Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
786
Τις τελευταιες μερες βλεπω φανατικα Lost. Δεν ειναι βεβαια κινηματογραφος, αλλα ειναι αρκετα κοντα. Κολλημα...

Reaction score
7
Αγεφύρωτες Σχέσεις

Με Ρόμπερτ Ρέντφορντ,Τζένιφερ Λόπεζ,Μόργκαν Φρίμαν

Ωραίο έργο.Δεν είχε κάτι το πολύ εξαιρετικό αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα.Η Λόπεζ είναι κούκλα όπως πάντα οπότε ποιός κοιτάει την ερμηνεία,ο Ρέντφορντ φαίνεται ΠΑΡΑ πολύ σπασμένος (το Golden Boy γέρσε και έγινε platinum) και ο Φρίμαν άλλη μια φορά καλός.Το συστήνω σε όσους δεν βαριούνται τα κοινωνικά.Και η πλάκα είναι ότι όταν ξεκίνησα να την δώ ψιλονύσταζα αλλά κατάφερε και με κράτησε.

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Οι Διαβολογυναικες-Σιμον Σινιορε+Βερα Κλουζω

Γαλαζιος Αγγελος 8) 8) 8) 8) 8)

Reaction score
14
Meet the Parents, με τον Ντενίρο που όσο παλιώνει τόσο γίνεται ακόμα καλίτερος!!!

Καλή κωμωδία που δεν την είχα δει στο σινεμά. 2 ώρες με γέλιο και καλές ατάκες

Reaction score
786
Toy Story
Η ταινια που μας συστησε την Pixar. Μετα απο τοσα χρονια, παραμενει μια καλη ταινια απ'ολες τις πλευρες, αν και ειναι αρκετα πιο "παιδικη" απο τις επομενες της.
Βαθμολογια: 7/10

The Day After Tomorrow
Πολυ εντυπωσιακες σκηνες καταστροφης, αλλα εκνευριστικα αργο και uninvolving σεναριο. Την περασα στο γρηγορο σε καποια σημεια, καθως την εχω ξαναδει. Το DTS βαραει καλα!
Βαθμολογια 7/10

Reaction score
4.421
Corpse Bride : Μια όμορφη ιστορία αγάπης...

Crash : ταινία-ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.

Reaction score
0
Η αυτοκρατορια των λύκων: Μετρια την περιμενα καλυτερη :(

Reaction score
5
Proof   του Michael Madsen με Gwyneth Paltrow και Antony Hopkins: Μου αρεσε, καλο σεναριο, ωραιες ερμηνιες.

Η Καρδια του Κτηνους του Ρενου Χαραλαμπιδη: Και αυτη μου αρεσε, εξυπνες ατακες, καλοπαιγμενο και σχετικα πρωτοτυπο.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Από τη σειρά Masters of Horror, Cigarette burns, directed by John Carpenter.
Αρκετά καλή σε σχέση με τα αναμενόμενα. Ελεγχόμενη σπλατεριά, ολίγη μεταφυσική, καλούτσικη ατμόσφαιρα. Καμιά σχέση βέβαια με τις μεγάλες ταινίες του Κάρπεντερ, αλλά βλέπεται άνετα αν είναι κανείς στην κατάλληλη διάθεση.

Reaction score
2
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Από τη σειρά Masters of Horror, Cigarette burns, directed by John Carpenter.
Αρκετά καλή σε σχέση με τα αναμενόμενα. Ελεγχόμενη σπλατεριά, ολίγη μεταφυσική, καλούτσικη ατμόσφαιρα. Καμιά σχέση βέβαια με τις μεγάλες ταινίες του Κάρπεντερ, αλλά βλέπεται άνετα αν είναι κανείς στην κατάλληλη διάθεση.
Το μοναδικό απο τα επεισόδια της σειράς που μου άρεσε πάρα πολύ. Τα άλλα κυμαίνονται απο κακά μέχρι μέτρια. Δεν έχω δει ακόμα το τελευταίο (Imprint) που το απαγόρευσαν στην αμερικάνικη τηλεόραση και βγήκε κατευθείαν σε dvd.

V

VIDEOMIX

Guest
Αν και εδώ και χρόνια δεν βλέπω συχνά ταινίες σέξ, είδα μια χθές και μάλιστα στις 6 μισι το απόγευμα και μάλιστα απο κρατικό κανάλι. :shock:
Σα δεν ντρέπωνται; :x

Reaction score
59
FILAN FANTASY 7 : ADVENT CHILDREN

TAINIA FULL CGI VASISMENI STO OMOTITLO PEXNIDI

TA GRAFIKA TIS EINAI IPODEESTERA APO TIN PROTI TAINIA TIS SEIRAS FINAL FANTASY - THE SPIRITS WITHIN

PANTOS EXEI OMORFA CGI GRAFIKA KAI PERNAEI 1.5 ORA EYXARISTA

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
"Equilibrium".

Ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2002, με θεματολογία αντίστοιχη του "1984" (George Orwell). Καλή φωτογραφία, πολλά σκοτεινά πλάνα που σίγουρα θα δυσκολέψουν αρκετούς προβολείς. Ηθοποιία μάλλον αδιάφορη, εφέ αντιγραφή του Matrix (αν και με χαμηλότερο προϋπολογισμό, κι αυτό φαίνεται σε όλη την ταινία). Δεν ξέρω τελικά αν αξίζει να τη δει κάποιος ή όχι.

Edit: η ελληνική απόδοση του τίτλου είναι "Ανθρώπινο μίσος". Για άλλη μια φορά, αν και όχι εντελώς άσχετος με το έργο, σίγουρα όμως τίτλος που με τίποτα δε "χαρακτηρίζει" το έργο.

Reaction score
4.421
The Skeleton Key    :        ΤΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τουλάχιστον υπάρχει το C.S.I. και τους ξελασπώνει όλους... :D :D :D

Reaction score
0
Half Light με την Demi Moore.
Καλουτσικο σεναριο ,μετρια σκηνοθεσια ,αχρωμη& αοσμη ηθοποιια ,ανιση ταινια.
Οποιος την δει να τσεκαρει ποσες φορες αλλαζει ρουχα η demi.
Καθε σκηνη και αλλη γκαρνταρομπα.

Band of Βrothers Σειρα 10 επειοδιων του HBO με θεμα τον 5ο λοχο της 101 αερομεταφερομενης αλεξιπτωτιστων ...κοινως Airborn or Easy Company
.O στρατιωτης Ryan σε Extended version .Εκ των Παραγωγων ο Spielberg & Hanks με τον τελευταιο να εχει βαλει χερι στην σκηνοθεσια του 5oυ επεισοδιου και στο σεναριο που ειναι βασισμενο σε βιβλιο.Εμενα μου αρεσε .

Chcken Little.Kαλο αλλλα οχι σαν τα "αλλα".

The Ice Harvest του Harold Ramis με John Cusack,Billy Bob Thornton.Αποδειχτηκε πολυ κατωτερη των προσδοκιων μου.

King Kong .O ανθρωπος ξερει να κανει cinema.Αν δεν ειχε μπλεξει λιγο με τα παιχνιδια του CG και δεν μας κουραζε με τους δεινοσαυρους πλατυσαυρους ,γαμωσαυρους κ.τ.λπ. θα ηταν μια ωραια ταινια.

Εννοειται οτι Δεν τις ειδα χτες ολες.. :lol:

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa