Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
7
X-Men:The Last Stand...

Το σενάριο κακό,η δράση καλή...Το γεγονός ότι γίνεται γενοκτονία Ηρώων...ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ

VG

Reaction score
0
Είδα το Α.Ι. (ψιλοπαλιο,το ξέρω).
Πολυ ανωτερο των προσδοκιών μου,εκπληκτικη κλιμακωση,απειρα μηνυματα,καλες ερμηνείες,καποια καλά εφέ.
Καποιοι ισως το βρειτε κουραστικο,δεν λειπει η δραση αλλα δεν αποτελει βασικο στοιχειο της ταινιας.

Reaction score
3
VG said:
Είδα το Α.Ι. (ψιλοπαλιο,το ξέρω).
Πολυ ανωτερο των προσδοκιών μου,εκπληκτικη κλιμακωση,απειρα μηνυματα,καλες ερμηνείες,καποια καλά εφέ.
Καποιοι ισως το βρειτε κουραστικο,δεν λειπει η δραση αλλα δεν αποτελει βασικο στοιχειο της ταινιας.
Καλό,όπως ακριβώς το περιέγραψες,όμως προς το τέλος,είναι λίγο κουραστικό.
Ξεφεύγει δε αρκετά απο την φιλοσοφία των κανονικών έργων του Κιούμπρικ. :|

Reaction score
7
Ηθικόν Ακμαιότατον

Καλούλι.Όχι τίποτα τραγικό όμως.Κρίμα γιατί ο Τσαρούχας με το ίδιο κάστ είχε κάνει το κατ'εμέ πολύ ανώτερο "Οι Γενναίοι Της Σαμοθράκης"

VG

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Ηθικόν Ακμαιότατον

Καλούλι.Όχι τίποτα τραγικό όμως.Κρίμα γιατί ο Τσαρούχας με το ίδιο κάστ είχε κάνει το κατ'εμέ πολύ ανώτερο "Οι Γενναίοι Της Σαμοθράκης"
:shock: :shock: :shock:
Οι γενναιοι της σαμοθρακης μας πανε πολλα χρονια πισω,επιπεδο Μουστακα-Ψαλτη

Reaction score
0
Ταινία που είδα χθές?????Δεν ξέρω!
Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να δω ταινία,στο τέλος κοιμάμαι.Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα ολοκληρωμένη ταινία! :(

Reaction score
0
Dirty Tου Chris Fisher με τον Cuba Gooding Jr.
Ωραια ασυνομικη ταινια με θεμα τη διαφθορα και τις συμμοριες στν Αμερικη .Χωρις καλουπια ,χωρις καλους και κακους,οι ηρωες της ταινιας ειναι ΟΛΟΙ Αντιηρωες.
Στυλιζαρισμενη σκηνοθεσια (θυμιζει Tony Scott) και αναλογη του θεματος μουσικη (Rap).

Per un pugno di dollari ΑΚΑ A Fistful of Dollars του μεγαλου Sergio Leone.
Remake του Yojimbo του αλλου μεγαλου Akira Kurosawa.
O El Cigarillo τα κανει γης μαδιαμ και ο Morricone φτιαχνει το trademark του.
Βλεπεται με Spaghetti :wink:

Reaction score
0
Νight Watch (Nochnoy Dozor ).Yπαρχει ξεχωριστο topic για την συγκεκριμενη ταινια.
Εμενα μου αρεσε.Και αν σκεφτεις οτι ΔΕΝ ειναι Hollywood Blockbuster αρχιζει να μ΄αρεσει πιο πολυ.

Stay.Ωραια,μυστυρια ταινια με ιδιαιτερη αισθιτικη.Η υποθεση μου αφησε καποια κενα.
Ισως επειδη την ειδα αργα και ημουν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.
Ισως ομως και οχι.

Reaction score
49
Γιε μου.....
Το Stay γενικά μου άρεσε και μάλιστα αρκετά!
Και η μουσική του επίσης (άλλο που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στα ράφια...)

Θα μου άρεσε πάντως να συζητάγαμε τι συμπέρασμα έβγαλε ο καθένας μας για το τέλος της ταινίας.
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που το είδαν, στο τέλος αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να "πιάσουν" το νόημα.........

Τι λέτε?? :D

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Θα μου άρεσε πάντως να συζητάγαμε τι συμπέρασμα έβγαλε ο καθένας μας για το τέλος της ταινίας.
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που το είδαν, στο τέλος αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να "πιάσουν" το νόημα.........
Τι λέτε?? :D
Για το Stay είχα γράψει κι εγώ παραπάνω στο topic. Το είδα δύο φορές για να βγάλω άκρη. Σας έδωσα και clues! Ας μην το χαλάσουμε κι εντελώς για όσους δεν το έχουν δει, γιατί είναι ενδιαφέρον έργο.

Τώρα που έχει "κατασταλάξει" η ταινία στο μυαλό μου, θα σας πω και την άποψή μου χωρίς να γίνω πολύ αναλυτική: Όλα παίζονται μέσα σ' ένα όνειρο. Τώρα ποιανού όνειρο, βρείτε το μόνοι σας. Κι άμα το βρείτε γράψτε μου κι εμένα, γιατί εγώ δεν τα κατάφερα, πράγμα πολύ εντυπωσιακό (όχι το ότι δεν τα κατάφερα :D , το ότι το σενάριο δεν σε αφήνει να είσαι σίγουρος μέσα από ποιανού τα μάτια βλέπεις την ιστορία).

Νομίζω ότι η ταινία είναι επίτηδες έτσι ανοιχτή σε ερμηνείες και δεν έχει κάποια συγκεκριμένη "λύση του προβλήματος".

Ποιος έχει αντίθετη άποψη; Θα έχει ενδιαφέρον..

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Εγω παλι πιστευω οτι ειναι ξεκαθαρο (σχετικα) για το σε ποιον ανηκει το ονειρο. Αλλα ας μη το χαλασουμε. Ας επανελθουμε αργοτερα που θα το εχουν δει αρκετοι... :)

Reaction score
51
Ξεκίνησα να δώ τις παλιές ταινίες του Λουί Ντε Φυνές "Φαντομάς"!!!!!
Επαθα την πλάκα μου που ξαναζώ τις παιδικές μου μνήμες!!!!

:lol: :lol: :lol:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members