα καλύτερα της χρονιάς. Αρκεί να ήξερες τι περίμενες να δεις. Αν θες πλοκή έχασες...

K

katerinaki

Guest
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - THE NOTEBOOK

Σκηνοθέτης: Νικ Κασαβεττης
Ηθοποιοί: Σαμ Σεπαρτ, Μερεντιθ Τζεαλυ, Ραϊαν Γκοσλινκ

Μια γυναίκα που χάνει τη μνήμη της απολαμβάνει να ακούει ξανά και ξανά την ιστορία δύο ερωτευμένων, όπως έχει καταγραφεί στο ημερολόγιό τους. Ζώντας τη δεκαετία του 1940 σε μια παραθαλάσσια πόλη της Βόρειας Καρολίνας, ο Noah και η Allie ζουν ένα παθιασμένο καλοκαιρινό έρωτα αν και προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος θα τους χωρίσει και θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξανασυναντηθούν. Στο μεταξύ η Allie έχει γνωρίσει τον νεαρό στρατιώτη Lon, με τον οποίο σχεδιάζουν να παντρευτούν. Όταν εκείνη θα διαβάσει στην εφημερίδα μια είδηση για τον Noah, θα ανησυχήσει και θα τον αναζητήσει στο σπίτι του. Με το πρώτο τους βλέμμα μετά από χρόνια οι δύο νέοι θα καταλάβουν ότι εκείνος ο καλοκαιρινός έρωτας δεν έχει σβήσει ακόμα…

Μου άρεσε πάρα πολύ. Συγκινητική, γλυκιά και σε ταξιδεύει στο χώρο και το χρόνο των γεγονότων που διαδραματίζονται. Σου μαθαίνει πως υπάρχει αληθινή και απόλυτη αγάπη που δεν μπορούν να την αγγίξουν ο χρόνος, οι συνθήκες και η λογική. Τελικά σύμφωνα με την ταινία ο μεγάλος έρωτας και η αληθινή αγάπη δεν ξεχνιούνται ποτέ αρκεί να υπάρχει αλήθεια και τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία. Όταν λοιπόν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε ο άνθρωπος που αγαπάς είναι πάντα κοντά σου είτε με τη φυσική παρουσία του είτε με τη δύναμη της ψυχής και της αγάπης του....

K

katerinaki

Guest
Καλύτερα οι Δυο μας

Οι πιο ευτυχισμένες ιστορίες αγάπης ξεκινούν με ένα κλικ! Ο έρωτας με την πρώτη ματιά είναι ο έρωτας που κρατάει μια ζωή. Ή μήπως όχι; Ο Χεκ και η Ρέιτσελ είναι δυο ερωτευμένοι νέοι, που μετά από σχέση χρόνων ετοιμάζονται για γάμο. Κατά τη διάρκεια της τελετής, όμως, η προσοχή της Ρέιτσελ αποσπάται από μία απρόσμενη καλεσμένη, την όμορφη Λους. Από εκείνη τη στιγμή η Ρέιτσελ θα αρχίσει να αναρωτιέται αν ο Χεκ έχει όλα όσα εκείνη ζητά από έναν σύντροφο. Οι φίλοι, οι συνάδελφοι, τα πεθερικά της έχουν τη δική τους θεωρία!

Δεν μου άρεσε...Πρόκειται για γεγονότα που τυχαίνει να συμβαίνουν όταν σε ένα ζευγάρι μπαίνει ένας τρίτος άνθρωπος ο οποίος διαταράσσει την ηρεμία και την οικογενειακή γαλήνη. Εμφανίζονται τα γνωστά διλήμματα του τύπου σ'αγαπάω αλλά είμαι ερωτευμένος/η με άλλη/ο. Η διαφορά στην προκειμένη περίπτωση είναι πως το τρίτο άτομο είναι μια γυναίκα και το ειδύλλιο αναπτύσσεται με την σύζυγο του ζευγαριού :shock:.Κάποιο θεματάκι είχαμε συζητήσει σχετικά. Θυμάστε?

Reaction score
4.416
Brokeback mountain

Είναι συγκινητικό να βλέπεις έναν άντρα να κλαίει για μια χαμένη αγάπη.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Κρυμμένος - του Μίχαελ Χάνεκε

Με δυο λόγια: Φαντάσματα από το παρελθόν στη ζωή μιας παρισινής οικογένειας της ανώτερης τάξης.

Προσωπικά μου άρεσε, αν και σε ορισμένα σημεία κάπως αργή. Δουλεμένη με δεξιοτεχνία, χειρίζεται με προσοχή το θέμα των κοινωνικών-φυλετικών διακρίσεων και παράλληλα αυτό της εύθραυστης ισορροπίας των οικογενειακών σχέσεων. Το τέλος μένει ανοιχτό για το θεατή, όπως και άλλα σημεία που η αρχική εντύπωση είναι ότι πρέπει να διευκρινιστούν, δίνοντας τροφή για σκέψη.
Από εικόνα και ήχο, η ταινία δεν προσφέρεται για κάτι το εξαιρετικό. Ο ήχος μάλιστα στο δισκάκι του videoclub είχε αρκετά έως πολύ χαμηλή ένταση.

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Οι Πλούσιες Κολλητές μου

Τέσσερις καλύτερες φίλες, στα πρώτα χρόνια της μέσης ηλικίας: οι τρεις είναι πλούσιες και αποκαταστημένες. Η τέταρτη, η Ολίβια, μικρότερη σε ηλικία και αρκετά πιεσμένη στα οικονομικά της, σπαταλάει τη ζωή της σε άσκοπες δουλειές, έρωτες και ασχολίες. Όλες, μέσα από τα προβλήματά τους, προσπαθούν να βρουν το νόημα της ζωής, καθώς η νιότη φεύγει, και να βοηθήσουν την Ολίβια, που, χωρίς χρήματα και αγάπη, προσπαθεί να επιβιώσει...

Δεν βρήκα το παραμικρό νόημα από την αρχή μέχρι το τέλος, το οποίο το είδα αφού κοιμήθηκα λίγο πρώτα :D

Reaction score
4.416
We don't live here anymore

Περί άπιστων παντρεμένων ζευγαριών ο λόγος...

Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Υ.Γ Γιατί ο Mark Ruffallo παίζει σε περίεργες ταινίες;

Reaction score
0
Ρε παιδια με συγκινησατε με ολες αυτες τις συναισθηματικες ταινιες που αναφερατε ιδιως το fromtheback mountain και ετσι ειδα και εγω μια ιστορια αγαπης χθες το βραδυ, Τον Μανωλιο τον μπηχτη, δειτε το, αξιζει! :shock:

Reaction score
119
"Murder in mind",
η αληθινή ιστορία της δράσης και σύλληψης του πρώτου,στην σύγχρονη ιστορία της Γαλλίας, serial killer.Προσωπικα μου αρεσε αρκετα ...ειδικά ο ψυχάκιας πρωταγωνιστής-δολοφόνος μοιαζει απιστευτα με τον πραγματικο,τον οποιο μπορειτε να "θαυμασετε"εδω:

http://www.affaires-criminelles.com/bio_2.php

και το εξώφυλλο εδώ:

http://jpg.gr/v.php?id=img_58439.jpeg

Reaction score
6
Giota said:
Brokeback mountain

Κωνστανταρας Κωστας said:
Ρε παιδια με συγκινησατε με ολες αυτες τις συναισθηματικες ταινιες που αναφερατε ιδιως το fromtheback mountain και ετσι ειδα και εγω μια ιστορια αγαπης χθες το βραδυ, Τον Μανωλιο τον μπηχτη, δειτε το, αξιζει! :shock:
Tι;
Δεν ηξερες;
Σε πηρε στο λαιμο της η Γιωτα;
:lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Cinemusic - Ανδρεας said:
Giota said:
Brokeback mountain

Κωνστανταρας Κωστας said:
Tι;
Δεν ηξερες;
Σε πηρε στο λαιμο της η Γιωτα;
:lol: :lol: :lol:
Tι να κανω ο καημενος, για western πηγαινα τους village people ειδα! :lol:

Reaction score
7
Αφού σου άρεσε αυτό το αριστούργημα του ελληνικού κινηματογράφου τσέκαρε και το εμείς οι βλάχοι όπως λάχει των ιδίων συντελεστών...;)

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm